Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam canım, zaten çok fazla kilon olmadığı için menün güzel bence, afiyet bal şeker olsun.
Sık giremiyorum takıma, daha aktif olmaya çalışıcam inş.

Bugunkı menum
Saat 09:002 yumurta dereotu peynır
Saat 11;00 türk kahvesi
Saat 13:30 yoğurtlu kabak
Saat 16:30 bır elma
Saat 20:30 yoğurtlu kabak( bı daha yermıyım bılmıyorum mıdem bulandı )
Su 2.5 lt
Spor 150 ip atlama
14 dk zumba( bu kadar dayanabıldım)
Fitt_anne Yawrukush Arrietty_

Eklentiler

• 347DFBDC-4A38-4D8A-8A1A-1C897AADDD38.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 20
  • 79059705-5A88-4DF5-AECA-8FB97CD41CA5.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 14
Benimde misafirliğe gitmemem lazım hayir diyemiyorum ozaman
Sevgili eşim spor yapmak istiyorum akşama ne spor yapalım sen söyle
Ahh yavrumm ben gündüz iş yerınde yoğunluktan cok bakamıyom tele yoksa senı yerle bır edecek bısey onerırdım
Guzel bır gun olmus masallah

Bugün yine derslerle geçen bir gün oldu, pazartesi sendromum her an geri gelebilir
Akşama kadar iyiydi ama akşam planladigimdan fazla yedim.
Tarımın pili bitmiş, yenisini aldım yarın sabah tartılırım artık.
Jillian yapıyorum iki günde bir. Yapmadığım gün yürüyorum. Biraz umutsuzluğa düşmek üzereyim sanırım, bu kilolar ah bu kilolar

Afiyet olsun cnim pek az geldi gözüme iyi doymuşsun

Aslinda yogun gundu. Sacma sapsn seyler Yemek istemedim. Boyle oldu
Aksam yemegi de yeterli geldi cunku biran önce biseyler yiyip agri kesici alip kendimi yataga atmak istedim

Adet olarak ssyiyorum canim. Gözümden kacmis dunki jj
Ben kendim icin saymiyorum. Sürekli ayakdayim is yerinde. Bunye alisik 10-15bin adima.
Bugun ki menunu cok begendim
Spor ve su da harika. Haftasonunu telafi ettin. Yarin de biraz daha protein ekleye bilirsin

Ahh yavrumm ben gündüz iş yerınde yoğunluktan cok bakamıyom tele yoksa senı yerle bır edecek bısey onerırdım

Guzel bır gun olmus masallah
Sevgili eşim Spor yapmak için can atıyorum ama kız fırsat vermiycek bu hafta belliki Menülerimi sıkı tutuyum bari artık ,

Yarına eksi görürsün gibi geliyor

Dünkü baklavayı çok güzel telafi etmiş bir menü
Sarımsakli yoğurt yediriyor aslında kabağı yoksa yavan bişey

Baharcım dönüş yaptın mı canım takıma? Seni görmek güzel
Boşver güzelim önemli olan sağlıklı kalmayı başarabilmek, her yer açık olsa da gitmesi riskli olduktan sonra neye yarar.
Doğası çok güzel sizin oraların, hava durumu el verdikçe açık alanlara çıkarsınız canım.
Yeni yıla da bu seferlik kalpler bir olsun diyerek gireriz napalim Eğer başarabilirsem,uzun (süredir ilk kez) yeni yıla zayıf girmeyi planlıyorum
Ne güzel düşünmüşsünüz kesinlikle gidin bence, psikolojiniz düzelir canım ne iyi gelir
Çocuklar da çok sevinmiştir bu habere şimdi

geldim geldim :)

bugün geç ama sağlam bir kahvaltı yaptım:

2 yumurta, salam, kaşar-lor- 40 gr kadar yulaf ve süt, salatalık

akşam:

3 haşlama but, 3-4 kaşık bulgur, 2 çorba kaşığı yoğurt

1 saat kadar yürüdüm, 1 saat kadar bisiklete bineceğim

su: 2

güzel olmuş canım afiyet olsun
günü erken kapatmışsin canım güzel menü
sabah
1 kase yulaf kepegi gevregi
2 hasl. yumurta
sutlu kahve

ogle
7 8 kofte
2 lokma et
ayran

aksam
2 tavuk sis

sutlu kahve

su 2 lt
spor yapmaya calisacagim yazarim yaparsam

Yawrukush @Sivaskayseri
bol eksi getirsin
inşallah olmaz geçmiştir canım
dolu dolu kahvaltı ölçülü bir akşam yemeği kız iyileşsin sporda olur bence
yok canım ya bunun ağlaması hastalık değil ki öyle olsa bende çok sinir oluyorum herşeye herkese ama herkes ben nefes alayım diye uğraşırken sinir olma lüksüm yok bı ilk geldiğimden beri bunun ki sadece gaz değil birşeyi var demeleri vardı doktordan hicbirseyi yok raporu cikinca sustular dünya alem biliyor kızımın huysuzlugunu ne çektin beee modunda herkes

Ay ağlamak diyince aklıma kardeşim geldi. O kadar ağlardı ki. Sebepsiz yani akşam akşam bi ağlıyım da tadımız kaçsın der gibi. Büyüdü 4 yaşında felan tvde bişey görse bi çikolata onu yicem diye ağlar o gidip alınmazsa susmaz. Oyun oynarken annem baksa niye bana baktın diye ağlar. Biri saçını okşasa niye saçımı okşadın diye ağlar. İlkokula gitti hala ağlıyordu ödevim var derdi hadi yapalım derdik ağlardı yapma boşver derdik ağlardı. Lisede inanır mısınız hala ağlıyor. Mız mız mız her işi ağlamayı çeken bilir işiniz çok zor

Teşekkür ederim menüme yorumun için arkadaşım

Ozamsn her fırsatta ver bebeği dinlen enerji depola balim dönüş ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…