- 10 Ekim 2020
- 407
- 1.241
- 28
Ben bu gün 11 bin adım attım canımCuma - Cumartesi Ve Pazar spor tablosu
Haftanin esleri Adim Zumba/ Leslie dk JJ Toplam Puan Arrietty_ & @Ozlemlerhayallar 64700 26 20@Canfeb & Yawrukush 57337 120B barga & @stitch 14500sserendipity & Birgaripanne 30030G GCA & FitFiliz 15Hyt-123 & North River 7560 15@Sivaskayseri & @pisi pisi kopatim 3500 6esmeriiim & Fitt_anne @Beklenen2 & Birgaripyolcu06 Toplam
Selam canım, zaten çok fazla kilon olmadığı için menün güzel bence, afiyet bal şeker olsun.İyi akşamlar kızlaaar,
Sabah hindiba kahve içtim
İlik öğünüm etli bezelye yemeği, 1 kase cacık, 1 orta boy muz ve 1 yemek kaşığı tahin
Akşam da etli yaprak sarması yedim
su 2,5lt geçti
9000 adım var
FitFiliz
Ahh yavrumm ben gündüz iş yerınde yoğunluktan cok bakamıyom tele yoksa senı yerle bır edecek bısey onerırdımBenimde misafirliğe gitmemem lazım hayir diyemiyorum ozaman
Sevgili eşim spor yapmak istiyorum akşama ne spor yapalım sen söyle
Guzel bır gun olmus masallahKahvaltı 11.30
2 ceviz
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Maydonoz salatasi
1 tane üçgen peynir
Domates salatalık
1 dilim beyaz ekmek
1 t.k tahin pekmez
Arada azcik sütle neskafe
Akşam 20
5 tane ızgara köfte
Salata
Küçük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 kaşık domates ezmesi
2,5 lt su Spor yok maalesef
Yawrukush esmeriiim
Afiyet olsun cnim pek az geldi gözüme iyi doymuşsun
Jj dk olarak mi hesaplaniyorben dun 150 yakin yaptimtim da
Guzel olmus canimadimi spor olarak saymiyor musun? Benimde tek yapabildigim
Menunu de paylasayim esim.
10.45 gibi4 yk melemen peynir
16.00 bir kase tarhana corbasi 2 yk ispanak yemegi 4 yk yogurt
Ara 3 incir
Spor 10.000 adim 40 jj
Su 2.5 litre.
Sevgili eşim Spor yapmak için can atıyorum ama kız fırsat vermiycek bu hafta bellikiAhh yavrumm ben gündüz iş yerınde yoğunluktan cok bakamıyom tele yoksa senı yerle bır edecek bısey onerırdım
Guzel bır gun olmus masallah
Afiyet olsun canım gayet güzel duruyorgunun menüsü
10.00
1 haslanmis yumurta domates salatalik
bolca roka salatasi ve peynir 4 zeytin
1 dilim köy ekmeği ve kahvaltilik acili
18.30
1 tabak fasulye kavurmasi 1 kase yogurt
1 biber dolmasi
su 2 litre
16500 adim
Birgaripanne Yawrukush Arrietty_
Yarına eksi görürsün gibi geliyorAslinda yogun gundu. Sacma sapsn seyler Yemek istemedim. Boyle oldu
Aksam yemegi de yeterli geldi cunku biran önce biseyler yiyip agri kesici alip kendimi yataga atmak istedim
Adet olarak ssyiyorum canim. Gözümden kacmis dunki jj
Ben kendim icin saymiyorum. Sürekli ayakdayim is yerinde. Bunye alisik 10-15bin adima.
Bugun ki menunu cok begendim
Spor ve su da harika. Haftasonunu telafi ettin. Yarin de biraz daha protein ekleye bilirsin
Çok değilmiş artık çok rahat olursun cnmmerhaba bayanlar...
bugun +dayim ama cumaya - olcak insallah
cuma 75.9
pzrts 76.2
hedef 75.0
Dünkü baklavayı çok güzel telafi etmiş bir menü
Baharcım dönüş yaptın mı canım takıma? Seni görmek güzel1 ay boyunca spor olarak biraz bisiklet, çoğunlukla yürüyüş yaptım, her şeyi yedim; aynı 72-73 arasında gittim. şekere tekrar dadandım o kötü oldu. kilom aynı kalsa da formum bir nebze de olsa bozuldu. bir 68 olsam rahatlayacağım :')
sen ne zamandır ara verdin?
Boşver güzelim önemli olan sağlıklı kalmayı başarabilmek, her yer açık olsa da gitmesi riskli olduktan sonra neye yarar.Lockdown kurallariniz ne durumda, biz sadece 1 household ile o da acik havada gorusebiliyoruz, evlere ziyaretler yasak. alkollu mekanlar da kapaildi bu hafta, alkolsuz mekanlar 6pm'e kadar acik kalabilecek, kis da geliyor, kimseyle gorusmeden ot gibi yasamaya devam
Yeniyila nasil girersek oyle gidermis, biz yalniz girecegiz sanki
Ne güzel düşünmüşsünüz kesinlikle gidin bence, psikolojiniz düzelir canım ne iyi gelirBizde sadece restoran ve cafeteria bahceleri acik, 6 feet distance kurali hala devam ediyor, okullar cogunlukla online , is yerlerinin yarisi home office hala, barlar kapali vs.Kis geliyor restoranlarada gidilmez artik.Aynen ot gibi yasiyoruz canim.Yeni yilda Houstondaki arkadaslarimizla orta bir yerde bulusup ayri airbnb evler tutup tatil yapma niyetimiz var.Yapabiliriz umarim.
Birde Hawaii deki airbnblere bakmaya basladik patladik artik 1 ayligina ev tutup gidelim simdi diyoruz.Artik saglikli bir psikolojimiz kalmadi Senemim...
evet fena degil, aslinda yogunum ama ara ara gelip yetistim sonunda muhabbete :)
ne kadar aktifsek o kadar eksi goruyoruz cuma sonucta
ahh ah tost makinesi istiyoruuum
hep goruyorum nsanlar kapya biber arasina biraz peynirle diyet tost yapiyorlar, bir dene istersen malzemen varsa, hem sipsak yemek?
benim sipsak yemegim cilbir
yok yawf, sadece ctesi adimlarim var tabloda, 3 gun 2 kisi, 6 spordan tek bir tane yapmisiz
boyle gitmez kilolar, eve gidip bugun yapmaliyim yine B barga esim gel bak cok vahimiz
ooo rekabet baslamis hemen, cok severim
ben daha isteyim, eve gidince de mutfagi toplayip yemek yapmam gerekiyor, daha camasir utu vs
bakalim hangi arada spor yapicam
güzel olmuş canım afiyet olsunMerhaba iyi akşamlar kusura bakmayın çok aktif olamadım bugun hem cenaze hemde oğlum derken giremedim buraya hemen menümü yazıp çıkayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 6 tane zeytin
Öğlen salata
Akşam tavuk sote ve mercimek çorbası bir kase
Spor 4000 adım su 2 lt
günü erken kapatmışsin canım güzel menüJj dk olarak mi hesaplaniyorben dun 150 yakin yaptimtim da
Guzel olmus canimadimi spor olarak saymiyor musun? Benimde tek yapabildigim
Menunu de paylasayim esim.
10.45 gibi4 yk melemen peynir
16.00 bir kase tarhana corbasi 2 yk ispanak yemegi 4 yk yogurt
Ara 3 incir
Spor 10.000 adim 40 jj
Su 2.5 litre.
bol eksi getirsinsabah
1 kase yulaf kepegi gevregi
2 hasl. yumurta
sutlu kahve
ogle
7 8 kofte
2 lokma et
ayran
aksam
2 tavuk sis
sutlu kahve
su 2 lt
spor yapmaya calisacagim yazarim yaparsam
Yawrukush @Sivaskayseri
inşallah olmaz geçmiştir canımEşim yok ama bende menü bildirimi yapayım
Sabah 1 muz el kadar lavaş ekmek süzme peynir
Öğle 1 tabak makarna yarım haşlanmış patates
Akşam 1 tabak makarna
Su 2.5 lt
Spor evde 1.000 adım 1 mile leslie
Eğer gece sancım felan olmazsa yarın diyet menüme dönüyorum.
dolu dolu kahvaltı ölçülü bir akşam yemeği kız iyileşsin sporda olur benceKahvaltı 11.30
2 ceviz
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Maydonoz salatasi
1 tane üçgen peynir
Domates salatalık
1 dilim beyaz ekmek
1 t.k tahin pekmez
Arada azcik sütle neskafe
Akşam 20
5 tane ızgara köfte
Salata
Küçük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 kaşık domates ezmesi
2,5 lt su Spor yok maalesef
Yawrukush esmeriiim
yok canım ya bunun ağlaması hastalık değil ki öyle olsa bende çok sinir oluyorum herşeye herkese ama herkes ben nefes alayım diye uğraşırken sinir olma lüksüm yok bı ilk geldiğimden beri bunun ki sadece gaz değil birşeyi var demeleri vardı doktordan hicbirseyi yok raporu cikinca sustularBen çocuk ağlarken, hasta iken kocama bile gıcık oluyorum hele kaynanamı bogasim gelirÇünkü sürekli fikir vermeleri hoşuma gitmiyor zaten stres altındayım o an oyuzden odada yanlız kalmak tercihim olur
Sende böyle bı durum yok ozaman baharim evimde olsam daha rahat ederdim demiyor musun
Ay ağlamak diyince aklıma kardeşim geldi. O kadar ağlardı ki. Sebepsiz yani akşam akşam bi ağlıyım da tadımız kaçsın der gibi. Büyüdü 4 yaşında felan tvde bişey görse bi çikolata onu yicem diye ağlar o gidip alınmazsa susmaz. Oyun oynarken annem baksa niye bana baktın diye ağlar. Biri saçını okşasa niye saçımı okşadın diye ağlar. İlkokula gitti hala ağlıyordu ödevim var derdi hadi yapalım derdik ağlardı yapma boşver derdik ağlardı. Lisede inanır mısınız hala ağlıyor. Mız mız mız her işigüzel olmuş canım afiyet olsun
günü erken kapatmışsin canım güzel menü
bol eksi getirsin
inşallah olmaz geçmiştir canım
dolu dolu kahvaltı ölçülü bir akşam yemeği kız iyileşsin sporda olur bence
yok canım ya bunun ağlaması hastalık değil ki öyle olsa bende çok sinir oluyorum herşeye herkese ama herkes ben nefes alayım diye uğraşırken sinir olma lüksüm yok bı ilk geldiğimden beri bunun ki sadece gaz değil birşeyi var demeleri vardı doktordan hicbirseyi yok raporu cikinca sustulardünya alem biliyor kızımın huysuzlugunu ne çektin beee modunda herkes
Teşekkür ederim menüme yorumun için arkadaşımgüzel olmuş canım afiyet olsun
günü erken kapatmışsin canım güzel menü
bol eksi getirsin
inşallah olmaz geçmiştir canım
dolu dolu kahvaltı ölçülü bir akşam yemeği kız iyileşsin sporda olur bence
yok canım ya bunun ağlaması hastalık değil ki öyle olsa bende çok sinir oluyorum herşeye herkese ama herkes ben nefes alayım diye uğraşırken sinir olma lüksüm yok bı ilk geldiğimden beri bunun ki sadece gaz değil birşeyi var demeleri vardı doktordan hicbirseyi yok raporu cikinca sustulardünya alem biliyor kızımın huysuzlugunu ne çektin beee modunda herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?