Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy canım ne güzel ya, hem kızının adına hem senin adına çooookkk sevindimm...
bijoo azmine de hayranımmm..ben öyle eve gelcem de yemiycemm..işte ben veremiyorum sen veriyosun kilolarıı..:)
saol canım bende çokk sevindim hem bana hem kızıma çok moral oldu.

canim cok sevindim kizinin adina,onada moral olmustur..kücük kizinada gecmis olsun,bende basladim antibiyotige beklemedim yarini atesi yine cikti cünkü

saol canım hemde ne moral evde bayram oldu.verdiği kilo çok değil ama çok zor veriyordu veremeyincede morali bozuluyodu çok iyi geldi hepimize.aman dikkat et biz 2 parti antibiyotik 12 tanede iğne bitirdik ve hala tam düzelmedi.

10 gr çikolata yedim 2 parça ve tek şekerli sütle yapılmış kahve içtim yarın splenda almalı kesin sabahda yürüyüşüm varrr spor ayabbıklarımı giyicem

iyi aksamlar bayanlar anca oturabildim inanin aksamlari pestilim cikmis oluyor. menu yazip kose koltuga tv karsisina yayilcam. aslinda mutfagi toplamam lazim ama yarin toplarim artik kaynanamla oturmuyorum ya di mi ayaklarim sizliyo valla neyse

sabah: 2 biber 1 domates 1 yumurtayla yapilmis menemen, peynir, zeytin, yesil cay

oglen: koca bir kase salata, 1 buyuk bardak light kola

aksam: 2 kasik suzme yogurt (kendime yemek hazirlicak halim kalmadi atistirdim onu da)

1,5 litre su (pf bugun goya cok icicektim, belki 2 yaparim)
1 saat yuruyus

sagolun kizlar guzel sozleriniz icin. ama ben de sizin spor olaylariniza hastayim. bende anca disarda yurume istegi var o da malum olmuyor her zaman. ev sporlarini hiiiic yapmak icimden gelmiyor :/

yarin icin herkese basarilarrr ve tatli ruyalar

aman ya iylesir ins bi an önce
topikte spor zorunluluğu var mı yada su içme miktarı

öyle bi zorunluluk yok canim,sadece uyariyoruz birbirimizi

**4.TAKIM 208.ETAP**

Anna_maria(64.8/
nidah( 60.9/
hasretim34(64.5 /
qiz3mm ( 67.5/
lethem ( 49.2/ )Geri dönmek üzere ayrildi(izinli)
mersa ( 83.6/
bijoux ( 79.3/
deniz1984( 87.4/
obur ( 79.0 /
ohcanimadegsin(71.9/
ansaa (79.3/77.9 / 1.4 / %1.76)
lilineva (70.5/
berry31(63 / ) yeni üye (hedef 52)
4. TAKIM TOPLAM KİLO (808.7/

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrr :))))

Son düzenleme:
Geçmişi okudum biraz......
MERSA Canım merve için çook sevindim.:81:İnşallah bundan sonra daha rahat kilo vermeye başlar.Vucudun direnci kırılmıştır.Yağdan 1.5 kilo vermiş diyorsuun harika.
Ufak kızına üzüldüm.Çok geçmiş olsun.Öksrük için zencefil çayı yapsan.Gerçi sen yapmışsındır.Ama hatırlatayım dedim.1 bardak kaynar suya biraz zencefil bal ve 1-2 damlada limon koyup demliyorsun .
Kızlar bu çay kilo vermek içinde kullanılıyor.Tabii balsız ama sizlerin çoğu bebişli oldoğu için siz genede ballı için.Umarım haftasonu imtihanı iyi geçer.Şimdiden başarılar dilerim.
Bijom hastayım sana "yemiyecem "diyorsun ve yemiyorsun.Vallaha helal sana!..Gıpta ediyorum sana...
Hasretim ufaklığa üzüldüm.geçmiş olsun.Umarım çabuk düzelir.Sahlep içirebilirsen boğaz ağrısına iyi gelir.Ada çayı yada yukarda yazdığım zencefilli çayda iyi gelir.

Nidah hayatım hayırla gidin, hayırla gelin.Herşey gönlünüzce olur inşallah...
Anşaaa ay ay negüzel 2 kilo gitmiş.Devamının gelmesi dileğiyle tebrikler.Bana bak sakın gittiğin yerde coşup bu kadar emeğine yazık etme!...Sonra çok üzülürsün.

Nidah hayatım hayırla gidin, hayırla gelin.Herşey gönlünüzce olur inşallah...
Anşaaa ay ay negüzel 2 kilo gitmiş.Devamının gelmesi dileğiyle tebrikler.Bana bak sakın gittiğin yerde coşup bu kadar emeğine yazık etme!...Sonra çok üzülürsün.
Denizim nasılsın canın sıkındı?biraz toparlandın mı?Umarım daha iyisindir.Bazen oluyor böyle insanı sıkan şeyler.Elinden geldiğince kendini rahatlatmaya çalış.Buraya gel, yaz yaz boşalt içini rahatla....Biz okuruz sana destek olruz canımın içi ,dert etme ,3 günlük ömürünü ,1 güne indirgeme.Her inişin, bir çıkışı var diye düşün.Gülümsemeler o güzel yüzünden eksik olmasın.....

Guuuunaayydinnnn
kilomu bildiriyorummmm 76.6

2.7 kg gitmis, aslinda bu 3 kg olurdu ama malesef kac gunlerdir tuvalete cikamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…