- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
İyi geceler canımEvet salı günleri kuaförler resmi tatil bende tatil günümde enerjik oluyorum dinlenmek yerineiyi geceler eşimm
Hanımlar herkese iyi geceler♥
2 wasa ve fıstık ezmesi olmasaydı kahvaltı şahane meyve bence yemeliyiz hepimşz bağışıklığımızı diyet yapıcaz diye düşürmemeliyiz ben meyveciyim bence sorun yok akşam yemeğide harika.Sporlar şahane. Güzel bir gün zaten menüler yavaş yavaş düzene giricek.harikasınız.iyi geceler kizlar
menum
8.00 1 tane kivi
10.00
2 wasa arasi beyaz peynir
2 wasa arasi 1 tatli kasigi fistik ezmesi
1 kucuk avokado
sutlu kahve2
11.00
1 elma yarim muz
14.00
1 kucuk kase taze fasulye
2 kasik.yogurt
16.00
1 kare bitter
sutlu kahve
yarim muz
19.30
1 kofte
3 dlm patates
1 file somon
su 2 lt
spor
10 dk pilates
5 dk zumba
40 jumping jacks
@_Vera_ E English_teacherrr
ben meyve bagimlisiyim o yuzden bazen abartinca kilo vermemi engelliyorlar :)2 wasa ve fıstık ezmesi olmasaydı kahvaltı şahane meyve bence yemeliyiz hepimşz bağışıklığımızı diyet yapıcaz diye düşürmemeliyiz ben meyveciyim bence sorun yok akşam yemeğide harika.Sporlar şahane. Güzel bir gün zaten menüler yavaş yavaş düzene giricek.harikasınız.
Cok guzel birgun olmus canimSabah
Eki Görüntüle 2704395 yanında 2 dilim ekmek ve 1bardak ballı süt
Toplam kalori(409 kalori)
Öğle
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
( 264 kalori)
Akşam
Eki Görüntüle 2704407
(327 kalori)
Spor 45 dakika yürüyüş
Su 2 lt
Bende kahvaltiya bayiliyorumYine çok güzel bir menu
Sanırım uzun aralıklı besleniyorsun, ben de bugün ikinogun yaptım ama bir de ara öğünüm var.
Kahvaltılık yiyecekleri sevmiyor musun? Ben bazen iki öğün kahvaltı yapıyorum ☺☺
Yine cok guzel birgun olmus canim@SmneapdullahArrietty_ Yawrukush @Tanssss
Salı menü
Sabah(10:00)
2 yumurta
2 kk peynir
Öğle(13:00)
1 kepçe şehriye çorbası
5yk taze fasulye
3yk et sote
Akşam(19:00)
2 tane lahana sarması
Küçük salkım üzüm
Su:3 lt spor: 7*90 =630 (1.5 saat yürüyüş)
Filizler candirEvet 70i buldum can doğru hatirliyorsun 66 dolandım ayrılırken de. Ama yine de kısa sürede çok aldım benceöyle bir yeme potansiyelin var ki sorma canım
Haklısın canım unutuyor insan oralarda hava daha erken kararıyor buraya nazaran. Kış süreci de biraz bunaltıcı olabilir ama önemli olan bizim iyi hissedebilmemiz, biraz ideal kiloya yaklaşirsak daha mutlu oluruz. Umarım yeni yılda dilediğiniz kiloya ineriz Senemcim, en güzel biz olalım online meetinglerde
Ne güzel böyle arkadaslarinizin olması canım benim, arada mesafeler de olsa bak aşılıyor bir şekilde. Not: Filizlerden şaşma sen
İnşallah tartıda cuma günü sabah bana böyle kalplerle güler kaptanımYine cok guzel birgun olmus canim
Oyy krese mi basladi kuzucuk,hayirli olsunAlla alla daha düzelemedin mi sen kuzum demek çok kötü kapmışsın mikrop. Sağlıklı olsaydın açlık iyiydi ama sen de durumlar kötü. Benim işlerim çok yoğun ya çok yorgun geliyorum eve. Kızım da iyi ablası kreşe başladı keyfi yerinde ama çok yoruluyor o da hiç kıyamıyorum da yapacak bir şey yok
Bir an evvel iyilesip kurtul kuzumAy kreşe başlamış kıyamam minnakya ben nasıl bir mikrop kaptım ne yaptım bilmiyorum logar kapağı yalasam böyle mikrop kapmazdım. Çok da dikkat ederim yıkamadan yemem hiçbir şeyi lokantada salata gelir ben yemem yıkanmamıştır diye ama işte şans. İşlerinde kolaylıklar dilerim zaten son 2 kilo sonra mezunsunnn
Kolay gelsin canim her ne sinavina hazirlaniyorsan, diledigin gibi olsun her sey..Kızlar ben derse kacarsinava hazırlanıyorum,malum birde ufaklık var cok aktif olamıyorum , görmediğim etiket vs olursa kusura bakmayın:) tartı,menü ve sporlarimi aksatmamaya çalışıyorum
Yine harika birgun olmus canim
Menümü yazayımm
Sabah (5 zeytin peynir yumurta 1 dilim ekmek)
Ara kahve
Öğlen çorba
Akşam bezelye bir kase yoğurt
3 lt su
3 saat yürüyüş
1000 ip atlama
20 dk leslie
50 mekik
3 saat temizlik
Ve heemmen uyuyorum çok yorgunum yarın iş var pufff
Oyy krese mi basladi kuzucuk,hayirli olsun
Bu menuler ,egzersizlerle guler canim .İnşallah tartıda cuma günü sabah bana böyle kalplerle güler kaptanım
Cok iyi yapmissin harikasinEvet salı günleri kuaförler resmi tatil bende tatil günümde enerjik oluyorum dinlenmek yerineiyi geceler eşimm
Hanımlar herkese iyi geceler♥
Ohh masallahHerkese iyi geceler kızım erken uyudu açık havada rahatladı galiba ben yarın 2 saat yürürum ki yeter ki o böyle uyusun
Sag salim gidip gelsin, bol bol eglensin insallah canimteşekkürler teyzesi başladı bakalım sağlıklı olsun da gitsin okuluna. Gerçi kıyamıyorum uzun duruyor okulda. Benim çalışma saatim uzun olduğu için ama yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?