Hangi programini onerirsin ?akıllı telefonunuz varsa playstore ya da appstoredan indirebilirsiniz
Acuka ve ekmek yedim diye yemek istemedim canım haklısın yumurta haslayabilirdimKahvaltı çok az olmuşBence yumurta ve paynir yemek uzun süre tok kalmani sagliyarak ara öğünü yapmanı engelliyor..Buda iyi birşey
tahillinin tok tutma özelliği yok canim sadece zevk icin içiliyor emzirenlerde sütü de artırıyormuşDidem fitness sayfasına bak canım Danimarka diyeti ağırlık greyfurt yumurta ve tost
herkese ayrı ayrı balık yemem daha iyi
daha iyisin sanırım yavaş yavaş yemeye başladın
4 aylik olacak canım tahillisi nasıl tok mu tutuyor
detox yok emzirme var :)
akşama acikmayacakmmisin canım çok az olmuş
darısı bize köprücük kemiği en seksi kemik bence
Süt dedin kalbimden vurdun :)tahillinin tok tutma özelliği yok canim sadece zevk icin içiliyor emzirenlerde sütü de artırıyormuş
Hangi programini onerirsin ?
Ay kreşe başlamış kıyamam minnakAlla alla daha düzelemedin mi sen kuzum demek çok kötü kapmışsın mikrop. Sağlıklı olsaydın açlık iyiydi ama sen de durumlar kötü. Benim işlerim çok yoğun ya çok yorgun geliyorum eve. Kızım da iyi ablası kreşe başladı keyfi yerinde ama çok yoruluyor o da hiç kıyamıyorum da yapacak bir şey yok
Ben mali müşavirim canım bir fabrikada çalışıyorum. Bir hafta ev bir hafta işti iyiydi ama şimdi hep iş. Yemek listesine bakıp ona göre gerekirse evden götüreceğim. Allah’a emanet gidip geliyoruz işte. Senin evden çalışman da ayrı zor ya öğretmen öğrenci evden gerçekten zor.Anladım canım, yani iş yerinde bahtina ne çıkarsa desene ☺☺ nerede çalışıyorsun? Yoğun bir işin mi var? Evden çalışmak çok zor ama bir o kadar da güvende hissettiriyor. İngilizce öğretmeniyim ben, şimdilik girdiğim şubeler henüz açılmadığı için evden ders yapıyorum. Bakalım nereye kadar böyle devam edecek
Sumak da iyi geliyormuş bir dene istersenAy kreşe başlamış kıyamam minnakya ben nasıl bir mikrop kaptım ne yaptım bilmiyorum logar kapağı yalasam böyle mikrop kapmazdım. Çok da dikkat ederim yıkamadan yemem hiçbir şeyi lokantada salata gelir ben yemem yıkanmamıştır diye ama işte şans. İşlerinde kolaylıklar dilerim zaten son 2 kilo sonra mezunsunnn
Geçen seneden gidiyordu da bu yıl korkudan yollamamıştık ama çok bunaldı o da. Ya olacak olan oluyor ben de yazın oldum cidden çok zor. Kaç gün ağzım zehir gibiydi. Aslında ben 58 yazacaktım ilk hedef kiloma. Sonra dedim 2 kg de +- payı olsun. Bakalım çok heyecanlıyım 57 yi bile yıllar var görmedimAy kreşe başlamış kıyamam minnakya ben nasıl bir mikrop kaptım ne yaptım bilmiyorum logar kapağı yalasam böyle mikrop kapmazdım. Çok da dikkat ederim yıkamadan yemem hiçbir şeyi lokantada salata gelir ben yemem yıkanmamıştır diye ama işte şans. İşlerinde kolaylıklar dilerim zaten son 2 kilo sonra mezunsunnn
ben sumağı zaten her gün kahvaltıdan sonra toz halinde 1 tatlı kaşığı yiyorum.Bağışıklığa vs çok iyi geldiğini söylüyorlar tadına da bayılırım bahanem de hazır yiyorum valla çok teşekkür ederim.Sumak da iyi geliyormuş bir dene istersen
Rica ederim,Demleyip çay şeklinde iyi geliyormuş bağırsak için birde onu dene bakalım geçer inşallah.ben sumağı zaten her gün kahvaltıdan sonra toz halinde 1 tatlı kaşığı yiyorum.Bağışıklığa vs çok iyi geldiğini söylüyorlar tadına da bayılırım bahanem de hazır yiyorum valla çok teşekkür ederim.
Sağol canımAfiyet olsun canım bence güzel
tabi biliyorum canım ben espiri yapıyordum pisi pisiye ,
gel canım alayım gezelim dağ tepe
3 saat hemde temizliğin üstüne ben olsam bı kahve yapar yatardim
9 tane yemisligim var birşey olmuyor iyi eksi getiriyor mesela Danimarka var Didem fitness in bende 3.5 kg götürüyor ve geride gelmiyor en muhtesimi o
1 saatte benden gelsin eşim
bende ekran görüntüsü olacaktı bulursam atarım canımselam kizla
sayfasina baktim da bayagi bi paylasim var danimarka olani bulamadim. neyse once su yumurta icin olani yapayim da sonra iyice bi arastiririm :)
vay vay vay eşim sen ne yaptın git dinlen tabi süpersin
Menümü yazayımm
Sabah (5 zeytin peynir yumurta 1 dilim ekmek)
Ara kahve
Öğlen çorba
Akşam bezelye bir kase yoğurt
3 lt su
3 saat yürüyüş
1000 ip atlama
20 dk leslie
50 mekik
3 saat temizlik
Ve heemmen uyuyorum çok yorgunum yarın iş var pufff
YAaaaatabi biliyorum canım ben espiri yapıyordum pisi pisiye ,
gel canım alayım gezelim dağ tepe
3 saat hemde temizliğin üstüne ben olsam bı kahve yapar yatardim
9 tane yemisligim var birşey olmuyor iyi eksi getiriyor mesela Danimarka var Didem fitness in bende 3.5 kg götürüyor ve geride gelmiyor en muhtesimi o
1 saatte benden gelsin eşim
Evet salı günleri kuaförler resmi tatil bende tatil günümde enerjik oluyorum dinlenmek yerinebende ekran görüntüsü olacaktı bulursam atarım canım
vay vay vay eşim sen ne yaptın git dinlen tabi süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?