Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tahillinin tok tutma özelliği yok canim sadece zevk icin içiliyor emzirenlerde sütü de artırıyormuş

Ay kreşe başlamış kıyamam minnak ya ben nasıl bir mikrop kaptım ne yaptım bilmiyorum logar kapağı yalasam böyle mikrop kapmazdım. Çok da dikkat ederim yıkamadan yemem hiçbir şeyi lokantada salata gelir ben yemem yıkanmamıştır diye ama işte şans. İşlerinde kolaylıklar dilerim zaten son 2 kilo sonra mezunsunnn

Ben mali müşavirim canım bir fabrikada çalışıyorum. Bir hafta ev bir hafta işti iyiydi ama şimdi hep iş. Yemek listesine bakıp ona göre gerekirse evden götüreceğim. Allah’a emanet gidip geliyoruz işte. Senin evden çalışman da ayrı zor ya öğretmen öğrenci evden gerçekten zor.

Sumak da iyi geliyormuş bir dene istersen

Geçen seneden gidiyordu da bu yıl korkudan yollamamıştık ama çok bunaldı o da. Ya olacak olan oluyor ben de yazın oldum cidden çok zor. Kaç gün ağzım zehir gibiydi. Aslında ben 58 yazacaktım ilk hedef kiloma. Sonra dedim 2 kg de +- payı olsun. Bakalım çok heyecanlıyım 57 yi bile yıllar var görmedim

Sumak da iyi geliyormuş bir dene istersen
ben sumağı zaten her gün kahvaltıdan sonra toz halinde 1 tatlı kaşığı yiyorum.Bağışıklığa vs çok iyi geldiğini söylüyorlar tadına da bayılırım bahanem de hazır yiyorum valla çok teşekkür ederim.

Rica ederim,Demleyip çay şeklinde iyi geliyormuş bağırsak için birde onu dene bakalım geçer inşallah.

Menümü yazayımm
Sabah (5 zeytin peynir yumurta 1 dilim ekmek)
Ara kahve
Öğlen çorba
Akşam bezelye bir kase yoğurt
3 lt su
3 saat yürüyüş
1000 ip atlama
20 dk leslie
50 mekik
3 saat temizlik

Ve heemmen uyuyorum çok yorgunum yarın iş var pufff

selam kizla

sayfasina baktim da bayagi bi paylasim var danimarka olani bulamadim. neyse once su yumurta icin olani yapayim da sonra iyice bi arastiririm :)
bende ekran görüntüsü olacaktı bulursam atarım canım
vay vay vay eşim sen ne yaptın git dinlen tabi süpersin

YAaaaa

bende ekran görüntüsü olacaktı bulursam atarım canım
vay vay vay eşim sen ne yaptın git dinlen tabi süpersin
Evet salı günleri kuaförler resmi tatil bende tatil günümde enerjik oluyorum dinlenmek yerine iyi geceler eşimm
Hanımlar herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…