Tam anlamıyla mükemmel bir menüİyi akşamlar kızlaaar,
Bugün akşam bizde de herkes ayrı telden çaldı ama ben çizgimi bozmadım çok şükür
Sabah hindiba kahve
İlk öğünüm et sote ve salata, 7 tane de badem
Akşam 100 gr kadar tavuk sote, 300 gr kadar da haşlanmış karnıbahar içine bir tane havuç rendeledim. Sarımsak eziği bol limon nar ekşisi ve zeytinyağ ile lezzetlendirdim çok güzel oldu. 2 tane de ceviz yedim
Su 3 lt
9000 adım var
FitFiliz
Darısı başıma bende hemen yapmak istiyorum.. Leslie ablam özlemiştim beniBenim işim acele ben yaptım hemen nasıl iyi geldi anlatamam bu arada uzun zaman sonra ilk defa düz durduğumda köprücük kemiğim ve çukuru görünüyor annem fark etti az önce üst bedenin ne güzel olmuş dedi mutluyummm
4.TAKIM ÇITIRLARI
CUMA HEDEF TABLOSU
ÜYE CUMA TARTISI PAZARTESİ TARTISI CUMA HEDEFİ Arrietty_ 65.2 64.9 64.5@esmeriiim 63.6 63.0 62.5 @_Vera_ 67.8 67.2 67.2 Fitt_anne 77.2 76.9 76.1 G GCA 58.05 58.2 57.7 Sismaniye 67.3 67.1 65.9 @Ozlemlerhayallar 71.1 70.7 70.0 @Sivaskayseri 106.5 106.5 105.3 North River 82.8 83.5 82.0 Birgaripyolcu06 82.0 81.7 80.9 @barga 73.1 72.2 @stitch - 68.2 66.8 Yawrukush 68.9 68 68.3 @Canfeb 66.8 66.8 ?
HEDEF TABLOSUNDA ADINI GÖRMEDİĞİM YA DA HATA YAPTIĞIM VARSA YAZABİLİR Mİ ? KESİN HATA VARDIR ÇÜNKÜ BEN HATASIZ TABLO YAPAMADIM BU SİTEDE HİÇ
HEDEFLERİ TUTTURUYORUZ KIZLAR BU CUMA DEMİ ?
Gec uyandim canim ondan yemedim tabi bi de tatilde iyice yiyince yemek de istemedim
Hemen yapayim hazir Akin toplantiya girdi.Boşuna uptogether uptogether walk walk walk demiyor büyük üstadkaptanım hep adım adım olmaz buyur sende bir mile leslieye değişiklik olsun
eşler olarak yarışlarımız var her hafta Arriety kaptanımız onların puanını ve tablosunu tutuyor.Bu haftaki yarışmamız adım ve zumba/leslie dakika bazında. Adım sayarınız varsa adım sayısı olarak atarsanız harika olur.Sabah
Eki Görüntüle 2704395 yanında 2 dilim ekmek ve 1bardak ballı süt
Toplam kalori(409 kalori)
Öğle
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
( 264 kalori)
Akşam
Eki Görüntüle 2704407
(327 kalori)
Spor 45 dakika yürüyüş
Su 2 lt
Malesef adım sayarım yokeşler olarak yarışlarımız var her hafta Arriety kaptanımız onların puanını ve tablosunu tutuyor.Bu haftaki yarışmamız adım ve zumba/leslie dakika bazında. Adım sayarınız varsa adım sayısı olarak atarsanız harika olur.
Teşekkür ederim canımCok sevindim gozunuzaydin canim
akıllı telefonunuz varsa playstore ya da appstoredan indirebilirsinizMalesef adım sayarım yok
Yine çok güzel bir menuİyi akşamlar kızlaaar,
Bugün akşam bizde de herkes ayrı telden çaldı ama ben çizgimi bozmadım çok şükür
Sabah hindiba kahve
İlk öğünüm et sote ve salata, 7 tane de badem
Akşam 100 gr kadar tavuk sote, 300 gr kadar da haşlanmış karnıbahar içine bir tane havuç rendeledim. Sarımsak eziği bol limon nar ekşisi ve zeytinyağ ile lezzetlendirdim çok güzel oldu. 2 tane de ceviz yedim
Su 3 lt
9000 adım var
FitFiliz
Tam anlamıyla mükemmel bir menü
Didem fitness sayfasına bak canım Danimarka diyeti ağırlık greyfurt yumurta ve tostneler neler ogreniyorum
danimarka bir ulke ancak ayni zamanda bir diyet adi mi acaba
(google a da sorabilirim ama sen anlatirsan herkes faydalanir diye dusundum)
herkese ayrı ayrı balık yemem daha iyibizim balik gunu.
oglana ve babaya bugulama.
bana firinda somon
kiza fish fingers
daha iyisin sanırım yavaş yavaş yemeye başladınMenü bildirimimi yapayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir
Akşam 3 patlıcan dolma 1 muz yağsız tuzsuz salata
Karnım ağrımasın diye 1 avuç leblebi
Spor yok malesef
4 aylik olacak canım tahillisi nasıl tok mu tutuyorCocuk eger 7 8 aylik olmussa icebilirsin canim daha kucukse tahilli kahveyi icebilirsin
detox yok emzirme var :)Ya eskiden ne yapardık detoksHurma diyeti patates diyeti lahana çorbası ayran detoksu . Ne zamandir aklını çelmiyordu bu detokslar şimdi yumurta diyete dikkatimi çekmedi değil
akşama acikmayacakmmisin canım çok az olmuşBaya hafif bir gun gecirdim
Sebebi regl
SSabah 1 cavdar 1 dilim kasar ve Hindi fume
Ara 1 Müsli bar
Oglene dogru 2 yk cacik
Su 2 L
Spor
1 saat yuruyus
15dk zumba
12. 545 adim
@OzlemlerhayallarYawrukush
darısı bize köprücük kemiği en seksi kemik benceBenim işim acele ben yaptım hemen nasıl iyi geldi anlatamam bu arada uzun zaman sonra ilk defa düz durduğumda köprücük kemiğim ve çukuru görünüyor annem fark etti az önce üst bedenin ne güzel olmuş dedi mutluyummm
Yine çok güzel bir menu
Sanırım uzun aralıklı besleniyorsun, ben de bugün ikinogun yaptım ama bir de ara öğünüm var.
Kahvaltılık yiyecekleri sevmiyor musun? Ben bazen iki öğün kahvaltı yapıyorum ☺☺
Evet 70i buldum can doğru hatirliyorsun 66 dolandım ayrılırken de. Ama yine de kısa sürede çok aldım benceSanki cok kilo almamissin canim, 67 ile gitmemis miydin? Ben mi yanlis hatirliyorum, simdi de 70 gordum sanki? Ben daha da bir fistik olmaya geldin saniyordum
Haklısın canım unutuyor insan oralarda hava daha erken kararıyor buraya nazaran. Kış süreci de biraz bunaltıcı olabilir ama önemli olan bizim iyi hissedebilmemiz, biraz ideal kiloya yaklaşirsak daha mutlu oluruz. Umarım yeni yılda dilediğiniz kiloya ineriz Senemcim, en güzel biz olalım online meetinglerdeEvet zaten hep acik havadaydik simdiye kadar ama yagmurlar basladi artik, bir de hava cok cabuk karariyor, saatler de alininca is saati bitmeden kapkara olucak heryer
Ben de zayif girmek istiyorum yeniyila, yalniz girecez bari baska yonden mutlu girelim di mi
Ne güzel böyle arkadaslarinizin olması canım benim, arada mesafeler de olsa bak aşılıyor bir şekilde. Not: Filizlerden şaşma senCocuklarda bizde istiyoruz Filizim, ya yeni yilda arkadaslarla bulusacagiz (1 aile 2 ogullari var bizim gibi, yillardir arkadaslarimiz, Filiz onun ismide :)) ya da biz kacip gidecegiz bir yerlere.
Gercekten saglikli bir psikolojimiz kalmadi evde
5 yildizli bir gun, cok cok
Su ve menu cok guzel canim, hic egzersiz, ev isi vs yapabildin mi?
2bucuk saat yuruyus harikasin..
Menu ve suyunda oldukca guzel canim :))
Kisin zaten artacak ve grip ile karistirilacak hastalik deniyor, umarim bir dalga daha gelmez Senemim..
Sizin orada da ,sizin icin en konforlu olacak sekilde olur her sey umarim canim..
Dikkat edin....
Alla alla daha düzelemedin mi sen kuzum demek çok kötü kapmışsın mikrop. Sağlıklı olsaydın açlık iyiydi ama sen de durumlar kötü. Benim işlerim çok yoğun ya çok yorgun geliyorum eve. Kızım da iyi ablası kreşe başladı keyfi yerinde ama çok yoruluyor o da hiç kıyamıyorum da yapacak bir şey yokİyileşmiş değilim daha sabah doktoru arayıp ölüyorum bu ilaç iyi gelmedi dedim ama açım artık normal menülere dönücem. Konuşamıyoruz bu aralar pek nasılsın? Günlerin nasıl geçiyor? Nowzaradan aşığı minik kızın napıyor?
Anladım canım, yani iş yerinde bahtina ne çıkarsa desene17 Ağustos’tan beri aralıklı besleniyorum filizcim, aslında ara öğün yapsam olur ama hani açılmadan yeme diyorlar ya ihtiyaç duymayınca yapmıyorum. Geçen haftaya kadar evdeydim o zaman ilk öğünümü 2 yumurtadan omletle yapıyordum ama home office bitti işteyim. Öğle yemeğinde ne çıkarsa ona göre ayarlıyorum bende
sayfasina baktim da bayagi bi paylasim var danimarka olani bulamadim. neyse once su yumurta icin olani yapayim da sonra iyice bi arastiririm :)Didem fitness sayfasına bak canım Danimarka diyeti ağırlık greyfurt yumurta ve tost
herkese ayrı ayrı balık yemem daha iyi
daha iyisin sanırım yavaş yavaş yemeye başladın
4 aylik olacak canım tahillisi nasıl tok mu tutuyor
detox yok emzirme var :)
akşama acikmayacakmmisin canım çok az olmuş
darısı bize köprücük kemiği en seksi kemik bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?