Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tam anlamıyla mükemmel bir menü

Darısı başıma bende hemen yapmak istiyorum.. Leslie ablam özlemiştim beni
En sevdiğim kemik nekadar çok yakışıyor bir kadına o kemiğin belirgin olması

Eline saglik.. Tutturacagim inşallah canım

eşler olarak yarışlarımız var her hafta Arriety kaptanımız onların puanını ve tablosunu tutuyor.Bu haftaki yarışmamız adım ve zumba/leslie dakika bazında. Adım sayarınız varsa adım sayısı olarak atarsanız harika olur.

Yine çok güzel bir menu
Sanırım uzun aralıklı besleniyorsun, ben de bugün ikinogun yaptım ama bir de ara öğünüm var.
Kahvaltılık yiyecekleri sevmiyor musun? Ben bazen iki öğün kahvaltı yapıyorum

neler neler ogreniyorum
danimarka bir ulke ancak ayni zamanda bir diyet adi mi acaba
(google a da sorabilirim ama sen anlatirsan herkes faydalanir diye dusundum )
Didem fitness sayfasına bak canım Danimarka diyeti ağırlık greyfurt yumurta ve tost

bizim balik gunu.
oglana ve babaya bugulama.
bana firinda somon
kiza fish fingers
herkese ayrı ayrı balık yemem daha iyi
Menü bildirimimi yapayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir
Akşam 3 patlıcan dolma 1 muz yağsız tuzsuz salata
Karnım ağrımasın diye 1 avuç leblebi
Spor yok malesef
daha iyisin sanırım yavaş yavaş yemeye başladın
Cocuk eger 7 8 aylik olmussa icebilirsin canim daha kucukse tahilli kahveyi icebilirsin
4 aylik olacak canım tahillisi nasıl tok mu tutuyor
Ya eskiden ne yapardık detoksHurma diyeti patates diyeti lahana çorbası ayran detoksu .Ne zamandir aklını çelmiyordu bu detokslar şimdi yumurta diyete dikkatimi çekmedi değil
detox yok emzirme var :)
Baya hafif bir gun gecirdim
Sebebi regl

SSabah 1 cavdar 1 dilim kasar ve Hindi fume

Ara 1 Müsli bar
Oglene dogru 2 yk cacik

Su 2 L
Spor
1 saat yuruyus
15dk zumba
12. 545 adim

@Ozlemlerhayallar Yawrukush
akşama acikmayacakmmisin canım çok az olmuş
darısı bize köprücük kemiği en seksi kemik bence

17 Ağustos’tan beri aralıklı besleniyorum filizcim, aslında ara öğün yapsam olur ama hani açılmadan yeme diyorlar ya ihtiyaç duymayınca yapmıyorum. Geçen haftaya kadar evdeydim o zaman ilk öğünümü 2 yumurtadan omletle yapıyordum ama home office bitti işteyim. Öğle yemeğinde ne çıkarsa ona göre ayarlıyorum bende

Sanki cok kilo almamissin canim, 67 ile gitmemis miydin? Ben mi yanlis hatirliyorum, simdi de 70 gordum sanki? Ben daha da bir fistik olmaya geldin saniyordum
Evet 70i buldum can doğru hatirliyorsun 66 dolandım ayrılırken de. Ama yine de kısa sürede çok aldım bence öyle bir yeme potansiyelin var ki sorma canım
Haklısın canım unutuyor insan oralarda hava daha erken kararıyor buraya nazaran. Kış süreci de biraz bunaltıcı olabilir ama önemli olan bizim iyi hissedebilmemiz, biraz ideal kiloya yaklaşirsak daha mutlu oluruz. Umarım yeni yılda dilediğiniz kiloya ineriz Senemcim, en güzel biz olalım online meetinglerde
Ne güzel böyle arkadaslarinizin olması canım benim, arada mesafeler de olsa bak aşılıyor bir şekilde. Not: Filizlerden şaşma sen

Alla alla daha düzelemedin mi sen kuzum demek çok kötü kapmışsın mikrop. Sağlıklı olsaydın açlık iyiydi ama sen de durumlar kötü. Benim işlerim çok yoğun ya çok yorgun geliyorum eve. Kızım da iyi ablası kreşe başladı keyfi yerinde ama çok yoruluyor o da hiç kıyamıyorum da yapacak bir şey yok

Anladım canım, yani iş yerinde bahtina ne çıkarsa desene nerede çalışıyorsun? Yoğun bir işin mi var? Evden çalışmak çok zor ama bir o kadar da güvende hissettiriyor. İngilizce öğretmeniyim ben, şimdilik girdiğim şubeler henüz açılmadığı için evden ders yapıyorum. Bakalım nereye kadar böyle devam edecek

selam kizla
sayfasina baktim da bayagi bi paylasim var danimarka olani bulamadim. neyse once su yumurta icin olani yapayim da sonra iyice bi arastiririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…