Canim wasalar buyuk degilse guzel birgun olmus, egzersiz ve su da cok guzeliyi geceler kizlar
menum
8.00 1 tane kivi
10.00
2 wasa arasi beyaz peynir
2 wasa arasi 1 tatli kasigi fistik ezmesi
1 kucuk avokado
sutlu kahve
11.00
1 elma yarim muz
14.00
1 kucuk kase taze fasulye
2 kasik.yogurt
16.00
1 kare bitter
sutlu kahve
yarim muz
19.30
1 kofte
3 dlm patates
1 file somon
su 2 lt
spor
10 dk pilates
5 dk zumba
40 jumping jacks
@_Vera_ @Sivaskayseri
yok degil tanesi 19 kaloriCanim wasalar buyuk degilse guzel birgun olmus, egzersiz ve su da cok guzel
Tamam o zaman sorun yok canim.yok degil tanesi 19 kalori
yavas yavas egzersizleri artirmaya calisiyorum. gonderdigin agri icin olan videoyu da yaptim. tabii o spor tarzi olmadigindan yazmadim :)
Allah zihin açıklığı versin arkadaşım kolay gelsinKızlar ben derse kacarsinava hazırlanıyorum,malum birde ufaklık var cok aktif olamıyorum , görmediğim etiket vs olursa kusura bakmayın:) tartı,menü ve sporlarimi aksatmamaya çalışıyorum
Bu kadar spora koşturmaya yorulmasaydin şasirirdim
Menümü yazayımm
Sabah (5 zeytin peynir yumurta 1 dilim ekmek)
Ara kahve
Öğlen çorba
Akşam bezelye bir kase yoğurt
3 lt su
3 saat yürüyüş
1000 ip atlama
20 dk leslie
50 mekik
3 saat temizlik
Ve heemmen uyuyorum çok yorgunum yarın iş var pufff
cok fazla aciklama olandan degilde soyle o yapsin ben takip edeyim tarzi olursa cok sevinirimTamam o zaman sorun yok canim.
Iyi geldiyse egzersiz yenilerini paylasayim
Rabbim ağız tadı ile yemeyi nasip etsinKizlar kucuk oglumla derse giriyoruz simdi, bu saatten sonrasi epey yogun olacak benim icin..
Simdiden hepinize iyi geceler
Gitmeden bahcemden de fotolar paylasayim,taze cektim, domates ,salatalik ,biberlerim
Eki Görüntüle 2704452
Eki Görüntüle 2704451
Eki Görüntüle 2704450
Eki Görüntüle 2704449
Eki Görüntüle 2704445
Eki Görüntüle 2704447
EvetBu kadar spora koşturmaya yorulmasaydin şasirirdimİyi geceler cnm
Teşekkür ederimYine harika birgun olmus canim
Canim
Tamam canim bakip, bulup, paylasayim :)cok fazla aciklama olandan degilde soyle o yapsin ben takip edeyim tarzi olursa cok sevinirim
Oglanlar koparir yer beklemez evde kimse tursuyu bence :))Rabbim ağız tadı ile yemeyi nasip etsin ❤❤ Nasilda güzellerSalatalıklardan turşu yap bence canım
Gayet guzel olmus canim , okullar acilmis, nasilsin?iyi akşamlar.. bir günde ne cok konuşmuşsunuz ya hu. takip edemiyorum artık. neyse menüme geceyim
en sevdiğim öğün kahvaltı ve kahvaltıyı bazen abartabiliyorum. bugun okulda ders vardı yemek yemem öğleni buldu.
13.00
roka salatası (peynirli) 4 zeytin, domates salatalık, 1 sucuklu yumurta, 1 kk kaşar, yarım dilim köy ekmeği
yeşillikler filan da vardı onları da yedim :)
18.30
1 tabak kıymalı kabak yemeği 1 kase yogurt, büyük kase salata
su 2.5 litre
yaklasık 11000 adım
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
Kedim iyi çok şükür. Ama iştahsız olmaya başladı yine. Büyük ihtimalle ilaçlarını yaş mamaya karıştırmak zorunda kaldığımız için yaş mama istiyor sürekliTabiki canim izindeykende menunu paylasabilirsin, hem ozletme :)
Cok sevindim canim, nasil her sey yolunda mi hayatinda?
Kedin nasil oldu?
Tarti fotona cok sevindim canim :)
Cok sevindim senin adina, eminim cok guzel bir eksi gorecegine, guvenim tam :)
Ellerine saglik kaptanim.
Sende canim benim, habersiz birakma..
Filizim en koruyucu olani N95 ,eger varsa direk onu tak, burada cocugu okula giden insanlar cocuklarina bile ondan taktiriyorlar..
Dikkat et kendine canim..
Olur canim tabiki :)
Kendinizi sevmeyi nasil ogrendiniz, nasil deger duygusunu asiladiniz kendinize, bizimlede paylasir misiniz bu guzel bilgileri..
Ellerine saglik canim..
Dr. Nowzaradanımı arıyorumYENI ES LISTEMIZ
1.Arrietty_ & @Ozlemlerhayallar
2. @Canfeb &Yawrukush
3. @barga & @stitch
4.sserendipity & Birgaripanne
5. @GCA & @FitFiliz
6.Hyt-123 & @nanekekik
7. @Sivaskayseri &Sismaniye
8.esmeriiim & Fitt_anne
@blume90 canim izinlisin diye seni es gruplarina eklemedim, katilmak istersen yaz canim.
@MorVampirella , @Beklenen2 sizlerde sehir disindasiniz diye eklemedim katilmak isterseniz yazin kizlar.
@Mavimeltem sende aktif degilsin gecen haftadan beri canim, diyeti biraktin mi?
Hyperborea17 canim senide cok aktif degilsin diye eklemedim katilmak istersen haber ver :)
Birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta birbirlerine destek olacaklar, menulerine birbirlerini etiketleyip yorum yapacaklar, egzersiz ve spor yarismalarina katilmalarina tesvik edecekler.
Cuma gunu hem kilo vermede, hem haftalik spor yarismasinda 1. olan esler, bir sonraki haftanin eslerini ODUL olarak kendileri secebilecekler.
Herkese cok keyifli bir hafta dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?