Su hariç çok çok güzel. Su içemezsem akşam bir bardak yeşil çay içiyorum. Size de öneririm :)
O zaman sen bu hafta narin bedenine nazik dokunuşlar yapyok canim leslie falan takilirim yine kaslara yuklenecek bir egzersiz yapmam.
daha narin vucudum buna hazir degil
birinci olacaksak biraz senden gecinmem lazim bu hafta
haydi walk together walk together
Bu hafta 1.lik bizim olacak gibi görünüyorBen 2 mile leslie yaptım bile sabah sporuakşama da 2 mile veee dans videoları yapcam
Tamam cnm kaçırmışım ben orayı akşamki menumle dünkü sporumun puaninida yazarımCanim birde puanini hesaplayip oyle yaz olur mu bu hafta kendimiz hesapliyoduk galiba yanlış hatirlaniyorsamve bu hafta ev isleri de puandan sayiliyor 1 dk 2 puan
1.lik rezerve edildi amaBu hafta 1.lik bizim olacak gibi görünüyor
Burdayım canım olur yapalım inşallahEşim E English_teacherrr nerelerdesin gel bugün sporu 2000 puan yapalım . plates yapmaya gidiyorum ben
Hayırlı olsun canım, Allah bir ömür boyu mutlu etsin
Veracım yanılıyorsun, birinciler belli1.lik rezerve edildi amaben ve cağnım eşim tarafından rekabetle ortamı kızıştıram bari
Ay yapamadım regli unutmuşumBurdayım canım olur yapalım inşallah
Ah bide izin verseler spor yapmamıza sanki ne olacaksaAy yapamadım regli unutmuşumbirde oğlum üstümde tepinip durdu
Takımlar arasindaki birinciliği demiştim1.lik rezerve edildi amaben ve cağnım eşim tarafından rekabetle ortamı kızıştıram bari
Hayaller hayaller hayallerTakımlar arasindaki birinciliği demiştim
Ama takım içi eşler arasındaki 1.lik için size söz veremem kendime ve eşime güveniyorum@Beklenen2 1.lige adımızı yazdiririz değil mi kanki
Sayiliyor tabi canimTamam cnm kaçırmışım ben orayı akşamki menumle dünkü sporumun puaninida yazarım
Ev işleri derken mesala yemek yapmakta sayilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?