Bu baklava isi hep
Tebrik ediyorum hakkını vermişsin günün cnm
Gecen haftakı esım ve bu haftaki eşiiimm
Görende baklava yiyorum sanacakBol sporu bir gun olmus bugun cogunuz icin
Soyle menulere bakinca asiri karbonhidrat da yok. Baklava da göremedim bugun (esmeriiim )
Offffg en sevdıgım yeşil sarma
Günaydın bugün bacaklarım vera sen nettin yav diyip ağlıyor ama dans videoları yapmak için sabırsızlanıyorum sende durumlar nedirGünaydınlarrr herkese iyi pazarlar diliyorum
daha iyiyim canim acim epey azalmis.Günaydın ve hayırlı pazarlar kızlar. Enerji dolu, kıpır kıpır bir gün diliyorum hepinize
Sismaniye canım eşim nasıl oldun?
Hey maşallah, bacaklar pert olmasına rağmen ortalığı kasıp kavuracaksınHyt-123 eşim günaydın nasılsın? Harika bir pazar dilerim. 4 mile leslie 1 bolywood dance bir de belly dance videosu 2 de leslie abs videosu yapmayı düşünüyorum bugün
Harikadaha iyiyim canim acim epey azalmis.
bugun baslayacagim sporlara
merak edip sordugun icin tesekkur ederim
GünaydınHyt-123 eşim günaydın nasılsın? Harika bir pazar dilerim. 4 mile leslie 1 bolywood dance bir de belly dance videosu 2 de leslie abs videosu yapmayı düşünüyorum bugün
yok canim leslie falan takilirim yine kaslara yuklenecek bir egzersiz yapmam.Hey maşallah, bacaklar pert olmasına rağmen ortalığı kasıp kavuracaksın
Harikabirden yüklenme istersen canım, tekrar kötüleşmesin.
Çekilin yoldan pisi pisi kopatım birinci olmaya geliyoooor
Ben 2 mile leslie yaptım bile sabah sporuGünaydın bugün bacaklarım vera sen nettin yav diyip ağlıyor ama dans videoları yapmak için sabırsızlanıyorum sende durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?