İnşallah canımvalla canım bazı diyetisyenler çok ilgili her hafta değişiklik yapıyorlar tarif veriyorlar, gezmeye gideceksen gününü düzenliyorlar. Ona verdiğin para neyse de ilgisizler hiç çekilmiyor. İyi yapmışsın zaten listelerin elinde vardır. Biz burda gel birlikte veririz inşallah güzelce
İyi geceler herkese :)
9.00 > 1 yumurta + 1 dilim peynir + 1 kepekli gevrek
12.00> 1 küçük muz
14.00> 2 küçük zeytinyağlı dolma + 1 dilim haşhaşlı çörek + 1 kare su böreği + mandalina
16.00> şekersiz türk kahvesi
2 lt su
3km yavaş tempolu yürüyüş
Bugünün bu şekilde geçmesini istemezdim, tek yiyebileceğim yiyecekler bunlardı. Bu yüzden erkenden yemek yemeği bitirdim. Yüksek karbonhidratlı yiyeceklerdi maalesef. Kalori hesaplaması yaparsak belki normal günkü kadar aldım. Bilemiyorum belki de içimi rahatlatmak için bu şekilde düşünüyorum. G GCA
Yawrukush
Arrietty_ , Birgaripanne , @_Vera_
Yeni bir düzene girmeye çalışırken böyle menüler olması çok doğal hatta bazen öyle bişey çıkıyor ki oradaki şeyi yemek zorunda kalıyoruz misafir vs durumları gibi. Ama her günün ardından o günü telafi etmek gerek. Bugün böyle olmuş can sağ olsun yarın dengeli ve bol sporlu bir gün olur inşallahİyi geceler herkese :)
12.00> 1 küçük muz
14.00> 2 küçük zeytinyağlı dolma + 1 dilim haşhaşlı çörek + 1 kare su böreği + mandalina
2 lt su
Bugünün bu şekilde geçmesini istemezdim, tek yiyebileceğim yiyecekler bunlardı. Bu yüzden erkenden yemek yemeği bitirdim. Yüksek karbonhidratlı yiyeceklerdi maalesef. Kalori hesaplaması yaparsak belki normal günkü kadar aldım. Bilemiyorum belki de içimi rahatlatmak için bu şekilde düşünüyorum. G GCA
Yawrukush
Demişler ki o öldü söyleyin onlara leslieci geri döndügeçen haftanın acısını yapabildiğimce çıkardım
Sabah 2 yk peynir suda tuzu çıksın diye beklettim erimiş bildiğimiz inek peyniri domates 5 yeşil zeytin parmak kalınlığında simit
Öğle yağsız tuzsuz salata 1 domates 1 salatalık 1 havuç 1 kapyadan 3 parmak kalınlığında yine simit aslında midem ağrımaskn diye yedim
Akşam 3 yk zeytinyağlı patlıcan yemeği
Kaçamak yarım dilim kek maalesef
Spor
4 mile leslie 420 puan
70 mekik 210 puan
10 squat 30 puan
29 dk pilates 203 pıan
6 bin adım 300 puan
Toplamda 1.163
@SmneapdullahYawrukush Arrietty_
Kiz sana bugün ne oldu sen yaparken ben yoruldumAyy harika bişeydi şimdi de oryantal bakıcam varsa onuda yapcam pek oynak çıktım ben yahu
geçmiş olsun canım sıcak kompleks yap kas gevşetici sür ise yarıyor rüzgarda kaldın mıboyun fitigi yok heralde insallah yoktur :)
bi anda hapsirdim agri girdi anlamadim canim
sevgilimi eşim menü süper birde bal için uzuluyordun süpersinMenum
10.30 lorlu 2 yumurta 2 tatli kasigi bal 3 ceviz
15.00 4 kofte buyuklugunde firinda balik salata
Ara muz
Spor 3000 adim 15 dk pilates 1 saat ev temizligi
North River Arrietty_ Yawrukush
Canım 14 de yediklerin hep kalori ki sadece kalori hesabı değil ki bence o yanlış yediklerin karbon ve yağ yanlış kalori yani bu güne sünger çekip yarın daha güzel bir menü ile gelirsin senİyi geceler herkese :)
12.00> 1 küçük muz
2 lt su
Yawrukush
Yaa siz beni en kötü zamanımda tanıdınız hastayken iyileşince enerjiyi fulledim daha da devam edicektim ama iç bacağıma bi ağrı girdi dedim vera artık abartmasak mı uyuyup yarına enerji biriktirmeye kaçıyorum ben iyi gecelerKiz sana bugün ne oldu sen yaparken ben yoruldummaşallah maşallah genç kız dediğin böyle olur
geçmiş olsun canım sıcak kompleks yap kas gevşetici sür ise yarıyor rüzgarda kaldın mı
sevgilimi eşim menü süper birde bal için uzuluyordun süpersin
Canım 14 de yediklerin hep kalori ki sadece kalori hesabı değil ki bence o yanlış yediklerin karbon ve yağ yanlış kalori yani bu güne sünger çekip yarın daha güzel bir menü ile gelirsin sen
İyi geceler canım iyi uykularYaa siz beni en kötü zamanımda tanıdınız hastayken iyileşince enerjiyi fulledim daha da devam edicektim ama iç bacağıma bi ağrı girdi dedim vera artık abartmasak mı uyuyup yarına enerji biriktirmeye kaçıyorum ben iyi geceler
Evet evet haklısınız. Gitmeyi ertelediğimiz bir misafirlikti. Benim de mezun olmam şerefine bir sürü yiyecek vardı. Sırf benim için yapıldığı da söylenince kıramadım, zaten ayrı yemek de isteyemezdim. Bugün bu şekilde oldu maalesef. Ama yarın daha iyi geçecek. Bugün yedim diye bozmak yok.Canım 14 de yediklerin hep kalori ki sadece kalori hesabı değil ki bence o yanlış yediklerin karbon ve yağ yanlış kalori yani bu güne sünger çekip yarın daha güzel bir menü ile gelirsin sen
Afiyet olsun canım gayet güzel
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım gayet güzel
Harika bir menü olmus canim bnmKahvaltı 11.00
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
1 dilin ekmek
3 halka peynir
Dereotu maydanoz domates salatalık
1 t.k tahin pekmez
Arada sütlü neskafe 2 ceviz 1 incir
Akşam 18.30
2 kepçe güveçte sebzeli et yemeği
1kase cacık
1 tane domates
2,5lt su 1 bardak forum çayı 40 dk eliptik (Şimdi yapicamYawrukush B Beklenen2
aynen ya canim bizde coşalim hatta birbirimize günlük ödevler verelim yapmazsak ertesi güne arttirip ceza verelim yaa yoksa spor olmadan gitmicek kilolar suana kadar biraz ip atladim biraz jj leslie yapmayi düşünüyorum simdi de bakalim cesaret edersem kalkcam
Canim birde puanini hesaplayip oyle yaz olur mu bu hafta kendimiz hesapliyoduk galiba yanlış hatirlaniyorsamKahvaltı 11.00
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
1 dilin ekmek
3 halka peynir
Dereotu maydanoz domates salatalık
1 t.k tahin pekmez
Arada sütlü neskafe 2 ceviz 1 incir
Akşam 18.30
2 kepçe güveçte sebzeli et yemeği
1kase cacık
1 tane domates
2,5lt su 1 bardak forum çayı 40 dk eliptik (Şimdi yapicamYawrukush B Beklenen2
Videonun icerigine bagli. Sirf dans hareketleri ile dans. Fitness videosu icinde jj veya Squat vs tarzi hareket varsa fitness den hesaplayinArrietty_ kaptanım bunları nasıl puanlıcaz dans olarak mı fitness olarak mı bolywood videosunu da öyle
yeni esimYENI ES LISTEMIZ
1.sserendipity & esmeriiim
2. @pisi pisi kopatim & @E-brulim
3.North River & @Ozlemlerhayallar
4. E English_teacherrr & @Canfeb
5.Arrietty_ & Birgaripyolcu06
6. @Smneapdullah & @_Vera_
7. @barga & @stitch
8.Fitt_anne & B Beklenen2
9. P Periannem & G GCA
Guzel arkadaslarim birbirleriyle es olan arkadaslarim , tum hafta birbirlerini menulerine etiketleyecekler, birbirlerinin menulerine yorum yapacaklar, egzersiz yapmaya tesvik edecekler, kacamak yapmalarina engel olacaklar, isterlerse saygi cercevesinde diger es gruplariyla rekabet edecekler.
Cuma gunu hem sporda, hem kilo verme yuzdesinde 1. olan esler odul olarak ,bir sonraki haftanin eslerini secmeye hak kazanacaklar..
Herkese keyifli haftalar diliyorum.
@MorVampirella ,Birgaripanne es yarismasina katilmak isterseniz haber verin kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?