Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler herkese :)
9.00 > 1 yumurta + 1 dilim peynir + 1 kepekli gevrek
12.00> 1 küçük muz
14.00> 2 küçük zeytinyağlı dolma + 1 dilim haşhaşlı çörek + 1 kare su böreği + mandalina
16.00> şekersiz türk kahvesi
22.00 > yeşil çay
2 lt su
3km yavaş tempolu yürüyüş
Bugünün bu şekilde geçmesini istemezdim, tek yiyebileceğim yiyecekler bunlardı. Bu yüzden erkenden yemek yemeği bitirdim. Yüksek karbonhidratlı yiyeceklerdi maalesef. Kalori hesaplaması yaparsak belki normal günkü kadar aldım. Bilemiyorum belki de içimi rahatlatmak için bu şekilde düşünüyorum. G GCA
Yawrukush
Arrietty_ , Birgaripanne , @_Vera_

İnşallah canım

ödül günü olmuş eşim, akşam yemeği yemeyerek biraz olsun toparlamışsın

Yeni bir düzene girmeye çalışırken böyle menüler olması çok doğal hatta bazen öyle bişey çıkıyor ki oradaki şeyi yemek zorunda kalıyoruz misafir vs durumları gibi. Ama her günün ardından o günü telafi etmek gerek. Bugün böyle olmuş can sağ olsun yarın dengeli ve bol sporlu bir gün olur inşallah

Ayy harika bişeydi şimdi de oryantal bakıcam varsa onuda yapcam pek oynak çıktım ben yahu
Kiz sana bugün ne oldu sen yaparken ben yoruldum maşallah maşallah genç kız dediğin böyle olur
boyun fitigi yok heralde insallah yoktur :)
bi anda hapsirdim agri girdi anlamadim canim
geçmiş olsun canım sıcak kompleks yap kas gevşetici sür ise yarıyor rüzgarda kaldın mı
Menum
10.30 lorlu 2 yumurta 2 tatli kasigi bal 3 ceviz
15.00 4 kofte buyuklugunde firinda balik salata
Ara muz
Spor 3000 adim 15 dk pilates 1 saat ev temizligi
North River Arrietty_ Yawrukush
sevgilimi eşim menü süper birde bal için uzuluyordun süpersin
Canım 14 de yediklerin hep kalori ki sadece kalori hesabı değil ki bence o yanlış yediklerin karbon ve yağ yanlış kalori yani bu güne sünger çekip yarın daha güzel bir menü ile gelirsin sen

Yaa siz beni en kötü zamanımda tanıdınız hastayken iyileşince enerjiyi fulledim daha da devam edicektim ama iç bacağıma bi ağrı girdi dedim vera artık abartmasak mı uyuyup yarına enerji biriktirmeye kaçıyorum ben iyi geceler

İyi geceler canım iyi uykular

Canım 14 de yediklerin hep kalori ki sadece kalori hesabı değil ki bence o yanlış yediklerin karbon ve yağ yanlış kalori yani bu güne sünger çekip yarın daha güzel bir menü ile gelirsin sen
Evet evet haklısınız. Gitmeyi ertelediğimiz bir misafirlikti. Benim de mezun olmam şerefine bir sürü yiyecek vardı. Sırf benim için yapıldığı da söylenince kıramadım, zaten ayrı yemek de isteyemezdim. Bugün bu şekilde oldu maalesef. Ama yarın daha iyi geçecek. Bugün yedim diye bozmak yok.

Afiyet olsun canım gayet güzel

Harika bir menü olmus canim bnm

aynen ya canim bizde coşalim hatta birbirimize günlük ödevler verelim yapmazsak ertesi güne arttirip ceza verelim yaa yoksa spor olmadan gitmicek kilolar suana kadar biraz ip atladim biraz jj leslie yapmayi düşünüyorum simdi de bakalim cesaret edersem kalkcam hatta ilk ödevle baslayalim yarin icin en az 300 puanlik spor odevimiz olsun mu

Canim birde puanini hesaplayip oyle yaz olur mu bu hafta kendimiz hesapliyoduk galiba yanlış hatirlaniyorsam ve bu hafta ev isleri de puandan sayiliyor 1 dk 2 puan

Arrietty_ kaptanım bunları nasıl puanlıcaz dans olarak mı fitness olarak mı bolywood videosunu da öyle
Videonun icerigine bagli. Sirf dans hareketleri ile dans. Fitness videosu icinde jj veya Squat vs tarzi hareket varsa fitness den hesaplayin

Iyi aksamlar cankn
Evet su baya az olmus yoksa begendim gununu
Yarin suyu cogaltmaya bak

yeni esim esmeriiim nasilsin? bu hafta hedefim artik 74 u görmek. 74.9/74.5 arasinda bir rakam olsa super olur bugun nelere hayir dedim bilsen. insallah bu motivasyonla haftayi tamamlar guzel kilolar veririz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…