Benim leslie bugun yalan olacak gibiHyt-123 Bende şimdi leslie yapcam 4 bin adımdayım ama totom aşırı hamlamış bacaklarım kalkmıyor
Ya ben zıplama yapim dedim de sağ baldırım acayip ağrıyo 200 yaptım çokmu zorladım acaba sende de oluyomuDışarıya çıkmak iptal oldu, evde boş boş oturacağıma hemen 1 mile jog yaptım + 100 zıplama.
Canfeb şuan kaç zıplamadasın canım?
Olsun kaptanım sen zaten telafi ediyorsun hafta içi salonda. Bende 3 mile yaptım 200 de ip atladım ama benimde şuan sol kasığımdan iç bacağa doğru olan yer pert. Lesliede bile sonuna doğru aşırı zorlandım.Benim leslie bugun yalan olacak gibi
Sabah 30dk bisiklet surdum 8 30 anneme gittim az önce geldik. Kahvalti da yapmadim. Kahvalti yapayim sonra bakayim neler yapacagim.
Aktifdim ama. 6bin de benim adim suan
Bende de oluyor o yavaşça ovup kasını rahatlatsan biraz da sıcak su tutsan iyi gelir diye düşünüyorum. Ben öyle yapıyorum yaniYa ben zıplama yapim dedim de sağ baldırım acayip ağrıyo 200 yaptım çokmu zorladım acaba sende de oluyomu
Tamam canım öyle yapim o zamanBende de oluyor o yavaşça ovup kasını rahatlatsan biraz da sıcak su tutsan iyi gelir diye düşünüyorum. Ben öyle yapıyorum yani
Aman çok zorlama kendini bişe olur bak sonra hiç yapamazsınOlsun kaptanım sen zaten telafi ediyorsun hafta içi salonda. Bende 3 mile yaptım 200 de ip atladım ama benimde şuan sol kasığımdan iç bacağa doğru olan yer pert. Lesliede bile sonuna doğru aşırı zorlandım.
Ya ben zıplama yapim dedim de sağ baldırım acayip ağrıyo 200 yaptım çokmu zorladım acaba sende de oluyomu
Olsun kaptanım sen zaten telafi ediyorsun hafta içi salonda. Bende 3 mile yaptım 200 de ip atladım ama benimde şuan sol kasığımdan iç bacağa doğru olan yer pert. Lesliede bile sonuna doğru aşırı zorlandım.
Ama sen sporu çok rahat yapıyorsun kaptanım takma kafana iki haftadır spor birincisisin. Aslında videolarla birlikte spor yapmak çok iyi alettense. Dün attığım bolywood videosunu tavsiye ederim tüm kaslarım cayır cayır çalıştıSporu ya abarttiniz. Yada isinmadan yaptiniz?
Dikkat edin kizlar kendinize
@_Vera_ bu ay salon son. Hatta gitmeyede bilirim. Evde ufak tefek seylerim var. Yarin de izin gunum. Cocuklar kres ve okula gidince sabahdan sporu cikariyorum aradan. Yoksa zar zor skstiriyorum araya
Kaslarının senin konuşma tarzı muhteşemAma sen sporu çok rahat yapıyorsun kaptanım takma kafana iki haftadır spor birincisisin. Aslında videolarla birlikte spor yapmak çok iyi alettense. Dün attığım bolywood videosunu tavsiye ederim tüm kaslarım cayır cayır çalıştıE-brulim çok doğru söylüyorsun geçen hafta dizanteri geçirdim neredeyse hiç spor yapamadım birden eski tempoya dönmeye çalışınca da kaslarım bana "Ya ben köşede çayımı içiyordum sen benden ne istedin Allahsız vera" diye isyan etmeye başladı.
Merhaba kaptanım ne güzel vakit geçirmişsiniz ailecek. Sana bir sorum olacak kaptanım ben 1 hafta aradan sonra spora dönünce baya bi hamladım bunun kısa vadede bir çözümü var mı? İçimden deli gibi spor yapmak geliyor ama bacağım kalkmıyor oturamıyorumSelamlar kizlar nasilsiniz, dun acayip yogun birgun oldu, ugrayamadim..
Alisveris yaptim, onlari yika yerlestir, camasirlari katla, utule,yerlestir.
Ogleden sonrada parka gittik hava kararana kadar cocuklari oynattik orada.
Eve gel yika, yedir cocuklari, yatir derken benimde pilim bitip uyudum onlarla..
Neler yaptiniz gorusmeyeli?
Devam et canim egzersizlere, kas agrin olsada devam et..Merhaba kaptanım ne güzel vakit geçirmişsiniz ailecek. Sana bir sorum olacak kaptanım ben 1 hafta aradan sonra spora dönünce baya bi hamladım bunun kısa vadede bir çözümü var mı? İçimden deli gibi spor yapmak geliyor ama bacağım kalkmıyor oturamıyorum
Merhaba kaptanım ne güzel vakit geçirmişsiniz ailecek. Sana bir sorum olacak kaptanım ben 1 hafta aradan sonra spora dönünce baya bi hamladım bunun kısa vadede bir çözümü var mı? İçimden deli gibi spor yapmak geliyor ama bacağım kalkmıyor oturamıyorum
Sakatlandığımı sanmam sadece bacaklarımı kaldırırken felan ağrıyor sakatlanma olsa sürekli ağrır. Devam dedi kaptanım gazı aldımmm gidiyorum sporaDevam et canim egzersizlere, kas agrin olsada devam et..
1 hafta cok uzun bir ara degil, kisa surede eski haline donersin.
Bir dip not kas agrisi baska (egzersizden kaynaklanan, kaslara yuk bindiren agri), vucudu incitme, sakatlama agrisi baska..Kas agrin varsa egzersizlere devam edersin kuzum ama sakatlanma agrisi varsa o anda egzersizi birakirsin..
Selamlar kizlar nasilsiniz, dun acayip yogun birgun oldu, ugrayamadim..
Alisveris yaptim, onlari yika yerlestir, camasirlari katla, utule,yerlestir.
Ogleden sonrada parka gittik hava kararana kadar cocuklari oynattik orada.
Eve gel yika, yedir cocuklari, yatir derken benimde pilim bitip uyudum onlarla..
Neler yaptiniz gorusmeyeli?
Aslında hafta içi derslerim var dinlenme günümü haftaiçime ayırdım ve kendimi çok kötü hissediyordum o hafta sporsuz geçince inanılmaz keyif alıyorum aktif olarak bişeyler yapmaktan annem bana diyo huyun bile değişti sakin uyumlu biei oldun sinirli halin geçtiVeracigim vucudunu dinle :)
Evet 1 hafta yapamadin ama birdende bu kadar cok yapma.
Bende sabah ki spor ile kapatacagim günü.
Kizima gore annemde cok is yapmisim o yuzden yorulmusum :)
Dinlenme gününu unutuyoruz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?