Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hyt-123 eşim burda durumlar çok kritik herkes tam gaz birinciliğe oynuyor ben 2 3 saat bi gezmeye gidiyorum sonra spor spor spor. Öpüldünüz kızlar
Tamam canım benimde dişim ağrıyor yaa
Ama sporumu tabikide yapmaya çalışıcam
1 saat temizlik 1 leslie yapabildim yeni bide 15 dk plates

Geçmiş olsun eşim totom bi hamlamış bi hamlamış ama 1.lik elden gidemez spor yapcam mecburen

Deli yaa çokta zorlama kendiniiii daha çok var cumaya sağlık daha önemli kitlenir kalırsın sonra
Kız zaten klozete oturamıyorum bi ağrı bi ağrı annem diyo vera inşaatta çalışsan her gün hem hareket yaparsın hemde para kazanırsın düşünmüyor değilim. Senin dişler 20lik mi

Yapalım tabi kactasin sen rakibimi bileyim
Şuan için 0 işlerim vardı canım onları anca hallettim, birazdan yürüyüşe çıkacağım. Bugün seni geçemem zıplamada ama yarın da yarışa varsan çok fena sayılarla karşına çıkarım

ben ham oldugum icindir belki kalp atisina gore hesapliyor ya. 160larda fln oluyor kalbim
Benim Max 172 min 145 diyor, belki tam ölçmüyordur. Sağlık olsun, sporumuzu yaptık ya gerisi teferruat

40 dk yuruyus yaptim.
bi de 30 dk leslie yaparim bugunluk yeter herhalde
Rakibeler görün benim eşim nasılda güzel adımlar atmış

Çok geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…