Bol ter atmalar kuzum :)Sakatlandığımı sanmam sadece bacaklarımı kaldırırken felan ağrıyor sakatlanma olsa sürekli ağrır. Devam dedi kaptanım gazı aldımmm gidiyorum spora
Ah Zeynebim simdiki cocuklar cok tatminsiz..Iyi gunler kaptan
Baya yogun ama cocuklar icin ne guzel birgun olmus. Ilerde bunlari hatirlayinca cok mutlu olacaklar
Ama o kas ağrısını daha fazla zorlarsa sakatlanmaya yol açamaz mı kaptanım?Devam et canim egzersizlere, kas agrin olsada devam et..
1 hafta cok uzun bir ara degil, kisa surede eski haline donersin.
Bir dip not kas agrisi baska (egzersizden kaynaklanan, kaslara yuk bindiren agri), vucudu incitme, sakatlama agrisi baska..Kas agrin varsa egzersizlere devam edersin kuzum ama sakatlanma agrisi varsa o anda egzersizi birakirsin..
Ah Zeynebim simdiki cocuklar cok tatminsiz..
Biz her seyi onlerine sundugumuz icin hicbir seyin kiymeti yok..
Dun parka gitmeye zor ikna ettik Akin Beyi ,neymis uzun zamandir istedigi bir oyuncak vardi ,internetten siparis vermistik, o gelmedigi icin henuz parka gitmeyecekmis..
Parkta onunla oynayacakmis..
Ya hu ben hic boyle bir cocuk degildim, daha 7bucuk yasinda sanirsin ergen...
Şimdi ki çocuklar hep öyle gülüm. Hep bolluktan ileri geliyor, eskiden bizlerin oyuncağı şimdi ki çocukların ki gibi değildi ki. Elimizde olanlarla oynuyorduk saatlerce. Şimdi ise çocukların sayısız oyuncağı var, hangi biriyle oynayacaklarını şaşırıyorlar.Ah Zeynebim simdiki cocuklar cok tatminsiz..
Biz her seyi onlerine sundugumuz icin hicbir seyin kiymeti yok..
Dun parka gitmeye zor ikna ettik Akin Beyi ,neymis uzun zamandir istedigi bir oyuncak vardi ,internetten siparis vermistik, o gelmedigi icin henuz parka gitmeyecekmis..
Parkta onunla oynayacakmis..
Ya hu ben hic boyle bir cocuk degildim, daha 7bucuk yasinda sanirsin ergen...
Aynen oyleŞimdi ki çocuklar hep öyle gülüm. Hep bolluktan ileri geliyor, eskiden bizlerin oyuncağı şimdi ki çocukların ki gibi değildi ki. Elimizde olanlarla oynuyorduk saatlerce. Şimdi ise çocukların sayısız oyuncağı var, hangi biriyle oynayacaklarını şaşırıyorlar.
Kas agrisi sakatlanmadan farkli Ebrusum..Ama o kas ağrısını daha fazla zorlarsa sakatlanmaya yol açamaz mı kaptanım?
Çok teşekkür ederim kaptanımKas agrisi sakatlanmadan farkli Ebrusum..
Eger kas agrin varsa o kas grubunu yormussun, kaslar haliyle bir miktar hasar gormus demektir..
Dinlendirir ve egzersize devam edebilir..
Eger kas agrisi var ve kaslarini dinlendirmeden surekli egzersiz yapmaya devam ederse insan sakatlanabilir.
Fakat kaslarimiz her egzersizden sonra, onlari calistirdigimiz icin bir miktar hasar gorur ve dinlenerek, gerekli besinleri yiyerek buyur, vucudumuzdaki miktari artar.
Yani dinlendirip (uyumak, 1 gun ara vermek egzersize) sonra kaldigimiz yerden egzersize devam edebiliriz gulum..
@_Vera_ daha uzun ,aciklayici yazmis oldum burada gulum, bunuda oku istedim.Kaslarini dinlendirmeyi ve duzgun beslenmeyi ihmal etme..
Aynen oyle canim, cok dogru bir tespit..Şimdi ki çocuklar hep öyle gülüm. Hep bolluktan ileri geliyor, eskiden bizlerin oyuncağı şimdi ki çocukların ki gibi değildi ki. Elimizde olanlarla oynuyorduk saatlerce. Şimdi ise çocukların sayısız oyuncağı var, hangi biriyle oynayacaklarını şaşırıyorlar.
Gulum disin agriyormus ,nasil oldun?
Yine harika birgun olmus canim :)Ben kendim günü kapattim. Bildirimimi yapayim
Sabah
1 kupa filtre kahve
Ögle saat 15 de
1 yumurta ile vaffel
4kucuk sosis
1 dilim Cheddar
Ara
3kucuk Kuru kaysi
Su 2 L
Spor
30dk Bikeerg 210 puan
7bin adim 350 puan
Toplam 550 puan
Birgaripyolcu06 Yawrukush
If de ogunler disinda bir sey yememen gerekiyor sadece su, maden suyu, sekersiz cay, kahve icebilirsin gulum..İf sankı benı kıtlıyor ya yada benım kcrdıgım arada yedıgım bıseyler oluyo galıba oğün dışında bısey yememek gerek galıba. Bakalım karbonhıdratı tutabıldığim kadar düşük tutucam
Gecmis olsun canim bugun daha iyiymissin, nasil oldun?gunaydin kizlar
tam spor islerine baslamistim ama hapsirirken bir anda boyun/omuz arama bi sanci girdi kipirdayamiyorum yaa. insallah gecici biseydir
Ayy ben hic bir sey soylemem , susar otururum canim, herkes yerinde mutlu olsun :)Günaydın canım kahvaltımı yaptım leslieye geçiyorum şimdi bu hafta rekor sporlar bizdeb gelsinnnn
Hahahah kaptanım çok güldüm yasen oğlan anası olarak takımda alıştırma yapıyorsun 10 sene sonra özge kaptanım "maşallah gelin kızımızda pek güzel beş kilo fazlası var ben takımda çözerim o iş bende "
Canim keske birlikte yeseydik, hakkaten bende yerken acayip mutlu oldum :)))Kaptanım ödüllerinize bayıldımafiyet olsun ☺
Kimseye ugramasin canim ikinci dalga ve bu hastaliktan kurtulalim biran evvel...İnşallah ikinci dalga size uğramaz, durumlar zaten karışık yeterince. Ay Allah kolaylık versin gülüm, en azından iki kardeş birbirini oyalamayı başarıyordur öyle düşün. Tek çocuk olunca daha zor, yalnız sıkıldığı için dönüp dolaşıp sana sarıyor.
Yeni bileklik mi aldin kuzum, hayirli olsun :)Bilekliği aldım geödim Allahım çok güzel ı love you bimşimdi 2 mile leslie yapcam.
Harikasin Ebrusum :)
Canim cok dogru karar vermissin , burada beraber motive oluyoruz zaten, menulerinide cok guzel ayarliyorsun zaten, egzersizle destekleyincede gidiyor kilolar.Kızlar merhaba size bişe danışmak istiyorum ben şuan 3 aydır bi diyetisyene gidiyorum bazen 2 haftaya bir bazen 3 haftaya bayada iyi para bayılıyorum ve diyetisyenim çok ilgisiz sadece benim kontrole gittiğimde muhattap oluyoruz oda tartılıyorum ve liste veriyo bana bitti bu kadar verdiği liste aynı zaten de kendi geziyo tozuyo zoruma gidiyo verdiğim paralar bi daha gitmeme kararı aldım buraya da girdikten sonra iyice soğudum msj attım gelemeyeceğim bi daha diye sadece tamam demiş iyice sinir oldum sizce doğrumu yaptım yanlış mı kusuruma bakmayın uzun oldu biraz
Evet canim temiz hava insani kus gibi yapiyor..hayır ama gariptir temiz havaya çıkınca bitiyor tüm yorgunluk kaptanım
maşallah :) heyecanları, hayal güçleri hiç kaybolmasin
o kilolara 88den hareketsiz mi düştün
çokta kötü şeyler yememissin en azından kaşık kaşık değil ki canım enerji olsun meto iyi çalışsın olumlu düşün olumlu sonuçlar gelsin
bi an kendimden şüphe etmedim değil
hayırlı olsun canım güle güle kullan
en doğrusunu yapmışsın ben 7 ye kadın diyetisyen değiştirdim birbirinin kopyası sadece ilk gittiğim çok ilgiydi ,online dahil bana hiç faydaları olmadı önemli olan zaten ilgi ve motive etmeleri yoksa zaten insan vücudunu zamanla tanıyor şahsen ben 6 öğünle çok zor veriyorum hatta yerimde sayıyorum birde açılmadan sürekli saatli pilli bebek gibi yemek yemek aklımda surekli yemek vakti diye biri dolanıyor
Olsun canım senin günün hareketli geçmiş sonuçta
Iyiyim canim, sende ne var ne yok? :)Hoşbuldum özgecimgünaydın
Nasılsın?
Aaa bu da cok guzelmis bunuda yaparim ben :))Kızlar unsuz pizza tarifi buldummmm
Mini tadelle ne kadar minikti canim, odule sayilacak bir boyutta mi yoksa, bebise sut olacak bir boyutta mi:)İyi akşamlar kızlar
Sabah(8:00)
1 yumurta
2 kaşık lor
1 dilim ekmek
Minik tadelle
Öğle (14:00)
5yk fırın patates biber karışık
3yk yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam(18;30)
1 kase yayla çorbası
Su: 2.5 lt spor: 4*30 D yürüyüş 120 puan
Yawrukush @Ozlemlerhayallar Arrietty_
Hayirdir canim ne oldu, her sey yolunda mi?Yemin ederim işi bırakıp çıkmayı ve kafamı dinlemeyi düşünüyorum.
Sağol kaptanım evet doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum sizler le motive de oluyorum daha ne olsunIf de ogunler disinda bir sey yememen gerekiyor sadece su, maden suyu, sekersiz cay, kahve icebilirsin gulum..
Gecmis olsun canim bugun daha iyiymissin, nasil oldun?
Ayy ben hic bir sey soylemem , susar otururum canim, herkes yerinde mutlu olsun :)
Canim keske birlikte yeseydik, hakkaten bende yerken acayip mutlu oldum :)))
Kimseye ugramasin canim ikinci dalga ve bu hastaliktan kurtulalim biran evvel...
2 cocuk icin bende senin gibi dusunuyordum yaslari cok acilmadan kardesi olsun diyordum ama oyle olmadi :)
Benimkiler var ya canim 5 dakika beraber oynayamazlar, tum gun birbirleriyle itisip, kavga ederek geciyor
Yeni bileklik mi aldin kuzum, hayirli olsun :)
Harikasin Ebrusum :)
Canim cok dogru karar vermissin , burada beraber motive oluyoruz zaten, menulerinide cok guzel ayarliyorsun zaten, egzersizle destekleyincede gidiyor kilolar.
Roket bilimi degil ki gulum, bence parani hakedecek bir hizmet vermemis sana, hem paranda cebinde kalsin :))
Evet canim temiz hava insani kus gibi yapiyor..
Ohh keyfiniz bol olsun :)
Iyiyim canim, sende ne var ne yok? :)
Aaa bu da cok guzelmis bunuda yaparim ben :))
Mini tadelle ne kadar minikti canim, odule sayilacak bir boyutta mi yoksa, bebise sut olacak bir boyutta mi:)
Hayirdir canim ne oldu, her sey yolunda mi?
En son duzelmisti is yerinde durumlar...
Bugunkü menüm sabah 4 kaşık menemen 1 dilim beyaz peynir 5 tane zeyin 1 dilim tb ekmeği domates salatalık
Ara tarçınlı türk kahvesi ve armut orta boy
Öğle tavuk göğsü 100 gr kadar sanırım bir kase yoğurt
Akşam ıspanak yemeği ve yoğurt
Suyum 3 lt spor 4 mile leslie60dk *7=420 puanYawrukush Birgaripanne Arrietty_ Canfeb eşim senin günün nasıl geçti
Odulun afiyet olsun canim :)Menüm
14:00
1dilim ekmek, domates ,7 zeytin ,bir kase yoğurt
Ara nescafe 2 ceviz kalın bir dilim kek (ödül)
Akşam sarımsaklı yoğurt.haslanmis brokoli
Ara Nescafe
Su 1 lt spor sonra ekliycem
E English_teacherrr
Kek haric harika olmus kuzum, efsane geri donmus :)))Demişler ki o öldü söyleyin onlara leslieci geri döndügeçen haftanın acısını yapabildiğimce çıkardım
Sabah 2 yk peynir suda tuzu çıksın diye beklettim erimiş bildiğimiz inek peyniri domates 5 yeşil zeytin parmak kalınlığında simit
Öğle yağsız tuzsuz salata 1 domates 1 salatalık 1 havuç 1 kapyadan 3 parmak kalınlığında yine simit aslında midem ağrımaskn diye yedim
Akşam 3 yk zeytinyağlı patlıcan yemeği
Kaçamak yarım dilim kek maalesef
Spor
4 mile leslie 420 puan
70 mekik 210 puan
10 squat 30 puan
29 dk pilates 203 pıan
6 bin adım 300 puan
Toplamda 1.163
Hyt-123 Yawrukush Arrietty_
Sporlar sahaneeeeee off offff@_Vera_Yawrukush Arrietty_
Sabah(08.30)
1 (kepek ekmeği) tost 1 haşlanmış yumurta
Ara öğün (10.00)
Yarım elma
Öğlen (12.00)
1 bardak yeşil çay
Ara öğün (15.00)
7 fındık
Akşam(18.30)
Nokut 8 yemek kaşığı bir kase yoğurt
2 saat yürüyüş (480 puan)
4 lesile (420 puan)
1000 ip atlama(2000 puan)
50 mekik(150 puan)
Toplam puan 3150
♥
Canim masallah sana ne guzel menuler, ne guzel sporlar, bomba gibi dondun aramiza..Menüm
Sabah: yarım litre taze demlenmiş nane çayı eşliğinde bir avuç fındık, leblebi, kaju.
öğlen bir şey yiyemedim alışverişden dolayı
Akşam: 1 kepçe kuru fasülye, 3 yk bulgur pilavı, avuç içi kadar 1 dilim siyah ekmek
Su: 1 litre + 1 bardak cezaBirgaripanne
Spor: 4 mile Leslie - 420 puan
Ev işi 1 saat - 120 puan
9200 adım - bunu nasıl hesaplayacağım bilemedim, dakikası 4 puan diyor ama dakika da kaç adım attığımı bilmiyorum
@pisi pisi kopatim
Ezmeye bende bayilirim, ellerine saglik canim, afiyetle yiyin :)Selam kizlarUgrayamadim gün içinde Çünkü mutfaktaydim Doyamadım ezme yapmaya busene 5 kilo domatesten ezme yaptim Kırmızı pancar turşusu yaptım yemegimde yoktu yemekte yap ye yedir bu saat oldu yeni çıktım mutfaktan
Şimdi kızı uyutuyorum hemen kalkıp eliptigimi yapicam
Kahvaltı 11.00
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
1 dilin ekmek
3 halka peynir
Dereotu maydanoz domates salatalık
1 t.k tahin pekmez
Arada sütlü neskafe 2 ceviz 1 incir
Akşam 18.30
2 kepçe güveçte sebzeli et yemeği
1kase cacık
1 tane domates
2,5lt su 1 bardak forum çayı 40 dk eliptik (Şimdi yapicamYawrukush @Beklenen2
Uzuldum canim umarim her sey istedigin gibi yoluna girer..Tamam canım kusura bakma bazı problemlerle ugrasıyordum yarından itibaren yapıcam bildirimlerimi
Menum
10.30 lorlu 2 yumurta 2 tatli kasigi bal 3 ceviz
15.00 4 kofte buyuklugunde firinda balik salata
Ara muz
Spor 3000 adim(150) 15 dk pilates(105) 1 saat ev temizligi (120) toplam puan 375
@nanekekikArrietty_ Yawrukush
Odul ogunu olmus canim, senin icin hazirlanmis her sey ne guzel, afiyet olsun :)İyi geceler herkese :)
9.00 > 1 yumurta + 1 dilim peynir + 1 kepekli gevrek
12.00> 1 küçük muz
14.00> 2 küçük zeytinyağlı dolma + 1 dilim haşhaşlı çörek + 1 kare su böreği + mandalina
16.00> şekersiz türk kahvesi
22.00 > yeşil çay
2 lt su
3km yavaş tempolu yürüyüş
Bugünün bu şekilde geçmesini istemezdim, tek yiyebileceğim yiyecekler bunlardı. Bu yüzden erkenden yemek yemeği bitirdim. Yüksek karbonhidratlı yiyeceklerdi maalesef. Kalori hesaplaması yaparsak belki normal günkü kadar aldım. Bilemiyorum belki de içimi rahatlatmak için bu şekilde düşünüyorum. @GCA
Yawrukush
Arrietty_ , Birgaripanne , @_Vera_
Kızlar yorgunluktan ölüyorum. 5 saattir mutfak yerleştiriyorum bittim valla
Kahvaltı 1 yumurta 5 zeytin 1 muz 1 yemek kaşığı tahin 2 ceviz
4 te bir tabak bamya ve salata yedim
Su 1 lt anca olmuştur
Spor 7000 adımlık kısa bir yürüyüşüm ve dediğim gibi mutfak temizliği
@Periannem
Zaten diyetisyene gittigin zaman boyunca diyetinle ilgili her seyi gozlemledin, kendi vucudunu tanidin..Sağol kaptanım evet doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum sizler le motive de oluyorum daha ne olsun
İnşallahhhhh canımZaten diyetisyene gittigin zaman boyunca diyetinle ilgili her seyi gozlemledin, kendi vucudunu tanidin..
Bundan sonra duzgun beslenme ve egzersizle gidecek insallah kilolar, ki gidiyorda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?