Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi gunler kaptan
Baya yogun ama cocuklar icin ne guzel birgun olmus. Ilerde bunlari hatirlayinca cok mutlu olacaklar
Ah Zeynebim simdiki cocuklar cok tatminsiz..
Biz her seyi onlerine sundugumuz icin hicbir seyin kiymeti yok..
Dun parka gitmeye zor ikna ettik Akin Beyi ,neymis uzun zamandir istedigi bir oyuncak vardi ,internetten siparis vermistik, o gelmedigi icin henuz parka gitmeyecekmis..
Parkta onunla oynayacakmis..
Ya hu ben hic boyle bir cocuk degildim, daha 7bucuk yasinda sanirsin ergen...

Hyt-123 canim tartisiz bildirim yaptigin icin, cuma gunu basiretim baglandi sanirim, tartisiz oldugu icin bildirimin listeye eklememem gerekiyordu seni, dikkatsizligime gelmis,malesef bildirimin sayilmadi canim.
Yani 2. kez bildirim yapmamis olarak gorunmek zorunda kaldin yarismada.
Bu cuma tarti fotografli kilo bildirimi yapabilecek misin canim?

Ama o kas ağrısını daha fazla zorlarsa sakatlanmaya yol açamaz mı kaptanım?

Bizde aras i zor cikariyoruz.
Bugun pokemon go yukledim benim Telefona. Gorunce heycanlandi. 2 defa disari cikti. Birde kendi istegi ile.
Yarin ormanlik alana gitmeye anlastik pokemon arayisi icin. Boyle boyle disariya biraz daha cikar diye umuyorum.

Evet malesef oyleler. Doyumsuzlar.

Şimdi ki çocuklar hep öyle gülüm. Hep bolluktan ileri geliyor, eskiden bizlerin oyuncağı şimdi ki çocukların ki gibi değildi ki. Elimizde olanlarla oynuyorduk saatlerce. Şimdi ise çocukların sayısız oyuncağı var, hangi biriyle oynayacaklarını şaşırıyorlar.

Aynen oyle
Ay basinda soz verdim aldim. Dun avm e girdik Yemek yemeye. Hayir dedim diye agliyor. Ben umursamam ama babasi malesef kiyamiyor.
Hemen skliyorlar oyuncaklarindan.

Ama o kas ağrısını daha fazla zorlarsa sakatlanmaya yol açamaz mı kaptanım?
Kas agrisi sakatlanmadan farkli Ebrusum..
Eger kas agrin varsa o kas grubunu yormussun, kaslar haliyle bir miktar hasar gormus demektir..
Dinlendirir, duzenli beslenir ve egzersize devam edersin..
Eger kas agrisi var ve kaslarini dinlendirmeden surekli egzersiz yapmaya devam ederse insan sakatlanabilir.
Fakat kaslarimiz her egzersizden sonra, onlari calistirdigimiz icin bir miktar hasar gorur ve dinlenerek, gerekli besinleri yiyerek buyur, vucudumuzdaki miktari artar.
Yani dinlendirip (uyumak, 1 gun ara vermek egzersize) sonra kaldigimiz yerden egzersize devam edebiliriz gulum..
@_Vera_ daha uzun ,aciklayici yazmis oldum burada gulum, bunuda oku istedim.Kaslarini dinlendirmeyi ve duzgun beslenmeyi ihmal etme..

Çok teşekkür ederim kaptanım

Aynen oyle canim, cok dogru bir tespit..
Istedigi seyleri hemen almayalim diyoruz mesela ona bir hedef koyuyoruz.
Su kadar kitap okursan alabiliriz, ya da su odevini yaparsan olabilir.
Ya da ev kurallarina hic eksiksiz bugun uyarsan seklinde.
Ama bunlarda istedigi seyi elde edene kadar etkili oluyor, sonra etkisi yok..
Hic dogru yapmiyoruz bence..

Yine harika birgun olmus canim :)

If de ogunler disinda bir sey yememen gerekiyor sadece su, maden suyu, sekersiz cay, kahve icebilirsin gulum..

gunaydin kizlar
tam spor islerine baslamistim ama hapsirirken bir anda boyun/omuz arama bi sanci girdi kipirdayamiyorum yaa. insallah gecici biseydir
Gecmis olsun canim bugun daha iyiymissin, nasil oldun?

Ayy ben hic bir sey soylemem , susar otururum canim, herkes yerinde mutlu olsun :)

Kaptanım ödüllerinize bayıldım afiyet olsun ☺
Canim keske birlikte yeseydik, hakkaten bende yerken acayip mutlu oldum :)))

Kimseye ugramasin canim ikinci dalga ve bu hastaliktan kurtulalim biran evvel...
2 cocuk icin bende senin gibi dusunuyordum yaslari cok acilmadan kardesi olsun diyordum ama oyle olmadi :)
Benimkiler var ya canim 5 dakika beraber oynayamazlar, tum gun birbirleriyle itisip, kavga ederek geciyor

Bilekliği aldım geödim Allahım çok güzel ı love you bim şimdi 2 mile leslie yapcam.
Yeni bileklik mi aldin kuzum, hayirli olsun :)

Harikasin Ebrusum :)

Canim cok dogru karar vermissin , burada beraber motive oluyoruz zaten, menulerinide cok guzel ayarliyorsun zaten, egzersizle destekleyincede gidiyor kilolar.
Roket bilimi degil ki gulum, bence parani hakedecek bir hizmet vermemis sana, hem paranda cebinde kalsin :))

Evet canim temiz hava insani kus gibi yapiyor..
Ohh keyfiniz bol olsun :)

Hoşbuldum özgecim günaydın
Nasılsın?
Iyiyim canim, sende ne var ne yok? :)

Kızlar unsuz pizza tarifi buldummmm
Aaa bu da cok guzelmis bunuda yaparim ben :))

Mini tadelle ne kadar minikti canim, odule sayilacak bir boyutta mi yoksa, bebise sut olacak bir boyutta mi:)

Yemin ederim işi bırakıp çıkmayı ve kafamı dinlemeyi düşünüyorum.
Hayirdir canim ne oldu, her sey yolunda mi?
En son duzelmisti is yerinde durumlar...

Sağol kaptanım evet doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum sizler le motive de oluyorum daha ne olsun

Menüm
14:00
1dilim ekmek, domates ,7 zeytin ,bir kase yoğurt
Ara nescafe 2 ceviz kalın bir dilim kek (ödül)
Akşam sarımsaklı yoğurt.haslanmis brokoli
Ara Nescafe
Su 1 lt spor sonra ekliycem
E English_teacherrr
Odulun afiyet olsun canim :)

Kek haric harika olmus kuzum, efsane geri donmus :)))

Sporlar sahaneeeeee off offff

Canim masallah sana ne guzel menuler, ne guzel sporlar, bomba gibi dondun aramiza..

Ezmeye bende bayilirim, ellerine saglik canim, afiyetle yiyin :)

Tamam canım kusura bakma bazı problemlerle ugrasıyordum yarından itibaren yapıcam bildirimlerimi
Uzuldum canim umarim her sey istedigin gibi yoluna girer..
Aramiza donmene sevindim.

Menum
10.30 lorlu 2 yumurta 2 tatli kasigi bal 3 ceviz
15.00 4 kofte buyuklugunde firinda balik salata
Ara muz
Spor 3000 adim(150) 15 dk pilates(105) 1 saat ev temizligi (120) toplam puan 375
@nanekekik Arrietty_ Yawrukush

Odul ogunu olmus canim, senin icin hazirlanmis her sey ne guzel, afiyet olsun :)

Sağol kaptanım evet doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum sizler le motive de oluyorum daha ne olsun
Zaten diyetisyene gittigin zaman boyunca diyetinle ilgili her seyi gozlemledin, kendi vucudunu tanidin..
Bundan sonra duzgun beslenme ve egzersizle gidecek insallah kilolar, ki gidiyorda.

bende bugunkü menümü yazayım sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim beyaz peynir 6 zeytin domates salatalık biber
Ara elma ve sade türk kahvesi
Öğle yoğurtlu kabak salatası
Akşam hindi haşlama 3 kaşık bulgur pilavı
Su 3 lt
Spor 4 mile leslie 60*7=420 puan
300 ip atlama *2=600 puan toplam 1020 puan eşim hedefi tutturdum 1000 i geçtim Canfeb Yawrukush Birgaripanne Arrietty_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…