O spor puani ne oyle kaptanim ahh ahh cok gerilerde kaldim benIyi aksamlar
Günün özeti
Sabah
Ketojenik kahve
Saat 13.30 da
3 Yk sebzeli Körili pirinc
4parca tavuk budu
Saat 17.30
4 adet cigkofte
Su 2 L
800 ml yesil cay detoxu
Spor
1saat bikeerg 420 p
4mil leslie 420 p
100 bisiklet cevirmece 300 p
30dk yuzme 300 p
Leslie Abs videosu 84 p
Adim 8000 - 400 p
Toplam 1.924
Birgaripyolcu06 Yawrukush
Canim hic egzersiz yapabildin mi?iyi geceler kizlar...
misafirim vardi bu aksam o yuzden ikramliklara dur demekte biraz zorlandim. ama hayir diyebildimesmeriiim
gunun menusune gelince
10.30
1 salcali yumurta kucuk bir dilin ekmek 5 zeytin maydonozlu cokelek
13.00 bir haşlanmis yumurta (kahvaltidan kalan)
18.00 2 kase yesil mercimekli hamurlu cokrba
su 2.5 liitre
Aahhahah
Canim menu ve su cok guzel olmus :)yakşamlar :)
stitch
sabah: salamlı omlet, domates, salatalık, az fıstıkezmesi, lor peyniri, 1 dilim ekmek
akşam: 1.5 uskumru, arpacık soğan, 1 kapya, yeşil salata
spor yapmadım, su 2 litreden fazladır
Hayirli olsun canim nikahiniz, Allah mesut etsin
Cok cok cok guzel birgun olmus, basgul yarin yuzunu guldurecek gulum :)bende bugunkü menümü yazayım sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim beyaz peynir 6 zeytin domates salatalık biber
Ara elma ve sade türk kahvesi
Öğle yoğurtlu kabak salatası
Akşam hindi haşlama 3 kaşık bulgur pilavı
Su 3 lt
Spor 4 mile leslie 60*7=420 puan
300 ip atlama *2=600 puan toplam 1020 puan eşim hedefi tutturdum 1000 i geçtimCanfeb Yawrukush @Tanssss Arrietty_
Canım ben 4 mile leslie yaptım bugun 300 tane de ip atlama yaptım ancaE English_teacherrr @Tekrar deneE-brulim kızlar sporlar ne alemde sabah ki iddiadan sonra neler yaptınız?
Cok cok cok guzel birgun olmus, basgul yarin yuzunu guldurecek gulum :)
Isim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| |||||||
| ODUL | ||||||
| 50M | ||||||
| 5DK A | ODUL | |||||
@_Vera_ | MUAF | -- | ODUL | ||||
G GCA | |||||||
@nanekekik | 10DK A | ODUL | |||||
B Beklenen2 | ODUL | ||||||
| ODUL | ||||||
E English_teacherrr | ODUL | ||||||
@Ozlemlerhayallar | |||||||
B barga | ODUL | ||||||
| |||||||
| |||||||
| ODUL | ||||||
P Periannem | ODUL | ||||||
| ODUL | ||||||
@Tekrar dene | |||||||
| ODUL |
Geçmedi ya ağrı kesicide içtim amaGulum disin agriyormus ,nasil oldun?
Ayyy teşekkür ederim kaptan
Odulun afiyet olsun canim :)
Kek haric harika olmus kuzum, efsane geri donmus :)))
Sporlar sahaneeeeee off offff
Canim masallah sana ne guzel menuler, ne guzel sporlar, bomba gibi dondun aramiza..
Ezmeye bende bayilirim, ellerine saglik canim, afiyetle yiyin :)
Uzuldum canim umarim her sey istedigin gibi yoluna girer..
Aramiza donmene sevindim.
Odul ogunu olmus canim, senin icin hazirlanmis her sey ne guzel, afiyet olsun :)
Hay AllahGeçmedi ya ağrı kesicide içtim ama
Evett tartı aldımmmHyt-123 canim tartisiz bildirim yaptigin icin, cuma gunu basiretim baglandi sanirim, tartisiz oldugu icin bildirimin listeye eklememem gerekiyordu seni, dikkatsizligime gelmis,malesef bildirimin sayilmadi canim.
Yani 2. kez bildirim yapmamis olarak gorunmek zorunda kaldin yarismada.
Bu cuma tarti fotografli kilo bildirimi yapabilecek misin canim?
Bilmiyorum yaa ben geçen sene diş ağrı yaşadım ben hamile kalınca dişime vuruyor annem gibi ben geçen sene dişim ağrıyordu dr gittim iğne yapıldı defalarca ama hamileymişim bebeğim öldüHay Allah
Acaba enfeksiyon vs mi oldu, yarin disciye git istersen, cok uzuldum canim...
Cok sevindim canim, gule gule kullan :)Evett tartı aldımmm ☺Yapıcam inşallah
Gecmis olsun canim, simdi hamilelik suphen var mi?Bilmiyorum yaa ben geçen sene diş ağrı yaşadım ben hamile kalınca dişime vuruyor annem gibi ben geçen sene dişim ağrıyordu dr gittim iğne yapıldı defalarca ama hamileymişim bebeğim öldütekrar aynısı oldun istemiyorum ben bebeğim öldüğünden beri hastaneye gitmiyorum korkuyorum
Ay hadi inşallah bebişin olur ama o zaman öyle ağır sporlar yapmaBilmiyorum yaa ben geçen sene diş ağrı yaşadım ben hamile kalınca dişime vuruyor annem gibi ben geçen sene dişim ağrıyordu dr gittim iğne yapıldı defalarca ama hamileymişim bebeğim öldütekrar aynısı oldun istemiyorum ben bebeğim öldüğünden beri hastaneye gitmiyorum korkuyorum
Şuan için 0işlerim vardı canım onları anca hallettim, birazdan yürüyüşe çıkacağım. Bugün seni geçemem zıplamada ama yarın da yarışa varsan çok fena sayılarla karşına çıkarım
Benim Max 172 min 145 diyor, belki tam ölçmüyordur. Sağlık olsun, sporumuzu yaptık ya gerisi teferruat
Rakibeler görün benim eşim nasılda güzel adımlar atmış
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımBilmiyorum yaa ben geçen sene diş ağrı yaşadım ben hamile kalınca dişime vuruyor annem gibi ben geçen sene dişim ağrıyordu dr gittim iğne yapıldı defalarca ama hamileymişim bebeğim öldütekrar aynısı oldun istemiyorum ben bebeğim öldüğünden beri hastaneye gitmiyorum korkuyorum
Şimdi eve geldik 550 de kaldım canim 1000 yaparim belki bugünDışarıya çıkmak iptal oldu, evde boş boş oturacağıma hemen 1 mile jog yaptım + 100 zıplama.
Canfeb şuan kaç zıplamadasın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?