Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Spor puanın çok iyi canım keşke o nu da yemeyeymişin neyse ceza gelir sanırım

Günaydın kızlar. Dün bakım calısması vardı sitede menü yazamadm
Kahvaltı: haş. Yumurta, peynir, 4 zeytin, domates, salatalık
Aksam:3 ızgara köfte, salata,yogurt
Ara: 1 adet enerji icecegi
Spor:15500 adım
Su miktarı saymadım ama 2 olmamıştır. Bi hafta boşladıgım icin ödem yapmışım baya artı cıktım.
53.4
Yawrukush

Cabucak atarsin sen o odemleri
Adim sayin muhteşem

Gunaydınnn
Haftasonu benı mazur gördüğünüz için hepınıze tesekkür edıyorumm

Cumartesi
Saat 10:00 2 yumurta yesıllık domates peynır ceyrek sımıt
Ara 6-5 badem
Saat 20:00 2 kasık tavuklu pılav salata
Su 2 lt
Spor yok (misafır)

pazar
Saat 13:00 kahvaltı haşlanmış yumurta 11 zeytın peynır domates salatalık yarım sımıt( kocam yuzunden)
Saat 19:30 ızgara tavuk salata 4-5 tane patates kızartması
Su sayamadım
Spor yapamadım( ne kadar disiıplınlıyım)
Yawrukush sserendipity

Ben 3 haftadır güzel kilolar verdim ama bu hafta spor olmazsa tıkanacağım gibi geliyor. Çalışma saatlerim uzun 8-18 çalışıyorum. Eve gider gitmez yemek hazırlıkları ve yemek yeme oluyor ama 22 gibi fln yapabilirim spor. 2 mil Leslie niyet ediyorum :) sen de ilk günden ağır olmayan bir planla hareket et derim. Yarına yapacak halin olsun

Menün çok güzelmiş her şey dengeli

günaydın kaptanım, ben evdeki tadilat kısa sürse de stresi ve sonraki işi beni çok yordu. Cumartesi-pazar bir çırpıda geçmiş oldu benim için inan hiç anlamadım ve hiç dinlenemedim dağ gibi ütü bekliyor bir de. Hallederim inşallah bu hafta spor da olsun istiyorum ama Yapacak gücüm olur mu ondan emin olamıyorum

Anliyorum canım. Dayanabiliyorsan sıkıntı yok..
Bende öyle düşünüyorum canım az ve dengeli olduğu sürece kendime hiç birşeyi yasaklamiyorum. Yeter ki tadında birakbileyim..patatesi çok seviyorum ama duraklamazsam kendimi çok yerim biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…