Spor puanın çok iyi canım keşke o nu da yemeyeymişin neyse ceza gelir sanırımMenüm
14:00
Kabak tarator, çeyrek dilim simit
Akşam
Kabak tarator, fırında tavuk
Bir dilim sultan sarması(needen bilmiyorum dayanamadim)
Su 1.5 lt
Spor 6400adim 320 p
720 atlama 1440p
Toplam 1760p
E English_teacherrrArrietty_
Günaydın canım birazdan tartılcam inşallah mutlu eder beniGunaydin guzel arkadaslarim, hepinize saglikli, mutlu bir yeni hafta diliyorum.
Ac karnina tartilip, kilonuzu ve cuma gunune hedef kilonuzu yazmayi unutmayin.
Bu hafta ikiniz es oldugunuz icin cezayi senin vermen lazim canim :)Spor puanın çok iyi canım keşke o nu da yemeyeymişin neyse ceza gelir sanırım
aa öylemi tamam hemen veriyorum cezasını bugun fazla dan 3 bardak su iç olurmu eşim biraz suyun da az gibi geldiBu hafta ikiniz es oldugunuz icin cezayi senin vermen lazim canim :)
Spor cezasi da eklemen lazim :)Aa
aa öylemi tamam hemen veriyorum cezasını bugun fazla dan 3 bardak su iç olurmu eşim biraz suyun da az gibi geldiCanfeb
Cabucak atarsin sen o odemleriGünaydın kızlar. Dün bakım calısması vardı sitede menü yazamadm
Kahvaltı: haş. Yumurta, peynir, 4 zeytin, domates, salatalık
Aksam:3 ızgara köfte, salata,yogurt
Ara: 1 adet enerji icecegi
Spor:15500 adım
Su miktarı saymadım ama 2 olmamıştır. Bi hafta boşladıgım icin ödem yapmışım baya artı cıktım.
53.4
Yawrukush
Haha tamam öğrenmiş oldum hemen spor da vereyim 150 ip atlama fazladan bugüneSpor cezasi da eklemen lazim :)
Yoksa devreye biz gireriz
Ben 3 haftadır güzel kilolar verdim ama bu hafta spor olmazsa tıkanacağım gibi geliyor. Çalışma saatlerim uzun 8-18 çalışıyorum. Eve gider gitmez yemek hazırlıkları ve yemek yeme oluyor ama 22 gibi fln yapabilirim spor. 2 mil Leslie niyet ediyorum :) sen de ilk günden ağır olmayan bir planla hareket et derim. Yarına yapacak halin olsunBen çok beğendim menünüzü, ev işi spora göre daha yorucu zaten
Spor konusunu halletmek gerekiyor cidden. Belki yemekten sonra hava durumuna göre dışarıda yarım saat yürüme veya Leslie? Güzel cardio hareketleri de var ama ben hep ilk günden çok ağır yapıp ikinci gün perte çıkanlardanım.Sabah erken vakitlerde bugün hangi sporu yapacağımızı kararlaştıralım. İkimiz de aynı sporu yaparız :) G GCA
Menün çok güzelmiş her şey dengeliİyi geceler herkese :)
Sabah 20 dk hafif tempolu yürüyüşle başladım.
9.00> 1 yumurta+1 dilim peynir.1 mandalina 100 ml sütlü kahve. Dün misafirlikte yanıma bir sürü yiyecek konmuştu, kahvaltıda ağzıma bile sürmedim :)
11.30> 1 mandalina+ 1 tane derisiz tavuk pirzola
18.30> Adana + salata (lavaş vs yemedim)
22.30> yeşil çay
2lt su
Yawrukush G GCA
Neden boyle davraniyorlar, bir sebebi var mi?
Baska islere bakabilir misin bir yandan orada calisirken?
Kendin icin en iyi ,en guzel ne yapabilirsin bu durumda onlari dusun canim..
Umarim her sey istedigin gibi olur.
Guzel bir menu, spoe ve su olmus canim..
Bende bilmiyorum canim cozumu, cok basarisiz ve yetersiz hissediyorum kendimi soz konusu cocuklar olunca...
Canim hicbir sey yememissin sen, neden boyle yaptin?
Hic gorusemedik bu hafta sonu, gercekten cok yogun gecirdin sanirim canim..
Yeni haftan guzel olsun..
Ahahaha daha neler gorecegiz :))
3 bucuk yas aralari canim , hic anlasamiyorlar, beraber oynayamiyorlar, surekli ayirmamiz gerekiyor..
Esim biriyle ilgileniyor ben biriyle beraberken..
Oyle zor ki , boyle olacagini bilsem kardesi olsun demezdim...Ama canlari sagolsun hepsinin..
Gozunuz aydin canim, Allah bir yastikta kocatsin..
Ahh ahh pazar gunu kacamaklara ceza var kuzum..
Makarna pazar gunu olmamis canimcim..
Burada bulamiyoruz bu fistik sarmasini canim ancak turkiyeden kargolatiyoruz..
Canim menun kalori olarak diyete uygun cunku 2 ogun yemissin ama lokum ve pide kacamaklar sinifina girdiginden minicik bir telafi cezasi geliyor..
Aslinda az ama inan midem bu ara daha fazla kabul etmiyor.
Normalde acikirim ama su ara yok bu durum
Guzel dengeli besleniyorsun. 2 dilim ekmegi bazen fazla bulurum ama Ögle ve aksam iyi olunca ekmek sayisini gormuyorum bile. Ayrica birkac cubuk patatesde oyle. Pek kati degilim, kendim az yesemde.
Kendini durdura biliyorsun.
Ben patates de durduramam kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?