- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Vay harikasın bi dahakine daha zor cezalae vermem lazım sanırımYarına bırakmadım hemen kalktım atladım zaten ipsiz tek seferde hızlı hızlı 100 yapabiliyorumArrietty_ kaptanım bu cezamı da puan listesine ekleyebiliyor muyum cezalar hariç mi oluyor puanlar
Kız sürekli yatmakta iyi değil, hem anne kendini iyi hissettiği sürece her şeyi yapabilir. Anne iyiyse bebekte iyidirYok kız leslie de yapma ay ben bilmem bu işleri ama leslie de hoplama zıplama bişeler bişeler var ilk aylarda benim etrafımdaki herkes yatıyor yerinden kalkmıyor sende yavaş yavaş yürüyüş yap bence. Ay nasıl hissediyorsun peki? Ben olsam heyecandan uyuyamam 3500 test yaparım. Yaptın mı test felan? Ay ben şuan karar verdim bana göre değil bu kadar heyecan ben anne olma olayını önümüzdeki 20 yıl içinde düşünmüyorum
Ay ben bilmiyorum ki anlamam hiç. Çocuk sayım 0Kız sürekli yatmakta iyi değil, hem anne kendini iyi hissettiği sürece her şeyi yapabilir. Anne iyiyse bebekte iyidirsadece yatarsan kilo alır başını gider
Yarın 4 milde buluşuyoruz dimiVay harikasın bi dahakine daha zor cezalae vermem lazım sanırım
Hoplama zıplamaya katılıyorum, tabi ki dikkatli olmak gerekir ama yan gelip yatmak da kilo aldırır işteAy ben bilmiyorum ki anlamam hiç. Çocuk sayım 0ama etrafımdan duyduğum ilk 3 ay çok önemli ağır egzersiz hoplama zıplama yok sonra ufak ufak başlıyorlar burda yatmak iyidir hem keşke biri bana yat kız vera ölümlü dünya dese
Evet dönmek yok 4 mile cumaya kadar devamYarın 4 milde buluşuyoruz dimi
Sabah ve öğlen hiç bişe yememişsin canım valla nası durdun o kadar bide nane çayı ne işe yarıyo acaba
Harika bir gün harika sporlar rakibem dişli çıktı hay Allah
Benim bünyem alıştı canım, tek öğün yetiyor. Herhalde tüm gün hareket halinde olunca aklıma gelmiyor. Bazen oluyor yinede yiyorum az bir şey. Sen bana bakma kahvaltı önemli, senin yaptığın doğruSabah ve öğlen hiç bişe yememişsin canım valla nası durdun o kadar bide nane çayı ne işe yarıyo acaba
Yarın zıplama yarışında kapışıyoruz mu seninle de canım?Harika bir gün harika sporlar rakibem dişli çıktı hay Allah
Kapışırız tabii dinlenmeyi canlı derslerimin olduğu güne saklıyorum. E English_teacherrr burda zayıflamaya yardımcı olduğu yazıyor nane çayınınBenim bünyem alıştı canım, tek öğün yetiyor. Herhalde tüm gün hareket halinde olunca aklıma gelmiyor. Bazen oluyor yinede yiyorum az bir şey. Sen bana bakma kahvaltı önemli, senin yaptığın doğru
aslında nane çayı ne işe yarıyor bilmiyorumevde taze nane vardı çürümeden bitirmek için demledim instagram da bir diyet sayfasında nane çayının diyette içilebileceği yazıyordu ama faydasını hatırlamıyorum.
Yarın zıplama yarışında kapışıyoruz mu seninle de canım?Yoksa biraz dinlenmek mi istersin ağrılarından ötürü?
O zaman iyi olan kazansınKapışırız tabii dinlenmeyi canlı derslerimin olduğu güne saklıyorum. E English_teacherrr burda zayıflamaya yardımcı olduğu yazıyor nane çayının
Nane Çayı Zayıflatır Mı? Nasıl Yapılır, Faydaları ve Sık Sorulanlar | Diyet Listesi
diyetlistesi-blog.cdn.ampproject.org
Tamam canımVideonun icerigine bagli. Sirf dans hareketleri ile dans. Fitness videosu icinde jj veya Squat vs tarzi hareket varsa fitness den hesaplayin
Iyi aksamlar cankn
Evet su baya az olmus yoksa begendim gununu
Yarin suyu cogaltmaya bak
Spor harika olmuş canım menüde güzelIyi aksamlar
Günün özeti
Sabah
Ketojenik kahve
Saat 13.30 da
3 Yk sebzeli Körili pirinc
4parca tavuk budu
Saat 17.30
4 adet cigkofte
Su 2 L
800 ml yesil cay detoxu
Spor
1saat bikeerg 420 p
4mil leslie 420 p
100 bisiklet cevirmece 300 p
30dk yuzme 300 p
Leslie Abs videosu 84 p
Adim 8000 - 400 p
Toplam 1.924
Birgaripyolcu06 Yawrukush
Baya az yemişsin canım doydun mu ? Spor ve su güzel olmuşBen kendim günü kapattim. Bildirimimi yapayim
Sabah
1 kupa filtre kahve
Ögle saat 15 de
1 yumurta ile vaffel
4kucuk sosis
1 dilim Cheddar
Ara
3kucuk Kuru kaysi
1 Elma
Su 2 L
Spor
30dk Bikeerg 210 puan
7bin adim 350 puan
Toplam 550 puan
Birgaripyolcu06 Yawrukush
O spor puani ne oyle kaptanim ahh ahh cok gerilerde kaldim ben
Canim hic egzersiz yapabildin mi?
Nasilsin gorusmeyeli?
Aahhahahyani boyle yesillikleri her zaman bulamiyoruz, bulunca odul ogunlerinde ama sadece odul ogunlerinde yiyebiliriz :)
DIPNOT: cok mu guzeldi ahhh ahhhhh
Canim menu ve su cok guzel olmus :)
Eskisehire bakacagim demistin ne oldu o durumlar Baharcim?
Hayirli olsun canim nikahiniz, Allah mesut etsin
Burda okuduğumuz mesajlar sayılmaz mı?E-brulim keşke kitap okumada da kapışsak bedeni beslerken ruhu unuttum ben kitap kapağı açmıyorum kaç zamandır. Uzaktan eğitim gören kuzenim (13 yaşında) annesine A harfi nasıl yazılıyodu diye sormuştu bende okumayı unutucam bu gidişle. Yarın güzel bir gün diliyor ve iyi olan kazansın diyorum
Teşekkür ederim kaptancıgim
Odulun afiyet olsun canim :)
Kek haric harika olmus kuzum, efsane geri donmus :)))
Sporlar sahaneeeeee off offff
Canim masallah sana ne guzel menuler, ne guzel sporlar, bomba gibi dondun aramiza..
Ezmeye bende bayilirim, ellerine saglik canim, afiyetle yiyin :)
Uzuldum canim umarim her sey istedigin gibi yoluna girer..
Aramiza donmene sevindim.
Odul ogunu olmus canim, senin icin hazirlanmis her sey ne guzel, afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?