Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarına bırakmadım hemen kalktım atladım zaten ipsiz tek seferde hızlı hızlı 100 yapabiliyorum Arrietty_ kaptanım bu cezamı da puan listesine ekleyebiliyor muyum cezalar hariç mi oluyor puanlar
Vay harikasın bi dahakine daha zor cezalae vermem lazım sanırım

Kız sürekli yatmakta iyi değil, hem anne kendini iyi hissettiği sürece her şeyi yapabilir. Anne iyiyse bebekte iyidir sadece yatarsan kilo alır başını gider

Kız sürekli yatmakta iyi değil, hem anne kendini iyi hissettiği sürece her şeyi yapabilir. Anne iyiyse bebekte iyidir sadece yatarsan kilo alır başını gider
Ay ben bilmiyorum ki anlamam hiç. Çocuk sayım 0 ama etrafımdan duyduğum ilk 3 ay çok önemli ağır egzersiz hoplama zıplama yok sonra ufak ufak başlıyorlar burda yatmak iyidir hem keşke biri bana yat kız vera ölümlü dünya dese

Hoplama zıplamaya katılıyorum, tabi ki dikkatli olmak gerekir ama yan gelip yatmak da kilo aldırır işte o kilolar sonra bir zor veriliyor
Ah kuzum yat gitsin

Sabah ve öğlen hiç bişe yememişsin canım valla nası durdun o kadar bide nane çayı ne işe yarıyo acaba

Harika bir gün harika sporlar rakibem dişli çıktı hay Allah

Sabah ve öğlen hiç bişe yememişsin canım valla nası durdun o kadar bide nane çayı ne işe yarıyo acaba
Benim bünyem alıştı canım, tek öğün yetiyor. Herhalde tüm gün hareket halinde olunca aklıma gelmiyor. Bazen oluyor yinede yiyorum az bir şey. Sen bana bakma kahvaltı önemli, senin yaptığın doğru
aslında nane çayı ne işe yarıyor bilmiyorum evde taze nane vardı çürümeden bitirmek için demledim instagram da bir diyet sayfasında nane çayının diyette içilebileceği yazıyordu ama faydasını hatırlamıyorum.
Harika bir gün harika sporlar rakibem dişli çıktı hay Allah
Yarın zıplama yarışında kapışıyoruz mu seninle de canım? Yoksa biraz dinlenmek mi istersin ağrılarından ötürü?

Kapışırız tabii dinlenmeyi canlı derslerimin olduğu güne saklıyorum. E English_teacherrr burda zayıflamaya yardımcı olduğu yazıyor nane çayının

E-brulim keşke kitap okumada da kapışsak bedeni beslerken ruhu unuttum ben kitap kapağı açmıyorum kaç zamandır. Uzaktan eğitim gören kuzenim (13 yaşında) annesine A harfi nasıl yazılıyodu diye sormuştu bende okumayı unutucam bu gidişle. Yarın güzel bir gün diliyor ve iyi olan kazansın diyorum

Videonun icerigine bagli. Sirf dans hareketleri ile dans. Fitness videosu icinde jj veya Squat vs tarzi hareket varsa fitness den hesaplayin

Iyi aksamlar cankn
Evet su baya az olmus yoksa begendim gununu
Yarin suyu cogaltmaya bak
Tamam canım
Spor harika olmuş canım menüde güzel

Baya az yemişsin canım doydun mu ? Spor ve su güzel olmuş

Merhaba kizlar malesef hafta sonları eşim evde olduğu için giremiyorum çok.
Menum
Sabah 2 dilim ekmek
4 5 çubuk patates
Bı dilim peynir
Domates salatalık

Öğle
8 kasik yeşil fasülye
Bı kase yoğurt

Akşam
1kase çorba
5 kasik yeşil fasülye
Yarım kase yoğurt

Su 2lt
Spor 8000adim 400 puan

Yawrukush Arrietty_

Burda okuduğumuz mesajlar sayılmaz mı?
İyi geceler canım Allah rahatlık versin.

Kızlaaar inanılmaz yoğun bir haftasonu yaşadım. Menü paylaşmak dışında okuyamadım bile ayrıntılı. Dün mutfak işi olunca bugün benim cadının gönlünü yapalım diye dışardaydık. Eve geç geldik çamaşırlar bekliyordu. Onları hallet banyolar yapılsın bilmem ne derken tontom yeni yer gördü.
Kahvaltıda 2 yumurtadan kapya biber ve hindi fümeli omlet, 5 zeytin. Yarım elma
İkinci öğünüm 2 tane köfte ve iki köfte büyüklüğünde tavuk, salata ve ayran bir dilim ekmekten az lavaş
1, 5 top da dondurma ywdim
Su 2 lt
Spor ev işi dışında yok ne yazık ki
P Periannem
Ya benim bu hafta spor yapmam lazım ama iş yorgunluğundan sonra nasıl yapacağım bilemiyorum

Teşekkür ederim kaptancıgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…