Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese merhaba; mutlu haftalar diliyorum
Yawrukush canım dönmek istiyorum bir haftam doldu bu ikinci hafta, regl dönemi vs bitti biraz da dinlendim vücut olarak zihin hala yoğun çünkü
kontrol bildirimi
izne ayrıldığımda:59,7 idim
bugün :60,3
fark: 600 gr
bunu bu hafta verip listeye girmeyi umuyorum şöyle bir geçmişe bakayım ama akşam bakayım şimdilik hoşçakalın

Hadi biraz spor yapalim. Daha iyi eksi gorursun

gunaydin arkadaslar.
guzel bir hafta olsun hepimiz icin insallah

pazar
4 kasik menemen 8 zeytin, 2 kasik cokelek ve yesillikler ve 2 dilim ekmek
ara 7 baden 1 parca bitter cik. filte kahve
aksam
1 kase yesil merc. corbasi
3 kasim kiymali kabak
bol salata(uzerine peynir ve zeytin de koydum)
saat 8 gibi 1 avuc leblebi
su 2 litre
7000 adim
esmeriiim Yawrukush

Son düzenleme:
Kız sen otur oturduğun yerde hele bi bebenin olup olmadığı kesinleşsin öyle atlarız
Ya yok yaa valla yoktur yani 20 dişim çıkmadı daha ondan aprıyordur dr gidicem bu gün zaten dün gece hiç uyuyamadımmm

Ya yok yaa valla yoktur yani 20 dişim çıkmadı daha ondan aprıyordur dr gidicem bu gün zaten dün gece hiç uyuyamadımmm
20lik diş ağrısı çok fena benim de çıkmamış sanıyordum ama çene kemiğine doğru ters çıkmış tüm dişleri kasıyor çekmemiz lazım dedi ama üstelemedim ben okul bitsin öyle dedim. 20lik ağrısı zor. İnşallah hemen kurtulursun

Selam kizlar kk mesaj sekli degismis

Dugunumuz bitti sukur fazla kalabalik yoktu.
Mesafeli olduk
Aile disindan gelenler geldi gitti
Sadece saba attilar

Birsey itiraf etmeliyim

Sanki annem babam tekrar benim oldu
Hayırlı olsun kaptanım, Allah bir yastıkta kocatsın evlenenleri Anne baba kısmına çok güldüm

Öğlen biraz saldırıya geçmiş gibi olmuş canım ama ben eminim sen bugün düzelteceksin ve süper bir menüyle karşımıza çıkacaksın

Hayır hayır sakın kendini kötü hissetme gülüm. Her anne ve o annenin yetiştirme yöntemi kendine göre iyidir. Sende çok iyi bir annesin
Yemek konusunda da ben zaten genel anlamda az yiyorum özgem. Dün anlamadım dolma ağır mı geldi, yada altın süt mü dokundu akşam midem çok rahatsız oldu tutamadım istifra ettim

Geçen cuma 105.4
Bugun 105
Cumaya hedef 104 inşallah
Yawrukush Canfeb
ilk eksiler gelmeye başlamış tebrikler canım

Cuma günü
80.5
Pazartesi
80.2
Cumaya hedef
79.5
İşte bir eksi daha
Cuma 64. 1
Pazartesi 63.9
Ben bu cuma Yinede Hedef 63.7 diyeyim
Pek guveniymiyorum vucuduma

Bugun Boy oynasina bir bakayim dedim. Kendim incelme goruyorum
Kaptanım hedefin çok düşük bence arttır biraz arttır arttır
gecen cuma 75.5
pazartesi 75.4
cumaya hedef 74.8
esmeriiim Yawrukush
100 gr bye bye
Geçen cuma 67.0
Pazartesi 68.2
Hedef 66.8
Yani ben bu işten hiçbir şey anlamadım kilo alınır da 1.2 kilo alacak kadar naptım ki
Canım senin ki fazla spordan. Kasların şiştiği için tartı artı gösteriyor. Kaslar ağırlaşıyor onun yerine yağ oranın düşüyor ve daha incelmiş bir görüntün oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…