Bencede almış olamazsın canım. Üzme lütfen kendini, bu sadece geçici bir dönem. Regl öncesi, yumurtlama zamanı, uykusuzluktan da kilo artışı oluyor belki de öyle bir nedenden dolayıdır. Sen kaçamak yaptın mı? İçin rahatsa hiç korkun olmasın geldiği gibi gider. Hadi şimdi kalk bir büyük bardak su iç ve güzel bir gün başlasınBen aslında spor yapamadım ama mutfak yerleştirirken eğil kalk bacaklarım ağrıyor belki dediğin gibi olabilir. Birde suyu az içtim iki gün. Yani inşallah gerçek kilo alımı değildir. İki günde o kadar veremeyeceğime göre almış olmam da çok haksızlık dimi
Hayırlı olsun kaptanım, Allah bir yastıkta kocatsın evlenenleriAnne baba kısmına çok güldüm
Öğlen biraz saldırıya geçmiş gibi olmuş canımama ben eminim sen bugün düzelteceksin ve süper bir menüyle karşımıza çıkacaksın
Hayır hayır sakın kendini kötü hissetme gülüm. Her anne ve o annenin yetiştirme yöntemi kendine göre iyidir. Sende çok iyi bir annesin
Yemek konusunda da ben zaten genel anlamda az yiyorum özgem. Dün anlamadım dolma ağır mı geldi, yada altın süt mü dokundu akşam midem çok rahatsız oldu tutamadım istifra ettim
ilk eksiler gelmeye başlamış tebrikler canım
İşte bir eksi daha
Kaptanım hedefin çok düşük bence arttır biraz arttır arttır
100 gr bye bye
Canım senin ki fazla spordan. Kasların şiştiği için tartı artı gösteriyor. Kaslar ağırlaşıyor onun yerine yağ oranın düşüyor ve daha incelmiş bir görüntün oluyor.
ozgecim uzun zamandir heryere yuruyerek gitmeye calisiyorum adim sayimi yaziyorum ama cumartesi cok yuruyemedim 4.700 adim civariydi yazmayi unutmusum.
O spor puani ne oyle kaptanim ahh ahh cok gerilerde kaldim ben
Canim hic egzersiz yapabildin mi?
Nasilsin gorusmeyeli?
Aahhahahyani boyle yesillikleri her zaman bulamiyoruz, bulunca odul ogunlerinde ama sadece odul ogunlerinde yiyebiliriz :)
DIPNOT: cok mu guzeldi ahhh ahhhhh
Canim menu ve su cok guzel olmus :)
Eskisehire bakacagim demistin ne oldu o durumlar Baharcim?
Hayirli olsun canim nikahiniz, Allah mesut etsin
menulerin bence guzel canim. misafir olunca spor kaliyor ne yazıkki. neyse artik bugunden itibaren birlikte guzel sporlar yapalim. aksama 50 squat 50 mekik ve zamanimiz olursa 2 mil leslie.. ne dersin??Gunaydınnn
Haftasonu benı mazur gördüğünüz için hepınıze tesekkür edıyorumm
Cumartesi
Saat 10:00 2 yumurta yesıllık domates peynır ceyrek sımıt
Ara 6-5 badem
Saat 20:00 2 kasık tavuklu pılav salata
Su 2 lt
Spor yok (misafır)
pazar
Saat 13:00 kahvaltı haşlanmış yumurta 11 zeytın peynır domates salatalık yarım sımıt( kocam yuzunden)
Saat 19:30 ızgara tavuk salata 4-5 tane patates kızartması
Su sayamadım
Spor yapamadım( ne kadar disiıplınlıyım)
Yawrukush sserendipity
Birgaripyolcu06 bizim neyimiz eksik. Bizde ortak bir spor yapalim bugun.
Sana uyum saglayim bugun. Ne dersin?
Senin vakit ayirabilip yapabilecegin bisey olsunOlur canım ne yapabilim ?
Ben sessiz sessiz gelicektim akşam ama katılayım bari. E English_teacherrr ben bugün leslie yapamıcam bana ne ceza verirsen razıyım ama artı gelmemin sebebi biraz zorlamış olmam olabilir diye düşünüyorum.
Evet bencede fazla zorlama canım fazla çıkmanın nedeni o hafif geçir bakalım yine de bırakma ama bence tamamen az da olsa yaparsın sen ben biliyorum o yüzden mazeretinden dolayı sana ceza yokBen sessiz sessiz gelicektim akşam ama katılayım bari. E English_teacherrr ben bugün leslie yapamıcam bana ne ceza verirsen razıyım ama artı gelmemin sebebi biraz zorlamış olmam olabilir diye düşünüyorum.
Hyt-123 eşim ben bugün ip ve yürüyüş yapcam sadece. Sen napcaksın?
Ayyyy nasıl aldırdın ya hala çıkmadı biliyormusun geçen sene bu zamanlarda ağrıyorduu çok mu zor ameliyatı ben korkuyorummyaa Allah şifa versin versin benimki de çıkmamıştı. Aldırdım çok ağrı yapmaya başlayınca. Süreç sıkıntılı
Telefondan giriyorum aksama kadar sarjim bitiyorkolay gelsin abla. Bende vakit ayıramam diyordum ama burası çok farklı, seni içine çekiyor resmen
Muhteşem şimdi motivasyonun tavan yapmıştır senin1000 de sen zıplarsın
Olur canım
Tesekkur ederimGünaydın canım ben senin yerine bir tur fazla yururum canım uzulme
Menun guzel olmus canimDunki menü
Sabah(8:00)
5 zeytin
2 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğle (14:00)
5yk bulgur pilavı
5yk et sote
1 kase cacık
Akşam(18;00)
3 YK bulgur
1 küçük muz
1 mandalina
Su: 2 lt spor: 1 saat yürüyüş*4+ 10dk*6 kez (*)= adimlamaYawrukush Birgaripanne Arrietty_
Alp_BuRc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?