Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bencede almış olamazsın canım. Üzme lütfen kendini, bu sadece geçici bir dönem. Regl öncesi, yumurtlama zamanı, uykusuzluktan da kilo artışı oluyor belki de öyle bir nedenden dolayıdır. Sen kaçamak yaptın mı? İçin rahatsa hiç korkun olmasın geldiği gibi gider. Hadi şimdi kalk bir büyük bardak su iç ve güzel bir gün başlasın
He bu arada bacaklarım ağrıyor yazmışsın, demek ki kaslar çalışmış ve şişlik var yoksa ağrın olmazdı.

Cuma günü
80.5
Pazartesi
80.2
Cumaya hedef
79.5

ozgecim uzun zamandir heryere yuruyerek gitmeye calisiyorum adim sayimi yaziyorum ama cumartesi cok yuruyemedim 4.700 adim civariydi yazmayi unutmusum.
ahh ahh nerde o hergun ip atlayan emine. kiraci olmak ve alt katinda birinin olmasi cok kötüymüş. ses gider ve rahatsiz ederiz korkusuyla parmak uclarinda yuruyorum resmen. cocuklar yeteri kadar gürültu yapiyor gerci ama surekli "kosmayin sessiz olun" diyen bir anneye dönüştüm.
önceki evimde alt katimiz boştu, ne rahattik. neyse artik buna da aliscaz
daha sessiz sporlara yonelcem canim. squat mekik filan bu aksamdan itibaren baslarim insallah.

menulerin bence guzel canim. misafir olunca spor kaliyor ne yazıkki. neyse artik bugunden itibaren birlikte guzel sporlar yapalim. aksama 50 squat 50 mekik ve zamanimiz olursa 2 mil leslie.. ne dersin??

Evet bencede fazla zorlama canım fazla çıkmanın nedeni o hafif geçir bakalım yine de bırakma ama bence tamamen az da olsa yaparsın sen ben biliyorum o yüzden mazeretinden dolayı sana ceza yok

yaa Allah şifa versin versin benimki de çıkmamıştı. Aldırdım çok ağrı yapmaya başlayınca. Süreç sıkıntılı
Ayyyy nasıl aldırdın ya hala çıkmadı biliyormusun geçen sene bu zamanlarda ağrıyorduu çok mu zor ameliyatı ben korkuyorumm

Kızlar bakamadım dün geldim site kapaliydi Perşembe büyük ihtimalle yolculuk var ctesi evde olurum Samsun'a ugrayacagiz geçerken o nedenle ben yikadikca bitmeyen çamaşırlar var hem burda bırakacaklarim hem götüreceklerim hem yatak yorgan ve hava kapalı
Yawrukush kaptanım tadelle miniklerden hani mevlutlerde okuyup dağıttıklarindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…