Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyyy nasıl aldırdın ya hala çıkmadı biliyormusun geçen sene bu zamanlarda ağrıyorduu çok mu zor ameliyatı ben korkuyorumm
Benim de 4 dişim birden çekildi canım ama benimkiler çıkmıştı ve ben geç kaldığımın pişmanlığı yaşıyorum. Keşke çıkmadan çektirseydim, onlar çıkarken öndekileri kaydırdılar maalesef.
Kolay gelsin canım

Ay moralim yerine geldi canım sağ olasın. Dondurma yedim oda 1 kg sebep olmaz heralde yumurtlama dönemindeyim. O da etki eder mi demek. Dediğin gibi su içtim 20 dk yürüdüm sonra öğle yemeğimi yedim. Akşama ne yemek vaaar ne adı var valla ne yapacaksam

Geçen cuma 67.0
Pazartesi 68.2
Hedef 66.8
Yani ben bu işten hiçbir şey anlamadım kilo alınır da 1.2 kilo alacak kadar naptım ki
Sinsi sinsi okuyordum mesajları yine :) senin mesaja denk gelince yazayım dedim.
Vera sporu abartıyorsun biraz. Bunun iki sonucu oluyor. Vücudun kas yapıyor ve incelme oluyor ama tartıya ya sabit ya artı olarak yansıyor.
Tartıda eksilme istiyorsan sporda ara vererek gitmek daha iyi olabiliyor.
naçizane diyet serüvenimde edindiğim tecrübeleri paylaşayım dedim :)

Ayyyy nasıl aldırdın ya hala çıkmadı biliyormusun geçen sene bu zamanlarda ağrıyorduu çok mu zor ameliyatı ben korkuyorumm

valla canım gittim bir çene cerrahına. Ama yalana gerek yok dizlerim titredi. Tek dişti benimki. İşlem anında bişey hissetmiyorsun uyuşturuyorlar. Sonrasında sürekli buz koydum morarma olmadı. Şişkinlik ve ağrı da oldu ama ağrı kesici yetti. Bir hafta kadar çorba içtim sadece o biraz zor oldu. Çarşamba yaptırmıştım 3 gün rapor verdi. Pazartesi başladım işe

Ayy kimleeer gelmiş hoş gelmiş evet sporu kısacağım burda gaza gelip çok da eğlenerek yapıyordum ama aynada incelme görürken aynen dediğin gibi tartıda artı geldim. Sadece yürüyüş yapıcam biraz da leslie cumaya artı gelip takımı da etkilemek istemiyorum zaten. Nasılsınnn? Günlerin nasıl geçiyor? Dün anneme bamya alsana canım çekti dedim annem şok

yagsiz et ve sut urunleri serbest istedigimiz kadar istedigimiz saatte yiyebiliyoruz.
gunde 2-3 yumurtayi gecmiyoruz(beyaz sinirsiz)
onun disinda 1.5 2 tk kasigi yulaf kepegi tuketiyoruz. ve bol su.
baska hiçbir sey tuketmiyoruz.
Yarın birlikte yapalım mı

Ayyy Allah yardımcım olsunn o zamann

YAaaa ben çektireyim o zaman ben dişlerimi çok seviyorum yaa şekli bozulmasınn inci gibiler

YAaaa ben çektireyim o zaman ben dişlerimi çok seviyorum yaa şekli bozulmasınn inci gibiler
Ben 8 sene tel taktım doğuştan çene kemiğim eksikti ne ameliyatlar oldum da dişlerim inci gibi oldu. Kıymetini bil dişlerinin. Gömülü 20lik diş yanındakini de çürütüyor bazen hekimin çekilmesini öngörmüşse çektir bekletme benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…