Benim de 4 dişim birden çekildi canım ama benimkiler çıkmıştı ve ben geç kaldığımın pişmanlığı yaşıyorum. Keşke çıkmadan çektirseydim, onlar çıkarken öndekileri kaydırdılar maalesef.Ayyyy nasıl aldırdın ya hala çıkmadı biliyormusun geçen sene bu zamanlarda ağrıyorduu çok mu zor ameliyatı ben korkuyorumm
Kolay gelsin canımKızlar bakamadım dün geldim site kapaliydi Perşembe büyük ihtimalle yolculuk var ctesi evde olurumSamsun'a ugrayacagiz geçerken o nedenle ben yikadikca bitmeyen çamaşırlar var hem burda bırakacaklarim hem götüreceklerim hem yatak yorgan ve hava kapalı
@Yawrukush kaptanım tadelle miniklerden hani mevlutlerde okuyup dağıttıklarindan
Bende protein günü yapayım nasıl yapıyorsunuzharil haril temizlik yapiyorum
neyse ki o da puanlaniyor
kontrol tartim felakett hic bu kadar kotu beklemiyordum. protein gunumdeyim simdi. olmadi persembe bi protein daha yaparim
He bu arada bacaklarım ağrıyorBencede almış olamazsın canım. Üzme lütfen kendini, bu sadece geçici bir dönem. Regl öncesi, yumurtlama zamanı, uykusuzluktan da kilo artışı oluyor belki de öyle bir nedenden dolayıdır. Sen kaçamak yaptın mı? İçin rahatsa hiç korkun olmasın geldiği gibi gider. Hadi şimdi kalk bir büyük bardak su iç ve güzel bir gün başlasın
yagsiz et ve sut urunleri serbest istedigimiz kadar istedigimiz saatte yiyebiliyoruz.Bende protein günü yapayım nasıl yapıyorsunuz
Sinsi sinsi okuyordum mesajları yine :) senin mesaja denk gelince yazayım dedim.Geçen cuma 67.0
Pazartesi 68.2
Hedef 66.8
Yani ben bu işten hiçbir şey anlamadım kilo alınır da 1.2 kilo alacak kadar naptım ki
Ayyyy nasıl aldırdın ya hala çıkmadı biliyormusun geçen sene bu zamanlarda ağrıyorduu çok mu zor ameliyatı ben korkuyorumm
Benim de derdim o adı yok henüzAksm yemegi ne yapacaksiniz kizlar?
Ayy kimleeer gelmiş hoş gelmişSinsi sinsi okuyordum mesajları yine :) senin mesaja denk gelince yazayım dedim.
Vera sporu abartıyorsun biraz. Bunun iki sonucu oluyor. Vücudun kas yapıyor ve incelme oluyor ama tartıya ya sabit ya artı olarak yansıyor.
Tartıda eksilme istiyorsan sporda ara vererek gitmek daha iyi olabiliyor.
naçizane diyet serüvenimde edindiğim tecrübeleri paylaşayım dedim :)
Yarın birlikte yapalım mıyagsiz et ve sut urunleri serbest istedigimiz kadar istedigimiz saatte yiyebiliyoruz.
gunde 2-3 yumurtayi gecmiyoruz(beyaz sinirsiz)
onun disinda 1.5 2 tk kasigi yulaf kepegi tuketiyoruz. ve bol su.
baska hiçbir sey tuketmiyoruz.
İnsallah:)Cabucak atarsin sen o odemleri
Adim sayin muhteşem
Ayyy Allah yardımcım olsunn o zamannvalla canım gittim bir çene cerrahına. Ama yalana gerek yok dizlerim titredi. Tek dişti benimki. İşlem anında bişey hissetmiyorsun uyuşturuyorlar. Sonrasında sürekli buz koydum morarma olmadı. Şişkinlik ve ağrı da oldu ama ağrı kesici yetti. Bir hafta kadar çorba içtim sadece o biraz zor oldu. Çarşamba yaptırmıştım 3 gün rapor verdi. Pazartesi başladım işe
YAaaa ben çektireyim o zaman ben dişlerimi çok seviyorum yaa şekli bozulmasınn inci gibilerBenim de 4 dişim birden çekildi canım ama benimkiler çıkmıştı ve ben geç kaldığımın pişmanlığı yaşıyorum. Keşke çıkmadan çektirseydim, onlar çıkarken öndekileri kaydırdılar maalesef.
Kolay gelsin canım
Ahahah hiç bişe kaynanama gidiyoruzAksm yemegi ne yapacaksiniz kizlar?
Ben 8 sene tel taktım doğuştan çene kemiğim eksikti ne ameliyatlar oldum da dişlerim inci gibi oldu. Kıymetini bil dişlerinin. Gömülü 20lik diş yanındakini de çürütüyor bazen hekimin çekilmesini öngörmüşse çektir bekletme benim gibiYAaaa ben çektireyim o zaman ben dişlerimi çok seviyorum yaa şekli bozulmasınn inci gibiler
Sen 4 mile yapıyor musunAhahah hiç bişe kaynanama gidiyoruz
Dışarı çıkacağım için yaptım bile 100 atlama ve 50 squat la beraber belki akşama erken gelirsek devam ederimSen 4 mile yapıyor musun
Tamam aksam ısten gıdınce leslıe yapıcamHadi biraz spor yapalim. Daha iyi eksi gorursun
Ayy eksılerrr harıka bende ıstyommCuma 64. 1
Pazartesi 63.9
Ben bu cuma Yinede Hedef 63.7 diyeyim
Pek guveniymiyorum vucuduma
Bugun Boy oynasina bir bakayim dedim. Kendim incelme goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?