Evet ön dişlerimi çarpıtıyormuş ama sinire çok yakın dedi çene cerrahı çekecekmiş gözüm korktu. Geçici yüz felci olur dedi sinire değersem okulum bu yaz biticek inşallah o zaman yapayım dedim. Teşekkür ederimveracığım diğer dişlerinin yamulmasına sebep olabilir çok da geciktirme canım
Kilolar pıtır pıtır dökülmeye başlamışGünaydın kızlar
Cuma 65.900
Güncel 65.700
Fark -200 neyseki tartiya vurmamis yediklerim
Hedef 64.9
Moral bozmak yok canım. Moralimizi yüksek tutuyoruz gidecek o kilolar. 69 a çok az kaldı eminim cuma göreceksinCuma 70.10 ile başlamıştım. Gece yatarken 70.30 gösteriyordu tartı. Sabah herhalde 69kusur görürüm diyordum ama olmadı
Harika
Cumaya gelsin 80Ne olmuş siteye :) herkese slm
Cuma:81.5
Ptesi:82.2
Cuma hedef: 80.5
+700 um ödem ve kabızlık olduğu için no problm
Gel tabi kaptanım, başaracağına eminimGaza getirtiyorsun beni :))
Hadi Hedef 63.5 olsun
Vuuuu 1 kilodan fazla hedef süpersinGünaydın kızlar kilo bildirimi yapip kahvaltiyi hazirliyim eşimin acelesi var sonra ugruycam
Cuma 75.7
Bugün 75.4
Cumaya hedef
74.5
İyiyim canım aynı is güç. Kilo aldım bende ama takıma gelmeye zaman bulamıyorum.
Bugun benim listede de var ziplama
Aaa yanlış hatırlıyormuşum 71.1 ile başladım cuma günü, bugun sabah da 70.50 gördüm, gece yatarken 70.30.Cuma 70.10 ile başlamıştım. Gece yatarken 70.30 gösteriyordu tartı. Sabah herhalde 69kusur görürüm diyordum ama olmadı
Aa ben zaten yanlış hatırlamışım. Cuma günü 71.1 ile başlamışım. Sabah 70.5 dim. Moralimi zaten bozmamıştım ama şimdi daha iyiyim tabiiMoral bozmak yok canım. Moralimizi yüksek tutuyoruz gidecek o kilolar. 69 a çok az kaldı eminim cuma göreceksin
kolay gelsin abla. Bende vakit ayıramam diyordum ama burası çok farklı, seni içine çekiyor resmenİyiyim canım aynı is güç. Kilo aldım bende ama takıma gelmeye zaman bulamıyorum.
Muhteşem şimdi motivasyonun tavan yapmıştır seninAa ben zaten yanlış hatırlamışım. Cuma günü 71.1 ile başlamışım. Sabah 70.5 dim. Moralimi zaten bozmamıştım ama şimdi daha iyiyim tabii
Hedefin kaç kaptanım, rakibimi bileyimBugun benim listede de var ziplama
Ay valla forumda bir yerde okumuştum , ipsiz atlıyorum canım kollarımı da çeviriyorum ip varmış gibi
Hadi olsun eşim o buçuğu sen tamamlarsın zaten ben biliyorum
Atliyormuyuz bugunKontrol tartısı
Cuma: 71.7
Pazartesi: 71.1
Hadi bakalım
Soylesem miHedefin kaç kaptanım, rakibimi bileyim
elbetteAtliyormuyuz bugun
NeeeeeySoylesem mi
Sanki soylemezsem daha heycanli. Sunu belirteyim. 1000 ustu
Ben aslında spor yapamadım ama mutfak yerleştirirken eğil kalk bacaklarım ağrıyor belki dediğin gibi olabilir. Birde suyu az içtim iki gün. Yani inşallah gerçek kilo alımı değildir. İki günde o kadar veremeyeceğime göre almış olmam da çok haksızlık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?