Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

veracığım diğer dişlerinin yamulmasına sebep olabilir çok da geciktirme canım
Evet ön dişlerimi çarpıtıyormuş ama sinire çok yakın dedi çene cerrahı çekecekmiş gözüm korktu. Geçici yüz felci olur dedi sinire değersem okulum bu yaz biticek inşallah o zaman yapayım dedim. Teşekkür ederim

Günaydın kızlar
Cuma 65.900
Güncel 65.700
Fark -200 neyseki tartiya vurmamis yediklerim
Hedef 64.9
Kilolar pıtır pıtır dökülmeye başlamış
Cuma 70.10 ile başlamıştım. Gece yatarken 70.30 gösteriyordu tartı. Sabah herhalde 69kusur görürüm diyordum ama olmadı
Moral bozmak yok canım. Moralimizi yüksek tutuyoruz gidecek o kilolar. 69 a çok az kaldı eminim cuma göreceksin
Kilo kontrol
Cuma 69.9
Pazartesi 69.3
Fark 0.6
Hedef 68.2
@_Vera_
Harika
Ne olmuş siteye :) herkese slm
Cuma:81.5
Ptesi:82.2
Cuma hedef: 80.5
+700 um ödem ve kabızlık olduğu için no problm
Cumaya gelsin 80
Gaza getirtiyorsun beni :))
Hadi Hedef 63.5 olsun
Gel tabi kaptanım, başaracağına eminim
Günaydın kızlar kilo bildirimi yapip kahvaltiyi hazirliyim eşimin acelesi var sonra ugruycam
Cuma 75.7
Bugün 75.4
Cumaya hedef
74.5
Vuuuu 1 kilodan fazla hedef süpersin

İyiyim canım aynı is güç. Kilo aldım bende ama takıma gelmeye zaman bulamıyorum.
kolay gelsin abla. Bende vakit ayıramam diyordum ama burası çok farklı, seni içine çekiyor resmen

Aa ben zaten yanlış hatırlamışım. Cuma günü 71.1 ile başlamışım. Sabah 70.5 dim. Moralimi zaten bozmamıştım ama şimdi daha iyiyim tabii
Muhteşem şimdi motivasyonun tavan yapmıştır senin 1000 de sen zıplarsın

Ben aslında spor yapamadım ama mutfak yerleştirirken eğil kalk bacaklarım ağrıyor belki dediğin gibi olabilir. Birde suyu az içtim iki gün. Yani inşallah gerçek kilo alımı değildir. İki günde o kadar veremeyeceğime göre almış olmam da çok haksızlık dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…