Bende if tarzi gidiyor. AcikmadigimdanTamam aksam ısten gıdınce leslıe yapıcam
Ayy eksılerrr harıka bende ıstyommıf yapıyorum bugun sen napıyosun
Sen her halükarda toparlarsın canım eşim. Sen ne kilolar vermiş kızsın bunun da üstesinden gelirsinharil haril temizlik yapiyorum
neyse ki o da puanlaniyor
kontrol tartim felakett hic bu kadar kotu beklemiyordum. protein gunumdeyim simdi. olmadi persembe bi protein daha yaparim
Sende sağol canımAy moralim yerine geldi canım sağ olasın. Dondurma yedim oda 1 kg sebep olmaz heraldeyumurtlama dönemindeyim. O da etki eder mi demek. Dediğin gibi su içtim 20 dk yürüdüm sonra öğle yemeğimi yedim. Akşama ne yemek vaaar ne adı var valla ne yapacaksam
Bencede canım sonra pişman olmaYAaaa ben çektireyim o zaman ben dişlerimi çok seviyorum yaa şekli bozulmasınn inci gibiler
Ton balık toplu salataAksm yemegi ne yapacaksiniz kizlar?
ben bugun yapiyorum canim. yarin tarti durumuna gore pro + sebze devam edebilirimYarın birlikte yapalım mı
verdigin gaz icin tesekkur ederim.Sen her halükarda toparlarsın canım eşim. Sen ne kilolar vermiş kızsın bunun da üstesinden gelirsinsana güveniyorum
Sende sağol canımDondurma da öyle etki etmez merak etme, sen bundan sonra dikkat etmeye ve sporunu yapmaya devam et, gerekirse sporu biraz hafiflet. Yumurtlama döneminde ben hep artı çıkıyorum canım, bir kaç ay gözlemle bak belki sende de öyledir.
afiyet olsun canım. Akşama kendine şöyle mis gibi bir salata yap, yanına da sebze yemeği iyi gider
Bencede canım sonra pişman olma
Biz birinci olmayacağız da kim olacakben bugun yapiyorum canim. yarin tarti durumuna gore pro + sebze devam edebilirim
verdigin gaz icin tesekkur ederim.
o zaman hadi beraber 1.lige
Hiç sevmiyorum ip atlamayi memelerim açıyorBen bir aydır atlıyorum ama canım ik günler 100 200 yapıyordum sende zamanla arttır birden olmaz .10000 atlayanlar var sitede bende onu yapamam bak
Tabikiside biz dimi eşimBiz birinci olmayacağız da kim olacak
Bende son anda kapuskaya karar verdimTon balık toplu salata
Ne güzel şakalar yapıyorsun sen öyleTabikiside biz dimi eşim
Ellerine sağlık, şimdiden afiyet olsun canım. Lahana biraz şişlik yapabilir ama geçici bir durum o yüzden sorun olmaz. Sahi kabızlığın ne durumda?Bende son anda kapuskaya karar verdim
Ozaman ben yemeyimEllerine sağlık, şimdiden afiyet olsun canım. Lahana biraz şişlik yapabilir ama geçici bir durum o yüzden sorun olmaz. Sahi kabızlığın ne durumda?
Ye canım cumaya kadar gider o. Çokta kısmamak lazım, diyet yapıyoruz diye her şeyden kendimizi mahrum bırakamayız ki. Sen yaptığın sporlarla zaten muhteşemsin, hiç korkmaOzaman ben yemeyimcok severim lahana ile yapilan herseyi.
Valla garip durumda. Sabahlari 1 yk zeytinyagi iciyorum. Ustune su cunku tadi cok agir geliyor.
Dun aksam Elma yedim 2defa wc e cikmak zorunda kaldim bu sefer de ishal gibi. Lif eksikligi var diye dusunuyorum.
Midem dolu hissi hala var.
Aynen canımSen her halükarda toparlarsın canım eşim. Sen ne kilolar vermiş kızsın bunun da üstesinden gelirsinsana güveniyorum
Sende sağol canımDondurma da öyle etki etmez merak etme, sen bundan sonra dikkat etmeye ve sporunu yapmaya devam et, gerekirse sporu biraz hafiflet. Yumurtlama döneminde ben hep artı çıkıyorum canım, bir kaç ay gözlemle bak belki sende de öyledir.
afiyet olsun canım. Akşama kendine şöyle mis gibi bir salata yap, yanına da sebze yemeği iyi gider
Bencede canım sonra pişman olma
Ya geçen sene dr ameliyat için gün verdi korktum o gün hasta numarası yaptım eşime dedim ben çok hastayım gitmeyelim falan kendimi yerlere attımBen 8 sene tel taktım doğuştan çene kemiğim eksikti ne ameliyatlar oldum da dişlerim inci gibi oldu. Kıymetini bil dişlerinin. Gömülü 20lik diş yanındakini de çürütüyor bazen hekimin çekilmesini öngörmüşse çektir bekletme benim gibi
aynen kesinlikle atlayamiyorumHiç sevmiyorum ip atlamayi memelerim açıyor
Kıyamam yaYa geçen sene dr ameliyat için gün verdi korktum o gün hasta numarası yaptım eşime dedim ben çok hastayım gitmeyelim falan kendimi yerlere attım
Olur canim sıkıntı deil bildirim yapmayi unutma@YawrukushArrietty_ Birgaripanne canlar ben persembe günü yola çıkacağım Perşembe sabah tartı bildirimi yapsam olur mu cuma yolda olurum ctesi evde
Bugün artı çıkan tayfa olarak dişimizi sıkıp cumada zafer dansı yapıcazÖğlen yeşil fasulye ve salata yemiştim allahım sanki hiç doymadımfasülye çok lezzetsizdi sanırım mutlu yemediğim için doyma hissi olamadı su içiyorum kahve içiyorum.. akşama da ev halkına buzlukta mantıM vardı onu pişireceğim, kendime de ton balıklı salata inşallah. Arka fonda adaletin bu mu dünya çalıyor
Vera seni de bamyacı yaptım ya sonunda ben :) ama aşırı güzel değil mi yaw.Ayy kimleeer gelmiş hoş gelmişevet sporu kısacağım burda gaza gelip çok da eğlenerek yapıyordum ama aynada incelme görürken aynen dediğin gibi tartıda artı geldim. Sadece yürüyüş yapıcam biraz da leslie cumaya artı gelip takımı da etkilemek istemiyorum zaten. Nasılsınnn? Günlerin nasıl geçiyor? Dün anneme bamya alsana canım çekti dedim annem şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?