Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haril haril temizlik yapiyorum
neyse ki o da puanlaniyor
kontrol tartim felakett hic bu kadar kotu beklemiyordum. protein gunumdeyim simdi. olmadi persembe bi protein daha yaparim
Sen her halükarda toparlarsın canım eşim. Sen ne kilolar vermiş kızsın bunun da üstesinden gelirsin sana güveniyorum

Sende sağol canım Dondurma da öyle etki etmez merak etme, sen bundan sonra dikkat etmeye ve sporunu yapmaya devam et, gerekirse sporu biraz hafiflet. Yumurtlama döneminde ben hep artı çıkıyorum canım, bir kaç ay gözlemle bak belki sende de öyledir.
afiyet olsun canım. Akşama kendine şöyle mis gibi bir salata yap, yanına da sebze yemeği iyi gider
YAaaa ben çektireyim o zaman ben dişlerimi çok seviyorum yaa şekli bozulmasınn inci gibiler
Bencede canım sonra pişman olma

Yarın birlikte yapalım mı
ben bugun yapiyorum canim. yarin tarti durumuna gore pro + sebze devam edebilirim
verdigin gaz icin tesekkur ederim.
o zaman hadi beraber 1.lige

Ellerine sağlık, şimdiden afiyet olsun canım. Lahana biraz şişlik yapabilir ama geçici bir durum o yüzden sorun olmaz. Sahi kabızlığın ne durumda?
Ozaman ben yemeyim cok severim lahana ile yapilan herseyi.
Valla garip durumda. Sabahlari 1 yk zeytinyagi iciyorum. Ustune su cunku tadi cok agir geliyor.
Dun aksam Elma yedim 2defa wc e cikmak zorunda kaldim bu sefer de ishal gibi. Lif eksikligi var diye dusunuyorum.
Midem dolu hissi hala var.

Ye canım cumaya kadar gider o. Çokta kısmamak lazım, diyet yapıyoruz diye her şeyden kendimizi mahrum bırakamayız ki. Sen yaptığın sporlarla zaten muhteşemsin, hiç korkma
Çok karmaşık bir durum, ishal desen ishal değil kabız desen o da değil acaba bir şey mi dokunuyor sana? Mideni rahatlatmak için rezene çayı iyi gelir mi ki?

Aynen canım

Ya geçen sene dr ameliyat için gün verdi korktum o gün hasta numarası yaptım eşime dedim ben çok hastayım gitmeyelim falan kendimi yerlere attım

Ya geçen sene dr ameliyat için gün verdi korktum o gün hasta numarası yaptım eşime dedim ben çok hastayım gitmeyelim falan kendimi yerlere attım
Kıyamam ya baygın olacaksın bir şey hissetmeyeceksin öyle düşün. Benimkileri bayıltmadan çektiler, canım çok tatlıdır, hala hayattaysam bil ki o kadar da kötü değil

Öğlen yeşil fasulye ve salata yemiştim allahım sanki hiç doymadım fasülye çok lezzetsizdi sanırım mutlu yemediğim için doyma hissi olamadı su içiyorum kahve içiyorum.. akşama da ev halkına buzlukta mantıM vardı onu pişireceğim, kendime de ton balıklı salata inşallah. Arka fonda adaletin bu mu dünya çalıyor

Bugün artı çıkan tayfa olarak dişimizi sıkıp cumada zafer dansı yapıcaz

Vera seni de bamyacı yaptım ya sonunda ben :) ama aşırı güzel değil mi yaw.
Ben bugün konjac noodle aldım. Deneyince yorumlayacağım bakalım.
Ders çalışarak öldüm ya
12 ders almayı nasıl düşündüm hiç bilmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…