Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok gecmis olsun canim insallah en kisa sürede bu agrili sürecten kurtulur esin
Yarasin kaptanima ♥ bende bir ara yapmistim bir kac günlügüne sonra hazirlamaya üsendim biraktim
valla inşallah yaşatır, hem yemeyip hem artı fln çıkarsam yarın gelirken bir simit bir açma alırım
Kendini arti ciktim diye mi ödüllendireceksin bence yapmazsin
sagol canim amin inşallah
Sen nasil oldun canim, boynun ve belin gecti mi tamamen?
harikasin
Insallah bu emeklerinin karsligini güzel bir eksiyle alirsin
E-brulim baban ameliyat olacakmis acil sifalar dilerim.
insan en yakinlari olunca her turlusunu kafasina takiyor cok iyi anliyorum seni
Allah razi olsun gülüm. Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye.

cok guzel menun canim tebrikler, bezelye icindeki patates havuctan da korkmana gerek yok bence
bence menun hic utanilacak gibi degil, sporlar harika, manti 1tabakla sinirlamissin, ben olsam catlayana kadar yerdim
cok gecmis olsun, insallah ameliyat iyi gecer bugun
hastalıktan yeni çıktım regl haftam üst üste binince artı geldi ama eminim ödem felan geçerse güzel bir eksi gelecek
ben de 2 haftadir sis hissediyorum ama yinede tarti arti degil, senin de oyle gelicek bence

Umarım canım

Yemesem de artııı bari yiyim De hakkını vermiş olayım derim evrene pozitif enerji yolluyorum eksi çıkacağım

Birden böyle bozdum diyeti gibi geldi, kendimi kötü hissettim, hepiniz cok özenlisiniz, cok dikkatlisiniz. Ben sizin güzel menülerinizin yaninda manti yiyince utandim

Yemesem de artııı bari yiyim De hakkını vermiş olayım derim evrene pozitif enerji yolluyorum eksi çıkacağım
Evren mesaji aldi, eksiler yola cikti

Diyet sagolsun, catlayana kadar yememek icin zor tuttum kendimi
Amin insallah canim. Babam'dan bir güzel haber gelse bugün diyetimi sıkı sıkı uygulayacagim.

Ben de menumu yaziyim kizlar (carsamba) B barga
sabah 1haslanmis yumurta, sutlu nescafe
ara birkac dilim kraker (wasa ekmegi tarzi birsey)
oglen 3-4 kasik pirasa, 3-4 kasik yagsiz et
ara birkac dilim kraker, ayran, 3dilim seftali, yarim armut
aksam peynirli pirasali yumurta, 1dilim tb ekmegi, 1 kofte, cay
ne cok yemisim dun zaten hep bir aclik vardi nedense tum gun
su yeterli degildi bence
spor yok ama bugun sabah yagmur yoktu, ise yurudum. umarim cikisa kadar yagmaz

Ex eşim var mısın haftaya şu 67 68 lanetinden kurtulmaya. Şuan aşırı motiveyim yani bilmiyorum 74 ile başlamıştım kendi çabamla kilo vermeye sonra buraya geldim 67 68 arasıyım şuan. Kargo geldi aldıklarım eskiye göre hep l xl bedenler. Ve hepsi bol geldi. Hepsi iade edilecek sadece arkadaşıma bir hediye almıştım ama o tatile gidince veremem diye denedim kendim için m bedendi ve tam oldu. Ya kalıpları genişti ya da üst bedenim güzel bi inceldi. Bacaklar hala kalın. Ama onlarda gidicek

Aslinda her seyden azar azar yemissin. Krakerleri fazla kacirmadiysan sorun yok :)
Su miktarini cogaltirsan acligini yatistirabilirsin canim.
Insallah is cikisi da yagmur yagmaz da bol bol adim atarsin

Aslinda her seyden azar azar yemissin. Krakerleri fazla kacirmadiysan sorun yok :)
Su miktarini cogaltirsan acligini yatistirabilirsin canim.
Insallah is cikisi da yagmur yagmaz da bol bol adim atarsin
havalar cok sogudu, ben zaten normalde bile zorlaniyorum su icmekte, simdi daha da challanging. Ama hergun kendimi min 2lt icin zorluyorum zaten :)

Varim canim yaaa, ben de bugun yuruyerek geldim ise, yolda dusunuyordum ne motive gelmistim buraya, su boyun problemi olmasaydi belki cok kilo gitmisti, simdi tum motivasyon da gitti bende.. ben kendimi zorluyorum sadece o yuzden gram gram gidiyor. haftaya kiralim su durgunlugu
cok sevindim M bedenin olmasina. sira alt kiyafetlerde M beden

havalar cok sogudu, ben zaten normalde bile zorlaniyorum su icmekte, simdi daha da challanging. Ama hergun kendimi min 2lt icin zorluyorum zaten :)
2 litre cok iyi, bende benim gibi 1 litreyi zar zor bitiriyorsun sandim belki sicacik bitki caylarini böyle soguk havalarda daha kolay icersin. Bitki caylari da su yerine sayiliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…