- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Yok canım olurmu bilmemen normalAy cehaletim bende hep yeşil çay detoksu olarak gördüm instagramda da öyle. Dukan birasını ilk defa duydum. Kusura bakmayın
Benim 3 hafta oldu galiba perşembeleri yapıyorum sadeceYanlız ben bunu 2 gün değil 15 gün yapıyorum sonra ara veriliyo tekrar yapılabiliyo bende çok memnunum baya işe yarıyo diyebilirim
Cok gecmis olsun canimGünaydın arkadaşlar
Dün eşimin sancıları ile gune başladık çok kivrandi perişan oldu .Abisi ile hastaneye gittiler taş varmış ağrı kesici yapmislar o rahatlattı.
Annemler abimler geldi akşamda yogun ve keyifsiz bir gündü buraya hiç ugrayamadim o sebeble
Yarasin kaptanima ♥ bende bir ara yapmistim bir kac günlügüne sonra hazirlamaya üsendim biraktimE-brulim yeşil çayı yarım litre suda 10 dk demledikten sonra içine 1 şekersiz sade soda döküyorum ve yarım limon biraz bekliyorum ben soğusun gazı kaçsın sanah kahvaltısından öğle yemeğine kadar bitiriyorum. Gerçekten etkisini gördüğüm ve GCAnın da bence etkisini gördüğü bi detoks
Kendini arti ciktim diye mi ödüllendireceksinvalla inşallah yaşatır, hem yemeyip hem artı fln çıkarsam yarın gelirken bir simit bir açma alırım
Sen nasil oldun canim, boynun ve belin gecti mi tamamen?sagol canim amin inşallah
Persembe recetem:
bol bol maydonoz tuketecegim hic sevmem cig yemeyi ama 1 numarali odem ilacim :)
alisverise gidip kırmızı pancar koku de almam lazim. o da sorunsuz tuvalet icin ilacim
hafif bir yuruyus yaparim belki ama onun disinda spor yapmayacagim..
aksami erken kapatacagim. (en gec 18.00)
tuzlu seyler, baklagiller, karbonidrat agirlikli besinler tüketmeyeceğim.
insallah yarin guzel bi eksi gorurum
Allah razi olsun gülüm. Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye.E-brulim baban ameliyat olacakmis acil sifalar dilerim.
insan en yakinlari olunca her turlusunu kafasina takiyor cok iyi anliyorum seni
cok guzel menun canim tebrikler, bezelye icindeki patates havuctan da korkmana gerek yok bence
bence menun hic utanilacak gibi degil, sporlar harika, manti 1tabakla sinirlamissin, ben olsam catlayana kadar yerdimMenüm bugün hiç iyi olmadı. Annemlere gittim, babam yarın ameliyat olacak. Annem beni herhalde hep aç geziyor sandığı için her seferinde bana göre bir sabotajla karşılaşıyorum. Aklınca kıyamıyor banaolan oldu, ağlasamda zırlasamda bir faydası yok artık. Yarın kaldığım yerden devam süper bir menüyle devam edeceğim.
Sabah:
1 litre Detoks çayı
Ara:
1 bardak Altın süt
Öğlen:
1 mandalina
1 küçük çikolatalı bisküvi
Akşam:
1 tabak mantı
Salata
Yazmaya utandım resmencezam neyse razıyım...
Su: 1 litre
Spor: 5 kere 80’er basamaktan 5 kat merdiven in çık - 120 puan
500 zıplama - 1000 puan
4600 adım - 230 puan
14 köprü - 42 puan
Leslie 30 dakika - 210 puan
ben de 2 haftadir sis hissediyorum ama yinede tarti arti degil, senin de oyle gelicek bencehastalıktan yeni çıktım regl haftam üst üste binince artı geldi ama eminim ödem felan geçerse güzel bir eksi gelecek
Ders çalışırken babam yapıp getirdi, kıramadım da. Ama evet gece atıştırmaları beni bu hale getirdi zatenAfiyet olsun canım, menülerini çok beğendim genel olarak ama akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmasan nasıl olur çok mu ihtiyaç duyuyorsun
Afiyet olsun canım gece alıştırmaları bağımlılık yapıyor zaten bende de vardı bi araDers çalışırken babam yapıp getirdi, kıramadım da. Ama evet gece atıştırmaları beni bu hale getirdi zaten
Umarım canımCanim hosgeldin
Banucum kullanici adi ve ogunun tarihi olan bir kagit ekleyip, o sekilde bildirim yapmak zorunlu oldu.
Eger boyle bildirim yapilmazsa uye bildirim yapmadi sayiliyor...
Gecmis olsun canim, nasil sagligin?
Manzarayada ,kahveyede bayildim canim :)
Ne huzurlu bir yer, karadeniz mi?
Ara mi verdin Senemim ben devam ediyorsun diye hatirliyordum...
Canim nasil oldu moralin?
Daha iyi misin?
Canim, ne ince dusuncelisin, tesekkur ederim tekrar.
Canim evlatlar her seyden onemli, onlar iyi olsun, takim burada duruyor nasilsa...
Mevsim gecisi ya tam canim, arada birkac gun oynayabiliyor tarihler , endise etme, stres oluncada gecikiyor..
Umarim biran evvel gelir..
Yemesem de artııı bari yiyim De hakkını vermiş olayım derimCok gecmis olsun caniminsallah en kisa sürede bu agrili sürecten kurtulur esin
Yarasin kaptanima ♥ bende bir ara yapmistim bir kac günlügüne sonra hazirlamaya üsendim biraktim
Kendini arti ciktim diye mi ödüllendireceksinbence yapmazsin
Sen nasil oldun canim, boynun ve belin gecti mi tamamen?
harikasin
Insallah bu emeklerinin karsligini güzel bir eksiyle alirsin
Allah razi olsun gülüm. Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye.
Afiyet olsunDers çalışırken babam yapıp getirdi, kıramadım da. Ama evet gece atıştırmaları beni bu hale getirdi zaten
Official olarak vermedim ama bir turlu baslayip yapamiyorum kiAra mi verdin Senemim ben devam ediyorsun diye hatirliyordum...
Birden böyle bozdum diyeti gibi geldi, kendimi kötü hissettim, hepiniz cok özenlisiniz, cok dikkatlisiniz. Ben sizin güzel menülerinizin yaninda manti yiyince utandimcok guzel menun canim tebrikler, bezelye icindeki patates havuctan da korkmana gerek yok bence
bence menun hic utanilacak gibi degil, sporlar harika, manti 1tabakla sinirlamissin, ben olsam catlayana kadar yerdim
cok gecmis olsun, insallah ameliyat iyi gecer bugun
ben de 2 haftadir sis hissediyorum ama yinede tarti arti degil, senin de oyle gelicek bence
Evren mesaji aldi, eksiler yola ciktiYemesem de artııı bari yiyim De hakkını vermiş olayım derimevrene pozitif enerji yolluyorum eksi çıkacağım
Diyet sagolsun, catlayana kadar yememek icin zor tuttum kendimicok guzel menun canim tebrikler, bezelye icindeki patates havuctan da korkmana gerek yok bence
bence menun hic utanilacak gibi degil, sporlar harika, manti 1tabakla sinirlamissin, ben olsam catlayana kadar yerdim
cok gecmis olsun, insallah ameliyat iyi gecer bugun
ben de 2 haftadir sis hissediyorum ama yinede tarti arti degil, senin de oyle gelicek bence
Ex eşim var mısın haftaya şu 67 68 lanetinden kurtulmaya. Şuan aşırı motiveyim yani bilmiyorum 74 ile başlamıştım kendi çabamla kilo vermeye sonra buraya geldim 67 68 arasıyım şuan. Kargo geldi aldıklarım eskiye göre hep l xl bedenler. Ve hepsi bol geldi. Hepsi iade edilecek sadece arkadaşıma bir hediye almıştım ama o tatile gidince veremem diye denedim kendim için m bedendi ve tam oldu. Ya kalıpları genişti ya da üst bedenim güzel bi inceldi. Bacaklar hala kalın. Ama onlarda gidicekBen de menumu yaziyim kizlar (carsamba) B barga
sabah 1haslanmis yumurta, sutlu nescafe
ara birkac dilim kraker (wasa ekmegi tarzi birsey)
oglen 3-4 kasik pirasa, 3-4 kasik yagsiz et
ara birkac dilim kraker, ayran, 3dilim seftali, yarim armut
aksam peynirli pirasali yumurta, 1dilim tb ekmegi, 1 kofte, cay
ne cok yemisim dunzaten hep bir aclik vardi nedense tum gun
su yeterli degildi bence
spor yok ama bugun sabah yagmur yoktu, ise yurudum. umarim cikisa kadar yagmaz
Aslinda her seyden azar azar yemissin. Krakerleri fazla kacirmadiysan sorun yok :)Ben de menumu yaziyim kizlar (carsamba) B barga
sabah 1haslanmis yumurta, sutlu nescafe
ara birkac dilim kraker (wasa ekmegi tarzi birsey)
oglen 3-4 kasik pirasa, 3-4 kasik yagsiz et
ara birkac dilim kraker, ayran, 3dilim seftali, yarim armut
aksam peynirli pirasali yumurta, 1dilim tb ekmegi, 1 kofte, cay
ne cok yemisim dunzaten hep bir aclik vardi nedense tum gun
su yeterli degildi bence
spor yok ama bugun sabah yagmur yoktu, ise yurudum. umarim cikisa kadar yagmaz
havalar cok sogudu, ben zaten normalde bile zorlaniyorum su icmekte, simdi daha da challanging. Ama hergun kendimi min 2lt icin zorluyorum zaten :)Aslinda her seyden azar azar yemissin. Krakerleri fazla kacirmadiysan sorun yok :)
Su miktarini cogaltirsan acligini yatistirabilirsin canim.
Insallah is cikisi da yagmur yagmaz da bol bol adim atarsin
Varim canim yaaa, ben de bugun yuruyerek geldim ise, yolda dusunuyordum ne motive gelmistim buraya, su boyun problemi olmasaydi belki cok kilo gitmisti, simdi tum motivasyon da gitti bende.. ben kendimi zorluyorum sadece o yuzden gram gram gidiyor. haftaya kiralim su durgunluguEx eşim var mısın haftaya şu 67 68 lanetinden kurtulmaya. Şuan aşırı motiveyim yani bilmiyorum 74 ile başlamıştım kendi çabamla kilo vermeye sonra buraya geldim 67 68 arasıyım şuan. Kargo geldi aldıklarım eskiye göre hep l xl bedenler. Ve hepsi bol geldi. Hepsi iade edilecek sadece arkadaşıma bir hediye almıştım ama o tatile gidince veremem diye denedim kendim için m bedendi ve tam oldu. Ya kalıpları genişti ya da üst bedenim güzel bi inceldi. Bacaklar hala kalın. Ama onlarda gidicek
2 litre cok iyi, bende benim gibi 1 litreyi zar zor bitiriyorsun sandimhavalar cok sogudu, ben zaten normalde bile zorlaniyorum su icmekte, simdi daha da challanging. Ama hergun kendimi min 2lt icin zorluyorum zaten :)
Kankimm almanyada mıydın??2 litre cok iyi, bende benim gibi 1 litreyi zar zor bitiriyorsun sandimbelki sicacik bitki caylarini böyle soguk havalarda daha kolay icersin. Bitki caylari da su yerine sayiliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?