Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar
Felaket bas agrim var
Ya aciktim ondan veya artik iste surekli maske taktigimiz icin. Bugun Ilk gun 0
Geçmiş olsun kaptanım benimde gözler kör olma seviyesine geldi ekrana bakmaktan. Bi şeyler yiyip dinlenmeye çalış daha da arttırma baş ağrısını.

2 litre cok iyi, bende benim gibi 1 litreyi zar zor bitiriyorsun sandim belki sicacik bitki caylarini böyle soguk havalarda daha kolay icersin. Bitki caylari da su yerine sayiliyormus.
bitki cayi severim cok, onlar sayiliyorsa 2lt'yi geciyorumdur ben :)
Selam kizlar
Felaket bas agrim var
Ya aciktim ondan veya artik iste surekli maske taktigimiz icin. Bugun Ilk gun 0
gecmis olsun, tum gun maske cok rahatsizlik verici gercekten verdigi rahatsizligin yaninda belki stres de yapiyorsundur onu tum gun takinca ve bas agrisi yapiyordur?

bitki cayi severim cok, onlar sayiliyorsa 2lt'yi geciyorumdur ben :)

gecmis olsun, tum gun maske cok rahatsizlik verici gercekten verdigi rahatsizligin yaninda belki stres de yapiyorsundur onu tum gun takinca ve bas agrisi yapiyordur?
Yesil cayin idrar söktürücü görevi oldugu icin su yerine gecmez ama papatya cayi gecebilir. Bu konu hakkinda biraz celiskili aciklamalar var, biri gecer diyor biri gecmez diyor. Benim kanaatimce gecer, sivi sonucta.

daha iyiyim canim gecti sayilir tamamen olmasa da :)

Allah razı olsun arkadaşım Market işletiyor çok fazla evde yatma lüksüde yok

Kırmızı pancarınin wc iyi geldiğini bilmiyordumSüpermiş severim zaten bol bol tüketiyim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…