Geçmiş olsun kaptanım benimde gözler kör olma seviyesine geldi ekrana bakmaktan. Bi şeyler yiyip dinlenmeye çalış daha da arttırma baş ağrısını.Selam kizlar
Felaket bas agrim var
Ya aciktim ondan veya artik iste surekli maske taktigimiz icin. Bugun Ilk gun 0
Evet gülüm almanyada yasiyorum. Sen güzel memleketimin neresinde yasiyorsun?Kankimm almanyada mıydın??
Cok gecmis olsun kaptanimSelam kizlar
Felaket bas agrim var
bitki cayi severim cok, onlar sayiliyorsa 2lt'yi geciyorumdur ben :)2 litre cok iyi, bende benim gibi 1 litreyi zar zor bitiriyorsun sandimbelki sicacik bitki caylarini böyle soguk havalarda daha kolay icersin. Bitki caylari da su yerine sayiliyormus.
gecmis olsun, tum gun maske cok rahatsizlik verici gercektenSelam kizlar
Felaket bas agrim var
Yesil cayin idrar söktürücü görevi oldugu icin su yerine gecmez ama papatya cayi gecebilir. Bu konu hakkinda biraz celiskili aciklamalar var, biri gecer diyor biri gecmez diyor. Benim kanaatimce gecer, sivi sonucta.bitki cayi severim cok, onlar sayiliyorsa 2lt'yi geciyorumdur ben :)
gecmis olsun, tum gun maske cok rahatsizlik verici gercektenverdigi rahatsizligin yaninda belki stres de yapiyorsundur onu tum gun takinca ve bas agrisi yapiyordur?
daha iyiyim canim gecti sayilir tamamen olmasa da :)Cok gecmis olsun caniminsallah en kisa sürede bu agrili sürecten kurtulur esin
Yarasin kaptanima ♥ bende bir ara yapmistim bir kac günlügüne sonra hazirlamaya üsendim biraktim
Kendini arti ciktim diye mi ödüllendireceksinbence yapmazsin
Sen nasil oldun canim, boynun ve belin gecti mi tamamen?
harikasin
Insallah bu emeklerinin karsligini güzel bir eksiyle alirsin
Allah razi olsun gülüm. Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye.
Geçmiş olsun canım ilk günün belki ondandır bende de olur genelde olmadan ve oluncaSelam kizlar
Felaket bas agrim var
Allah razı olsun arkadaşımCok gecmis olsun caniminsallah en kisa sürede bu agrili sürecten kurtulur esin
Yarasin kaptanima ♥ bende bir ara yapmistim bir kac günlügüne sonra hazirlamaya üsendim biraktim
Kendini arti ciktim diye mi ödüllendireceksinbence yapmazsin
Sen nasil oldun canim, boynun ve belin gecti mi tamamen?
harikasin
Insallah bu emeklerinin karsligini güzel bir eksiyle alirsin
Allah razi olsun gülüm. Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye.
Amin ecmain canim. Allah kolaylik versin esineAllah razı olsun arkadaşımMarket işletiyor çok fazla evde yatma lüksüde yok
Teşekkür ederim cnmGeçmiş olsun, Allah şifa versin ben de bir kere düşürdüm gerçekten çok ağrılı bir hastalık
Kırmızı pancarınin wc iyi geldiğini bilmiyordumPersembe recetem:
bol bol maydonoz tuketecegim hic sevmem cig yemeyi ama 1 numarali odem ilacim :)
alisverise gidip kırmızı pancar koku de almam lazim. o da sorunsuz tuvalet icin ilacim
hafif bir yuruyus yaparim belki ama onun disinda spor yapmayacagim..
aksami erken kapatacagim. (en gec 18.00)
tuzlu seyler, baklagiller, karbonidrat agirlikli besinler tüketmeyeceğim.
insallah yarin guzel bi eksi gorurum
Kök sebzelerde karbonhidrat da çok oluyor canım ona da dikkat etmek lazım. Ben bugün bir kase nar yedim karbonhidratımı uçurdu canım sıkıldıKırmızı pancarınin wc iyi geldiğini bilmiyordumSüpermiş severim zaten bol bol tüketiyim ozaman
ben de tursusunu severim. ama tuzu az degil miTurşusunu yapiyorum3,4 dilim tüketiyorum
bu takımda neredeyse herkes gurbetci galibaEvet gülüm almanyada yasiyorum. Sen güzel memleketimin neresinde yasiyorsun?
Cok gecmis olsun kaptanim
aclik maske uykusuzluk hepsi tetikliyor bas agrisini. cok ac kalma bariSelam kizlar
Felaket bas agrim var
Sende mi memleket hasretiyle yanip tutusanlardansinbu takımda neredeyse herkes gurbetci galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?