Isim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@pisi pisi kopatim | 5DK A | ||||||
@_Vera_ | |||||||
G GCA | |||||||
| 10DK A | ||||||
B Beklenen2 | |||||||
| |||||||
E English_teacherrr | |||||||
| 50M | ||||||
| |||||||
B barga | |||||||
| |||||||
| |||||||
| 50M | ||||||
| 10DK A | ||||||
P Periannem | 30M | ||||||
@Smneapdullah | |||||||
| |||||||
|
Canim hosgeldinHerkese merhaba; mutlu haftalar diliyorum
Yawrukush canım dönmek istiyorum bir haftam doldu bu ikinci hafta, regl dönemi vs bitti biraz da dinlendim vücut olarak zihin hala yoğun çünkü
kontrol bildirimi
izne ayrıldığımda:59,7 idim
bugün :60,3
fark: 600 gr
bunu bu hafta verip listeye girmeyi umuyorumşöyle bir geçmişe bakayım ama akşam bakayım şimdilik hoşçakalın
Banucum kullanici adi ve ogunun tarihi olan bir kagit ekleyip, o sekilde bildirim yapmak zorunlu oldu.Yawrukush fotoğrf atmayı unutmuşum
Bugünden , ben fotoğrafların üzerini program kullanarak yazsam olur mu
Eki Görüntüle 2707182
Gecmis olsun canim, nasil sagligin?Kusura bakma kaptanım, benim tiroidim bir tık yüksek çıktı onunla uğraşıyorum o yüzden yeni görmüşüm
Ben de öpüyorum :)
Manzarayada ,kahveyede bayildim canim :)Eki Görüntüle 2707870 kahve molası , pek gelemiyorumYawrukush kaptanim kusura bakmayın söz eve geçince daha aktif olacağım sporla , menuyle daha güzel olacak inşallah
Ara mi verdin Senemim ben devam ediyorsun diye hatirliyordum...MBA'ye baslamistim ama ara verdim yetistiremiyorum diye
Canim nasil oldu moralin?iyi geceler kizlar.
bugun biraz kotu bir gun gecirdim moralmen menume de yansidi
sabah
yulaf kepegi krebi 2 dlm kasar 3 dlm sucuk
1 mandina
1 armut
ogle
3 kasik basmati pirinci 3 kasik taze fasulye 1 kasik patates
4 kasik.mercimek corbasi
1 mandalina
1 armut
aksam
1 tane balik koftesi
3 kasik patates puresi
1 kare bitter
su 2 lt
spor yok malesef
Canim, ne ince dusuncelisin, tesekkur ederim tekrar.bi daha da yazamamis kaptangeldigimden beri cok aktifti merak ettim ya
Canim evlatlar her seyden onemli, onlar iyi olsun, takim burada duruyor nasilsa...firsat bulur bulmaz bugun ki menumu de yazcam kizlar. 1. sinifa giden yavru kusum biraz ilgisiz kaldi bu siralar. abisi 1. sinifa giderken hergun ödevini yaptirir ogrendiklerini tekrar ederdik. ama bu cimcimeyle hic ilgilenemedim desem yeridir. bu aksam biraz onunla odev yapalim. gece yazarim. görüşürüz
Yawrukush esmeriiim
Mevsim gecisi ya tam canim, arada birkac gun oynayabiliyor tarihler , endise etme, stres oluncada gecikiyor..Ben teşekkür ederim canım.. diyet güzel ancak regl konusunda sıkıntı yaşıyorum günün geldi ancak olmuyorum ve acayip rahatsizim
Teşekkür ederim canım
bebeğim 11aylık oldu canım bazen dediğin gibi tuzsuz salçasız ypıyorum beraber yiyoruz ama ne yapacağımı bulmak da stresBitmiyor ve bitmeyecekBebegin ne kadarlik canim? Ben kizim kücükken yemeklerimizi ona uydurmaya calisiyordum. Baharatlari eklemeden ona ayiriyordum yiyecegi kadar.
Tartilmak cezali degil miydi kaptanimBen kendimi zor tutuyorum tartilmamak icin
Kahvalti da neler yedin canim?
Lokum haricinde güzel gitmis canim, afiyet olsun. Lokumun cezasini da rakibin kesmis zaten.
Bu spor icin kullandigin uygulamanin adi nedir?
Hala müthis bir sekilde spor yapiyorsunuz canim, arti cikmaniz dogal. Yalniz gec söyle bir aynanin karsisina kendine bak, incelme yok mukesin vardir. Tavsiyem persembe gününü sporsuz gecirmenden yana.
Canım hoşbuldum. ben tarih önemli sanıyordum meğer tarihin doğru olup doğru tarihteki kiloyu vermesi önemliymişCanim hosgeldin
Banucum kullanici adi ve ogunun tarihi olan bir kagit ekleyip, o sekilde bildirim yapmak zorunlu oldu.
Eger boyle bildirim yapilmazsa uye bildirim yapmadi sayiliyor...
Gecmis olsun canim, nasil sagligin?
Manzarayada ,kahveyede bayildim canim :)
Ne huzurlu bir yer, karadeniz mi?
Ara mi verdin Senemim ben devam ediyorsun diye hatirliyordum...
Canim nasil oldu moralin?
Daha iyi misin?
Canim, ne ince dusuncelisin, tesekkur ederim tekrar.
Canim evlatlar her seyden onemli, onlar iyi olsun, takim burada duruyor nasilsa...
Mevsim gecisi ya tam canim, arada birkac gun oynayabiliyor tarihler , endise etme, stres oluncada gecikiyor..
Umarim biran evvel gelir..
Canım karnabaharı olabildiğince erken ye, fazla tüketildiğinde şişkinliğe sebebiyet verebiliyor diye biliyorum. Amaaa menü harika
Bende yarına ızgara tavuk, salata ve haşlanmış brokoli düşündüm.
Afiyet olsun canım, menülerini çok beğendim genel olarak ama akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmasan nasıl olur çok mu ihtiyaç duyuyorsunİyi geceler herkese :)
10.00> limonlu su
11.30> 4 yk yoğurt+1 yk nar
18.00> 1 karnıyarık+4-5 yk bulgur pilavı+ bol salata
22.00> 150ml sütlü kahve
Yaklaşık 1,5-2 lt su
Saatimi takmayı unutmuşum kaç adım attığımı bilmiyorum ama yaklaşık 45 dk yürüdüm. Günüm plansız şekilde dışarıda geçtiği için yemek yiyemedim. Sağlıksız bir durum ama gün bu şekilde ilerledi
G GCA
canım ameliyat masasına yatmak zaten insanı tedirgin ediyor, ama büyük bi operasyon değil, benim annem de dizlerinden ameliyat oldu o da büyük birşey değildi ama insan duygusal oluyor. içinizi rahat tutun çok geçmiş olsun. 2020 yılının kimsenin iyi geçtiğini düşünmüyorum ben de dahil. umarım 2021 güzel başlarAdını söyleyemeyeceğim gülüm daha doğrusu bilmiyorum. Fıtık ameliyatını çoğu kişi oluyor, çok büyük bir operasyon değil ama işte babam helallik falan isteyince biraz kötü oldum. Ana baba söz konusu olunca gözümden şıpır şıpır akıyor hemen yaşlar. Ben biraz fazla duygusalım. Birde geçmişte daha zor durumlarla karşı karşıya kaldık, hepsi de kısa zaman içerisinde oldu belki de o beni tedirgin ediyordur. Desteğin için teşekkür ederim
Amin insallah canim, cok sagolGunaydin guzel arkadaslarim, tam 30 sayfa gecmisi okudum, menuleri not ettim, simdi cocuklari uyutup menu tablomuzu halledecegim.
Kizlar tarti oncesi son gunumuz hepimiz cok dikkat edelim.
North River canim gec cevabim icin ozur dilerim bugun kilo bildirimi yapabilirsin , isim ve tarihi yazdigin kagitta fotoda gozukmeli unutma gulum, iyi yolculuklar.
@Smneapdullah disin nasil oldu gulum?
@pisi pisi kopatim canim beni sormussun , cok mutlu oldum mesajina, sen nasil oldun ailevi durumlar cozuldu mu?
E-brulim Ebrum babanin ameliyati cok guzel gecsin insallah..
Cezam icin tesekkür ederim kaptanim :)TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar esmeriiim stitch Mathildablue @pisi pisi kopatim 5DK A @_Vera_ G GCA North River 10DK A B Beklenen2 Canfeb E English_teacherrr bnnu 50M Alp_BuRc B barga Hyperborea17 Birgaripyolcu06 Arrietty_ 50M E-brulim 10DK A P Periannem 30M @Smneapdullah MUAF Fitt_anne sserendipity
Kizlar lutfen menulerinizi yazmaya ozen gosterin!!
Iyi istirahatler gülümKizlar ben dinlenmeye cekiliyorum, bugun menuleri hafif tutalim, egzersizleride ya cok hafif yapin ya da bugun mola verin..
Hepinizi opuyorum.
Allah bagislasin canim. Allah kolaylik versin, dogru diyorsun kolay degil ama az kalmis 1 yasindan itibaren baharatlara gecis yapabilirsiniz yavas yavas. Tabi vermeyi düsünüyor musun bilmiyorum.bebeğim 11aylık oldu canım bazen dediğin gibi tuzsuz salçasız ypıyorum beraber yiyoruz ama ne yapacağımı bulmak da stres
Canım hoşbuldum. ben tarih önemli sanıyordum meğer tarihin doğru olup doğru tarihteki kiloyu vermesi önemliymişolur yazarım tabi
Amiiin insallah canim Allah razi olsungünaydın canım karnıbahar öğlen yiyeceğim akşam belirsiz
Babandan hayırlı haberler ver bize inşallah canım
Allah razi olsun destegin icin. Rabbim büyük, bende her seyin güzel gececegine inaniyorum.canım ameliyat masasına yatmak zaten insanı tedirgin ediyor, ama büyük bi operasyon değil, benim annem de dizlerinden ameliyat oldu o da büyük birşey değildi ama insan duygusal oluyor. içinizi rahat tutun çok geçmiş olsun. 2020 yılının kimsenin iyi geçtiğini düşünmüyorum ben de dahil. umarım 2021 güzel başlar
Al bendende o kadar, bende de ayni durum söz konusu. Sislikten parmaklarimi kiviramadim, aciyordu cok. Bugün ödemleri atmak icin yesil cay icelim canim. Illa ki faydasi olur. Sonrada artik yarin ola hayrola.Günaydınlarrr güzel geçsin gününüz ben bugun öyle şiş uyandım ki anlatamam ya yarın ya bugun regl olcam sanırım o yüzden de tartı bana doğruyu söylemeyecek gibi görünüyo
Yaaa ben hergün içiyom yesil çayıAl bendende o kadar, bende de ayni durum söz konusu. Sislikten parmaklarimi kiviramadim, aciyordu cok. Bugün ödemleri atmak icin yesil cay icelim canim. Illa ki faydasi olur. Sonrada artik yarin ola hayrola.
O zaman bu sefer icine limon ekle?Yaaa ben hergün içiyom yesil çayı
aynı durum bende de var regl sancısı çekiyrum şuan resmen ama olmadım gözlerim bile şişmişGünaydınlarrr güzel geçsin gününüz ben bugun öyle şiş uyandım ki anlatamam ya yarın ya bugun regl olcam sanırım o yüzden de tartı bana doğruyu söylemeyecek gibi görünüyo
Günaydın kızlaaargününzün çok güzel geçmesi dileğiyle... Bugün tartıya son 1 gün menülere çok dikkat edelim.Ben yeşil çay detoksunun 2.Günündeyim ve son günündeyim.Şimdi hazırlıcam ve içicem.Sizler ne yapıyorsunuz ? Hedef tablosunu güncelleyemedim çünkü gökten başıma ödev yağıyordu ve ekrana bakmaktan mı bilmiyorum sol gözüm kanlanmış küçülmüş anlamadm ona noldu Hemen şimdi tablo işlerini hallediyorum.
Ay ne bu şişlikten çektiğimiz bugun olsa da kurtulsakaynı durum bende de var regl sancısı çekiyrum şuan resmen ama olmadım gözlerim bile şişmiş
İSİM | CUMA TARTISI | PAZARTESİ TARTISI | CUMA HEDEFİ |
E English_teacherrr | 105.4 | 105.0 | 104.0 |
| 62.0 | 62.5 | 61.8 |
] G GCA | 57.6 | 58.4 | 57.5 |
| 80.5 | 80.2 | 79.5 |
| 59.7 | 60.3 | 59.8 |
| 64.1 | 63.9 | 63.5 |
| 75.5 | 75.4 | 74.8 |
@_Vera_ | 67.0 | 68.2 | 66.8 |
| 65.9 | 65.7 | 64.9 |
| 69.9 | 69.3 | 69.0 |
| 81.5 | 82.2 | 80.5 |
| 75.7 | 75.4 | 74.5 |
| 71.7 | 71.1 | 70.7 |
P Periannem | 71.1 | 69.5 | 69.9 |
| 68.0 | 68.6 | 67.5 |
B Beklenen2 | 70.1 | ? | 69.5 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?