yazin memleketteydim henuz hasret baslamadiSende mi memleket hasretiyle yanip tutusanlardansin
Memleket neresi ve nerde yasiyorsun esim? Bunlari ilk basta sormam gerekirdiyazin memleketteydim henuz hasret baslamadiama bu sene gitmeyi dusunmuyoruz yanip kavrulacagiz
ben inglteredeyim canimMemleket neresi ve nerde yasiyorsun esim? Bunlari ilk basta sormam gerekirdi
Eger önceden sorduysamda affola, ben fazlaca unutkanim
Sagol canimE-brulim babanın iyi olmasına çoook çok sevindim. En yakın zamanda sağlığına kavuşur umarım. Geçmiş olsun
Gurbetcilerde cok harika kombinasyonlar ortaya cikiyorben inglteredeyim canim
karadeniz diyeyim memlekete
karadenizin havasina benziyor biraz.Gurbetcilerde cok harika kombinasyonlar ortaya cikiyor
ingiltere nasil, anlatildigi gibi hep yagmurlu mu?
Memleketin de coook güzel. Karadeniz turu hayalim
Çok sevindim canımBabam ameliyattan cikmis, iyiymis cok sükür. Hepinize destekleriniz icin tesekkür ederim
Regl olucam sanırım karnım ağrıyorHyt-123 eşim çok geçmiş olsun. Nasılsın? Günün nasıl geçiyor?
Orda mı doğdun peki?karadenizin havasina benziyor biraz.
o kadar degil abartiyorlar ya yagmurlu olmadigi zamanlar da var tabii :)))
yok canim 10 yildir buradayim. evlenip.geldimOrda mı doğdun peki?
Sen bir de iskocyaya gelkaradenizin havasina benziyor biraz.
o kadar degil abartiyorlar ya yagmurlu olmadigi zamanlar da var tabii :)))
edinbraya gelmistik gezmeye. bir de aralik ayiydi. ruzgar bizi ucurarak londraya geri getirecek gibiydiSen bir de iskocyaya gel
Ah vallahi cok kotu oldum simdi
HosgeldinMerhabalar güzel takımım ben geldiiim10 gündür yoktum. Hesapta olmayan bir izin şansı doğdu bana ben de ailemin yanına gidip onları görerek değerlendirmek istedim. Buradan uzak kaldım ama ailemi görüp moral depolamak çok iyi geldi ve evime, işime döndüm tekrar. Bu arada foruma babamın bilgisayarından girmeye çalıştım ama şifremi unutmuşum denerken bir de hesabımı bloke ettim yani hiç gelemedim.
Annemlerde tartı yok ablamın tartısı da bozulmuş orda tartılma fırsatım olmadı eve salı sabah geldim tartıldım + dayım diyetisyenimle de paylaştım durumu bakalım cumaya eksi beklemiyorum en azından toparlasam keşke
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne ve sanırım doğru gördüm yeni kaptan yardımcım @_Vera_ hayırlı olsun
Nasil oldun Zeynebim, bas agrin gecti mi ,azicik dinlenebildin mi?Hosgeldiniyi yapmissin yeni gelin :))
Ozlendin. Cuma silbastan diyerek tam gaz Devam ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?