Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

E-brulim babanın iyi olmasına çoook çok sevindim. En yakın zamanda sağlığına kavuşur umarım. Geçmiş olsun
Sagol canim simdi keyfim yerine geldi. Hele su yarin ki tarti gününü bir atlatalim, seninle kapismayi 4 gözle bekliyorum. Deli gibi spor yapacagim bütün hafta yetistirebilirsem bugün direnc banti alacagim kendime

Merhabalar güzel takımım ben geldiiim 10 gündür yoktum. Hesapta olmayan bir izin şansı doğdu bana ben de ailemin yanına gidip onları görerek değerlendirmek istedim. Buradan uzak kaldım ama ailemi görüp moral depolamak çok iyi geldi ve evime, işime döndüm tekrar. Bu arada foruma babamın bilgisayarından girmeye çalıştım ama şifremi unutmuşum denerken bir de hesabımı bloke ettim yani hiç gelemedim.

Annemlerde tartı yok ablamın tartısı da bozulmuş orda tartılma fırsatım olmadı eve salı sabah geldim tartıldım + dayım diyetisyenimle de paylaştım durumu bakalım cumaya eksi beklemiyorum en azından toparlasam keşke

Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne ve sanırım doğru gördüm yeni kaptan yardımcım @_Vera_ hayırlı olsun

Hosgeldin iyi yapmissin yeni gelin :))
Ozlendin. Cuma silbastan diyerek tam gaz Devam ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…