- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
pazartesi harşka bi eksi gelir hiiiç merak etmeiyi yolculuklarEki Görüntüle 2708712
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne Alp_BuRc @_Vera_
Malesef sabitim kızlar yola çıkacağım için kalkar kalkmaz tartıldım mecbur
gozlerim aradi ne yalan soyleyeyim.sonra da merak ettim :)Gunaydin guzel arkadaslarim, tam 30 sayfa gecmisi okudum, menuleri not ettim, simdi cocuklari uyutup menu tablomuzu halledecegim.
Kizlar tarti oncesi son gunumuz hepimiz cok dikkat edelim.
North River canim gec cevabim icin ozur dilerim bugun kilo bildirimi yapabilirsin , isim ve tarihi yazdigin kagitta fotoda gozukmeli unutma gulum, iyi yolculuklar.
Hyt-123 disin nasil oldu gulum?
Sismaniye canim beni sormussun , cok mutlu oldum mesajina, sen nasil oldun ailevi durumlar cozuldu mu?
E-brulim Ebrum babanin ameliyati cok guzel gecsin insallah..
Bu detoks cayi dedigin dukan birasimiydi canim?Günaydın kızlaaargününzün çok güzel geçmesi dileğiyle... Bugün tartıya son 1 gün menülere çok dikkat edelim.Ben yeşil çay detoksunun 2.Günündeyim ve son günündeyim.Şimdi hazırlıcam ve içicem.Sizler ne yapıyorsunuz ? Hedef tablosunu güncelleyemedim çünkü gökten başıma ödev yağıyordu ve ekrana bakmaktan mı bilmiyorum sol gözüm kanlanmış küçülmüş anlamadm ona noldu Hemen şimdi tablo işlerini hallediyorum.
Harikasin istikrarli arkadasimGünaydın kızlar, size çok zor şartlar altında yazıyorum. @bnnu sana simit yeme demek kolaydı. Arkadaş en sevdiğim yerden almış getirdi koydu önüme. Valla susam kokusundan beynim yandıtartı önceki gün bu olacak iş mi? Sardım sarmaladım. Yemiyorum, dün olsa yerdim, yarın olsa yerdim; ama Yawrukush kaçamak yapmayın dedi yapmaaam kaptanım arkadaşlarım ben elimden geleni yapıyorum, yarın yine de artı çıkarsam kızmayın bana. Daha da napim
Hayirli yolculuklar canim. Sabit cikmak arti cikmaktan iyidir, haftaya güzel bir eksi görürsün insallahEki Görüntüle 2708712
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne Alp_BuRc @_Vera_
Malesef sabitim kızlar yola çıkacağım için kalkar kalkmaz tartıldım mecbur
Moralinin az da olsa düzelmesine sevindim canimgozlerim aradi ne yalan soyleyeyim.sonra da merak ettim :)
bizim durum belirsiz biraz. ama su an biraz daha iyiyim moralmen.
Aynı ya dün gece ağrıyordu dişim hala ağrıyorGunaydin guzel arkadaslarim, tam 30 sayfa gecmisi okudum, menuleri not ettim, simdi cocuklari uyutup menu tablomuzu halledecegim.
Kizlar tarti oncesi son gunumuz hepimiz cok dikkat edelim.
North River canim gec cevabim icin ozur dilerim bugun kilo bildirimi yapabilirsin , isim ve tarihi yazdigin kagitta fotoda gozukmeli unutma gulum, iyi yolculuklar.
Hyt-123 disin nasil oldu gulum?
Sismaniye canim beni sormussun , cok mutlu oldum mesajina, sen nasil oldun ailevi durumlar cozuldu mu?
E-brulim Ebrum babanin ameliyati cok guzel gecsin insallah..
Çok geçmiş olsum canım yaa benim eşimde de var çok fena ağrı yapıyoGünaydın arkadaşlar
Dün eşimin sancıları ile gune başladık çok kivrandi perişan oldu .Abisi ile hastaneye gittiler taş varmış ağrı kesici yapmislar o rahatlattı.
Annemler abimler geldi akşamda yogun ve keyifsiz bir gündü buraya hiç ugrayamadim o sebeble
Bu detoks cayi dedigin dukan birasimiydi canim?
Gecmis olsun, dikkat et kendine ♥
Harikasin istikrarli arkadasimo simiti yememenin mutlulugunu tartin sana yarin yasatsin
Hayirli yolculuklar canim. Sabit cikmak arti cikmaktan iyidir, haftaya güzel bir eksi görürsün insallah
Geçmiş olsun, Allah şifa versin ben de bir kere düşürdüm gerçekten çok ağrılı bir hastalıkGünaydın arkadaşlar
Dün eşimin sancıları ile gune başladık çok kivrandi perişan oldu .Abisi ile hastaneye gittiler taş varmış ağrı kesici yapmislar o rahatlattı.
Annemler abimler geldi akşamda yogun ve keyifsiz bir gündü buraya hiç ugrayamadim o sebeble
E-brulim yeşil çayı yarım litre suda 10 dk demledikten sonra içine 1 şekersiz sade soda döküyorum ve yarım limon biraz bekliyorum ben soğusun gazı kaçsın sanah kahvaltısından öğle yemeğine kadar bitiriyorum. Gerçekten etkisini gördüğüm ve GCAnın da bence etkisini gördüğü bi detoks
Yanlız ben bunu 2 gün değil 15 gün yapıyorum sonra ara veriliyo tekrar yapılabiliyo bende çok memnunum baya işe yarıyo diyebilirimkesinlikle çok fayda görüyorum şişkinliğimi alıyoruz, ödem attığımı görüyorum. İyiki verdin bu tarifi
sagol canim amin inşallahMoralinin az da olsa düzelmesine sevindim canimumarim bir kac güne sorun tamamen kalkar ortadan
15 güne gücüm yok 2yi zorla yaptım bi de bence fazla değil mi 15 ya böbrekler felan zarar görmez mi??Yanlız ben bunu 2 gün değil 15 gün yapıyorum sonra ara veriliyo tekrar yapılabiliyo bende çok memnunum baya işe yarıyo diyebilirim
Dukan birası olarak geçiyo ya int de öyle gördüm bende yok valla bi zararını görmedim zaten onu yapmadığım günler de yeşil çayı normal limonlu içiyorum hep15 güne gücüm yok 2yi zorla yaptım bi de bence fazla değil mi 15 ya böbrekler felan zarar görmez mi??
Ay cehaletim bende hep yeşil çay detoksu olarak gördüm instagramda da öyle. Dukan birasını ilk defa duydum. Kusura bakmayınDukan
Dukan birası olarak geçiyo ya int de öyle gördüm bende yok valla bi zararını görmedim zaten onu yapmadığım günler de yeşil çayı normal limonlu içiyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?