Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gozlerim aradi ne yalan soyleyeyim.sonra da merak ettim :)
bizim durum belirsiz biraz. ama su an biraz daha iyiyim moralmen.

Bu detoks cayi dedigin dukan birasimiydi canim?
Gecmis olsun, dikkat et kendine ♥

Harikasin istikrarli arkadasim o simiti yememenin mutlulugunu tartin sana yarin yasatsin
Eki Görüntüle 2708712

Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne Alp_BuRc @_Vera_
Malesef sabitim kızlar yola çıkacağım için kalkar kalkmaz tartıldım mecbur
Hayirli yolculuklar canim. Sabit cikmak arti cikmaktan iyidir, haftaya güzel bir eksi görürsün insallah

Günaydın arkadaşlar
Dün eşimin sancıları ile gune başladık çok kivrandi perişan oldu .Abisi ile hastaneye gittiler taş varmış ağrı kesici yapmislar o rahatlattı.
Annemler abimler geldi akşamda yogun ve keyifsiz bir gündü buraya hiç ugrayamadim o sebeble

E-brulim yeşil çayı yarım litre suda 10 dk demledikten sonra içine 1 şekersiz sade soda döküyorum ve yarım limon biraz bekliyorum ben soğusun gazı kaçsın sanah kahvaltısından öğle yemeğine kadar bitiriyorum. Gerçekten etkisini gördüğüm ve GCAnın da bence etkisini gördüğü bi detoks

Aynı ya dün gece ağrıyordu dişim hala ağrıyor

Çok geçmiş olsum canım yaa benim eşimde de var çok fena ağrı yapıyo

valla inşallah yaşatır, hem yemeyip hem artı fln çıkarsam yarın gelirken bir simit bir açma alırım

Geçmiş olsun, Allah şifa versin ben de bir kere düşürdüm gerçekten çok ağrılı bir hastalık

kesinlikle çok fayda görüyorum şişkinliğimi alıyoruz, ödem attığımı görüyorum. İyiki verdin bu tarifi

kesinlikle çok fayda görüyorum şişkinliğimi alıyoruz, ödem attığımı görüyorum. İyiki verdin bu tarifi
Yanlız ben bunu 2 gün değil 15 gün yapıyorum sonra ara veriliyo tekrar yapılabiliyo bende çok memnunum baya işe yarıyo diyebilirim

Yanlız ben bunu 2 gün değil 15 gün yapıyorum sonra ara veriliyo tekrar yapılabiliyo bende çok memnunum baya işe yarıyo diyebilirim
15 güne gücüm yok 2yi zorla yaptım bi de bence fazla değil mi 15 ya böbrekler felan zarar görmez mi??

Persembe recetem:

bol bol maydonoz tuketecegim hic sevmem cig yemeyi ama 1 numarali odem ilacim :)

alisverise gidip kırmızı pancar koku de almam lazim. o da sorunsuz tuvalet icin ilacim

hafif bir yuruyus yaparim belki ama onun disinda spor yapmayacagim..

aksami erken kapatacagim. (en gec 18.00)

tuzlu seyler, baklagiller, karbonidrat agirlikli besinler tüketmeyeceğim.

insallah yarin guzel bi eksi gorurum

Dukan
15 güne gücüm yok 2yi zorla yaptım bi de bence fazla değil mi 15 ya böbrekler felan zarar görmez mi??
Dukan birası olarak geçiyo ya int de öyle gördüm bende yok valla bi zararını görmedim zaten onu yapmadığım günler de yeşil çayı normal limonlu içiyorum hep

Dukan
Dukan birası olarak geçiyo ya int de öyle gördüm bende yok valla bi zararını görmedim zaten onu yapmadığım günler de yeşil çayı normal limonlu içiyorum hep
Ay cehaletim bende hep yeşil çay detoksu olarak gördüm instagramda da öyle. Dukan birasını ilk defa duydum. Kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…