Yok canim nerde dinlenme. Esime bugun aksam yemegi kahvalti usulu olacak dedim. Neyseki Yemek secmiyor ve illa sicak Yemek olacak demez. Cocuklara Firinda patates bize de yumurta salatasi hazirladik.. Aksam yemegi sonrasi dinlenmeye cekilecegimNasil oldun Zeynebim, bas agrin gecti mi ,azicik dinlenebildin mi?
hahah bir sonrakine bir de St Andrews deneyin, bir kere Aralikta gitmistik, hic bir yeri gormeden donmustuk, hic o kadar ruzgara denk gelmemistimedinbraya gelmistik gezmeye. bir de aralik ayiydi. ruzgar bizi ucurarak londraya geri getirecek gibiydi
son yillada temmuz agustos aylarinda "bazi gunler" urfayla yarisiyor londrahahah bir sonrakine bir de St Andrews deneyin, bir kere Aralikta gitmistik, hic bir yeri gormeden donmustuk, hic o kadar ruzgara denk gelmemistim
Yazin hava durumunda Londra'ya bakip bakip ozeniyoruz biz burada
Canim tuzsuz fistigi gunduz ara ogunde tuketmeye calis ama kalorisi yuksek bir gida..dünki menüm
sabah
yok(yumurta koymayı unutmuşum başka da birşey yemedim)
1 bardak sade filtre kahve
öğle
1 parça tavuk şinitzel (sabah da yemedim menüde de bu vardı mecbur yedim)
1 kase tarhana çorbası
Akşam
1 p kıymalı karnabahar
3 parça tavada yağsız ızgara şeklinde mücver
100 gr yoğurt
Ara
2 avuç tuzsuz yer fıstığı
Su:2 lt
spor: ofis ve ev işleri
Yawrukush
bu süre içerisinde iki kötü alışkanlık kazandım 1)simit 2)akşamları yer fıstığı nasıl kurtulucam bilmiyorumdünki menümde simit yok ama bugün var hedef kiloma yaklaşınca eskisi kadar sıkamıyorum kendimi @blume90 sende de öyle mi
Sadece 10 dakika adimlayacaksin canim , baska birsey yok :)Günaydin herkese güzel bir gün olsun insallah ♥
Amin insallah canim, cok sagol
Cezam icin tesekkür ederim kaptanim :)
Dikkat etmem gereken bir sey var mi? 10 dakika boyunca yürüyüs mü yapacagim?
Iyi istirahatler gülüm
Allah bagislasin canim. Allah kolaylik versin, dogru diyorsun kolay degil ama az kalmis 1 yasindan itibaren baharatlara gecis yapabilirsiniz yavas yavas. Tabi vermeyi düsünüyor musun bilmiyorum.
Amiiin insallah canim Allah razi olsun
Allah razi olsun destegin icin. Rabbim büyük, bende her seyin güzel gececegine inaniyorum.
Annecigine de gelmis gecmis olsun, Allah tekrar yasatmasin.
Bizim icin olumsuzluklar 2019 da basladi öyle de devam ediyorsaymaya baslasam sonu yok sanki.
Ama vardir bunda da bir hayir, bosuna dememisler sizin hayr bildiklerinizde ser, ser bildiklerinizde hayir vardir diye.
Allah hepimizin hakkinda hayirli olani nasip etsin.
Gurur duydum seninle, mesajin sabahimi mutlu yaptiGünaydın kızlar, size çok zor şartlar altında yazıyorum. @bnnu sana simit yeme demek kolaydı. Arkadaş en sevdiğim yerden almış getirdi koydu önüme. Valla susam kokusundan beynim yandıtartı önceki gün bu olacak iş mi? Sardım sarmaladım. Yemiyorum, dün olsa yerdim, yarın olsa yerdim; ama Yawrukush kaçamak yapmayın dedi yapmaaam kaptanım arkadaşlarım ben elimden geleni yapıyorum, yarın yine de artı çıkarsam kızmayın bana. Daha da napim
Canim bildirimin icin tesekkurler, evine gidince diyetin daha duzenli ve guzel olur.Eki Görüntüle 2708712
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne @Ozlemlerhayallar @_Vera_
Malesef sabitim kızlar yola çıkacağım için kalkar kalkmaz tartıldım mecbur
Insallah cozulemeyecek bir sey degildir..gozlerim aradi ne yalan soyleyeyim.sonra da merak ettim :)
bizim durum belirsiz biraz. ama su an biraz daha iyiyim moralmen.
Canim cok gecmis olsun esine, bende bobreklerimden cok kum doktum, ki tas ondan beter..Günaydın arkadaşlar
Dün eşimin sancıları ile gune başladık çok kivrandi perişan oldu .Abisi ile hastaneye gittiler taş varmış ağrı kesici yapmislar o rahatlattı.
Annemler abimler geldi akşamda yogun ve keyifsiz bir gündü buraya hiç ugrayamadim o sebeble
Bir disciye mi gorunsen gulum?Aynı ya dün gece ağrıyordu dişim hala ağrıyor
Harika bir plan, sende harikasin :)Persembe recetem:
bol bol maydonoz tuketecegim hic sevmem cig yemeyi ama 1 numarali odem ilacim :)
alisverise gidip kırmızı pancar koku de almam lazim. o da sorunsuz tuvalet icin ilacim
hafif bir yuruyus yaparim belki ama onun disinda spor yapmayacagim..
aksami erken kapatacagim. (en gec 18.00)
tuzlu seyler, baklagiller, karbonidrat agirlikli besinler tüketmeyeceğim.
insallah yarin guzel bi eksi gorurum
Hay Allah gecici bir surectir canim, biraz kafani rahatlat, hazir hissedince donersin derslere tekrar..Official olarak vermedim ama bir turlu baslayip yapamiyorum ki
Az az yemissin guzel olmus canim, suyu bugun bol icmeye calis :)Ben de menumu yaziyim kizlar (carsamba) @barga
sabah 1haslanmis yumurta, sutlu nescafe
ara birkac dilim kraker (wasa ekmegi tarzi birsey)
oglen 3-4 kasik pirasa, 3-4 kasik yagsiz et
ara birkac dilim kraker, ayran, 3dilim seftali, yarim armut
aksam peynirli pirasali yumurta, 1dilim tb ekmegi, 1 kofte, cay
ne cok yemisim dunzaten hep bir aclik vardi nedense tum gun
su yeterli degildi bence
spor yok ama bugun sabah yagmur yoktu, ise yurudum. umarim cikisa kadar yagmaz
Nasil oldun canim?Selam kizlar
Felaket bas agrim var
Ya aciktim ondan veya artik iste surekli maske taktigimiz icin. Bugun Ilk gun 0
Canim coook sevindim, gozunuz aydin, kolaylikla toparlansin insallah..Babam ameliyattan cikmis, iyiymis cok sükür. Hepinize destekleriniz icin tesekkür ederim
Ozlemistik canim, hosgeldin :))Merhabalar güzel takımım ben geldiiim10 gündür yoktum. Hesapta olmayan bir izin şansı doğdu bana ben de ailemin yanına gidip onları görerek değerlendirmek istedim. Buradan uzak kaldım ama ailemi görüp moral depolamak çok iyi geldi ve evime, işime döndüm tekrar. Bu arada foruma babamın bilgisayarından girmeye çalıştım ama şifremi unutmuşum denerken bir de hesabımı bloke ettim yani hiç gelemedim.
Annemlerde tartı yok ablamın tartısı da bozulmuş orda tartılma fırsatım olmadı eve salı sabah geldim tartıldım + dayım diyetisyenimle de paylaştım durumu bakalım cumaya eksi beklemiyorum en azından toparlasam keşke
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne ve sanırım doğru gördüm yeni kaptan yardımcım @_Vera_ hayırlı olsun
Benim esimde onune ne konulsa yer, yemek yapamasamda aliriz disaridan ugrasma der.Yok canim nerde dinlenme. Esime bugun aksam yemegi kahvalti usulu olacak dedim. Neyseki Yemek secmiyor ve illa sicak Yemek olacak demez. Cocuklara Firinda patates bize de yumurta salatasi hazirladik.. Aksam yemegi sonrasi dinlenmeye cekilecegim
Siz nasilsiniz? Cocuklar ile hersey yolunda mi
1 bardak tuzlu su ictim. Genelde Yardim ediyor bas agrima
Büyüdüm kaptan yardımcısı oldumMerhabalar güzel takımım ben geldiiim10 gündür yoktum. Hesapta olmayan bir izin şansı doğdu bana ben de ailemin yanına gidip onları görerek değerlendirmek istedim. Buradan uzak kaldım ama ailemi görüp moral depolamak çok iyi geldi ve evime, işime döndüm tekrar. Bu arada foruma babamın bilgisayarından girmeye çalıştım ama şifremi unutmuşum denerken bir de hesabımı bloke ettim yani hiç gelemedim.
Annemlerde tartı yok ablamın tartısı da bozulmuş orda tartılma fırsatım olmadı eve salı sabah geldim tartıldım + dayım diyetisyenimle de paylaştım durumu bakalım cumaya eksi beklemiyorum en azından toparlasam keşke
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne ve sanırım doğru gördüm yeni kaptan yardımcım @_Vera_ hayırlı olsun
Kıskandım şimdi eve geçip bende hemen okuyacam kitaplarımı
Veracim bitti mi odevler kuzum?Büyüdüm kaptan yardımcısı oldumaslında benimde haberim yoktu bigün mn sayfaya baktım terfi ettim
Kıskandım şimdi eve geçip bende hemen okuyacam kitaplarımı
2 ogununu de guzel yemissin canim, su ve adimlarinda harika, iyi dinlenmeler :)Ben rapor verip dinlenme geceyim
Ilk ögün 12 de
50gr karides
20gr mayonez. Yarim avokado
20gr brezilya Bademi
100gr balik
20gr marul
Eki Görüntüle 2709019
Ara
650ml dukan bira
Ara 1 kupa filtre kahve
Aksam
2 yumurta
20gr yesil sogan
1ck sumak
1ck zeytinyag
10gr mayonez
Eki Görüntüle 2709021
Su 2 L
Spor
13500 adim 675 puan
Birgaripyolcu06 Yawrukush
Son ödevi de bitirmek üzereyim kaptanım ama gözümü anlamadım kıpkırmızı kanlandı. Sen nasılsın afacanlar nasıl?Veracim bitti mi odevler kuzum?
İyi akşamlar kaptanım den nasılsın oğlun nasıl durumuIyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor?
Bugun takimda cok rahatsiz arkadasim olmus, umarim simdi hepiniz daha iyisinizdir.
@MorVampirella hosgeldin canim
Alışabildin mi oralara? Gerçi baya uzun zaman olmuş alışmışsındır. Ben Almanya’da doğdum büyüdüm, memleketimin yerini hiç bir şey tutamazyok canim 10 yildir buradayim. evlenip.geldim
Bir gurbetçi daha varmış burdaSen bir de iskocyaya gel
Kolay gelsin kaptanım, ellerine sağlıkKizlar kahvalti hazirligina geciyorum bir yandan gozum burada :)
Menü hem lezzetli hem harika gözüküyor afiyet olsun canım. İyi dinlenmeler.Ben rapor verip dinlenme geceyim
Ilk ögün 12 de
50gr karides
20gr mayonez. Yarim avokado
20gr brezilya Bademi
100gr balik
20gr marul
Eki Görüntüle 2709019
Ara
650ml dukan bira
Ara 1 kupa filtre kahve
Aksam
2 yumurta
20gr yesil sogan
1ck sumak
1ck zeytinyag
10gr mayonez
Eki Görüntüle 2709021
Su 2 L
Spor
13500 adim 675 puan
Birgaripyolcu06 Yawrukush
Afiyet olsun kaptanım güzel olmuşeveeeet kızlar ben menü yazayım.TON BALIĞINI YEDİM. Yağını süzdüm yedim.Yerken günahkar gibi hissettim
Sabah 2 köz biber azıcık peynir yarım mandalina 2 haşlanmış yumurta
ara detoks çayı 3 kuru kayısı
öğle 3 yk kısır 1 havuç
akşam ton balıklı salata
spor yok
su ne kadar oldu bilmiyorum
Hyt-123 Yawrukush
Bir güzel menü dahaBugunkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği 5 zeytin domates ve salatalık
Bugun öğleni biraz geç yedim akşam yememeyi tercih ettim haşlanmış karnabahar ve yoğurt 3 4 tane zeytinyağlı yaprak sarma sı
Suyum 2.5 lt spor 3 mile leslie 4 yapmadım @_Vera_ kankim yarın tartı var diye 45×7= 315 puan 2 saat ev işi 120×2=240 puan toplam 555 puanYawrukush Birgaripanne Arrietty_ Canfeb eşim dünden beri yoksun nerelerdesin
Yok ay ben sanmıyorum regl oldum tam da bugun tartı öncesiBir güzel menü dahaeksiler geliyor hissediyorum
Regl etkileyebilir belki ama menü şahaneYok ay ben sanmıyorum regl oldum tam da bugun tartı öncesi
Orta doğu ve balkanların en tatlı kankisi yarın kilonu heyecanla bekliyorum mikemmel bi sonuç çıkacaaaakBugunkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği 5 zeytin domates ve salatalık
Bugun öğleni biraz geç yedim akşam yememeyi tercih ettim haşlanmış karnabahar ve yoğurt 3 4 tane zeytinyağlı yaprak sarma sı
Suyum 2.5 lt spor 3 mile leslie 4 yapmadım @_Vera_ kankim yarın tartı var diye 45×7= 315 puan 2 saat ev işi 120×2=240 puan toplam 555 puanYawrukush Birgaripanne Arrietty_ Canfeb eşim dünden beri yoksun nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?