Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haydi ben de paylaşayım
@Periannem
Cuma 57,60
Bugün 56,85
Fark 750 gr
Yüzde 1.3
Azmin sonu zafer
Gecen cuma 69.9
Cuma 69.4
Fark 0.5
Yuzde 0.7
@_Vera_ Yawrukush
Gayretinin mükafati
Vay be 7 kilo o zaman sunu haftaya 8 yapalim
Suan ki ruh halini cok güzel yansitmis videoda ki cocuk ödülünün keyfini cikart canim, afiyet olsun

Ah vallahi cok kotu oldum simdi
Biraktigim gibi cunku
Olsun kaptanım şöyle yapalım mı her gün birbirimize bir kota koyalım okudun mu diye birbirimizi etiketleriz ? Günlük 15 diye kolay bir sayıdan açıyorum teklifimi ne dersin ?
Hosgeldin iyi yapmissin yeni gelin :))
Ozlendin. Cuma silbastan diyerek tam gaz Devam ozaman
Bugün silbaştan gerçekten inşallah diyet düzenime çabuk dönebilirim bir kere rahatlığı görünce insan disiplini unutuyor
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor?
Bugun takimda cok rahatsiz arkadasim olmus, umarim simdi hepiniz daha iyisinizdir.
Mor Vampirella hosgeldin canim
Hoşbuldum kaptanım :)

Veraaa ne yicen ödül olarak ya benim de kafam çok karışık
1 cevizli sucuk ve patates kızartması yicem gece rüyamda bile onlar vardı yemezsem ölürüm sende evde kendin kızart bence en sağlıklısı o yanına da tavuk köftem var

aynen bende kendimi öyle his ediyorum dolmuşta bana yerverdiler yok gerek yok dedim olur mu siz iki canlısınız dediler bana yaaa karnım 6 aylık olmuş şiştenn

Aile ziyareti bonusu ...
2 hafta önce cuma 68.3
Bu cuma 68.8
+500 gram
Yawrukush kaptanım yüzdeyi nasıl hesaplanacağımı bilemedim
Hiiç sıkma canını imkan buldukça buralarda takıl havadan da destek isteriz sana bol eksile görürüz şu capsi buraya bininci atışım ama hayatımın anlamı bu kusura bakmayın kızlar.

1 cevizli sucuk ve patates kızartması yicem gece rüyamda bile onlar vardı yemezsem ölürüm sende evde kendin kızart bence en sağlıklısı o yanına da tavuk köftem var
Ooh afiyet olsun ye tabi hakkımdır. Ya benim patatesim kızartmalık çıkmadı yumuşak oluyor. Başka bişey yicem karar verirsem

aynen bende kendimi öyle his ediyorum dolmuşta bana yerverdiler yok gerek yok dedim olur mu siz iki canlısınız dediler bana yaaa karnım 6 aylık olmuş şiştenn
Kız hani biz egzersiz yapıp göbeğe veda ediyorduk hayatımda herhalde hiç bana öyle bişey demicekler ben Kim Kardashian gibi yediğimi içtiğimi basen ve popo yapıyorum minibüste popom için ayrı ücret bana ayrı ücret isterler

Ooh afiyet olsun ye tabi hakkımdır. Ya benim patatesim kızartmalık çıkmadı yumuşak oluyor. Başka bişey yicem karar verirsem
Azıcık una batır çıtır çıtır oluyor verdiğim akıla bak patatesi una batır diyorum ödül öğünü olmasa özge kaptan bana terlik atar

merhaba, ben de katılabilir miyim size çok iyisiniz vallahi
Merhaba hoşgeldiniz Takımımız şuan çok kalabalık ama kararı büyük patron Yawrukush verir. Yurtdışında olduğu için aramızda 10 saatlik bi fark var. Kaptanımız gelip bilgi verene kadar sohbete bekleriz sizi de tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…