Eki Görüntüle 2709296
Haydaaa
Hyt-123 Yawrukush
Geçen cuma 67.0
Pazartesi 68.2
Bu cuma 66.8
Fark 200 gram
Yüzde %0.29
Tebrik ederimBen hedefi tutturdum ex eşim 66.8
Azmin sonu zafer
Gayretinin mükafati
Vay be 7 kiloTam 7.kilom bu diyete başladığımdan beriiyice gaza geldim bu hafta sıkı bi yarış olcak ama bugün ödül günü bu günü dört gözle bekledim her gün dua ettim allahım cuma gelsin diye şuan böyleyim
Basari hergün tekrarlanan kücük cabalarin toplamiGeçen hafta 75.7
Bu hafta 75.1
Haftaya hedefim 74.3
Iyi hafta sonu canim
Yarim kiloyu bedeninden kovan canim esim, tebrik ederimgecen hafta 66.1
bu hafta 65.6
-500 gr
%0.756 (0.76 oluyor galiba)
Veraaa ne yicen ödül olarak ya benim de kafam çok karışıkTam 7.kilom bu diyete başladığımdan beriiyice gaza geldim bu hafta sıkı bi yarış olcak ama bugün ödül günü bu günü dört gözle bekledim her gün dua ettim allahım cuma gelsin diye şuan böyleyim
Teşekkürler ebrucum senin sonucunda harika ooh valla keyiflendik bugünAzmin sonu zafer
Gayretinin mükafati
Vay be 7 kiloo zaman sunu haftaya 8 yapalim
Suan ki ruh halini cok güzel yansitmis videoda ki cocuködülünün keyfini cikart canim, afiyet olsun
Olsun kaptanım şöyle yapalım mı her gün birbirimize bir kota koyalım okudun mu diye birbirimizi etiketleriz ? Günlük 15 diye kolay bir sayıdan açıyorum teklifimi ne dersin ?Ah vallahi cok kotu oldum simdi
Biraktigim gibi cunku
Bugün silbaştan gerçekten inşallah diyet düzenime çabuk dönebilirim bir kere rahatlığı görünce insan disiplini unutuyorHosgeldiniyi yapmissin yeni gelin :))
Ozlendin. Cuma silbastan diyerek tam gaz Devam ozaman
Hoşbuldum kaptanım :)Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor?
Bugun takimda cok rahatsiz arkadasim olmus, umarim simdi hepiniz daha iyisinizdir.
Mor Vampirella hosgeldin canim
1 cevizli sucuk ve patates kızartması yicem gece rüyamda bile onlar vardıVeraaa ne yicen ödül olarak ya benim de kafam çok karışık
Canım eşim sabitsen eksin var ama ödemeden sabit kaldın demektir seni tebrik ederim. Babannemin bi lafı vardı hep bebek doğacağı en hayırlı zamanı beklermiş nasibiyle de doğarmış. Her şeyin hayırlısı olsun. Şimdi birazdan bende tartıya çıkacam regl olmama ramak kaldı gece bi ağladım bi ağladım sebebi yok hormonlarım online sadeceher yarim şiş. Ağır yaşamlarda bi kadın cam basküle çıkmıştı o kırılmıştı. Kendimi öyle hissediyorum.
Hiiç sıkma canını imkan buldukça buralarda takıl havadan da destek isteriz sana bol eksile görürüzAile ziyareti bonusu ...
2 hafta önce cuma 68.3
Bu cuma 68.8
+500 gram
Yawrukush kaptanım yüzdeyi nasıl hesaplanacağımı bilemedim
Ooh afiyet olsun ye tabi hakkımdır. Ya benim patatesim kızartmalık çıkmadı yumuşak oluyor. Başka bişey yicem karar verirsem1 cevizli sucuk ve patates kızartması yicem gece rüyamda bile onlar vardıyemezsem ölürüm sende evde kendin kızart bence en sağlıklısı o yanına da tavuk köftem var
Ben hemen pataneden sıcacık yağlı simit ve kaşarlı poğaça şöylettimVeraaa ne yicen ödül olarak ya benim de kafam çok karışık
Kız hani biz egzersiz yapıp göbeğe veda ediyordukaynen bende kendimi öyle his ediyorum dolmuşta bana yerverdiler yok gerek yok dedim olur mu siz iki canlısınız dediler bana yaaa karnım 6 aylık olmuş şiştenn
Azıcık una batır çıtır çıtır oluyorOoh afiyet olsun ye tabi hakkımdır. Ya benim patatesim kızartmalık çıkmadı yumuşak oluyor. Başka bişey yicem karar verirsem
Merhaba hoşgeldinizmerhaba, ben de katılabilir miyim size çok iyisiniz vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?