Canım eşim sabitsen eksin var ama ödemeden sabit kaldın demektir seni tebrik ederim. Babannemin bi lafı vardı hep bebek doğacağı en hayırlı zamanı beklermiş nasibiyle de doğarmış. Her şeyin hayırlısı olsun. Şimdi birazdan bende tartıya çıkacam regl olmama ramak kaldı gece bi ağladım bi ağladım sebebi yok hormonlarım online sadece
Kankiiii reglde böyle ise pazartesi sen uçuyosunGünaydın herkese malesef regl oldum dün ve istediğim hedefe ulaşamadım neyse buda bişeydir diyorum pazartesi bence vermiş olurum
Geçen hafta cuma 105.4
Bugun 104.7
Fark 700 gr cık
Haftaya hedefim 103.2 inşallah bakalım
Ay hadi inşallah diyelim canımKankiiii reglde böyle ise pazartesi sen uçuyosun
Dogru diyorsun canim, adete ragmen sabit ciktin. Bu demek oluyor ki haftaya ortaligi kasip kavuracaksinYok küçümsemek değil de memnun olmadım bu eksiden ama gerçek değildir diye avutuyorum kendimi
Alemsin rakibemCanım eşim sabitsen eksin var ama ödemeden sabit kaldın demektir seni tebrik ederim. Babannemin bi lafı vardı hep bebek doğacağı en hayırlı zamanı beklermiş nasibiyle de doğarmış. Her şeyin hayırlısı olsun. Şimdi birazdan bende tartıya çıkacam regl olmama ramak kaldı gece bi ağladım bi ağladım sebebi yok hormonlarım online sadeceher yarim şiş. Ağır yaşamlarda bi kadın cam basküle çıkmıştı o kırılmıştı. Kendimi öyle hissediyorum.
Coook iyiEki Görüntüle 2709296
Haydaaa
Hyt-123 Yawrukush
Geçen cuma 67.0
Pazartesi 68.2
Bu cuma 66.8
Fark 200 gram
Yüzde %0.29
Ya kuzum sen hep yüksek tutarda verdin kilo her hafta aynı olmazki hiç bozma moralini gayet iyiAy hadi inşallah diyelim canım
Sağol canım yaa hep çok verince böyle üzülüyo insan ama doğru aynı olmaz hepYa kuzum sen hep yüksek tutarda verdin kilo her hafta aynı olmazki hiç bozma moralini gayet iyi
HarikasınEki Görüntüle 2709296
Haydaaa
Hyt-123 Yawrukush
Geçen cuma 67.0
Pazartesi 68.2
Bu cuma 66.8
Fark 200 gram
Yüzde %0.29
Tam 7.kilom bu diyete başladığımdan beriCoook iyitebrik ederim
birde sislik olmasa halay basi olacaktin herhalde
Cok guzel olmus esim, bakalim bugun tartida kac cikacagizstitch bugünkü menüm:
sabah: 2 haşlanmış yumurta, 6-7 çeri domates, biraz eski kaşar, fıstıkezmesi
öğlen: 2 adet orta boy cennet hurması yedim
akşam: 1 tabaktan biraz az mercimek, 3 adet çiğköfte
su: 2 lt, spor olarak yarım saat yürüdüm
Harika bi eksi. Nasıl oldun daha iyisindir umarım bugün?
Ben hedefi tutturdum ex eşim 66.8Cok guzel olmus esim, bakalim bugun tartida kac cikacagiz
Sukur dunden beri iyiyim. Sen nasilsin canimHarika bi eksi. Nasıl oldun daha iyisindir umarım bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?