Cok güzel yazmissin canim ♥ dedigin gibi burda cok güzel dostluklar kardeslikler kuruluyor. Iyi ki bulmusuz birbirimiziEvet haklısın Allah geçiktiriyorsa güzelleştiriyordurçookk teşekür ederim balım çok sevdim ben kadınlar kulübünü daha doğrusu kardeşler kulübü olabilirdi çünkü en güzel yanı tanımadığın insanların tanıdığın insanlardan kat ve kat daha temiz ve saf olması iyiki tanıdım seni Sizii
Regl zamani arti cikmak cok iyi canim. Simdi güzel bir firsat var karsinda, regl dönemi cok güzel kilolar verebildigin bir dönem. Iyi degerlendirecegine eminim
Haydi esim patlat bir eksibugun sehir disina cikacagiz. yeni kalktim wc falan beklemeden tartilip paylasmam lazimumarim tarti yuzume guler
Ebrum seni listemize ekledim gecen hafta saniyordum,megersem daralma tablosuna eklemisim, nasil dikkatsizimKilo bildirimim
Geçen hafta: 71.7 kg
Bu hafta: 70.8 kg
Fark: -0.9 kg
Yüzde: 1.26%
Gelecek hafta için hedef kilo: 70.0
Canim guzel bir eksi gelir , endise etme :)bugun sehir disina cikacagiz. yeni kalktim wc falan beklemeden tartilip paylasmam lazimumarim tarti yuzume guler
Estagfurullah kuzum hic önemli degil, zor bir hafta gecirdin olabilirEbrum seni listemize ekledim gecen hafta saniyordum,megersem daralma tablosuna eklemisim, nasil dikkatsizim
Gulum hakkini helal et hemen bilgilerini ekliyorum...
Evinize sag salim ulasirsiniz insallah canimGünaydın kızlar bol eksileriniz olsun Samsun'a ulaştık inşallah gecede evimde olacağım
Eksi olsaydi daha güzel olurdu ama sabit cikmak artidan iyidir. Moralini bozma canim, haftaya güzel bir eksiyle karsilasacagina eminim. Bu hafta sabit cikmis olman seni daha cok gaza getirsinGunaydınnn
Gecen cuma 62.000
Bu cuma. 62.000
Fark. 0000
( benım moralım sıfır sıfır sıfır)
Reglin 3.gunundeyım aslında 200-300 gr vermıstım bence
Ozür dılerım sevgılı eşimsserendipity Yawrukush Arrietty_
dünki menüm
sabah
yok(yumurta koymayı unutmuşum başka da birşey yemedim)
1 bardak sade filtre kahve
öğle
1 parça tavuk şinitzel (sabah da yemedim menüde de bu vardı mecbur yedim)
1 kase tarhana çorbası
Akşam
1 p kıymalı karnabahar
3 parça tavada yağsız ızgara şeklinde mücver
100 gr yoğurt
Ara
2 avuç tuzsuz yer fıstığı
Su:2 lt
spor: ofis ve ev işleri
Yawrukush
bu süre içerisinde iki kötü alışkanlık kazandım 1)simit 2)akşamları yer fıstığı nasıl kurtulucam bilmiyorumdünki menümde simit yok ama bugün var hedef kiloma yaklaşınca eskisi kadar sıkamıyorum kendimi @blume90 sende de öyle mi
canım çok geçmiş olsun atlatmış ohDoğru diyorsun gülüm herkes birbiriyle uyum içerisinde. Sinerji tutmuş
Ameliyatı için geçmiş canım, dün görüntülü konuştuk ama koronadan dolayı ziyaret edemiyoruz. Bugün vizite de ne diyecekler bakalım. Ama yani atlattı Allah’a şükür
şahane bir eksi görüyorum
güzel bir eksii tebrikler
ah ben de sabitim
şahane bir eksi dahaKilo bildirimim
Geçen hafta: 71.7 kg
Bu hafta: 70.8 kg
Fark: -0.9 kg
Yüzde: 1.26%
Gelecek hafta için hedef kilo: 70.0
su toplamıştır canım, bence de vemişsindir, moralini bozmaGunaydınnn
Gecen cuma 62.000
Bu cuma. 62.000
Fark. 0000
( benım moralım sıfır sıfır sıfır)
Reglin 3.gunundeyım aslında 200-300 gr vermıstım bence
Ozür dılerım sevgılı eşimsserendipity Yawrukush Arrietty_
çarşamba hiç menü yok ama regl sancılı geçiyorsa normal, benim de eskiden iştahım çok azalırdıÇarsamba menü
Sabah turk kahvesı
Saat 12 kahvaltı
(domates salatalık 11 zeytın 2 yumurta 2 dilim peynır yeşillik)
Aksam reglımın ılk gunu cok kotuydum peynır zeytın ıle gecstrdım
Sporda yok
Su 2 lt
Persembe menu
Sabah türk kahvesı
Saat 13:00 kahvaltı domates salatlık zeytın peynır roka maydonoz
Ara 10 badem
Aksam yoğurt yumurtalı patates 2 catal salata
Su 2.5 lt
Spor 8 bın adım
sserendipity Yawrukush Arrietty_
BirtanesinCok güzel yazmissin canim ♥ dedigin gibi burda cok güzel dostluklar kardeslikler kuruluyor. Iyi ki bulmusuz birbirimiziNe zaman konusmaya ihtiyacin olursa, dertlesecek birini ararsan yada aglayacak bir omuz istersen ben burdayim
Regl zamani arti cikmak cok iyi canim. Simdi güzel bir firsat var karsinda, regl dönemi cok güzel kilolar verebildigin bir dönem. Iyi degerlendirecegine eminim
Haydi esim patlat bir eksiSimdiden hayirli yolculuklar diliyorum ♥
Evet ver daha çookk azimlenip eksilelim benceeeYawrukush çarşamba günki menüm burda
canım çok geçmiş olsun atlatmış oh
şahane bir eksi görüyorum
güzel bir eksii tebrikler
ah ben de sabitimartıdan iyidir ama
şahane bir eksi daha
su toplamıştır canım, bence de vemişsindir, moralini bozma
çarşamba hiç menü yok ama regl sancılı geçiyorsa normal, benim de eskiden iştahım çok azalırdı
evet canım kilo verip de hamile kalmak en iyisi. hayırlısıyla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahEvet ver daha çookk azimlenip eksilelim benceeeçünkü regıl olmasam hanilelikten dolayı kilom kalıcaktı ama bir ay daha fırsatım var ben 65 falan a inip öyle hamile kalmak istiyorum çünkü
regl iken bu kadar kilo vermek büyük başarı tebriklerGünaydın herkese malesef regl oldum dün ve istediğim hedefe ulaşamadım neyse buda bişeydir diyorum pazartesi bence vermiş olurum
Geçen hafta cuma 105.4
Bugun 104.7
Fark 700 gr cık
Haftaya hedefim 103.2 inşallah bakalım
Ooo desene bu hafta spor cok cekismeli gececekBirtanesin
Aynenn bir enerji var üstümdeee koşup zıplamak hoplamak istiyorum
Yola devam, haftaya güzel eksiler görmek icin son gaz mücadele
TebriklerGünaydın herkese malesef regl oldum dün ve istediğim hedefe ulaşamadım neyse buda bişeydir diyorum pazartesi bence vermiş olurum
Geçen hafta cuma 105.4
Bugun 104.7
Fark 700 gr cık
Haftaya hedefim 103.2 inşallah bakalım
Bende öyle umut ederek seviniyorumregl iken bu kadar kilo vermek büyük başarı tebriklerki fazlasını vermişsindir hatta
Yok küçümsemek değil de memnun olmadım bu eksiden ama gerçek değildir diye avutuyorum kendimiOoo desene bu hafta spor cok cekismeli gececek
Yola devam, haftaya güzel eksiler görmek icin son gaz mücadele
Tebrikler
Cık mı?cok güzel vermissin rakibem, kücümseme 700 grami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?