Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hedefin kaçti Feyza’cım ya yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sanıyorum

cok guzelmis
o daha guzel iste, hep armut seklini koruyorsun, benim gibi kilo aldikca ortadan sismek hic guzel durmuyor
Bu kiloda bu kadar vermek çok çok güzel. Darısı başıma :)
Geçen hafta 71.15
Bugün 69.75
Fark 1.4 kilo
Yüzde 1.96
G GCA
Yawrukush
Eki Görüntüle 2709426
o ne guzel eksi oyle
oooo hazalcım ne zamandır takıma döndün hiç görmedim :) maşaallah çok güzel bir eksi gelmiş bu hafta
Hazal mi, o da guzel isimmis
Geldim canim, hadi gel sende ama covidden yogun geciyor sanirim senin isler
oysa ne de az kaldi mezuniyete, ama almamissin kilo supersin
aslında sabah gelirken dünkü yemediğim simitten mi alsam dedim ama sonra amaan neyse dedim pizza fln istiyordu canım
ayy ben de turk marketine gidebilirsem simit alayim
Tebrikler canım, 68 de kandım diyordun 67 yi görmeden 66 yı görüyormuşsun nerdeyse
ay evet, nasil mutlu olsum.. hep 2ileri 1geri gidiyorum, umarim haftaya 66 olur
sen cok guzel gidiyorsun her hafta
Yawrukush Arrietty_ @_Vera_ bişey soracağım benim hedefim 56 ydı ya tam 56 mı olmam lazım mezun olmak için
canim, bildigim hedefinin 10% ustu ile mezun olabiliyorsun istersen, Ozge yine kesin soyler.
ama 56nin altina inicem dersen orada sinir yok

Hatta simit fazla al buzluğa atarsın ekmek kızartma makinasında ısıtınca çok güzel oluyor. Benim bu 3 haftadır cidden iyi gitti

Bu kiloda bu kadar vermek çok çok güzel. Darısı başıma :)
Geçen hafta 71.15
Bugün 69.75
Fark 1.4 kilo
Yüzde 1.96
G GCA
Yawrukush
Eki Görüntüle 2709426
Tebrikler canim

Ya sende bende en yakinlarima soylerim ama wp de reklam yapmam onu soyluyorum
Gecmis olsun kaptanim

Tebrikler canim muhtesem sonuc. Bu haftanin birincisi sensin sanirim
Saol canim
Tebrikler canim

Aaa o bu hafta mi yine birinciyim desene
geçmiş olsun canım , neyin var ?
Tesekkur ederim canim
Normalden 5 gun once adet oldum ve kanama bir degisik geldi
Ustelik zanci bel agrisi hic bir belirti yoktu
Doktorda gebelik dusuk var mi diye bakti kan degerlerine falan da normal cikti kadin doguma randevu alicam
Acilden baktirdim

Az önce YouTube da bi video izliyordum kız kendisine kahvaltı hazırladı ekmek kızarttı labne sürdü çilek marmelatı koydu nokta nokta bi de bebe fesleğen. Baya sunumladı felan.

Ben ise şöyle kahvaltı yapıyorum

Şu genç yaşımda acaba ben mi hayattan vazgeçtim bunlar mı hayatı pek seviyor bilemedim Sizce olması gereken hangisi

Senin kahvaltını tercih ederim ama üstüne anane yeleği giyme. Taytlı pijama takımları olur ya üstünde sabahlık fln olan onlardan giy. Evden iş-okul olunca pijama üstü yelek tepeden topuz forever oluyor bari pijama sevimli tatliş olsun

tansu kaptanım geçmiş olsun ciddi bişey yoktur inşallah. Üşütme yorgunluk mevsim geçişi etkilemiş olabilir düzenini

Marttan beri evden çıkmadım adam akıllı hep maskeliyim bıyık uzattım tepeden topuz dediğin gibi. Sabah babam diyo maşallah bizim kızı da kuruluş osmana alacaklar yakında kendime çeki düzen vereyim bari artık tatlış olayım

Tahmin edebiliyorum ve babana hak veriyorum evde kot giyilmiyorda domestos lekeli eşofman yerine güzel eşofmanlar olabilir. Hem minnoş da oluyorsun ne güzel giyersin

Hatta simit fazla al buzluğa atarsın ekmek kızartma makinasında ısıtınca çok güzel oluyor. Benim bu 3 haftadır cidden iyi gitti
Zaten burada buzluk reyonunda 5li paketle yari pismis satiliyor, yemeden once 10dk firin nefisss, ay is cikisi gidip almaliyim
Akşam Yawrukush aydınlatır o zaman beni
mezun mu olmak istiyorsun?
resim cekmek icin ne zahmete giriyor gercekten influencer'lar ve olmak isteyenler
ama arada ben de guzel sunum yapmaya calisiyorum kendim icin, gozum doyunca karnim daha doyuyor sanki. sonra foto cekip instagrama degil de whatsp'than bizimkilere atiyorum
araad cikmak lazim disari, evde surekli cok zor. ben marttan hazirana evdeydim o bile yetti

hedef kilom 56ydı canım bundan sonraki süreçte yağ- kas değişimi sağlamak istiyorum. Hedefimi 54 diye güncellesem mi onu da bilmiyorum Kafam karışık. Hedef kiloma ulaşınca 2. Çocuk düşünsem vardı ama o da bir soru işareti. Şu şartlarda 2. Düşünülür mü ama kardeş candır hissiyatı, eşimin ve kızımın istemesi fln derken karışık durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…