bu akşamdan itibaren diyeti bozmazsam ben de menü yazmaya başlayacağım , tekrar kilo almaya başladım , hedefime ulaşamadım gitti. bu saate kadar iyi gittim ama akşam olunca bana bir şey oluyor birden ne varsa yemeye başlıyorum . akşam ki kilo verme listesini merakla bekliyorum , kimler kaç kilodan nerelere gelmiş iyice inceleyeceğim , gaza gelirim belki :)
Ee hodri meydan kaptanimWinner felan bunlar hep şov. Bilgi kirliliğine mahal vermeyelim. Birinci bellidir. Yaptıklarım yapacaklarımın bir göstergesidir.
Eki Görüntüle 2709452
Hiiç sıkma canını imkan buldukça buralarda takıl havadan da destek isteriz sana bol eksile görürüzşu capsi buraya bininci atışım ama hayatımın anlamı bu kusura bakmayın kızlar.
Eki Görüntüle 2709358
o daha guzel iste, hep armut seklini koruyorsun, benim gibi kilo aldikca ortadan sismek hic guzel durmuyorKız hani biz egzersiz yapıp göbeğe veda ediyordukhayatımda herhalde hiç bana öyle bişey demicekler ben Kim Kardashian gibi yediğimi içtiğimi basen ve popo yapıyorum minibüste popom için ayrı ücret bana ayrı ücret isterler
o ne guzel eksi oyleBu kiloda bu kadar vermek çok çok güzel.Darısı başıma :)
Geçen hafta 71.15
Bugün 69.75
Fark 1.4 kilo
Yüzde 1.96
G GCA
Yawrukush
Eki Görüntüle 2709426
Hazal mi, o da guzel isimmisoooo hazalcım ne zamandır takıma döndün hiç görmedim :) maşaallah çok güzel bir eksi gelmiş bu hafta
ayy ben de turk marketine gidebilirsem simit alayimaslında sabah gelirken dünkü yemediğim simitten mi alsam dedim ama sonra amaan neyse dedim pizza fln istiyordu canım
ay evet, nasil mutlu olsum.. hep 2ileri 1geri gidiyorum, umarim haftaya 66 olurTebrikler canım, 68 de kandım diyordun 67 yi görmeden 66 yı görüyormuşsun nerdeyse
canim, bildigim hedefinin 10% ustu ile mezun olabiliyorsun istersen, Ozge yine kesin soyler.
Hatta simit fazla al buzluğa atarsın ekmek kızartma makinasında ısıtınca çok güzel oluyor. Benim bu 3 haftadır cidden iyi gitticok guzelmis
o daha guzel iste, hep armut seklini koruyorsun, benim gibi kilo aldikca ortadan sismek hic guzel durmuyor
o ne guzel eksi oyle
Hazal mi, o da guzel isimmis
Geldim canim, hadi gel sende ama covidden yogun geciyor sanirim senin isler
oysa ne de az kaldi mezuniyete, ama almamissin kilo supersin
ayy ben de turk marketine gidebilirsem simit alayim
ay evet, nasil mutlu olsum.. hep 2ileri 1geri gidiyorum, umarim haftaya 66 olur
sen cok guzel gidiyorsun her hafta
canim, bildigim hedefinin 10% ustu ile mezun olabiliyorsun istersen, Ozge yine kesin soyler.
ama 56nin altina inicem dersen orada sinir yok
AkşamTansu kaptanıma sordum şuan mezun olabilir dedi ama o da emin değilim en net cevabı sana özge kaptan gelince verir.
Tebrikler canimBu kiloda bu kadar vermek çok çok güzel.Darısı başıma :)
Geçen hafta 71.15
Bugün 69.75
Fark 1.4 kilo
Yüzde 1.96
G GCA
Yawrukush
Eki Görüntüle 2709426
Ya sende bende en yakinlarima soylerim ama wp de reklam yapmam onu soyluyorumTartı önce kuru fasulyede sisirebilir cnm . İnşallah tartı yüzüne gülmüştür
Allah razı olsun cnm Bütün şifa bekleyen hastalara şifa versin Rabbim
Ya bende eş dostuma hemen söyledim öğrenir öğrenmez çünkü çok mutluydum içimde tutamamki
Tebrik ederim canım yüzden hele çok güzelaz kilonun avantaji
Tebrik ederim arkadaşım
Saol canimGecmis olsun kaptanim
Tebrikler canim muhtesem sonuc. Bu haftanin birincisi sensin sanirim
Tebrikler canim23 ekim kilo bildirimim
geçen cuma 57.3
bu cuma :57.2
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
Eki Görüntüle 2709439
Aaa o bu hafta mi yine birinciyim desenebu akşamdan itibaren diyeti bozmazsam ben de menü yazmaya başlayacağım , tekrar kilo almaya başladım , hedefime ulaşamadım gitti. bu saate kadar iyi gittim ama akşam olunca bana bir şey oluyor birden ne varsa yemeye başlıyorum . akşam ki kilo verme listesini merakla bekliyorum , kimler kaç kilodan nerelere gelmiş iyice inceleyeceğim , gaza gelirim belki :)
Tesekkur ederim canimgeçmiş olsun canım , neyin var ?
Senin kahvaltını tercih ederimAz önce YouTube da bi video izliyordum kız kendisine kahvaltı hazırladı ekmek kızarttı labne sürdü çilek marmelatı koydu nokta nokta bi de bebe fesleğen. Baya sunumladı felan.
Eki Görüntüle 2709478 Eki Görüntüle 2709482
Ben ise şöyle kahvaltı yapıyorum
Eki Görüntüle 2709483
Şu genç yaşımda acaba ben mi hayattan vazgeçtim bunlar mı hayatı pek seviyor bilemedimSizce olması gereken hangisi
Fitness videosu dakika diye hesapliyacagim ben.Hareket basina 3 puan olarak mi hesaplanacak kaptanim?
Tebrikler canim
Ya sende bende en yakinlarima soylerim ama wp de reklam yapmam onu soyluyorum
Saol canim
Tebrikler canim
Aaa o bu hafta mi yine birinciyim desene
Tesekkur ederim canim
Normalden 5 gun once adet oldum ve kanama bir degisik geldi
Ustelik zanci bel agrisi hic bir belirti yoktu
Doktorda gebelik dusuk var mi diye bakti kan degerlerine falan da normal cikti kadin doguma randevu alicam
Acilden baktirdim
Tarti foto yanina Kullanici isim ve Tarih ekledin mi kaptan yardimcisiBende artik doneyim
Marttan beri evden çıkmadım adam akıllı hep maskeliyim bıyık uzattımSenin kahvaltını tercih ederimama üstüne anane yeleği giyme. Taytlı pijama takımları olur ya üstünde sabahlık fln olan onlardan giy. Evden iş-okul olunca pijama üstü yelek tepeden topuz forever oluyor bari pijama sevimli tatliş olsun
Tahmin edebiliyorum ve babana hak veriyorumMarttan beri evden çıkmadım adam akıllı hep maskeliyim bıyık uzattımtepeden topuz dediğin gibi. Sabah babam diyo maşallah bizim kızı da kuruluş osmana alacaklar yakında kendime çeki düzen vereyim bari artık tatlış olayım
Zaten burada buzluk reyonunda 5li paketle yari pismis satiliyor, yemeden once 10dk firin nefisss, ay is cikisi gidip almaliyimHatta simit fazla al buzluğa atarsın ekmek kızartma makinasında ısıtınca çok güzel oluyor. Benim bu 3 haftadır cidden iyi gitti
mezun mu olmak istiyorsun?AkşamYawrukush aydınlatır o zaman beni
resim cekmek icin ne zahmete giriyor gercekten influencer'lar ve olmak isteyenlerAz önce YouTube da bi video izliyordum kız kendisine kahvaltı hazırladı ekmek kızarttı labne sürdü çilek marmelatı koydu nokta nokta bi de bebe fesleğen. Baya sunumladı felan.
Eki Görüntüle 2709478 Eki Görüntüle 2709482
Ben ise şöyle kahvaltı yapıyorum
Eki Görüntüle 2709483
Şu genç yaşımda acaba ben mi hayattan vazgeçtim bunlar mı hayatı pek seviyor bilemedimSizce olması gereken hangisi
Marttan beri evden çıkmadım adam akıllı hep maskeliyim bıyık uzattımtepeden topuz dediğin gibi. Sabah babam diyo maşallah bizim kızı da kuruluş osmana alacaklar yakında kendime çeki düzen vereyim bari artık tatlış olayım
Zaten burada buzluk reyonunda 5li paketle yari pismis satiliyor, yemeden once 10dk firin nefisss, ay is cikisi gidip almaliyim
mezun mu olmak istiyorsun?
resim cekmek icin ne zahmete giriyor gercekten influencer'lar ve olmak isteyenler
ama arada ben de guzel sunum yapmaya calisiyorum kendim icin, gozum doyunca karnim daha doyuyor sanki. sonra foto cekip instagrama degil de whatsp'than bizimkilere atiyorum
araad cikmak lazim disari, evde surekli cok zor. ben marttan hazirana evdeydim o bile yetti
Aminnevet canım kilo verip de hamile kalmak en iyisi. hayırlısıyla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?