Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aman aman onlar depresif bence saglikli deil sonucta

Teselli edeyim bizi

Bu arada ceylaana benzemiyor mu
tansu kaptanım geçmiş olsun ciddi bişey yoktur inşallah. Üşütme yorgunluk mevsim geçişi etkilemiş olabilir düzenini
Valla bilmiyorum cook rahat regl im kafam karisik
Memnunumda
Tarti foto yanina Kullanici isim ve Tarih ekledin mi kaptan yardimcisi
Cektigim foto bugunun tarihini belirtiyor ama ismim yok
Tarti annemgilde evim fayans deil hala
Betonda yanlis gosteriyor
Ozge kabul ederse neden olmasin
Kizin kac yasinda hedefin neyse gerceklestir cevremde 1 cocuk yapip arayi uzun tutunca cocugu olmayan cok 9 yildir cabaliyor komsumun kizi 1 kizla kaldi
Bir Kayserili olarak dünyanın en yaratıcı ödülünü buldum : mantı üstüne de ince bir dilim pasta yesem olmaz mı, olur dimi ya olmamalı ama dimi
Oglen yemen sarti ile olabilir bence ustune 1 saat yuruyus
Gca bu nasil odul diyor simdi
Tebrikler canim

Istersen mezun ol ve grupta free takil?
2.cocuk ben de istiyorum ama gozum de korkmuyor degil, hala ilkinde rahata eremedik, ama bir arkadasim tekrar rahata kavusunca tum bu uykusuzluk zorluk zamanlarina tekrar baslamak daha zor oluyor diyordu, yinede ikisi birarada da zor. sartlarda ne var ki? onemli olan sen ve ailen nasil hissediyor
Bir Kayserili olarak dünyanın en yaratıcı ödülünü buldum : mantı üstüne de ince bir dilim pasta yesem olmaz mı, olur dimi ya olmamalı ama dimi
offf kayseri mantisi, olsa da yesek
Tebrikler canim, eksi olsun bizim olsun
ben zaten cok yavas ilerliyorum, yetisirsin bence sen bana

Ben menumu yazmayi unuttum
persembe
sabah 1haslanmis yumurta
oglen kalan yemeklerden toplam 1porsiyon, tabakta yagsiz et kavurma, yumurtali pirasa ve eksili pirasa vardi :) bir de ayran
aksam 1haslanmis yumurta, yarim dilim fistik ezmeli ekmek, 1 kucuk salata
aralarda kahve, cay var
su yine iyi degil
spor 11bin adim yurudum 550puan Arrietty_

kızım 5 yaşında teyzesi açıkçası rahata da alıştım ne yalan söyliyeyim ama bilmiyorum.
ödül için mantı akşam yemeğimiz. Sanırım pastayı aklımdan çıkarmalıyım

Hiç istemiyordu canım pasta fln nerden aklıma düşürdüysem anlamadım ki :) mantı zaten akşam yemeğimiz olacak buzluktan pişecek normalde kendime başka bişey yapardım ama bu sefer özledim yiyeceğim
Bence ödüller çok katı olmamalı özge kaptan da bi öğünle sınırlı kalmak şartıyla istediğinizi yiyin diyor. Mantı ve pasta bi öğünle sınırlı kaldığı sürece hakkındır

Hedefime ulaşmadan bırakmam bide burayı hiç bırakmam gelirim free olarak,
Aynı şeyleri hissediyormuşuz. Eşim sorumluluk alan birisi her konuda yardımcı olur. Kızım da artık bir sorunu olmayan yaşta çok şükür rahat bir bebekti. Anane-babaanne baktı ama ikinciye bakamazlar. Bakıcı olacak mecbur. Allah iyilerle karşılaştırsın. Sanırım onun tedirginliği de var. İş bırakma ve değiştirme düşüncem yok ama çalışma sürem uzun. Bir taneye maddi olarak çok şükür yetiyoruz. İkiye de yeteriz ama dünya ekonomi o kadar kötüki istediğimiz gibi olmazsa diyorum. Eşim ikinciyi kesin istiyor bu arada

Bence ödüller çok katı olmamalı özge kaptan da bi öğünle sınırlı kalmak şartıyla istediğinizi yiyin diyor. Mantı ve pasta bi öğünle sınırlı kaldığı sürece hakkındır
Teşekkür ederim veracığım. Dayanamaz alırsam yemek üstüne hemen çayla yerim pasta. Yarın zaten 2 sepet ütüm var. Bide anneme gideceğim gidince bahçede yürürüm, trambolinde zıplarım artık napim

Aile ziyareti bonusu ...
2 hafta önce cuma 68.3
Bu cuma 68.8
+500 gram
Yawrukush kaptanım yüzdeyi nasıl hesaplanacağımı bilemedim
Canim kilo bildirimini yaparken , bir kagida bugunun tarihini ve kullanici adinin yazili oldugu bir kagidi eklemelisin..
Aksi halde bugun de bildirim yapmamis olacaksin..
Lutfen saat 20den once tekrar tarti fotosu paylas...

G GCA canim 56.8 kilo ile hedefini tutturmus oluyorsun, yani istersen bugun mezun olabilirsin.
Ancak daha fazla kilo vermek istiyorsan yeni hedefte belirleyip devam edebilirsin.
Senden haber bekliyorum, mezun olmak istersen saat 20'dn once yaz olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…