Tek öğünde olurBir Kayserili olarak dünyanın en yaratıcı ödülünü buldum : mantıüstüne de ince bir dilim pasta yesem olmaz mı, olur dimi ya olmamalı ama dimi
Aman aman onlar depresif bence saglikli deil sonuctaAz önce YouTube da bi video izliyordum kız kendisine kahvaltı hazırladı ekmek kızarttı labne sürdü çilek marmelatı koydu nokta nokta bi de bebe fesleğen. Baya sunumladı felan.
Eki Görüntüle 2709478 Eki Görüntüle 2709482
Ben ise şöyle kahvaltı yapıyorum
Eki Görüntüle 2709483
Şu genç yaşımda acaba ben mi hayattan vazgeçtim bunlar mı hayatı pek seviyor bilemedimSizce olması gereken hangisi
Valla bilmiyorum cook rahat regl im kafam karisiktansu kaptanım geçmiş olsun ciddi bişey yoktur inşallah. Üşütme yorgunluk mevsim geçişi etkilemiş olabilir düzenini
Cektigim foto bugunun tarihini belirtiyor ama ismim yokTarti foto yanina Kullanici isim ve Tarih ekledin mi kaptan yardimcisi
Kizin kac yasinda hedefin neyse gerceklestir cevremde 1 cocuk yapip arayi uzun tutunca cocugu olmayan cok 9 yildir cabaliyor komsumun kizi 1 kizla kaldihedef kilom 56ydı canım bundan sonraki süreçte yağ- kas değişimi sağlamak istiyorum. Hedefimi 54 diye güncellesem mi onu da bilmiyorumKafam karışık. Hedef kiloma ulaşınca 2. Çocuk düşünsem vardı ama o da bir soru işareti. Şu şartlarda 2. Düşünülür mü ama kardeş candır hissiyatı, eşimin ve kızımın istemesi fln derken karışık durumdayım
Oglen yemen sarti ile olabilir bence ustune 1 saat yuruyusBir Kayserili olarak dünyanın en yaratıcı ödülünü buldum : mantıüstüne de ince bir dilim pasta yesem olmaz mı, olur dimi ya olmamalı ama dimi
Tebrikler canimselamlaar,Yawrukush stitch
stitch harika sonucun, tebrik ederim. 5-6 haftaya seni yakalasam keşke :')
araya çıkarken: 73.4 idim
geçen cuma: 73.1
bu cuma: 73
fark: .1
yüzde: .14
Eki Görüntüle 2709541
Istersen mezun ol ve grupta free takil?hedef kilom 56ydı canım bundan sonraki süreçte yağ- kas değişimi sağlamak istiyorum. Hedefimi 54 diye güncellesem mi onu da bilmiyorumKafam karışık. Hedef kiloma ulaşınca 2. Çocuk düşünsem vardı ama o da bir soru işareti. Şu şartlarda 2. Düşünülür mü ama kardeş candır hissiyatı, eşimin ve kızımın istemesi fln derken karışık durumdayım
offf kayseri mantisi, olsa da yesekBir Kayserili olarak dünyanın en yaratıcı ödülünü buldum : mantıüstüne de ince bir dilim pasta yesem olmaz mı, olur dimi ya olmamalı ama dimi
Tebrikler canim, eksi olsun bizim olsunselamlaar,Yawrukush stitch
stitch harika sonucun, tebrik ederim. 5-6 haftaya seni yakalasam keşke :')
araya çıkarken: 73.4 idim
geçen cuma: 73.1
bu cuma: 73
fark: .1
yüzde: .14
Eki Görüntüle 2709541
Ya Manti ya pasta. Secimini yap :))Bir Kayserili olarak dünyanın en yaratıcı ödülünü buldum : mantıüstüne de ince bir dilim pasta yesem olmaz mı, olur dimi ya olmamalı ama dimi
Hiç istemiyordu canım pasta fln nerden aklıma düşürdüysem anlamadım ki :) mantı zaten akşam yemeğimiz olacak buzluktan pişecek normalde kendime başka bişey yapardım ama bu sefer özledim yiyeceğimTek öğünde olur
Aman aman onlar depresif bence saglikli deil sonucta
Teselli edeyim bizi
Bu arada ceylaana benzemiyor mu
Valla bilmiyorum cook rahat regl im kafam karisik
Memnunumda
Cektigim foto bugunun tarihini belirtiyor ama ismim yok
Tarti annemgilde evim fayans deil hala
Betonda yanlis gosteriyor
Ozge kabul ederse neden olmasin
Kizin kac yasinda hedefin neyse gerceklestir cevremde 1 cocuk yapip arayi uzun tutunca cocugu olmayan cok 9 yildir cabaliyor komsumun kizi 1 kizla kaldi
Oglen yemen sarti ile olabilir bence ustune 1 saat yuruyus
Gca bu nasil odul diyor simdi
Tebrikler canim
Bence ödüller çok katı olmamalı özge kaptan da bi öğünle sınırlı kalmak şartıyla istediğinizi yiyin diyor. Mantı ve pasta bi öğünle sınırlı kaldığı sürece hakkındırHiç istemiyordu canım pasta fln nerden aklıma düşürdüysem anlamadım ki :) mantı zaten akşam yemeğimiz olacak buzluktan pişecek normalde kendime başka bişey yapardım ama bu sefer özledim yiyeceğim
Amin canim insallah senin sonucunda harika harikayiz bu haftaSevgili eşim tebrik ederimİkimiz de verimli bir hafta geçirip güzel sonuç aldık .Darısı önümüzdeki haftalara
Hedefime ulaşmadan bırakmam bide burayı hiç bırakmam gelirim free olarak,Istersen mezun ol ve grupta free takil?
2.cocuk ben de istiyorum ama gozum de korkmuyor degil, hala ilkinde rahata eremedik, ama bir arkadasim tekrar rahata kavusunca tum bu uykusuzluk zorluk zamanlarina tekrar baslamak daha zor oluyor diyordu, yinede ikisi birarada da zor. sartlarda ne var ki? onemli olan sen ve ailen nasil hissediyor
offf kayseri mantisi, olsa da yesek
Tebrikler canim, eksi olsun bizim olsun
ben zaten cok yavas ilerliyorum, yetisirsin bence sen bana
Teşekkür ederim veracığım. Dayanamaz alırsam yemek üstüne hemen çayla yerim pasta. Yarın zaten 2 sepet ütüm var. Bide anneme gideceğim gidince bahçede yürürüm, trambolinde zıplarım artık napimBence ödüller çok katı olmamalı özge kaptan da bi öğünle sınırlı kalmak şartıyla istediğinizi yiyin diyor. Mantı ve pasta bi öğünle sınırlı kaldığı sürece hakkındır
Canim kilo bildirimini yaparken , bir kagida bugunun tarihini ve kullanici adinin yazili oldugu bir kagidi eklemelisin..Aile ziyareti bonusu ...
2 hafta önce cuma 68.3
Bu cuma 68.8
+500 gram
Yawrukush kaptanım yüzdeyi nasıl hesaplanacağımı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?