Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ilk karar olarak her sabah olmak kaydıyla biz yürümeye gidiyoruz oğlumla stadyuma!! çok sinirliyimmmmmmmmmmmm dönüşte görüşürüzzzz
sinirlenmeee zaten çok hızlı kilo verdin bu duraksamalar normal.bak ablanı dinle şaşırt metabolizmayı bir gün ye ciddi şekilde tekrar devam et bak nasıl hızlanacak.

yaşasınnnn sonunda bende tebrik edildim pisikolojim çökmüştü yaaa gram vermekten

Kilooooom 77

Şükür allaha 70'lere geri döndüm.İki sene önce 72-74 kiloyum diye tepiniyordum.Şimdiki halime bak.

oburcum tebrikler valla çok iyi gidiyorsun sen geçen sene böyle azimli değildin gayret arkadaşım başaracaz bu işi.suları hatırlatmayada devammm.

kilom kafayı yedi 77,4

radikal kararlar aldım bakalım uygularsam süper olucak ayrıca uygularsam değil uygulicam !

bak yarın az çıkacaksın inan bana .o kadar az yemekle alman zaten imkansız vücudun su tutmuştur.bijom mervişte çok güzel vermeye başladı göbek bayağı indi herkes farkediyor vücudu şekillenmeye başladı göğüsleri ortaya çıktı çok mutluyummmm .o da en az 5 kilo verdi fazlası vardır aslında .

ilk karar olarak her sabah olmak kaydıyla biz yürümeye gidiyoruz oğlumla stadyuma!! çok sinirliyimmmmmmmmmmmm dönüşte görüşürüzzzz
sinirlenmeee zaten çok hızlı kilo verdin bu duraksamalar normal.bak ablanı dinle şaşırt metabolizmayı bir gün ye ciddi şekilde tekrar devam et bak nasıl hızlanacak.

yaşasınnnn sonunda bende tebrik edildim pisikolojim çökmüştü yaaa gram vermekten

Kilooooom 77

Şükür allaha 70'lere geri döndüm.İki sene önce 72-74 kiloyum diye tepiniyordum.Şimdiki halime bak.

oburcum tebrikler valla çok iyi gidiyorsun sen geçen sene böyle azimli değildin gayret arkadaşım başaracaz bu işi.suları hatırlatmayada devammm.

kilom kafayı yedi 77,4

radikal kararlar aldım bakalım uygularsam süper olucak ayrıca uygularsam değil uygulicam !

bak yarın az çıkacaksın inan bana .o kadar az yemekle alman zaten imkansız vücudun su tutmuştur.bijom mervişte çok güzel vermeye başladı göbek bayağı indi herkes farkediyor vücudu şekillenmeye başladı göğüsleri ortaya çıktı çok mutluyummmm .o da en az 5 kilo verdi fazlası vardır aslında .

selaam kızlar.utanarak geliyorum ben bu cezayı da sevmiyorum ama hakettim.takımımı ihmal ettim. paylaşımda bulunmadım cezalıyım. tüm takımlara hain domdom olduğumu yazmam lazım.

kizlar yaris basladi bugn haydin sporaaaaaaaaaaaa

ben bugün leslie ile 4 mil yaptımçok huzurlu hissediyorum kendimi..ardından 30 dk pilates yaptım..baktım sezeryan yerimi hiç ağrıtmadı sızlatmadı bende yapıverdim.dr um un eli çok iyiymiş ya ben böyle olacağımı tahmin etmemiştim ilk gün ayağa kalksamda çok zorlanırım yatarım diyordum.ilk kalkışta 5 adım eşimin koluna girip sonrasında kendim yürüdüm hep.evde hiç ameliyatlı gibi yatmadım yatasım gelmedi.beni zorlamadıda..kot giyemem sanıyordum yeri acırsa diye 1 haftayken giymeye başladım..şimdide mekik çekebilince çok sevindim dr uma çoooook teşekkür ediyorum.

kızlar ben hedef koymayacağım kendime.çünkü 40 ım çıktığında 69 olmaktı hedefim ama olmayınca yıkıldım desem yeridir.motivasyonum çok düştü.olmuyor galiba olmayack dedim günlerdir daha tam anlamıyla bu sabah topladım kendimi.inşallah bozmam.eşim bugün gitti 1 ay sonra gelecek nasipse.o gelene kadar hedef koy diyor annem ama koymayayım diyorum yine ulaşamazsam yine yıkılacağım motivasyonum düşecek.aslında buraya çok girebilsem paylaşım yapsak sık sık motivasyonumu kaybetmeyeceğim ama inanaın fırsta olmuyor.çocuklar sağolsun bide annem internete gıcık.başına oturdummu yine mi diyor çok gözüne batıyor uyuz oluyorum.

hedef kasıyorsa boşver canım küçük hedefler koy 2 haftada 1 kilo vs gibi..

benim annemde aynıı!!:)

zeynep mi adın:) hedefe ulaşırız hep birlikte sağlıkla inşş..

piknikte mangal falan vardır mangala dayan yanına salataye diğer şeylere yer kalmasın midede:)
iyi eğlenceler canım şimdiden

70 dk yürüdüm bugün

bide menüme ek olarak 5 kaşık yoğrtlu sarımsaklı erişte yedim.oğluma yapmıştım ben yedim yaa çocuğa az bişi kaldı haha pis boğazım beaaa:)!!!

bizimde asansörlü ama aynen girişteki merdivenler kabus gibi.

bende son 1 aydır aşşaa bırakıom arabayı girişe Allaha emanet:))
arada eşim iş dönüşü alıyo

hehe bende ağırlık çalışıyorum bananeeee...geçen çarşamba aşağıda bıraktım gitti valaa..3 kattayım şu ana kadar hep taşıdımm bide ağırrr..bıraktım aşağıda..amannnn:)

mersa tebriklerrr:) darısı başımaaa

selam kızlarr
bugun ki menüm
sabah: melemen, yarım kk peynir, yeşilçay, 2 dilim ekemk
ara karpuz
öğle. mantar sote, 2 dilim ekmek
ara. karpuz
akşam. 1 tabak kuru fasülye, salata, 2 dilim ekmek

ara çilek yerim

5 mil leslie yaptım (yaklaşık 65 dk sanırım) sonlara doğru arada oğlumu kucağıma alıp yürüdümmm:))))ağırlıklı sporr

bu akşam mekik çekmeyi düşünüyorumm..çekersem onlarıda yazarım

ya kızlar sanki tıkandım bennn 87 dee..bu na baraj mı diyolardııı..3 haftadır bi aşağıya, bi yukarıyaa 87 de gidip geliyorummm..sinirr sinir sinir oldummmmm..bu hafta bunu egzersizi sıkı tutarak yıkmayı deniycem..inşşşş

geçen hafta 86.5 hedef koymuştummm..inemediğim için ödülde yok banaaa(

sporlar süper kizlar bravo hepinize,bende salonda 75 dk tepindim :)

ohcanimadegsin canim 4 mil kac dk sürüyor

betuss hafif yürüyüsü spor olarak yaptiysan sayilir ama gezdiysen sayilmaz :)

ay çok sevindim mervişe valla benim yerime tebrik et onuuuu.. toprak da tebrik ediyomuş
valla elif abla yesem harketlenir diyosun ama yok onu göze alamam bi şekilde çözülecek başka çaresi yokkkkkk..

zeynep mi adın:) hedefe ulaşırız hep birlikte sağlıkla inşş..

piknikte mangal falan vardır mangala dayan yanına salataye diğer şeylere yer kalmasın midede:)
iyi eğlenceler canım şimdiden
yess ben de zeynepim
evet mangal var ama yanında neler olacak hiççç yazmayayım :) dediğin gibi mangal+salata yapmayı düşünüyorum ben de. umarım dayanabilirim..

6 dilim ekmek yemişsin bir günde denizcim tabi ki inemezsin kolay kolay

menümü yazim bi de

sabah: prinçi yoğurt çorbası
öğlene doğru: prinçli yoğurt çorbası
akşam: 1 tabak taze fasulye
1 litre su (dışarlardaydım çok içemedim), 1 saat yürüyüş..

yarın da dışarda olucam ama sebze günü yapmayı planlıyorum bakalım..

herkese iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…