sinirlenmeee zaten çok hızlı kilo verdin bu duraksamalar normal.bak ablanı dinle şaşırt metabolizmayı bir gün ye ciddi şekilde tekrar devam et bak nasıl hızlanacak.ilk karar olarak her sabah olmak kaydıyla biz yürümeye gidiyoruz oğlumla stadyuma!! çok sinirliyimmmmmmmmmmmmdönüşte görüşürüzzzz
*4.TAKIM 209.ETAP**
nidah( 60.7/60.3/0.4/%0.66)
hasretim34( 63.5 /
qiz3mm ( 67/
mersa ( 83 /81.9/1.1 / %1.32)
bijoux ( 76.6 /
deniz1984(87.8 /
obur ( 78 /
ohcanimadegsin(71.8 /71.5/0.3 / 0.42)
ansaa (77.9 /
lilineva (68.8 /
berry31(63 ) yeni üye
4. TAKIM TOPLAM KİLO (743.9/
400gr cık vermişimm
5leri bi göremedim yaa
mersaaa tebriklerr..!!
Kilooooom 77
Şükür allaha 70'lere geri döndüm.İki sene önce 72-74 kiloyum diye tepiniyordum.Şimdiki halime bak.
kilom kafayı yedi 77,4
radikal kararlar aldım bakalım uygularsam süper olucak ayrıca uygularsam değil uygulicam !
sinirlenmeee zaten çok hızlı kilo verdin bu duraksamalar normal.bak ablanı dinle şaşırt metabolizmayı bir gün ye ciddi şekilde tekrar devam et bak nasıl hızlanacak.ilk karar olarak her sabah olmak kaydıyla biz yürümeye gidiyoruz oğlumla stadyuma!! çok sinirliyimmmmmmmmmmmmdönüşte görüşürüzzzz
*4.TAKIM 209.ETAP**
nidah( 60.7/60.3/0.4/%0.66)
hasretim34( 63.5 /
qiz3mm ( 67/
mersa ( 83 /81.9/1.1 / %1.32)
bijoux ( 76.6 /
deniz1984(87.8 /
obur ( 78 /
ohcanimadegsin(71.8 /71.5/0.3 / 0.42)
ansaa (77.9 /
lilineva (68.8 /
berry31(63 ) yeni üye
4. TAKIM TOPLAM KİLO (743.9/
400gr cık vermişimm
5leri bi göremedim yaa
mersaaa tebriklerr..!!
Kilooooom 77
Şükür allaha 70'lere geri döndüm.İki sene önce 72-74 kiloyum diye tepiniyordum.Şimdiki halime bak.
kilom kafayı yedi 77,4
radikal kararlar aldım bakalım uygularsam süper olucak ayrıca uygularsam değil uygulicam !
hehee benim eşimde gece yarısı neler neler yer adam kilo milo almıyo yaaaaaaa ne güzell demii..
kizlar yaris basladi bugn haydin sporaaaaaaaaaaaa
ben bugün leslie ile 4 mil yaptımçok huzurlu hissediyorum kendimi..ardından 30 dk pilates yaptım..baktım sezeryan yerimi hiç ağrıtmadı sızlatmadı bende yapıverdim.dr um un eli çok iyiymiş ya ben böyle olacağımı tahmin etmemiştim ilk gün ayağa kalksamda çok zorlanırım yatarım diyordum.ilk kalkışta 5 adım eşimin koluna girip sonrasında kendim yürüdüm hep.evde hiç ameliyatlı gibi yatmadım yatasım gelmedi.beni zorlamadıda..kot giyemem sanıyordum yeri acırsa diye 1 haftayken giymeye başladım..şimdide mekik çekebilince çok sevindim dr uma çoooook teşekkür ediyorum.
kızlar ben hedef koymayacağım kendime.çünkü 40 ım çıktığında 69 olmaktı hedefim ama olmayınca yıkıldım desem yeridir.motivasyonum çok düştü.olmuyor galiba olmayack dedim günlerdir daha tam anlamıyla bu sabah topladım kendimi.inşallah bozmam.eşim bugün gitti 1 ay sonra gelecek nasipse.o gelene kadar hedef koy diyor annem ama koymayayım diyorum yine ulaşamazsam yine yıkılacağım motivasyonum düşecek.aslında buraya çok girebilsem paylaşım yapsak sık sık motivasyonumu kaybetmeyeceğim ama inanaın fırsta olmuyor.çocuklar sağolsun bide annem internete gıcık.başına oturdummu yine mi diyor çok gözüne batıyor uyuz oluyorum.
bu zeynepin hedefi de o aralar :))
abo o kadar para verdim bırak aşşada tutmayı kapının girişinde bile bırakmıyom :)))
ayrıcana evet biz 10 dk yürüyosak 10 dk ağırlık çalışıyoruz bebek arabası ittirmek kolay mı o kadarben de 40 dk yürüdüm sabah, az sonra da arkadaş gelcek baya yürücez akşama toptan yazarım kızlar..
hafta sonu geleneksel 3.pikniğimiz var 4 aile gidiyoruz her sene. onun için köfte yapmaya gidicez şimdi arkadaşa. of of nasıl atlatıcam o pikniği de yemeden hiiiiç bilmiyorum
bizimde asansörlü ama aynen girişteki merdivenler kabus gibi.
bende son 1 aydır aşşaa bırakıom arabayı girişe Allaha emanet:))
arada eşim iş dönüşü alıyo
selam kızlarrrr,
sabah ta tartıldım yazamadım ama aynen dünki gibi 81.90 geldim galiba şimdiye kadar verdiğim en fazla kilo oldu kilo diyorum çünki 2 aydır gramla yol alıyordum.yupppiiii.geçen yıl nasıl bir metabolizmam varsa haftada 2 kilo veriyodum artık yaşlanmışım anladım.
ya sormayın sabah havuzdaydım bir akrabam abla kilo almışsın dedi varmı böyle bişey yaa ben 20 kilonun üzerinde vermişim herkes nasıl zayıflamışsın derken .20 kişi zayıflamışssın derken 2 kişinin kilo almışsın demesi çok ta önemli değil ama hırs yaptım dahada zayıflıycam pes etmek yok.kızlar geçen yaz kilom 2 kilo daha azdı geçen yazki bir elbisemi denedim elbise bolarmış demekki ben ciddi yağdan kilo veriyorum kas artıyor.biliyosunuz kas her zaman daha ağırdır.
bende 1 saat çook aktif spor yaptım, temposuz yürüyüşleri saymıyoruz dimi
bide leslie ne demek
ay çok sevindim mervişe valla benim yerime tebrik et onuuuu.. toprak da tebrik ediyomuşsinirlenmeee zaten çok hızlı kilo verdin bu duraksamalar normal.bak ablanı dinle şaşırt metabolizmayı bir gün ye ciddi şekilde tekrar devam et bak nasıl hızlanacak.
bak yarın az çıkacaksın inan bana .o kadar az yemekle alman zaten imkansız vücudun su tutmuştur.bijom mervişte çok güzel vermeye başladı göbek bayağı indi herkes farkediyor vücudu şekillenmeye başladı göğüsleri ortaya çıktı çok mutluyummmm .o da en az 5 kilo verdi fazlası vardır aslında .
yess ben de zeynepimzeynep mi adın:) hedefe ulaşırız hep birlikte sağlıkla inşş..
piknikte mangal falan vardır mangala dayan yanına salataye diğer şeylere yer kalmasın midede:)
iyi eğlenceler canım şimdiden
6 dilim ekmek yemişsin bir günde denizcim tabi ki inemezsin kolay kolayya kızlar sanki tıkandım bennn 87 dee..bu na baraj mı diyolardııı..3 haftadır bi aşağıya, bi yukarıyaa 87 de gidip geliyorummm..sinirr sinir sinir oldummmmm..bu hafta bunu egzersizi sıkı tutarak yıkmayı deniycem..inşşşş
geçen hafta 86.5 hedef koymuştummm..inemediğim için ödülde yok banaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?