Afiyet olsun canımMenümü ilistireyim
Sabah
1dilim ekmek
2kapya biber az yağ ile kızartma
Bı dilim peynir
Sütlü türk kahvesi
Öğle
Çeyrek kandil simidi
4 tane ceviz
Akşam
Bı kase mercimek çorbası
Bı kase yoğurt
3 4 kaşık et kavurma
Su 2lt
Spor aralıksız 3 saat ev işihaftanın belli günleri dip köşe temizlik oluyor
360 puan
@Yawrukush
Ben sana kıyamam yaGünaydın kızlar
Tartıya son 1
Bugün menüleri ve sporları hafif tutuyoruz galibaArrietty_ kaptanım spor hafif mi?
Çok spor yapacak olan varsa nolur erkenden söylesin geceye sıkıştırınca fok balığı gibi çırpınıp duruyorum sonra
Yok kendine yeni bi yer buldu karın boşluğumda kalıcakmış artık burda bol besin var kafaya atmışsınız beni az az gönderiyorsunuz ayıp be diye bi isyanı vardı ki sorma.Ben sana kıyamam yabeynin ne durumda? Her şey eski yerine yerleşti mi?
Teşekkür ederim canımHay Allah :)) simdiden kutlu olsun kuzum dogum gunun, iyi ki dogmussun ,iyi ki yollarimiz kesismis..
Kardesin cok eglenceli birisi ne guzel bir sans, hayat boyu hep beraber gulmeyi basarirsiniz umarim :)
Az yemissin yine kaptanim sanirim karbonhidrat oldugu icin az yedin..
Canim pandemi sureci cocuklarida cok kotu etkiledi..
Eve kapandilar hepsi, gececek bu surec , kardesiylede orta yolu bulurlar, uzme canini..
Cok guzel olmus canim :)
Gayet guzel birgun olmus canim :)
Cumaya guzel eksiler gelecek canim bence :)
Eminecim karbonhidrat agirlikli yemissin ama az yemissin ve erken bitirmissin neyseki yemek isini.
Cok sevindim cocuklarla keyifli birgun gecirmenize.:)
Allah kabul etsin gulum, borek olmasa gayet guzelmis :)
Gayet guzel birgun olmus canim :)
Guzel birgun olmus canim :)
Kandil simiti haric guzel olmus canim :)
Canim yedigin tatlida meyvelerde seker var, balda da var, nasil hazirladin, ne kadar bal -meyve kullandin?
Cok guzel olmus canim :)
Allah kabul etsin canim :)
Aksam pizza var ama baska bir sey yememissin Baharcim o yuzden uygun diyete..
Guzel birgun daha olmus canim :)
Gecmis olsun canin anneannene, iyi mi sagligi?
Tum gun ac olunca aksam yemegin istedigin gibi olmamis ama bu haliylede guzel canim, bugun guzel bir menuyle tartiya hazirlanirsin :)
Aslında yetersiz bir menü ama seçilenler doğru olmamış canim yinede abartılı değil en azindan.. suyunu biraz artirabilrsin
O nasıl bir spordur maaAllah ayakta durabiliyor musun bari
Seninde canım
Gayet güzel olmuş canım afiyet olsun
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Menü az gibi görünüyor ama kısır ve içli kofteicli köfte umarım haslamadir
Afiyet olsun Allah kabul etsinevet baya geniş olmuş menü
Afiyet olsun güzel olmuş canım
Güzel olmuş canım
Ahh kandil simidibende çeyrek yedim malesef. Dayanamadim
Afiyet olsun canım
Spor harika olmuş canım
Menü ve spor harika olmuş canım
Aiduey olsun canım keşke akşam menun öğle olsaydı akşam daha hafif olsaydı ama yinede abartılı değil
İnşallah arkadaşımSen hele bir hedefine ulaş ilk ödülün kandil simit olsun
Büyük başarı rakibem tebrik ederim
Çok doğru bir karar vermişsin canımEvde yumurta kalmadı esimde dün getirmeyi unutmuş domatesm salatalığın da bitti Bende kahvaltiyi sütlü yulaf ezmesi ile gecistiriyim dedim tok da tutar.Yoksa tost yemrk zorundayim
Beynin belki mide boşluğundan diyetini daha iyi kontrol altında tutarYok kendine yeni bi yer buldu karın boşluğumda kalıcakmış artık burda bol besin var kafaya atmışsınız beni az az gönderiyorsunuz ayıp be diye bi isyanı vardı ki sorma.
O azı da en kısa zamanda başaracaksınİnşallah arkadaşımÇoğu gitti azı kaldı ama bu azı daha zorliyacak gibi duruyor .Tartı bu hafta bı inip bı çıktı duraklamays geçtim galiba
Geçen hafta cuma öyle böyle yemedim ödül günü değil öküz gibi yeme günü yaptim resmenO azı da en kısa zamanda başaracaksın
Kilonun duraklaması normal canım 16 kilo vermişsin az mıdiyetinde küçük değişimlerle tekrar düşmesini sağlayabilirsin diye düşünüyorum.
O bahsettiğin öküzümsü yeme ataklarını bende bazen geçiriyorum, benim bünyeye şok oluyor, bünye o kadar yemeye alışık olmadığına neye uğradığını şaşırıp kilolara veda ediyor. Demek ki herkeste yarattığı tepki farklı bu özel günlerinGeçen hafta cuma öyle böyle yemedim ödül günü değil öküz gibi yeme günü yaptim resmen
Kahvaltida 1 simit poğaça kahvaltiliklarls birlikte
Misafirlikte ikram edilen her şeyi yedim 10 tane lahana sarması rahat yemisimdir 2 dilim pudinkli kek
Bu kadar çok yiyince bu hafta o günün bedelimiydi anlayamadım
Önümüzdeki hafta belli olucak eksilmezsem duraklmadir o zaman degiseklik yaparim balımmm
Bir daha ki sefere yine böyle bireysel rekabet yaparsak @Smneapdullah’ı da alalım aramıza, o çok fena bir şeyHyt-123 kız bugün spor yapcan mı? Kasların şişer artı çıkarsın bugün dinlen yarın yine beynimiz akana kadar spor yapalım
Haha evet hafif tutun bugun sporu. Adim rekoru kirabilirsiniz. O serbestGünaydın kızlar
Tartıya son 1
Bugün menüleri ve sporları hafif tutuyoruz galibaArrietty_ kaptanım spor hafif mi?
Çok spor yapacak olan varsa nolur erkenden söylesin geceye sıkıştırınca fok balığı gibi çırpınıp duruyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?