Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım

Günaydın kızlar
Tartıya son 1
Bugün menüleri ve sporları hafif tutuyoruz galiba Arrietty_ kaptanım spor hafif mi?
Çok spor yapacak olan varsa nolur erkenden söylesin geceye sıkıştırınca fok balığı gibi çırpınıp duruyorum sonra

Ben sana kıyamam ya beynin ne durumda? Her şey eski yerine yerleşti mi?

Evde yumurta kalmadı esimde dün getirmeyi unutmuş domatesm salatalığın da bitti Bende kahvaltiyi sütlü yulaf ezmesi ile gecistiriyim dedim tok da tutar.Yoksa tost yemrk zorundayim

Ben sana kıyamam ya beynin ne durumda? Her şey eski yerine yerleşti mi?
Yok kendine yeni bi yer buldu karın boşluğumda kalıcakmış artık burda bol besin var kafaya atmışsınız beni az az gönderiyorsunuz ayıp be diye bi isyanı vardı ki sorma.

Teşekkür ederim canım

evettt gayet iyiymm

Sen hele bir hedefine ulaş ilk ödülün kandil simit olsun

Büyük başarı rakibem tebrik ederim
İnşallah arkadaşımÇoğu gitti azı kaldı ama bu azı daha zorliyacak gibi duruyor .Tartı bu hafta bı inip bı çıktı duraklamays geçtim galiba

Evde yumurta kalmadı esimde dün getirmeyi unutmuş domatesm salatalığın da bitti Bende kahvaltiyi sütlü yulaf ezmesi ile gecistiriyim dedim tok da tutar.Yoksa tost yemrk zorundayim
Çok doğru bir karar vermişsin canım
Yok kendine yeni bi yer buldu karın boşluğumda kalıcakmış artık burda bol besin var kafaya atmışsınız beni az az gönderiyorsunuz ayıp be diye bi isyanı vardı ki sorma.
Beynin belki mide boşluğundan diyetini daha iyi kontrol altında tutar

İnşallah arkadaşımÇoğu gitti azı kaldı ama bu azı daha zorliyacak gibi duruyor .Tartı bu hafta bı inip bı çıktı duraklamays geçtim galiba
O azı da en kısa zamanda başaracaksın
Kilonun duraklaması normal canım 16 kilo vermişsin az mı diyetinde küçük değişimlerle tekrar düşmesini sağlayabilirsin diye düşünüyorum.

O azı da en kısa zamanda başaracaksın
Kilonun duraklaması normal canım 16 kilo vermişsin az mı diyetinde küçük değişimlerle tekrar düşmesini sağlayabilirsin diye düşünüyorum.
Geçen hafta cuma öyle böyle yemedim ödül günü değil öküz gibi yeme günü yaptim resmen
Kahvaltida 1 simit poğaça kahvaltiliklarls birlikte
Misafirlikte ikram edilen her şeyi yedim 10 tane lahana sarması rahat yemisimdir 2 dilim pudinkli kek
Bu kadar çok yiyince bu hafta o günün bedelimiydi anlayamadım
Önümüzdeki hafta belli olucak eksilmezsem duraklmadir o zaman degiseklik yaparim balımmm

O bahsettiğin öküzümsü yeme ataklarını bende bazen geçiriyorum, benim bünyeye şok oluyor, bünye o kadar yemeye alışık olmadığına neye uğradığını şaşırıp kilolara veda ediyor. Demek ki herkeste yarattığı tepki farklı bu özel günlerin

Hyt-123 kız bugün spor yapcan mı? Kasların şişer artı çıkarsın bugün dinlen yarın yine beynimiz akana kadar spor yapalım
Bir daha ki sefere yine böyle bireysel rekabet yaparsak @Smneapdullah’ı da alalım aramıza, o çok fena bir şey acayip gaza getirir puanlar havada uçuşur.
E English_teacherrr seni de unutmamak lazım, sende bir felaketsin

Haha evet hafif tutun bugun sporu. Adim rekoru kirabilirsiniz. O serbest

Ayrica 29 ekim Cumhuriyet bayraminiz kutlu olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…