Seni geçeyim dedim sol bileğime kramp girdi 10 dkdır ağlıcam ağrısındanDaha fazlası olması için elimden geleni yapıcam
normalde arabada illa ki bulunduruyorum oyle seyler bugun toplu tasima kullandim. bi de trene yetisecegim diye market fln aklima gelmedi. neyse bi dahakine cantamda bulunduracagim. o kadar ac gelince evde yemek hazirlamayi da bekleyemedimAh kotu olmus. Plansizmiydi? Cantada Kuruyemis bulubdurmak iyi oluyor aslinda. Veya müslibar. Züber var galiba en iyisi o
Geçmiş olsun canım. Yorma kendini @Smneapdullah’ı geçmek mümkün değilSeni geçeyim dedim sol bileğime kramp girdi 10 dkdır ağlıcam ağrısından
Yooo geçmeme ramak kaldıGeçmiş olsun canım. Yorma kendini @Smneapdullah’ı geçmek mümkün değil
Şuanki şartlarım kandil simidi ile aşk yaşamam için hiç uygun değil zatenHaftaya şampiyonluk senin
çok az olmuş kaptanım, su da az olmuş
Kaptan da benim sporuma dayanamadı
Yemeeee
Ayyy ne yaptın yaaa dikkatt etttSeni geçeyim dedim sol bileğime kramp girdi 10 dkdır ağlıcam ağrısından
Seni geçtim ama Allah adı için bi daha böyle bi fantezi yapmaAyyy ne yaptın yaaa dikkatt ettt
Anneni anlıyorum cnmNe zaman iyi bişey yapsak annem hep der aynı anneannenize benziyorsunuz pırlanta gibi çocuklarım var Allaha şükürler olsunne zaman yaramazlık yapsak ya da saçma bişey diyo aynı babanızın tarafına benziyorsunuz yazık keşke anneannenize bana çekseydiniz
Spor 4000 adim 40 dk pilates a hareket toplam puan 480ıyi aksamlar diyetdaslarim nasılsınız.
menu mu de gec olmadan paylasayim.
Sabah 1 h yumurta peynir ve salata
Ogle taze fasulye naneli yogurt
Ara 1 porsiyon ballı tarçınlı ayva incir tatlısı (şekersiz diyet usulu)
Aksam 1 ızgara tavuk haslanmis biberli yogurt salata
Ara 1 porsiyon ballı tarçınlı ayva incir tatlısı (regl olmadan bir hafta önce hem tatli hemde yeme isteğim artıyorbir an once gelse regl ) Yawrukush Arrietty_
Sen hele bir hedefine ulaş ilk ödülün kandil simit olsunŞuanki şartlarım kandil simidi ile aşk yaşamam için hiç uygun değil zaten
Çünkü Çarşamba cuma olması gerekirdi
İkinciside arabam yok almaya gidemem uzak .Sevdiğim pastanenin kandil simidini yiyemedikten sonra yememin bı anlamı yok
Büyük başarı rakibem tebrik ederimKızlarrr menümü ve sporumu yazayım da gideyim.
Acı var mı Rocky? modundayım şuan
sabah
2 köz kapya
1 kuru kayısı
öğle
6 nugget
hamburgerin ekmeklerini yemeden içini yedim
akşam
fırında balık salata
su 2.5 lt
Spor
410 bacak hareketi 820 puan
52 jj 156 puan
2250 ipsiz ip atlama 4500 puan
16.000 adım 800puan
25 squat 75 puan
12 dk pilates 84 puan
150 köprü 450 puan
30 mekik 90 puan
6975 puan
Yawrukush E-brulim Arrietty_
Seni geçtim ama Allah adı için bi daha böyle bi fantezi yapmaöldüm beynim karın boşluğuma aktı zıplamaktan
2250 zıpladım ama yarın sadece yürüyüş yapak + geliriz tartıda bide şizofren oldum ben zıplamaktan bana acı cuma zıplayalımayy gece gece güldürdün beniii kaç bin zıpladınn ?
Yarındaaa zıplayalım knkii
Yaaa herkes harika sporlar yapmış, ben hala yerimde mayışmış bir şekilde oturuyorum. Yediremiyorum kendime puanları gördükçeşeytan diyor otur, diyet diyor kalk. Şeytanın çağrısı pek tatlı geliyor
Kaç gündür sen benim birinciliğimi kutluyorsun, bugün de ben seni kutlayayımEki Görüntüle 2712222
sabah birinciliğini kutladığını düşündüm de bi an sonra dedim halay mı çeksem looo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?