Sen kendini tarif etmışsın bence
anladım bence 40 olması lazımKaptanlarım size bir sorum var. Diyelim yan yağlar için dizleri çekerek dirsekle birleştirme hareketi yapıyorum, bu hareketi sağ ve sol taraf için 20’şer defa yapıyorum. Bunu puanlama için 20 den mi hesaplamalıyım 40 dan mı? Kafam karıştınasıl anlatacağımı da bilemedim
Kankam rakibeler bilendi puanlar havada uçuşacak haftaya buralardan uzak kalma seninle şöyle herkesi bi geçelim ne dersin?Dünkü menum sabah
2 yumurta peynir
Ogle
Kucuk bi kase bulgur
Aksam
1 kase kuru fasulye
Su 3 lt
Spor 2 saat ev işi 240
100 ip atlama 200p
Yawrukush
Teşekkür ederim canım. Puanlamada haksızlık olsun istemem o yüzden sorup emin olmak istedim.anladım bence 40 olması lazım
ben o hareketi sandalyesiz yaparken de zorlaniyorum zatenHaydi kızlar boş oturmayalım azıcık hareket olsunson üç hareketi zorlanmadan yapabileni ayakta alkışlayacağım
Yağmur Hatice Kırbaş on Instagram: "@dansatolye 💚 Videoyu beğen, arkadaşına gönder, yap!👊 Sandalye üzerinde yapabileceğimiz etkili karın çalışmaları! bu çalışmalara başlamadan önce seviyemize uygun olmasına dikkat edelim bilek gücümüz/
20K likes, 273 comments - dansatolye on October 27, 2020: "@dansatolye 💚 Videoyu beğen, arkadaşına gönder, yap!👊 Sandalye üzerinde yapabileceğimiz etkili karın çalışmaları! bu çalışmalara başlamadan önce seviyemize uygun olmasına dikkat edelim bilek gücümüz/kilomuz/ kas gücümüzün...www.instagram.com
O zaman birde sandalye ile deneben o hareketi sandalyesiz yaparken de zorlaniyorum zaten
Veracim dogum gunun cok kutlu olsunHaftasonu doğum günüm ama restoran felan çok kalabalık diye erkek kardeşim bana bugün süpriz yaptı yemeğe çıkardı. Nike kutusu da var masada kurdele takmış bende bi mahcup oluyorum ne gerek vardı felan diyorum. Kutuyu bi açtın içinden sucuk çıktıişte dananın yapacağı süprizde buraya kadar
OlabilirrKaptanım yine tek olalımmm bu hafta.
E-brulim Hyt-123 ve @Sivaskayseri bu kızları son kez şöyle bi güzel yeneyim
Bu hafta ben kilo alma diyeti yaptim resmen nedense, engelleyemedim kendimi4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI
CUMA HEDEF TABLOMUZ
bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor.
İSİM PAZARTESİ TARTISI CUMA HEDEFİ CEZA @Sivaskayseri 104.3 104.0 Sevmediği arkadaşına yazacak @esmeriiim 62.4 61.8 ? Birgaripyolcu06 79.4 79.0 500 ip atlama Arrietty_ 63.9 63.5 50 burpees yapacak sserendipity 75.1 74.2 50 squat @_Vera_ 68.0 66.5 Elde bulaşık yıkayacak @Ozlemlerhayallar 69.0 68.5 10.000 adım fazla atıcak @nanekekik 83.3 80.5 dans ederek ütü yapacak @Tekrar dene 75.2 74.2 Ivız zıvır çekmecesi düzenlicek E-brulim 71.5 70.5 15.000 adım atacak stitch 68.0 66.5 Oyuncakları ayıklamak B Beklenen2 69.3 68.8 90 dk leslie yapacak @Canfeb 66.3 65.5 1000 ip atlayacak @MorVampirella 68.6 68.0 500 mekik çekecek @Poni Bon 79.0 78.5 30 dk dance workout @Periannem 70.3 69.0 Ertelediği tel. konuşmasını yapacak Sismaniye 66.9 65.0 1 hafta hiç şeker yok Hyt-123 74.0 73.0 Ütü yapacak @fyzanur 56.4 56.0 1 saat yürüyüş yapacak
KIZLAR HEDEFLERİMİZİ HATIRLAYALIM...
KİMLER HEDEFİ TUTTURMAYA YAKLAŞTIM DİYOR??
YARIN HEPİMİZ HEDEFLERİ TUTTURURUZ UMARIM
Ozgecim, beni cikar istersen tablodan canim, cok yogundum gelemedim, ustune diyeti de sabote edecek herseyi yaptim bu haftaTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZARTESI VE SALI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @esmeriiim 30S stitch 30M MUAF Sismaniye @_Vera_ 100IA MUAF @nanekekik B Beklenen2 10DK A 50S @Sivaskayseri @fyzanur @Canfeb @Ozlemlerhayallar 30M @barga 10DK A @MorVampirella Birgaripyolcu06 Arrietty_ E-brulim @Periannem Hyt-123 @Tekrar dene 30S sserendipity
*** @esmeriiim ,stitch , @Ozlemlerhayallar , @MorVampirella , @Periannem menulerinizi bekliyorum kizlar...
*** @Canfeb canim 3 gun duzenli menunu yazdigin icin yeniden tablomuza ekledim seni:)
***Arrietty_ kaptanim kacamak yapip ceza alan uyelerimiz;
@barga = 100 puan ceza
B Beklenen2 = 100 puan ceza
@esmeriiim = 50 puan ceza
@Ozlemlerhayallar = 50 puan ceza
stitch = 50 puan ceza
@Tekrar dene = 50 puan ceza
Editorumuz tarafindan hazirlanan yarisma bireysel listesini asagidaki linke tiklayarak gorebilirsiniz kizlar :)
5. sirada yer alip ,takimimizin adini ilk 10'a sokan arkadasimizsserendipity ' de ayrica tebrik ediyorum.
NOT: Bu liste sadece esas listedeki arkadaslarimizi kapsiyor, liste disinda kilo veren arkadaslarimiz bu listede malesef yoklar.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . Seydan94 (9. Takım) ► 17.06.15 ► 103,50 ► 63,70 ► 39,80 ► 38,45% 2 . mefkurem (9. Takım) ► 05.01.15 ► 110,60 ► 69,80 ► 40,80 ► 36,89% 3 . ApriL_2007 (1. Takım) ► 20.06.14 ► 102,00 ► 64,90 ► 37,10 ► 36,37% 4 . fatmanurkaya (7. Takım) ► 25.06.15 ►...www.kadinlarkulubu.com
hahahha ayy ne kadar kotu bi supriz yaHaftasonu doğum günüm ama restoran felan çok kalabalık diye erkek kardeşim bana bugün süpriz yaptı yemeğe çıkardı. Nike kutusu da var masada kurdele takmış bende bi mahcup oluyorum ne gerek vardı felan diyorum. Kutuyu bi açtın içinden sucuk çıktıişte dananın yapacağı süprizde buraya kadar
Veracim dogum gunun cok kutlu olsun
Çook teşekkür ederimhahahha ayy ne kadar kotu bi supriz ya
dogum gunun kutlu olsun canim
Teşekkür ederim canımAnliyorum bekliyemedigini. Olsun canim tum gün ac gezmissin. Afiyet olsun
Harikasin
Pertin cikti iyicedeli kiz super sporlar ve menu
Hadi itiraf et. Vera cok cabaladi diye hafif gecireyim dedin
Afiyet olsun
Az olmus ama oluyor arada boyle
Afiyet olsun. Temizlik de spor kadar yoruyor insani
Tavada nasil oluyor? Ilk defa duydum :)
Onun disinda menun iyi. Anneannene iyidir umarim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Sevindim canımevettt gayet iyiymm
Ne ara 1000 zıplama yaptın yahuKızlar kaslarım biraz ağrıyor. Zorlayıp zorlayıp tartıda artı gelmek istemiyorum.
10.000 adım yürüyüş 500 puan
1000 ipsiz ip atlama 2000 puan bırakıyorum artık burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?