Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kız sen beni canavar olarak falan mı görüyorsun iyilik yapalım dedik bizi hain ilan ettiler
Aaaahh olmuyo öyle annem nasil niyet edersen o niyet olur elime bir salatalik alsam niyet ettim borek yemeye desem onun tadini alir mıyım Allahim bu nasil bi yokluktur
Denemeye değer derim ben
Hem az kalori alacaksın hemde tatmin olacaksın var mı bundan güzeli?
Süper bir aileye sahipsin canım kıymetini bil, benim canım annem tam bir sabotajcı. Ben diyet derim, o gel börek yaptım der

Mesela buyuklerle bi konussaniz belki onlar esinizle bi konusurlar ina gore duzeltir kendini

Rakibiz ya istemsizce öyle görüyorum takımda bak özelde nası seviyorum seni ama takım başka

İçler acısı Allah yardımcın olsun. Gerçekten ne diyeceğimi bilemedim. Acaba imkanın varsa bir süre ailene falan gitsen o da mı kar etmez? Hani ne bileyim belki seni ciddiye almıyordur boşanma konusunda

Mesela buyuklerle bi konussaniz belki onlar esinizle bi konusurlar ina gore duzeltir kendini
Kaç kavgada bosaniyorum deyip aileleri aradı ki o zamanlar ben çağırma derdim aileler konuşup giderdi.. bı sure iyi sonra yine ayni.. ki zaten ailesi laftan anlayan bı aile değil mesela diyorum ki şunu oglunuzun yanında konuşmayın çok takıntı yapıyor benimle tartışıyor yinede cenleruni tutmuyorlar

Rakibiz ya istemsizce öyle görüyorum takımda bak özelde nası seviyorum seni ama takım başka
Gizli sevgi bizimkisi ah Vera hala beni geçtiğine inanamıyorum, içime oturdu resmen tekrar hesap kitap yaptım bir gaza gelir de geçer miyim diye ama nafile. 18 bin puan yapmışsın insafsız

Çok şükür ailemden memnunum ama nadirde olsa bazen bizim evde de sınırlar zorlanıyor babam eve bir geliyor tatlı almış ya da kardeşim gidip abur cubur alıyor galiba bir noktada her evin ortak kaderi bu

İçler acısı Allah yardımcın olsun. Gerçekten ne diyeceğimi bilemedim. Acaba imkanın varsa bir süre ailene falan gitsen o da mı kar etmez? Hani ne bileyim belki seni ciddiye almıyordur boşanma konusunda
Aileme on dakikalik mesafede oturuyorum canım.. gitsem de gitmesem de umrunda değil git aç Davani diyor yada gel yarın beraber açalım diyor.. inan zerre umrunda değil..

Ben genelde evlilik eş olaylarına pek yorum yapmak istemem çünkü bilmediğim bi konu. Ama erkeklerin yaptıklarına üzülerek kendinize haksızlık ediyorsunuz. O üzülüyor mu hayır dert ediyor mu kendine hayır. Siz üzülerek kendinize eziyet ediyorsunuz aslında. Erkeklerin yaptıklarına üzülerek onlara prim veriyoruz sadece. Ailesini mi düşünüyor o zaman topla eşyanı orada yaşa seninle uğraşcam diyin kendinize odaklanın derim bence naçizane fikrim. Akıl vermek gibi olmasın tabi.

Çok şükür ailemden memnunum ama nadirde olsa bazen bizim evde de sınırlar zorlanıyor babam eve bir geliyor tatlı almış ya da kardeşim gidip abur cubur alıyor galiba bir noktada her evin ortak kaderi bu
Arada olur öyle durumlar. Ben hissediyorum sen iradesi çok güçlü bir kızsın, bu oyunlara gelmezsin

Umusamiyor canım malesef.. he he diyip gidiyor
Duzelecegine inaniyorsan aile terapisine gidebilirsiniz ama gercekten hersey bitti derseniz kendinizi yipratmayin daha fazla .evlilik mi yoksa ayrilik mi size iyi gelecek iyice düşünün cunku verecegin karar senin ve cocuklarinin bundan sonraki hayatini beliirleyecek . Bana kalirsa sorunun asil sebebi ne neden boyle oldu bnm hatam ne esimin hatasi neydi diyerek iyice tart bunlari canim evlilik gerçekten çok kutsal birsey kurtulma ihtimali varsa evliligini kurtar ama eger sevgi ve saygi bitmisse diyecek birsey yok tabiki hakkinizda hayirlisi olsun canim insallah

Gizli sevgi bizimkisi ah Vera hala beni geçtiğine inanamıyorum, içime oturdu resmen tekrar hesap kitap yaptım bir gaza gelir de geçer miyim diye ama nafile. 18 bin puan yapmışsın insafsız
Yalnız bu gazla haftaya 30 bin puan gelecek senden eminim gözüm korkmaya başladı

Canim onuda söyledim inan seni mi cekecem madem bu kadar kötüyüm kapı orda topla git esyani yarında Davani aç kabul etmezsem imza atıp insan değilim diyorum gidip oturuyor kanepeye telefonla oynuyor

Ahh bu aileler yok mu gencleri biraksalar onlar kendi hslunde mutlu olurlar ama illaki bi burunlarini sokacaklar

Aileme on dakikalik mesafede oturuyorum canım.. gitsem de gitmesem de umrunda değil git aç Davani diyor yada gel yarın beraber açalım diyor.. inan zerre umrunda değil..
Bende diğer arkadaşlarımın sözüne katılıyorum canım, eğer koyduysan kafana ve evliliğinin kurtuluşu yoksa kendine eziyet etme daha fazla. Çocukların da sende bu süreci destek yardımıyla en az hasar alarak atlatabilirsiniz.

Onun beni sevdiğine inanmıyorum ki sevmiyorda bence seven böyle yapmaz çünkü bende onu sevmiyorum.. Dedigim gibi elimi kolumu bağlayan çocuklarım yoksa maddi olarak muhtaç değilim ona ailem arkamda ama işin içine çocuklar girdimi herşey bambaşka hal aliyor

Canim onuda söyledim inan seni mi cekecem madem bu kadar kötüyüm kapı orda topla git esyani yarında Davani aç kabul etmezsem imza atıp insan değilim diyorum gidip oturuyor kanepeye telefonla oynuyor
Bence seni ciddiye almıyor. Onun git boşan demesi lafta, aklınca nasıl olsa bu kadın bir şey yapmaz diye düşünüyor herhalde

Ahh bu aileler yok mu gencleri biraksalar onlar kendi hslunde mutlu olurlar ama illaki bi burunlarini sokacaklar
Niye bıraksınlar canım yeterki onların işi görülsün evleri alınsın arabaları yenilensin işlerine kosturulsun bol bol.. bu tarafın ne yediği ne içtiği nasıl gecinecegi kavga etmiş mi çocukları huzursuz ortamda mi onların umrunda mı ? Onlar bak mis gibi uyuyor şuan

Onun taktiğini uygulayın işte mesela size ailesiyle ilgili bişey mi dedi of hiç uğraşamam spor yapıyorum sen hallet diyin ya da aileden dolayı tartışma mı çıkarmaya çalışıyor he he tamam diyin alın elinize telefonu takın kulaklığı duymayın. Size aslında bi çeşit psikolojik oyun oynuyor. O orda uzanırken siz sinirden kendinizi üzüyor belki ağlıyorsunuz kendi silahıyla vurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…