Canim eger ozel degilse sizin tam olarak probleminiz ne simdi birseyler yaziyoruz olumlu veya olumsuz yazilanlar seni üzebilir kirabilir belkide dogru veya yanlis bir kara alabilirsin o yuzden seni de yonlendirmek istemeyiz ne oldugunu tam bilmedenCanim onuda söyledim inan seni mi cekecem madem bu kadar kötüyüm kapı orda topla git esyani yarında Davani aç kabul etmezsem imza atıp insan değilim diyorum gidip oturuyor kanepeye telefonla oynuyor
Etrafındaki herkes 2 şeyi kabulenmeyecegimi iyi biliyor bir aldatma iki şiddet .. oda kafama koyduğum zaman bunu yapacagimin bosanabilecegimin farkında ama bosanmamiz onun için bişey ifade etmiyor canım..Bence seni ciddiye almıyor. Onun git boşan demesi lafta, aklınca nasıl olsa bu kadın bir şey yapmaz diye düşünüyor herhalde
Naptın ayol sabah akşam Leslie mi yapayım 30 bin puan almak içinYalnız bu gazla haftaya 30 bin puan gelecek senden eminim gözüm korkmaya başladı
Canim asgari ücretle geçiniyoruz ve yüklü miktarda ev borcumuz var.. iki tanede küçük cocugum düşün.. ama ailesi su alınacak oğlum şu kadar parada sen koysan.. yada su hoşuma gitmiyor değiştirelim şu kadar parada sen koysan.. çünkü biz 10 milyar maaş alıyoruz ya umurlarinda değil onların bizim borcumuzOnun taktiğini uygulayın işte mesela size ailesiyle ilgili bişey mi dedi of hiç uğraşamam spor yapıyorum sen hallet diyin ya da aileden dolayı tartışma mı çıkarmaya çalışıyor he he tamam diyin alın elinize telefonu takın kulaklığı duymayın. Size aslında bi çeşit psikolojik oyun oynuyor. O orda uzanırken siz sinirden kendinizi üzüyor belki ağlıyorsunuz kendi silahıyla vurun
Canim ailesi .. Yeni evlendk ben altınlarım ile ev alalım harcanmasin hemde kendimize ait bı evimiz olsun dedim.. ailesi çıktı biz ev borcu ödüyoruz niye ev aldınız önce bize yardım etseydiniz biz ölsek sanki bu ev kime kalacak.. bunun için yıllarda kavga çıktı onlar parayı yetiştiremese onlara gittiğimizde eşime söylüyordu bı kavga.. onlarin ev borcu yüzünden yeni evliliğim hamilelegim çocuğumun 1 yaşı 2 yaşı kavga ile geçti o bitti.. ailem bizim evde niye rahat ailem niye yemek yemiyor niye çay içmiyor niye ailemle çok sıkı fiki değilsin vs vs her şey için bı kavga..en büyük sorunumuz kavga nedenimiz onun ailesine düşkünlüğü ve ailesinin patavatsız ligiCanim eger ozel degilse sizin tam olarak probleminiz ne simdi birseyler yaziyoruz olumlu veya olumsuz yazilanlar seni üzebilir kirabilir belkide dogru veya yanlis bir kara alabilirsin o yuzden seni de yonlendirmek istemeyiz ne oldugunu tam bilmeden
Canim o listede yarismaya ilk katildigin kilo baz aliniyor.canim arkadaşlarım... cok tesekkur ederim ama sanirim bir yanlislik oldu. ben 94 ile baslamadim ki 84 ile basladim. o yuzden verdigim kilo yanlis yazilmis.. ne yazik ki o listede benim adim simdilik olamiycak.
Bazen geldiğim oluyor ama kafada bitirdim galiba bu defaArada olur öyle durumlar. Ben hissediyorum sen iradesi çok güçlü bir kızsın, bu oyunlara gelmezsin
ayni bende de var kaynana kilikli bi es cok iyi anliyorum seni canim.Canim takmayim diyorum surda sayıp saydirirken bana susamiyorum.. Herkes e karşılaştırması yok şunun karısı şöyle bak sen olsan yapmazsın vs bunları söylerken dinleyip susamiyorum.. inan o kadar soğudum ki insan eşi eve gelmedi diye yada gecikecek diye sevinir mi ? Onu. Eve gelmemesi benim bayramım oluyor
Canim Elifim ,sende cok seviliyorsun..
Gelirim tabiki canim muhabbete, gelmez miyim, opuyorum yanaklarindan Senemim.
Canim elbette sizleri gormeye, ne kadar zayifladiniz, nasil citir oldunuz gormeye gelecegim..
Canim dilerim sorunlariniz hakkinizda en hayirlisi olacak sekilde cozumlenir.Canim ailesi .. Yeni evlendk ben altınlarım ile ev alalım harcanmasin hemde kendimize ait bı evimiz olsun dedim.. ailesi çıktı biz ev borcu ödüyoruz niye ev aldınız önce bize yardım etseydiniz biz ölsek sanki bu ev kime kalacak.. bunun için yıllarda kavga çıktı onlar parayı yetiştiremese onlara gittiğimizde eşime söylüyordu bı kavga.. onlarin ev borcu yüzünden yeni evliliğim hamilelegim çocuğumun 1 yaşı 2 yaşı kavga ile geçti o bitti.. ailem bizim evde niye rahat ailem niye yemek yemiyor niye çay içmiyor niye ailemle çok sıkı fiki değilsin vs vs her şey için bı kavga..en büyük sorunumuz kavga nedenimiz onun ailesine düşkünlüğü ve ailesinin patavatsız ligi
Sanada kolayliklar, huzur diliyorum canim...ayni bende de var kaynana kilikli bi es cok iyi anliyorum seni canim.
Isim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| 30S | ||||||
| |||||||
@_Vera_ | 100IA MUAF | ||||||
| |||||||
B Beklenen2 | 10DK A | ||||||
E English_teacherrr | |||||||
| 50S | ||||||
| 50S | ||||||
| 30M | ||||||
B barga | 10DK A | ||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
P Periannem | |||||||
| |||||||
| 30S | ||||||
|
yok canim ya 84 ile basladim eminim. bence bir yanlışlık olduCanim o listede yarismaya ilk katildigin kilo baz aliniyor.
Yani yillar once bile o kiloyla katildiysan o yazilmistir.
Eşinde kendince haklı bence böyle düşünürsen inan rahatlarsın çünkü eşinin ailesi ölse gerçekten o ev size kalıcak dünyanın kuralı bu yani bence biraz daha rahat davranırsan herşey düzelir çünkü çok basit bir konu bence mesela eşin ailesi ile ilgili konuştuğu zaman ona hak vererek konuş ve ailesinin oğlundan bişey istemesi senin zoruna gitmemeli bence çünkü o onların evladı sen ileride evladından. Birşey istesen oğlunun eşi böyle davransa hiç hoş değil demmeki eşin borçların altından kalkabiliyor ki ailesinede yapıyor bence akılına bırak ne halleri varsa görsün canım sıkma canınıCanim ailesi .. Yeni evlendk ben altınlarım ile ev alalım harcanmasin hemde kendimize ait bı evimiz olsun dedim.. ailesi çıktı biz ev borcu ödüyoruz niye ev aldınız önce bize yardım etseydiniz biz ölsek sanki bu ev kime kalacak.. bunun için yıllarda kavga çıktı onlar parayı yetiştiremese onlara gittiğimizde eşime söylüyordu bı kavga.. onlarin ev borcu yüzünden yeni evliliğim hamilelegim çocuğumun 1 yaşı 2 yaşı kavga ile geçti o bitti.. ailem bizim evde niye rahat ailem niye yemek yemiyor niye çay içmiyor niye ailemle çok sıkı fiki değilsin vs vs her şey için bı kavga..en büyük sorunumuz kavga nedenimiz onun ailesine düşkünlüğü ve ailesinin patavatsız ligi
Günaydın kızlar dünden bu güne -500 le başladm hadi hayrlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?