Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim onuda söyledim inan seni mi cekecem madem bu kadar kötüyüm kapı orda topla git esyani yarında Davani aç kabul etmezsem imza atıp insan değilim diyorum gidip oturuyor kanepeye telefonla oynuyor
Canim eger ozel degilse sizin tam olarak probleminiz ne simdi birseyler yaziyoruz olumlu veya olumsuz yazilanlar seni üzebilir kirabilir belkide dogru veya yanlis bir kara alabilirsin o yuzden seni de yonlendirmek istemeyiz ne oldugunu tam bilmeden

Bence seni ciddiye almıyor. Onun git boşan demesi lafta, aklınca nasıl olsa bu kadın bir şey yapmaz diye düşünüyor herhalde
Etrafındaki herkes 2 şeyi kabulenmeyecegimi iyi biliyor bir aldatma iki şiddet .. oda kafama koyduğum zaman bunu yapacagimin bosanabilecegimin farkında ama bosanmamiz onun için bişey ifade etmiyor canım..

Canim asgari ücretle geçiniyoruz ve yüklü miktarda ev borcumuz var.. iki tanede küçük cocugum düşün.. ama ailesi su alınacak oğlum şu kadar parada sen koysan.. yada su hoşuma gitmiyor değiştirelim şu kadar parada sen koysan.. çünkü biz 10 milyar maaş alıyoruz ya umurlarinda değil onların bizim borcumuz

Canim ailesi .. Yeni evlendk ben altınlarım ile ev alalım harcanmasin hemde kendimize ait bı evimiz olsun dedim.. ailesi çıktı biz ev borcu ödüyoruz niye ev aldınız önce bize yardım etseydiniz biz ölsek sanki bu ev kime kalacak.. bunun için yıllarda kavga çıktı onlar parayı yetiştiremese onlara gittiğimizde eşime söylüyordu bı kavga.. onlarin ev borcu yüzünden yeni evliliğim hamilelegim çocuğumun 1 yaşı 2 yaşı kavga ile geçti o bitti.. ailem bizim evde niye rahat ailem niye yemek yemiyor niye çay içmiyor niye ailemle çok sıkı fiki değilsin vs vs her şey için bı kavga..en büyük sorunumuz kavga nedenimiz onun ailesine düşkünlüğü ve ailesinin patavatsız ligi

canim arkadaşlarım... cok tesekkur ederim ama sanirim bir yanlislik oldu. ben 94 ile baslamadim ki 84 ile basladim. o yuzden verdigim kilo yanlis yazilmis.. ne yazik ki o listede benim adim simdilik olamiycak.
Canim o listede yarismaya ilk katildigin kilo baz aliniyor.
Yani yillar once bile o kiloyla katildiysan o yazilmistir.

ayni bende de var kaynana kilikli bi es cok iyi anliyorum seni canim.

Arrietty_ kaptanligin hayirli olsun canim

Yawrukush kaptanım seviliyorsun
Canim Elifim ,sende cok seviliyorsun..

aaaa ben de simdi gordum, Arrietty_ kaptanim hayirli olsun
Yawrukush Ozgecim sen muhabbet icin gelmeye devam edecek misin peki?
Gelirim tabiki canim muhabbete, gelmez miyim, opuyorum yanaklarindan Senemim.

Canim elbette sizleri gormeye, ne kadar zayifladiniz, nasil citir oldunuz gormeye gelecegim..
Canim dilerim sorunlariniz hakkinizda en hayirlisi olacak sekilde cozumlenir.
Es ailesiyle bende cok sorunlar yasadim, gece gozunun uyku tutmamasi nedir cok iyi bilirim.
Her sey olacagina variyor, sen kendinin ve cocuklarinin mutlulugunu dusun..
ayni bende de var kaynana kilikli bi es cok iyi anliyorum seni canim.
Sanada kolayliklar, huzur diliyorum canim...

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​
IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
esmeriiim 30S
Sismaniye DINLENME
@_Vera_100IA MUAF
North River SPOR? SPOR?
B Beklenen2 10DK A 50S
E English_teacherrr
fyzanur 50S
Canfeb 50S
Alp_BuRc 30M
B barga 10DK A
Mor Vampirella
Birgaripyolcu06
Arrietty_ DINLENME
E-brulim
P Periannem SPOR?
Hyt-123
Fitt_anne 30S SPOR?
sserendipity

esmeriiim , E English_teacherrr , fyzanur , Alp_BuRc , Mor Vampirella , P Periannem menulerinizi yazmadiniz kizlar..

North River , Fitt_anne kizlar sizde spor yapip yapmadiginizi yazmamissiniz.

Günaydin kizlar
Asagi listemizi paylasiyorum. Bugün en gec saat 17.00 da kurallara uygun tarti fotografi paylasmaniz gerek.
Tekrar hatirlatayim.
Tarti fotografinin yaninda üye ismi ve günün tarihi yazili bir not olmali. Aksi takdirde bildiriminiz gecersiz oluyor
Bol eksiler

*** 4. Takım 698. Etap ***

MorVampirella(68.3///%) 2. kez bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 3'e bolundu.
sserendipity (74.7///%)
blume90 (51.7///%) Kendi istegiyle yarismadan ayrildi.
_Vera_ (66.8///%)
Smneapdullah (73.5///%)
Arietty_ (63.9///%)
Sivaskayseri (104.7///%)
Nanekekik (81.5///%)
pisi pisi kopatim (65.6///%)
Canfeb (65.9///%)

Ozlemlerhayallar (69.4///%)
barga (73///%)
Birgaripyolcu06 (79.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:10.10.2020, baslangic kilosu:82, hedef:65

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 698. Etap***

stitch (67.1///%) 67.4 kg ile, 658.etapta izne ayrildi.
Tekrar dene (75.1///%) 695. etapta 77.2 kg ile diskalife edilen uye geri dondu, baslangic tarihi: 10.10.2020, baslangic kilosu:77.2, hedef:65
periannem (69.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 15.10.2020, baslangic kilosu
:71.1, hedef:50

bnnu (60.3///%) 695. etapta izne ayrilan uye geri dondu.
Beklenen2 (69.4///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
esmeriiim (62///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Tanssss (70///%) 690. etapta izne ayrilan uye geri dondu, yuzdesi 8'e bolundu.
fyzanur (57.2///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Hyperborea17 (57.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
E-brulim (70.8///%)423. Etapta ,bildirimsiz olarak,62.5 kg ile izne ayrilan uye geri dondu.
GCA (57.6/56.8/0.8/%1.39)
698. etapta mezun oldu.
Anonimmm (73///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.10.2020, baslangic kilosu:73, hedef:60
Ruhumunfreski (97///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.10.2020, baslangic kilosu:97, hedef:80

Son düzenleme:
29 Ekim ne yedim?
7.30 3yk Yulaf ezmesi+ 1cay bardağı süt+ tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
12.00 1 elma ve mandalina
14.00 4yk yoğurt ve 8 badem
18.00 4 çatal Makarna
2lt su

gunaydin kizlarr
gecen hafta 74.7
bu hafta 74.1
fark 0.6
%0.80
Yawrukush Arrietty_ kizlar bu hafta izne ayrilmak istiyorum. yoruldum sanirim. izin fikri 3 haftadir kafamda. biliyorum arti kilo ile donecegim ama suan izne ayrilmaya ihtiyacim var. en fazla iki hafta icinde dönerim insallah.

Eklentiler

• 20201027_182158.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 30
Eşinde kendince haklı bence böyle düşünürsen inan rahatlarsın çünkü eşinin ailesi ölse gerçekten o ev size kalıcak dünyanın kuralı bu yani bence biraz daha rahat davranırsan herşey düzelir çünkü çok basit bir konu bence mesela eşin ailesi ile ilgili konuştuğu zaman ona hak vererek konuş ve ailesinin oğlundan bişey istemesi senin zoruna gitmemeli bence çünkü o onların evladı sen ileride evladından. Birşey istesen oğlunun eşi böyle davransa hiç hoş değil demmeki eşin borçların altından kalkabiliyor ki ailesinede yapıyor bence akılına bırak ne halleri varsa görsün canım sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…