Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Artık gerçekten yoruldum canım bu bir günün etkisi değil malesef.. Senelerin birikimi.. ondan bu bikkinliğim
Seni çok iyi anlayabiliyorum, son bulsun artık istiyorsun, gerçekten yorulmuşsun ama vardır bunda da bir hayır. Rabbim biz insanlara taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş. Şöyle aç bir inşirah suresi, kapat gözlerini dinle, ruhuna şifa olsun. Yada dök içini, için rahatlasın.
Aramıza hoşgeldin

O birincilik sadece bu haftaya mahsus unutma kaptanım önümüzde ki hafta alacağım ifadeni

R Ruhumunfreski canım yarın tartı günümüz. Bu anlatacağım kural tüm takımlar için geçerli editörden gelen bir kural. Aç karnına ve çıplak olarak kıyafetlerinde artısı var çünkü tartılıp tartı fotosu ile burada paylaşman gerek. Fakat bir kağıtta kullanıcı adın ve o günün tarihide o fotoğraf içinde belli olmalı yoksa bildirimin geçersiz olur.
Yani şöyle
Cuma tartım: xxxx

Yaa umarım hoşbuldum :) benim ve herkesin zayıflamasını canı gönülden istiyorum. Peki ne yapmam gerekiyor şimdi yediklerimi yazacağım ben yarın leslie başlamayı planlıyordum normalde 1 haftadır neredeyse evde yürüyüş ve koşu yapıyorum 40 dk kadar malum evden çıkmadığımız için 0 hareketim şuan

Tamamdır mesajını görmedim o zaman ben uyandığımda bu şekilde tartılıp buraya atarım

Ama her yorgunluktan sonra bi güzellik var. Her gecenin bir sabahı olduğu gibi. Kalbinizdeki yorgunluğu gören bilen Allah dermanıda olur.
7 yıldır ben o güzelliği bekliyorum.. bişey diyemiyorum artık o insanlara.. inşaallah hayatımdan biran önce çıkarlarda bende çocuklarımda rahatlariz

@_Vera_ ay canım kaptanım senin de yaşın küçükmüş ama masallah spor puaninda birincilik hep sende

Hemde öyle çok yoruldum ki.. eşimin ailesi sağolsun evlendigimizden beri saçma sapan istekleri ile yakamdan dusmediler.. eşim olacak aileci şahısta onların her isteği için burnumuzdan getirdi.. evlendik evleneli onlar için kavga ediyoruz.. su mübarek günü tek duam onlardan ve eşim olacak kişiden kurtulmak

Hoşgeldin canım insAllah dilediğin kiloya ulaşırsın

Takım işleyişimiz şöyle her gün neler yemişsin ne kadar su içmişsin ve hangi sporlarları yapmışsın yazıyorsun. İlk sayfada görmüşsündür bir puan listesi var oradan yaptığın sporlarını puanlıyorsun öyle yazıyorsun. Aldığın puanlar haftalık tablo olarak tutuluyor ve haftanın birincisini seçiyoruz. Normalde haftalık eşlerimiz var örneğin vera ve ruhumunfreski eş oldu. Birbirimizi spora teşvik ediyoruz menülerimize etiketleyip aa vera bu tost olmamış sana 50 mekik cezası veriyorum ya da vera Çok güzel bie gün geçirmişsin ama sporun az olmuş hadi biraz daha spor yap diyoruz. Ama bu hafta eşimiz yok bireysel takılma haftamız değişiklik olsun dedik menülerine herkes yorum yapabilir sende herkese yorum yapabilirsin eşin olsa da yapabilirsin tabii. Spor konusunda herkes rakibin bu hafta. Leslie olabilir biz takım olarak leslieyi çok severiz hele ben bayılırım. Birlikte her gün yaparız

@_Vera_ ay canım kaptanım senin de yaşın küçükmüş ama masallah spor puaninda birincilik hep sende
Konseptim zıtlık yaş küçük puan büyük
Gozumun önünden mantılar borekler icli köfteler cekiyo aklima geldikçe su iciyorum
Ya kankam sen bu hafta takımda çok aktif ol aslında biraz daha aktif olsan sende puanlarda ortalığı kasıp kavurursun o enerjiyi alıyorum senden neden gelmiyorsun gün içinde. Bu hafta bak bekliyorum özellikle seni. Birinci olacam diye bize hava atanlara gösteriyoruz gücümüzü

Çok iyi valla ne yalan söyleyeyim sporu hiç sevmem ama süreci hızlandırmak istiyorum çünkü bir şeylerden kısıp diyet yapmak acılı bir süreç daha önce hiç leslie denemedim yarın denemeyi planlıyorum bana uyan şekilde sporumu yapıp puanını yazarım inşallah yediklerim ile birlikte. Hadi bakalım inşallah güzel bir yolculuk olur

Ah gülüm ya Allah kolaylık versin başkaları için tartışmak aile bağlarını fazlasıyla yıpratıyor ki çok uzun süredir bu sorunlara maruz kalmışsın rabbim yolunu bahtını açık etsin, boşan demek kolay, bu konuda da kaygıların vardır belki bilemiyorum. Allah gönlünden geçirdiğini hakkında hayırlı eylesin, eğer senin için ayrılmak hayırlı olacaksa inşallah kendi düzenini kurarsın kimseye muhtaç olmadan.
Herhangi bir yola başvurdunuz mu, mesela aile danışmanı gibi? Belki o şekilde yuvanızı kurtarabilirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…