Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah yardimcin olsun canim insallah en kisa surede bir çözüm bulursunuz sorununuz tam olarak ne bilmiyorum ama insallah sizi rahatlatacak sizi uzmeyecek olaylar olur bundan sonra hayatinizda

canim bu herifleri takmamak gerekiyor. kendi canimizdan gidiyor. konusup konusup sussunlar he deyip gecelim biz de
umarim anlar esin gercek ailesinin kiymetini

Bak ben bu takıma geldim Arrietty_ kaptanımız gördüm ilk gün daha bin küsür puan almış. Kıskandım bi dedim leslie yapim bende 15 dk yaptım 7 bin felan da adım ölmüşüm yorgunluktan ya bu spor işi ne olacak nasıl yapcam dedim. Şuanki halim 16 bin adım 45 dk leslie 2000 ipsiz ip atlama ve dahası bir günde. Sen kendine inan ve güven her şey olacak üstelik diyetten spordan keyif alacaksın eminim

Hadi bakalim canim guclerimizi birlestirelim aslinda ilk buraya geldigimde daha fazla spor yapiyordum sonra motivasyonum düştü niye bilmiyorum demekki bi gaza ihtiyacim varmis tatlim bnde senden bunu bekliyorum

Canim gitmiyor eşim aile danışmanı falan onun inandığı şeyler değil ki zaten kavgalarda ondan dolayı çıkmıyor ona göre hepsi benim hatam.. dusunki ailesi gelsin yemek yemek istemesinler ailem niye benim evimde rahat değil diye trip atan mizirdanan bı insandı kendileri.. Ailesi için 7 yıldır ettiğimiz kavganın sayısını bilemiyorum.. Boşanmaya maddi gücm var malesef çocuklarım elimi ayağımı bagliyorum. Onun tüm ilgisizligine rağmen çocuklarım baba baba diye deli oluyor..

Suyunu içerken iki çiğne mantı olarak hayal et bir daha ki yudumun da börek olsun
Şimdi şurda kız aç bende açım niye suyumuzu börek gibi çiğnettiriyorsun bize yazık değil mi? B Beklenen2 bunlar hep komplo içtiğimiz sudan bile börek mantı tadı aldırttırıp yarın kalori bombasına dönelim istiyorlar uymayalım kankam.

canim bu herifleri takmamak gerekiyor. kendi canimizdan gidiyor. konusup konusup sussunlar he deyip gecelim biz de
umarim anlar esin gercek ailesinin kiymetini
Canim takmayim diyorum surda sayıp saydirirken bana susamiyorum.. Herkes e karşılaştırması yok şunun karısı şöyle bak sen olsan yapmazsın vs bunları söylerken dinleyip susamiyorum.. inan o kadar soğudum ki insan eşi eve gelmedi diye yada gecikecek diye sevinir mi ? Onu. Eve gelmemesi benim bayramım oluyor

İnşallah biraz daha kilo kaybedersem vücudumdaki değişim motivasyonda olur. Ailem sağ olsun çok yardımcı oluyor benimle diyet yapıp benimle spor yapıyorlar hep kilo vermenin bir süreç olduğunu ve zamanı olduğunu düşünmüşümdür bence bu defa benim zamanım geldi inşallah gelmiştir

Ayy o zaman bn yandim simdi tam niyet etmeye baslamistim niyet etmek kaç kaliri acaba

Harikasın canım yarın kilo bildirimini gösterdiğim şekilde yap olur mu yoksa geçersiz sayılırsın

Keşke ikna olsa bir terapi görse, belki o zaman her şey yoluna girer. Ah çocuk oldumu işin içinde her şey daha da zor bir hal alıyor. Şöyle düşün siz bir yuvayı yürütememiş olabilirsiniz, dolayısıyla ayrılık olabilir ama bu evlatlarının babasız kalması anlamına gelmiyor. Yine görüşürler babalarıyla. Sen hiç eşine ayrılmak istediğini belirttin mi? Belki bunu bilmek kafasında bazı şeyleri değiştirir?

Tam sinir olmalik gercekten sizde o zaman sunun kocasi boyle sen olsan boyle yapamazsin deseydiniz belki o zaman hatasini anlardi. En nefret ettigim sey kiyaslanmak

Eşimin boşanma konusu mu defalarca boşanma konusu açıldı biraz önce bile kavgamız da beğenmiyorsan boşan başkasını bul diyen bı adam.. malesef ne bizi kaybetmekten nede yuvasının yıkılmasından zerre üzülme yaşamayacak bir adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…