Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla sabah pek vegan olmadı sanki menemen yedim ama başlıyorum artık öğlen köz patlıcan yerim yada fasulye

4 mile yaparım diye düşünüyorum 1 saat canım

Nee güzel anlatıyosunuz valla anlatım tarzınıza bayıldım ayıp olmazsa kaç yaşındasınız ve mesleğiniz nedir sanki bir öğretmen edası var gibi o yüzden sordum
53 yasimdayim, sadece emekliyim desem?
Forumda cok tanidik var.
Burayi kendime ozel alan ilan ettim, yakalanmak istemiyorum...

Masallah ablacim diyete tam gaz devam ediyorsun, azmine hayran olmamak elde degil
Senin yazilarini okuyunca benim kosasim geliyor
Spor arkadasi da bulmussun kendine ne güzel. Spor da insanin arkadasinin olmasi cok faydali. Benim simdi ki oturdugum yerde kimse yok o yüzden tembellik edip amaaan bosver yürüyüse cikma diye salliyorum ama elimden tutan biri olsa, bana yoldas olacak biri, kosa kosa giderdim.
Insallah brokolinin de faydasini görürsün

Ben normalde tek basima yurumeyi severim.
Ama bozulan saglik durumumdan dolayi yalniz cikmaya cekiniyorum.
Komsum halden anliyor sagolsun.
Ben de onun halinden anliyorum, birbirimizi bunaltmiyoruz.

Inan bana 15 dk bile yurusen, faydadir.
O esofmanlari uzerine cekip, spor ayakkabilarini da giymeyi bir kere aliskanlik edinince arkasi gelir.
Biraz kendimizi zorlamamiz lazim...

53 yasimdayim, sadece emekliyim desem?
Forumda cok tanidik var.
Burayi kendime ozel alan ilan ettim, yakalanmak istemiyorum...
Zaten forumda yok yok o ben değilim diye diye geziyoruz. Tanıdık çıkmaya pek hevesliyiz toplum olarak forumda bile tanıdık mıyız yoksaaaa diye gezenler var

Dünkü menum sabah
2 yumurta
Öğle
1 kase çorba
Aksam
3 4 tane danone
Su 1.5 lt
Spor 2500 adim 125 p
@_Vera_ Arrietty_
Cok az olmus canim disinden dolayi oldugunu biliyorum. Bugün nasil oldun?
Buyurun kahveye az içtikten sonra geldi aklıma çekmek
Afiyet olsun efendim
Haklisiniz da iste her insan farkli, bende yalniz cikmaya cekiniyorum. Sanki herkesin gözü üstümdeymis gibi hissediyorum Eskiden eltim ile komsuyduk, hergün cikar yürüyüsümüzü yapardik birlikte. Ikimize de cok iyi gelirdi. Iste taa ki tasinana kadar...

Arrietty_ kaptanim kastim buydu, sadece direnc banti ile yapilacagi icin bacaklarin acik bantin gergin olmasi gerekir.

Cok sakin bir semt ve belli saatlerde hemen herkes spor yapar gibi. Kimse kimseye bakmiyor, herkes kendi halinde.
O yuzden rahatiz.
Tez zamanda iyi bir spor arkadasi edinirsin insaallah.

Dun parkta birbirine yabanci iki hanim, aletlerde tanisiyorlardi. Bugun baktik birbirlerine tlf no veriyorlar. Cikmadan once arasalim diyorlar...
Bir sekilde sosyallesmenin yolunu bulmuslar.

Vermek istedigin mesaj "spor arkadasimi bekliyorum diyerek yürüyüsünü erteleme, sen sporuna cik arkadasin seni bulsun" mu? Aslinda cok mantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…