Sağol canımHayran Hayran okuyorum sizin bildiriminizi. Ne kadar guzel masallah. Sizin gibi 3 sabahdir Bende 500 ml limonlu su iciyorum. Gerci bugun 1L ictim. Galiba baya etkili
Cok cok gecmis olsun(
Valla sabah pek vegan olmadı sanki menemen yedim3 köz kapya yarım mısırın da yarısını yedim kahvaltım tamamsen ne yedin kanki
Kız bence sende sporda yürüyüş ve leslieden başka bişey yapma sende de çok ödem var bence çünkü 74 73 bandına takılısın kaç zamandır
Maşallah ne güzelafiyet olsun
4 mile yaparım diye düşünüyorum 1 saat canımKiyamam yaaa
Evet evet kurbaga bacagi tarzinda
Masallah Allah bagislasin canim ♥
Abinin yanina kivril desene kizinabelki seni rahat birakir
Kolay gelsin canim
Yansin yaglarben islerden baslayamadim ki daha. 2 tur iyi midir? yada üc olsun?
Cok güzel bir sonuc almissin kuzumcuma bence 65 i göreceksin
Afiyet olsun canim. Kac mile yapacaksin bakayim?
Bende calisiyorum canim, isim bitse de yemege spora girissem diye bakiyorum :)
53 yasimdayim, sadece emekliyim desem?Nee güzel anlatıyosunuz valla anlatım tarzınıza bayıldım ayıp olmazsa kaç yaşındasınız ve mesleğiniz nedir sanki bir öğretmen edası var gibi o yüzden sordum
Sagol canimÇook geçmiş olsun balım
Masallah ablacim diyete tam gaz devam ediyorsun, azmine hayran olmamak elde degilArrietty_ ben de burda olmayi cok sevdim, duygular karsilikli.
Herkes iyi mi?
Dun bruksel lahanasini pul biberli yogurtla yemistim ya, biraz gaz yapsa da sanki metabolizmama iyi gelecek. Bugun borokoli de sira...O da ayni sekilde iyi gelecek gibi.
Kahvaltidan sonra evi toparlayip, komsucugumla dooogru parka gittim.
Herkesin sporu kendine deyip, bir zaman sonra ayriliyoruz. O aletlere yonleniyor, ben yurumeye devam ediyorum.
Sag olsun, arkadas oldu bana.Bacaklarim yanana kadar yurudum. Git gel 5,3 km olmus.
Yuruyus ayni anda 70 veya 72 kasi calistiriyormus.
Her yasa hitap ediyor.
Eve donunce dustur, ara ogundur simdi dinlenmece...
Allah'a ne kadar sukretsem az. WC icin kalkmaya dusunen ben, parkta tam gaz yuruyorum.
Cogunuz benden cok kucuksunuz.
Gencliginizin kiymetini bilin kizlar.
Kendinize, sagliginiza zaman ayirin.
Guzel beslenin, bol bol hareket edin.
Harekette bereket vardir...
Maşallahınız var valla enerjinize hayran kaldım53 yasimdayim, sadece emekliyim desem?
Forumda cok tanidik var.
Burayi kendime ozel alan ilan ettim, yakalanmak istemiyorum...
HA RI KA4 mile yaparım diye düşünüyorum 1 saat canım
Ben normalde tek basima yurumeyi severim.Masallah ablacim diyete tam gaz devam ediyorsun, azmine hayran olmamak elde degil
Senin yazilarini okuyunca benim kosasim geliyor
Spor arkadasi da bulmussun kendine ne güzel. Spor da insanin arkadasinin olmasi cok faydali. Benim simdi ki oturdugum yerde kimse yok o yüzden tembellik edip amaaan bosver yürüyüse cikma diye salliyorum ama elimden tutan biri olsa, bana yoldas olacak biri, kosa kosa giderdim.
Insallah brokolinin de faydasini görürsün
Ooo afiyet olsun kankim. Bende çayımı içiyorum daha kahve saatim başlamadı.Buyurun kahveye az içtikten sonra geldi aklıma çekmek
Zaten forumda yok yok o ben değilim diye diye geziyoruz. Tanıdık çıkmaya pek hevesliyiz toplum olarak forumda bile tanıdık mıyız yoksaaaa diye gezenler var53 yasimdayim, sadece emekliyim desem?
Forumda cok tanidik var.
Burayi kendime ozel alan ilan ettim, yakalanmak istemiyorum...
Afiyet olsun sana da kankimOoo afiyet olsun kankim. Bende çayımı içiyorum daha kahve saatim başlamadı.Ama kendime 2 kuru incir vericem tatlı yiyim de kendime geleyim
Iyidir bizim insanimiz, iyidir...Zaten forumda yok yok o ben değilim diye diye geziyoruz. Tanıdık çıkmaya pek hevesliyiz toplum olarak forumda bile tanıdık mıyız yoksaaaa diye gezenler var
Cok az olmus canim
Afiyet olsun efendimBuyurun kahveye az içtikten sonra geldi aklıma çekmek
Haklisiniz da iste her insan farkli, bende yalniz cikmaya cekiniyorum. Sanki herkesin gözü üstümdeymis gibi hissediyorumBen normalde tek basima yurumeyi severim.
Ama bozulan saglik durumumdan dolayi yalniz cikmaya cekiniyorum.
Komsum halden anliyor sagolsun.
Ben de onun halinden anliyorum, birbirimizi bunaltmiyoruz.
Inan bana 15 dk bile yurusen, faydadir.
O esofmanlari uzerine cekip, spor ayakkabilarini da giymeyi bir kere aliskanlik edinince arkasi gelir.
Biraz kendimizi zorlamamiz lazim...
Cok sakin bir semt ve belli saatlerde hemen herkes spor yapar gibi. Kimse kimseye bakmiyor, herkes kendi halinde.Cok az olmus canimdisinden dolayi oldugunu biliyorum. Bugün nasil oldun?
Afiyet olsun efendim
Haklisiniz da iste her insan farkli, bende yalniz cikmaya cekiniyorum. Sanki herkesin gözü üstümdeymis gibi hissediyorumEskiden eltim ile komsuyduk, hergün cikar yürüyüsümüzü yapardik birlikte. Ikimize de cok iyi gelirdi. Iste taa ki tasinana kadar...
Vermek istedigin mesaj "spor arkadasimi bekliyorum diyerek yürüyüsünü erteleme, sen sporuna cik arkadasin seni bulsun" mu?Cok sakin bir semt ve belli saatlerde hemen herkes spor yapar gibi. Kimse kimseye bakmiyor, herkes kendi halinde.
O yuzden rahatiz.
Tez zamanda iyi bir spor arkadasi edinirsin insaallah.
Dun parkta birbirine yabanci iki hanim, aletlerde tanisiyorlardi. Bugun baktik birbirlerine tlf no veriyorlar. Cikmadan once arasalim diyorlar...
Bir sekilde sosyallesmenin yolunu bulmuslar.
Zeki insanlari seviyorum.Vermek istedigin mesaj "spor arkadasimi bekliyorum diyerek yürüyüsünü erteleme, sen sporuna cik arkadasin seni bulsun" mu?Aslinda cok mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?