Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamda patlican aldim bugun
Goruntuyu merak ettim.Tarifide :))
Ayy kaptanım çekemeden yedim valla ama çok lezzetli oldu tarifi veriyim 2 tane patlıcan közlemiş 1 tane küçük soğanla 1 küçük sarımsağı zeytin yağında hafif kavurdum üstüne pulbiber ve toz biber tuz ekledim sonra közlenmiş ve doğranmış patlıcanları ekledim birazda onla kavurdum oh mis afiyet olsun ben patlıcanlı herşeyi çok seviyorum valla

2.tur yapip evden ciktim.
Aksam da 2 tur yapmayi dusunuyorum
ah ah onun derdi benimle.Diyorum ama yok illede sen diyor.

Daha iyimisin bugun ?

Afiyet olsun canim

Tam dusundugum gibiymis
2 Tur yaptim bende. Is bitti, az sonra leslieye gececegim
O kurbaga bacaktan da yaptim, karin bölgesini zorluyor, begendim.
Ana kuzusu iste kiyamam

Nasıl peki yapılıyor ki
Kabak detoksu sabah 1 haşlanmış yumurta peynir ve 1 dilim tb ekmeği bol yeşillik domates salatalık ile kahvaltı yapıyosun sonra öğle ve akşam kabakları rendeleyip zeytin yağında pişir sonra üstüne sarımsaklı yoğurt üstüne nane pul biber ekleyebilirsin 1 2 tane ceviz de ekleyebilirsin bunu yiyosun 3 gün aynısı ayran detoksu da fotosunu atıyorum canım

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-03-14-12-51.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 20
Hyt-123 canim eger plato donemine girdiysen, bunu atlatmanin yolu daha fazla spor veya daha dusuk kalorili beslenme degilmis.

Vucut su az icilirse odem yaparak, besin az verilirse yag depolayarak kendini korumaya alirmis.

Vucudu "tehlike yok" deyip ikna etmenin ve rahatlatmanin yolu, 1 veya 1.5 gun kilolu olmayan birinin kalori ihtiyaci ne kadar ise ,gonlunce yiyip icmekmis.

Sakin sok diyete kalkisma.
Bedenini sasirt kâfi...

IF yapmiyorsun dimi ?
Ben normalde menulere bakarken gozum ,karbonhidrat,protein,yag ve kalori diye goruyor herseyi
Neyse cuma gunu. Kalori miktarin cook az. Protein miktari iyi, karbinhidratda oyle ama sebzelerden gelen saaglikli karbonhidrat eksim
Su spor sahane
Sabah gec kaldigini hatirliyorum.
Öglen miktari yine cok iyi
Ama aksam da yok. Tek ogun beslenirsen daha fazla yenmeli diye dusunuyorum.
Su ve spor yine sahane.

Balik ve tavuk sote miktari ne kadar bilmiyorum. Ama dengeli olmus ogle ekmekden karbonhidrat aksam da makarnadan.
Su ve spor

Kahvalti cok cok az olmus. Aksam guzel karbonhidrat i biraz asmis olsanda
Ve yine suyun ve sporun harika

Benim gordugum kadari ile miktarin az canim

akşama kabak yemeği var kabak yemeni tavsiye ederim evde varsa onunla kabak sğagetti yapabilirsin baya lezzetli oluyor

Ay agzim sulandi Afiyet olsun canim
Patlicana bende bayilirim.Hatta her sebzeyi yerim ben
2 Tur yaptim bende. Is bitti, az sonra leslieye gececegim
O kurbaga bacaktan da yaptim, karin bölgesini zorluyor, begendim.
Ana kuzusu iste kiyamam
Harikasin. Evet dedigin gibi . Ne yapalim canlari sagolsun. Ilerde cok ararim bu gunleri:)

Cok güzel bilgiler vermissiniz yine. Kesinlikle hak veriyorum size

Sağol canım

Evet ama şişlik var karnımda cuma günü güzel eksiler bekliyorum kendimden acaba su miktarımı 3.5 lt ye mi çıkarsam kaptanım ne dersin

Doğru söylüyorsun canım su miktarımı çoğaltmayı düşünüyorum

Kaptanım sen ne güzel bir insansın, üşenmemişsin son menüleri alıntılamışsın Değeri bilinesi kadın

akşama kabak yemeği var kabak yemeni tavsiye ederim evde varsa onunla kabak sğagetti yapabilirsin baya lezzetli oluyor
Ay şimdiden afiyet olsun gülüm
Şimdi öf dediğimiz şeylere hasret kalacağız bir gün değil mi zalim zaman

Tamam o zaman akşam yok galiba demi sabah bide öğlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…