- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Ayy kaptanım çekemeden yedim valla ama çok lezzetli oldu tarifi veriyim 2 tane patlıcan közlemiş 1 tane küçük soğanla 1 küçük sarımsağı zeytin yağında hafif kavurdum üstüne pulbiber ve toz biber tuz ekledim sonra közlenmiş ve doğranmış patlıcanları ekledim birazda onla kavurdum oh mis afiyet olsun ben patlıcanlı herşeyi çok seviyorum vallatamda patlican aldim bugun
Goruntuyu merak ettim.Tarifide :))
2 Tur yaptim bende. Is bitti, az sonra leslieye gececegim2.tur yapip evden ciktim.
Aksam da 2 tur yapmayi dusunuyorum
ah ah onun derdi benimle.Diyorum ama yok illede sen diyor.
Daha iyimisin bugun ?
Afiyet olsun canim
Tam dusundugum gibiymis
E English_teacherrr 'nin önerdigi kabak detoksu da cok faydali, hem ac kalmiyorsun hem kilo kaybediyorsun. Onu da deneyebilirsin canim.O zaman öyle yapayım bakalım yaaa
Kabak detoksu sabah 1 haşlanmış yumurta peynir ve 1 dilim tb ekmeği bol yeşillik domates salatalık ile kahvaltı yapıyosun sonra öğle ve akşam kabakları rendeleyip zeytin yağında pişir sonra üstüne sarımsaklı yoğurt üstüne nane pul biber ekleyebilirsin 1 2 tane ceviz de ekleyebilirsin bunu yiyosun 3 gün aynısı ayran detoksu da fotosunu atıyorum canımNasıl peki yapılıyor ki
IF yapmiyorsun dimi ?
Sabah gec kaldigini hatirliyorum.@_Vera_Arrietty_
Sabah ile geç kaldım koştur koştur gittim randevusu olan müşterilerime mahçup oldum
Neysee o yüzden kahvaltı yapmadım
Öğlen 2 de 2 tane lahmacun bol yeşillk
Akşam yemedim
3 lt su
1 ml lesile(105 p)
1 saat yürüyüş (240 p)
500 ip atlama (1000 p)
200 merdiven çıkma (600 p)
50 mekik (150 p)
Toplam puan (2095 puan)
Balik ve tavuk sote miktari ne kadar bilmiyorum. Ama dengeli olmus ogle ekmekden karbonhidrat aksam da makarnadan.
akşama kabak yemeği var kabak yemeni tavsiye ederim evde varsa onunla kabak sğagetti yapabilirsin baya lezzetli oluyor@_Vera_ kanki ben şimdi vegan beslencem ya yani yoğurt süt yemiycem peki yulaf lapasını nası yapsam su ile mi sadece akşama ne yiyceksin bulamdım bişe şimdi patlıcan közünü hafif zeytinyağında çevirdim soğanla çok lezzetli oldu
Ay agzim sulandiAyy kaptanım çekemeden yedim valla ama çok lezzetli oldu tarifi veriyim 2 tane patlıcan közlemiş 1 tane küçük soğanla 1 küçük sarımsağı zeytin yağında hafif kavurdum üstüne pulbiber ve toz biber tuz ekledim sonra közlenmiş ve doğranmış patlıcanları ekledim birazda onla kavurdum oh mis afiyet olsun ben patlıcanlı herşeyi çok seviyorum valla
Harikasin. Evet dedigin gibi . Ne yapalim canlari sagolsun. Ilerde cok ararim bu gunleri:)2 Tur yaptim bende. Is bitti, az sonra leslieye gececegim
O kurbaga bacaktan da yaptim, karin bölgesini zorluyor, begendim.
Ana kuzusu iste kiyamam
Hyt-123 canim eger plato donemine girdiysen, bunu atlatmanin yolu daha fazla spor veya daha dusuk kalorili beslenme degilmis.
Vucut su az icilirse odem yaparak, besin az verilirse yag depolayarak kendini korumaya alirmis.
Vucudu "tehlike yok" deyip ikna etmenin ve rahatlatmanin yolu, 1 veya 1.5 gun kilolu olmayan birinin kalori ihtiyaci ne kadar ise ,gonlunce yiyip icmekmis.
Sakin sok diyete kalkisma.
Bedenini sasirt kâfi...
Tamamdır kanki kabak yapim durakşama kabak yemeği var kabak yemeni tavsiye ederim evde varsa onunla kabak sğagetti yapabilirsin baya lezzetli oluyor
Sağol canımAy agzim sulandiAfiyet olsun canim
Patlicana bende bayilirim.Hatta her sebzeyi yerim ben
Harikasin. Evet dedigin gibi . Ne yapalim canlari sagolsun. Ilerde cok ararim bu gunleri:)
Cok güzel bilgiler vermissiniz yine. Kesinlikle hak veriyorum size
19 oldu o ablacım 20 olacak inşallah cumaya
Evet ama şişlik var karnımdaIF yapmiyorsun dimi ?
Ben normalde menulere bakarken gozum ,karbonhidrat,protein,yag ve kalori diye goruyor herseyi
Neyse cuma gunu. Kalori miktarin cook az. Protein miktari iyi, karbinhidratda oyle ama sebzelerden gelen saaglikli karbonhidrat eksim
Su spor sahane
Sabah gec kaldigini hatirliyorum.
Öglen miktari yine cok iyi
Ama aksam da yok. Tek ogun beslenirsen daha fazla yenmeli diye dusunuyorum.
Su ve spor yine sahane.
Balik ve tavuk sote miktari ne kadar bilmiyorum. Ama dengeli olmus ogle ekmekden karbonhidrat aksam da makarnadan.
Su ve spor
Kahvalti cok cok az olmus. Aksam guzel karbonhidrat i biraz asmis olsanda
Ve yine suyun ve sporun harika
Benim gordugum kadari ile miktarin az canim
Doğru söylüyorsun canım su miktarımı çoğaltmayı düşünüyorumHyt-123 canim eger plato donemine girdiysen, bunu atlatmanin yolu daha fazla spor veya daha dusuk kalorili beslenme degilmis.
Vucut su az icilirse odem yaparak, besin az verilirse yag depolayarak kendini korumaya alirmis.
Vucudu "tehlike yok" deyip ikna etmenin ve rahatlatmanin yolu, 1 veya 1.5 gun kilolu olmayan birinin kalori ihtiyaci ne kadar ise ,gonlunce yiyip icmekmis.
Sakin sok diyete kalkisma.
Bedenini sasirt kâfi...
Bacım sende gel dukan birası detoksuna. Gerçekten E English_teacherrr ve ben faydasını gördük. G GCA da aynı şekildeEvet ama şişlik var karnımdacuma günü güzel eksiler bekliyorum kendimden acaba su miktarımı 3.5 lt ye mi çıkarsam kaptanım ne dersin
Olurrr tamam o zaman yarın sabah başliyimBacım sende gel dukan birası detoksuna. Gerçekten E English_teacherrr ve ben faydasını gördük. G GCA da aynı şekilde
Kaptanım sen ne güzel bir insansın, üşenmemişsin son menüleri alıntılamışsınIF yapmiyorsun dimi ?
Ben normalde menulere bakarken gozum ,karbonhidrat,protein,yag ve kalori diye goruyor herseyi
Neyse cuma gunu. Kalori miktarin cook az. Protein miktari iyi, karbinhidratda oyle ama sebzelerden gelen saaglikli karbonhidrat eksim
Su spor sahane
Sabah gec kaldigini hatirliyorum.
Öglen miktari yine cok iyi
Ama aksam da yok. Tek ogun beslenirsen daha fazla yenmeli diye dusunuyorum.
Su ve spor yine sahane.
Su ve spor
Kahvalti cok cok az olmus. Aksam guzel karbonhidrat i biraz asmis olsanda
Ve yine suyun ve sporun harika
Benim gordugum kadari ile miktarin az canim
Ay şimdiden afiyet olsun gülümakşama kabak yemeği var kabak yemeni tavsiye ederim evde varsa onunla kabak sğagetti yapabilirsin baya lezzetli oluyor
Şimdi öf dediğimiz şeylere hasret kalacağız bir gün değil miAy agzim sulandiAfiyet olsun canim
Patlicana bende bayilirim.Hatta her sebzeyi yerim ben
Harikasin. Evet dedigin gibi . Ne yapalim canlari sagolsun. Ilerde cok ararim bu gunleri:)
Cok güzel bilgiler vermissiniz yine. Kesinlikle hak veriyorum size
OlurrrE English_teacherrr 'nin önerdigi kabak detoksu da cok faydali, hem ac kalmiyorsun hem kilo kaybediyorsun. Onu da deneyebilirsin canim.
Tamam o zaman akşam yok galiba demi sabah bide öğlenKabak detoksu sabah 1 haşlanmış yumurta peynir ve 1 dilim tb ekmeği bol yeşillik domates salatalık ile kahvaltı yapıyosun sonra öğle ve akşam kabakları rendeleyip zeytin yağında pişir sonra üstüne sarımsaklı yoğurt üstüne nane pul biber ekleyebilirsin 1 2 tane ceviz de ekleyebilirsin bunu yiyosun 3 gün aynısı ayran detoksu da fotosunu atıyorum canım
Yok yok öğlen ve akşam yenecek kabak sadece başka bişe yok canım bi sabah kahvaltısı yapılıyo onun dışında hep kabakTamam o zaman akşam yok galiba demi sabah bide öğlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?