Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ohh dinlen bol bol benim yerime de
Havalar sogudukca zorlasiyor su icme isi gibi görünüyor.
Ben normalde de cok az ictigim icin yaz, kis hic fark etmiyordu mevsimsel degisim
Menu cok guzel ama. Doyurucu ve dengeli.
1 lt bitti birazdan şişemi dolduracağım , umarım biter

5,3 km çok iyi tebrikler
ne güzel dedin harekette bereket vardır

Evet ya bilmiyorum yemiyorum da yürüyüş ve leslieden başka spor yapsam gitmez mi ki inşallah veririm yaaaaa

Yaaa acaba ben cumaya kadar şok diyet mi yapsam ne dersiniz kızlar sinirlerim bozuldu artık 7 leri bırakıp 6 lı sayılara geçmek istiyorumm

Yaaa acaba ben cumaya kadar şok diyet mi yapsam ne dersiniz kızlar sinirlerim bozuldu artık 7 leri bırakıp 6 lı sayılara geçmek istiyorumm
Sok diyet ile verdigin kilo kalici olmaz ki gülüm. Vücut su kaybettigi icin kilo birden düsüyor sonra yemeye baslayinca hooop yine geri geliyor. Onun yerine beslenmende baska bir seyi degistirsen? Corba günü yap sabah ögle aksam corba ic mesela

2.tur yapip evden ciktim.
Aksam da 2 tur yapmayi dusunuyorum
ah ah onun derdi benimle.Diyorum ama yok illede sen diyor.

Dünkü menum sabah
2 yumurta
Öğle
1 kase çorba
Aksam
3 4 tane danone
Su 1.5 lt
Spor 2500 adim 125 p
@_Vera_ Arrietty_
Daha iyimisin bugun ?
Buyurun kahveye az içtikten sonra geldi aklıma çekmek
Afiyet olsun canim
Arrietty_ kaptanim kastim buydu, sadece direnc banti ile yapilacagi icin bacaklarin acik bantin gergin olmasi gerekir.

Eki Görüntüle 2714822
Tam dusundugum gibiymis

@_Vera_ kanki ben şimdi vegan beslencem ya yani yoğurt süt yemiycem peki yulaf lapasını nası yapsam su ile mi sadece akşama ne yiyceksin bulamdım bişe şimdi patlıcan közünü hafif zeytinyağında çevirdim soğanla çok lezzetli oldu

ohh dinlen bol bol benim yerime de

1 lt bitti birazdan şişemi dolduracağım , umarım biter
Saol canim.Dinlenme pek olmadi :))
Ama temizlik ile yormadim kendimi
Oh mis afiyet olsun
Evet ya bilmiyorum yemiyorum da yürüyüş ve leslieden başka spor yapsam gitmez mi ki inşallah veririm yaaaaa
Yemedigin icin belki canim?Cok az yemek iyi degil.
Yuryus ve leslie gayet iti verirsin ikisi ile
Aaa sakin! Hem sagliksiz hemde takim kurallarina aykiri
Sakin bozma moralini. Cok dogal birsey takilip kalmak.
Yedigini,ictigini ve aktifligini bir gozden gecir istersen?
Ben geriye gidip bakayim cuma dan beri ne yemissin. Yorum yapayim.

Ogle yemegim.
Afiyetle yendi, bitti...
Afiyet olsun

O zaman öyle yapayım bakalım yaaa

Tamam o zaman

tamda patlican aldim bugun
Goruntuyu merak ettim.Tarifide :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…