ohh dinlen bol bol benim yerime debnnu yarin yolculuk yagmur olmazsa hala ayni plani uygulayacagim
Evet nupo bar i yerken farkindaydim. Halbuki aksam yemegim hazirdi ve cok guzel menuyu. Onu yedigim icin Yemek yemedim.
Onun disinda ise Git gel boyle Devam m 2 gun izinliyim diye cok mutluyum
@Yawrukush kaptanlikdan ayrildi. Kuzularina daha cok vakit ayirmasi gerektigi icin. Arada ugruyor ama
1 lt bitti birazdan şişemi dolduracağım , umarım biterHavalar sogudukca zorlasiyor su icme isi gibi görünüyor.
Ben normalde de cok az ictigim icin yaz, kis hic fark etmiyordu mevsimsel degisim
Menu cok guzel ama. Doyurucu ve dengeli.
Arrietty_ ben de burda olmayi cok sevdim, duygular karsilikli.
Herkes iyi mi?
Dun bruksel lahanasini pul biberli yogurtla yemistim ya, biraz gaz yapsa da sanki metabolizmama iyi gelecek. Bugun borokoli de sira...O da ayni sekilde iyi gelecek gibi.
Kahvaltidan sonra evi toparlayip, komsucugumla dooogru parka gittim.
Herkesin sporu kendine deyip, bir zaman sonra ayriliyoruz. O aletlere yonleniyor, ben yurumeye devam ediyorum.
Sag olsun, arkadas oldu bana.Bacaklarim yanana kadar yurudum. Git gel 5,3 km olmus.
Yuruyus ayni anda 70 veya 72 kasi calistiriyormus.
Her yasa hitap ediyor.
Eve donunce dustur, ara ogundur simdi dinlenmece...
Allah'a ne kadar sukretsem az. WC icin kalkmaya dusunen ben, parkta tam gaz yuruyorum.
Cogunuz benden cok kucuksunuz.
Gencliginizin kiymetini bilin kizlar.
Kendinize, sagliginiza zaman ayirin.
Guzel beslenin, bol bol hareket edin.
Harekette bereket vardir...
Evet ya bilmiyorum yemiyorum da3 köz kapya yarım mısırın da yarısını yedim kahvaltım tamamsen ne yedin kanki
Kız bence sende sporda yürüyüş ve leslieden başka bişey yapma sende de çok ödem var bence çünkü 74 73 bandına takılısın kaç zamandır
Maşallah ne güzelafiyet olsun
Yaaa acaba ben cumaya kadar şok diyet mi yapsam ne dersiniz kızlar3 köz kapya yarım mısırın da yarısını yedim kahvaltım tamamsen ne yedin kanki
Kız bence sende sporda yürüyüş ve leslieden başka bişey yapma sende de çok ödem var bence çünkü 74 73 bandına takılısın kaç zamandır
Maşallah ne güzelafiyet olsu
Ne zamandir ayni kilodasin?Yaaa acaba ben cumaya kadar şok diyet mi yapsam ne dersiniz kızlarsinirlerim bozuldu artık 7 leri bırakıp 6 lı sayılara geçmek istiyorumm
Afiyet olsun ablacim. Yogurdun üstünde ki ne tam anlayamadim?Ogle yemegim.
Afiyetle yendi, bitti...
Sok diyet ile verdigin kilo kalici olmaz ki gülüm. Vücut su kaybettigi icin kilo birden düsüyor sonra yemeye baslayinca hooop yine geri geliyor. Onun yerine beslenmende baska bir seyi degistirsen? Corba günü yap sabah ögle aksam corba ic meselaYaaa acaba ben cumaya kadar şok diyet mi yapsam ne dersiniz kızlarsinirlerim bozuldu artık 7 leri bırakıp 6 lı sayılara geçmek istiyorumm
Arkadasimin elcegizleriyle yaptigi %100 dogal aci mi aci pul biber.Afiyet olsun ablacim. Yogurdun üstünde ki ne tam anlayamadim?
2.tur yapip evden ciktim.Kiyamam yaaa
Evet evet kurbaga bacagi tarzinda
Masallah Allah bagislasin canim ♥
Abinin yanina kivril desene kizinabelki seni rahat birakir
Kolay gelsin canim
Yansin yaglarben islerden baslayamadim ki daha. 2 tur iyi midir? yada üc olsun?
Cok güzel bir sonuc almissin kuzumcuma bence 65 i göreceksin
Afiyet olsun canim. Kac mile yapacaksin bakayim?
Bende calisiyorum canim, isim bitse de yemege spora girissem diye bakiyorum :)
Daha iyimisin bugun ?
Afiyet olsun canimBuyurun kahveye az içtikten sonra geldi aklıma çekmek
Tam dusundugum gibiymisArrietty_ kaptanim kastim buydu, sadece direnc banti ile yapilacagi icin bacaklarin acik bantin gergin olmasi gerekir.
Eki Görüntüle 2714822
Bence şok diyet yapma canım yaa dengeni bozma hiçYaaa acaba ben cumaya kadar şok diyet mi yapsam ne dersiniz kızlarsinirlerim bozuldu artık 7 leri bırakıp 6 lı sayılara geçmek istiyorumm
Afiyet olsun ablacımOgle yemegim.
Afiyetle yendi, bitti...
BilmiyorumBence şok diyet yapma canım yaa dengeni bozma hiç
Kabak detoksu ayran detoksu yada çorba detoksu yap canım 2 3 gün bunlar işe yarayabilir benceBilmiyorumkii yaaa
Saol canim.Dinlenme pek olmadi :))ohh dinlen bol bol benim yerime de
1 lt bitti birazdan şişemi dolduracağım , umarım biter
Yemedigin icin belki canim?Cok az yemek iyi degil.Evet ya bilmiyorum yemiyorum dayürüyüş ve leslieden başka spor yapsam gitmez mi ki inşallah veririm yaaaaa
Aaa sakin! Hem sagliksiz hemde takim kurallarina aykiriYaaa acaba ben cumaya kadar şok diyet mi yapsam ne dersiniz kızlarsinirlerim bozuldu artık 7 leri bırakıp 6 lı sayılara geçmek istiyorumm
Afiyet olsunOgle yemegim.
Afiyetle yendi, bitti...
O zaman öyle yapayım bakalım yaaaSok diyet ile verdigin kilo kalici olmaz ki gülüm. Vücut su kaybettigi icin kilo birden düsüyor sonra yemeye baslayinca hooop yine geri geliyor. Onun yerine beslenmende baska bir seyi degistirsen? Corba günü yap sabah ögle aksam corba ic mesela
Tamam o zamanSaol canim.Dinlenme pek olmadi :))
Ama temizlik ile yormadim kendimi
Oh mis afiyet olsun
Yemedigin icin belki canim?Cok az yemek iyi degil.
Yuryus ve leslie gayet iti verirsin ikisi ile
Aaa sakin! Hem sagliksiz hemde takim kurallarina aykiri
Sakin bozma moralini. Cok dogal birsey takilip kalmak.
Yedigini,ictigini ve aktifligini bir gozden gecir istersen?
Ben geriye gidip bakayim cuma dan beri ne yemissin. Yorum yapayim.
Afiyet olsun
tamda patlican aldim bugun@_Vera_ kanki ben şimdi vegan beslencem ya yani yoğurt süt yemiycem peki yulaf lapasını nası yapsam su ile mi sadece akşama ne yiyceksin bulamdım bişe şimdi patlıcan közünü hafif zeytinyağında çevirdim soğanla çok lezzetli oldu
Nasıl peki yapılıyor kiKabak detoksu ayran detoksu yada çorba detoksu yap canım 2 3 gün bunlar işe yarayabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?