Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim ben hem iyi olmadigim hem de bu hafta gercekten odaklanamayacagim ve bildirim yapamayacagim icin izne ayrilmistim. hakikaten cok ihtiyacim var bu izne.

Canim gözümden kacmis evet baya ugrastirici. Haftaya cikaralim mi seni izne? Haftaya olan tablo hazir simdi hemen yazayim izne cikmak istedigini ki gözümden kacmasin
Kusura bakma
bu hafta izne ciktim dusuncesiyle ben kendimi iyice saldim kaptancigim. vera ya da yazdim az once gercekten cok ihtiyacim varmis bu izne.. yine kilo bildirimi yaparim ama bu saatten sonra nasil toplarim bilemiyorum canim.

bu hafta izne ciktim dusuncesiyle ben kendimi iyice saldim kaptancigim. vera ya da yazdim az once gercekten cok ihtiyacim varmis bu izne.. yine kilo bildirimi yaparim ama bu saatten sonra nasil toplarim bilemiyorum canim.
Saglik olsun canim
Cuma benim gözümden kacmis hata bende.
Sen Cuma bildirimi yap ardindan izne Devam.
Kendini hazir hissedince Bekleriz yine
Umarim hersey yolundadir

E-brulim sahane video buldun
Vaktin olursa bakiver

selamlar,

bu sabah: kapya biber + 1 soğanlı 2 yumurtalı omelt, salam, 1 salatalık
akşam: 1 uskumru ile haşlanmış sebze
sonrasında: yer fıstığı biraz

su: az içtim bugün, 1.5 tur anca
spor: sabah bi 3 saat oradan oraya yürüdüm ancak spor gibi değildi. 2 saat sayayım, 480p.

Artı olnadığına göre cuma harika bir sonuç gelecek
İnşallah canım
İnşaallah
Cumaya hedefim 79.3 olsun canım

Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin. Çok zor bir durum bebeğin sürekli ağlaması, benim kızım da kolikti sabah 4’lere kadar evin içinde gezerdim. Allah yardımcın olsun ve sana güç kuvvet versin, en çok buna ihtiyacın var. Oğluna kıyamam, için parçalanmıştır eminim sen nasıl rahat edeceksen öyle yap gülüm, biz seni sevdiğimiz için kal istedik ama durumun özel, en başta çocukların ailen geliyor
Yapalım bugün kaptanım şu ikinci hareketi ben çalışırken yapıyorum 100 defa acayip bir his, yanıyor bacaklar

Su disinda güzel
Onuda bugun telafi edersin
slm kizlar
sabah
2 yumurtali menemen 1 dlm tb ekmegkn6 zeytin sutlu kahve

1 mandalina

ara
2 wasa 1 tk fistik ezmesi

yarim muz

ogle
kinoali salata
sutlu kahve

elma
aksam
yarim tbk patatesli tazefasulye

su 2 lt
spor yok
Spor olmasada gununu begendim

Hosgeldin canim. Seni gormek ne guzel. Bizlerde seni ozledik . O 400gr artiyi sen hemencecik verirsin.
Su miktarini bir gozden gecir. Birde yesillik miktarini cogalt belki faydasi Olur. Deneye deneye cozecegz vucudumuzu
hoşbuldum canım umarım veririm bir anda nasıl da alınıyor o kilolar hiç anlayamadım
havalar soğuduğu için su miktarını azaltmıştım haklısın artırayım sen nasılsın neler yapıyorsun
çok güzel bir menü
20km otede minik bir sehre goz doktoru randevum var. Telefona gore 1 saatimi alir. Zaten giderken yokus asagi, bisikletliler icinde yol var. Ama Eve kac saat de gelirim bilmiyorum. Pisman olmam ve umarim hava benden yana Olur
naptın nasıl geçti , yokuş aşağı rahattır da bir de çıkışı var
bir çok insan için durum böyle ama farkında olmak da harekete geçemeni sağlar . ben mesela bir ısırık alırım o bana yeter , nadir regl dönemlerinde kriz geçiriyorum. evde abur cubur bulundurmamak en güzeli. benim eşim alıyor bana daha gösterme diyorum gizli gizli yiyor
Sularımızı içmeyi unutmuyoruz değil mi çıtırlarrrrr
walla unuttum yorum yazıp gidip şişemi doldurayım soğuk ama çok içemiyorum. dün içerisine sıcak su koydum daha iyi oldu
ya işte bu , bu duygu müthiş bir duygu. ben de doğum sonrası bir elbise aldım ve eski kiloma göre aldım. içine giremiyorum. dedim ben buna giricem. aylar geçti yavaş yavaş deneyimledim. bugün ilk kez giydim ve elbise bol oldu kendimi o kadar iyi hissediyorum ki, seni çok iyi anlıyorum aynen böyle devam. moral motive oluyor insan şu an bütün kıyafetlerim doğum öncesinin kıyafetleri yeni birşey almadım hiç ve çok mutluyum darısı tüm takım arkadaşlarımaaa
şahane bir menü
açık hava çarpmıştır canımmmm makarna çok olmuş bir öğünde olsaydı bariii
günde max 3 dilim ekmek öneririm canım gerçi akşam yarısını yemişsin ama. genel olarak sağlıklı bir menü . muz 1 minik de yeterli olurdu diye düşünüyorum. muz baya kilo aldıran bir meyve
patates püresi ve bulgur pilavı aynı öğünde fazla gelmiş canım. kalori hesabına göre az yemişsin ancak püreyle beraber bir öğünde ikisi fazla geldi
Sabah
Melemen
1 dl çavdar
Çay

Öğle
1 sb ayran+ 1 sb üzüm

Akşam
Et sote
Salata

Su 1,5 L
Spor ev işi başka bişi yok :)
Arrietty_ @_Vera_ @Tanssss
şahane bir menü
şahane bir menü daha
Oh be bitirdim gecmisi
ben bunu okurken 3 sayfam vardı benim de bitecek miiii dedim
şahane bir menü daha except nupo bar
patates püresi ı ıııhh onun dışında güzel menü
canım çok geçmiş olsun . anlıyorum seni, bebek bakımı zor, yeni annelik zor ama hepsi geçecek , hepsi geçiyor, kısa zamanda düzelir umarım
şahane bir menü daha ama çok az geldi, mini bir ara öğün olabilirdi
slm kizlar
sabah
2 yumurtali menemen 1 dlm tb ekmegkn6 zeytin sutlu kahve

1 mandalina

ara
2 wasa 1 tk fistik ezmesi

yarim muz

ogle
kinoali salata
sutlu kahve

elma
aksam
yarim tbk patatesli tazefasulye

su 2 lt
spor yok
2 wasa , fıstık ezmesi ı ıhhhh
Menum
Sabah
2 dilim ekmek
2 Kapya biber kızartması
Bı dilim peynir
Ballı Süt

Öğle
5 kaşık yoğurt
200gr karnabahar haslama

Akşam
Mercimek çorbası 1 kase
5 adet köfte

Su 2 lt
Spor 2 saat ev işi 240puan
güzel bir menü olmuş

benim dünki menüm:

sabah
1 h yumurta
1 bardak şekersiz filtre kahve

öğle
1 kase mercimek çorbası
3/4 p etli kuru fasulye

akşam
2 mercimek köftesi
4 adet zeytinyağlı sarma
1 galeta

su :1 lt ama gün boyu açık çay içtim ofis serindi
spor: ofis ve ev koşturması

Yawrukush nerede
@_Vera_

Nasilsin güzel kaptan?

Oleeey tamam canim her hareketi 20 defa yapacagim simdi.
Aslinda benim düsünürken aklima yapilacak bir hareket daha geldi ama nasil tarif edecegimi bilmiyorum
Dene bakayim belki anlarim
Iyiyim canim tesekkur ederim. Gerci gece uyku sorunum var. Kizim uyaniyor yaninda istiyor beni.
Sen nasilsin?

bnnu yarin yolculuk yagmur olmazsa hala ayni plani uygulayacagim
Evet nupo bar i yerken farkindaydim. Halbuki aksam yemegim hazirdi ve cok guzel menuyu. Onu yedigim icin Yemek yemedim.
Onun disinda ise Git gel boyle Devam m 2 gun izinliyim diye cok mutluyum

Yawrukush kaptanlikdan ayrildi. Kuzularina daha cok vakit ayirmasi gerektigi icin. Arada ugruyor ama

Son düzenleme:
Havalar sogudukca zorlasiyor su icme isi gibi görünüyor.
Ben normalde de cok az ictigim icin yaz, kis hic fark etmiyordu mevsimsel degisim
Menu cok guzel ama. Doyurucu ve dengeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…