- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
canim ben hem iyi olmadigim hem de bu hafta gercekten odaklanamayacagim ve bildirim yapamayacagim icin izne ayrilmistim. hakikaten cok ihtiyacim var bu izne.TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.Adının yanında soru işareti olan çıtırlar menülerinizi lütfen ihmal etmeyin!!!!!
Isim Cuma Cumartesi @esmeriiim ? ? Sismaniye Ödül Muaf ? @_Vera_ Ödül @nanekekik Ödül Muaf @Beklenen2 Ödül @Sivaskayseri Ödül 100İA Muaf @fyzanur ? Muaf @Canfeb Ödül @Ozlemlerhayallar B barga ? Ödül Muaf @MorVampirella Spor? Birgaripyolcu06 Ödül Arrietty_ 10M E-brulim Ödül @Periannem Ödül Ödül Muaf @Smneapdullah @Tekrar dene Ödül Muaf 20M Muaf sserendipity ? ? @CanTorun @Anonimmm @Ruhumunfreski Ödül 50M
@esmeriiim Canım 2 gündür bildirim yapmıyorsun.Her şey yolunda mı ?
Sismaniye cumartesi bildimini ya ben gözden kaçırdım ya da bildirim yapmamışsın dönüş yaparsan çok sevinirim.
sserendipity canım izne henüz ayrılmadın haftaya ayrılacaksın bildirim yaparsan çok sevinirim.
@Periannem B barga @fyzanur Cuma bildirimi yapmamışsınız kızlarcım menüleri yazarsanız çok sevinirim.
SU YARIŞMAMIZ
Yarışma birincisi +2000 puanın sahibi olacaktır.
İsim Cumartesi Toplam Su @CanTorun 6 lt @Anonimmm 5.5 lt @Ruhumunfreski 3 lt Arrietty_ 5 lt @Canfeb 2.2 lt @Smneapdullah 5.5 lt @Ozlemlerhayallar 4 lt @nanekekik 2 lt @_Vera_ 4.5 lt @Tekrar dene 4.5 lt @Beklenen2 5 lt Sismaniye 2 lt Birgaripyolcu06 4.5 lt @Sivaskayseri 5 lt @fyzanur 1 lt E-brulim 1 lt @MorVampirella 1.5 lt @Periannem 2 lt B barga 2.5 lt
@CanTorun Cuma gününde en çok suyu içen çıtır oldu.Kendisini tebrik ederim.
Cumartesi Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
HAFTANIN YARIŞI LESLİE VE ADIM ATMA
Kullanici Leslie Adım Toplam @Sivaskayseri 4000 200 @esmeriiim @_Vera_ 5 13.000 adım 1.175 Sismaniye @Beklenen2 5000 250 @nanekekik @fyzanur @Ozlemlerhayallar 15.000 adım 750 B barga @MorVampirella 7000 350 Birgaripyolcu06 30 dk yürüyüş+8000 adım 520 Arrietty_ 14.800 adım 740 E-brulim 8500 adım 425 @Periannem @Smneapdullah 3 mil 1saat +40 dk yürüyüş 795 @Tekrar dene sserendipity @Canfeb 1 saat yürüyüş+6000 adım 540 @CanTorun 4 mil 35 dk yürüyüş 565 @Anonimmm - 1 saat yürüyüş 240 @Ruhumunfreski 2 mil 40 dk yürüyüş+15700 Adım 1.155
KIZLAR YÜRÜYÜŞLERİ ADIM OLARAK YAZARSANIZ DAHA ADİL BİR PUANLAMA OLUR.
bu hafta izne ciktim dusuncesiyle ben kendimi iyice saldim kaptancigim. vera ya da yazdim az once gercekten cok ihtiyacim varmis bu izne.. yine kilo bildirimi yaparim ama bu saatten sonra nasil toplarim bilemiyorum canim.Canim gözümden kacmisevet baya ugrastirici. Haftaya cikaralim mi seni izne? Haftaya olan tablo hazir simdi hemen yazayim izne cikmak istedigini ki gözümden kacmasin
Kusura bakma
Saglik olsun canimbu hafta izne ciktim dusuncesiyle ben kendimi iyice saldim kaptancigim. vera ya da yazdim az once gercekten cok ihtiyacim varmis bu izne.. yine kilo bildirimi yaparim ama bu saatten sonra nasil toplarim bilemiyorum canim.
İnşallah canımArtı olnadığına göre cuma harika bir sonuç gelecek
İnşaallahEli masali seniiciyoruz iciyoruz
Bence cumaya harika eksi gelecek
Oyt. Cok gecmis olsun. Ben cektireli baya oldu ama hala hatirliyorum o aci ve sureci. Dinlen sen canim
Okadarcik pide den bisey olmaz. Dengeli beslenme olmus. Sadece su az. Ama sende farkindasin
Ne kadar guzel bir haber bu. Muthis bir duygudur eminim. Tebrik ederim canim
Diyecek soz yok. Hepsi harika
Cumaya hedefim 79.3 olsun canımIyi aksamlar kizCuma Hedef Tablosu
Eski usul devam ediyoruz. Pazartesi kontrol tartisi ve cumaya hedef belirliyoruz.
Evet pazartesi arti cikiyoruz cogumuz. Sebebide fazla salip rahat olmak diye dusunuyorum . Ayrica haftasonu pek aktif olmamakda buna sebep oluyor.
Cumaya bol eksiler
Kullanici Gecen Cuma kg Pazartesi Kontrol kg Cuma Hedef kg Arrietty_ 63 kg 67 kg (Tarti degisikligi) 66,5 kg @Sivaskayseri 104 kg 105,3 kg 103 kg E-brulim 71,1 kg 71.4 kg @Canfeb 65,4 kg 66,5 kg @Ruhumunfreski 95,4 kg 95.1 kg @Ozlemlerhayallar 68,6 kg 68.5 kg Sismaniye 65,5 kg 65,7 kg @MorVampirella 69.6 kg 69 kg @fyzanur 55,7 kg 56,6 kg 55 kg Birgaripyolcu06 79,8 kg 79,8 kg @Beklenen2 68,8 kg 69,3 kg 68,3 kg @CanTorun 89,5 kg 89,8 kg
Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin. Çok zor bir durum bebeğin sürekli ağlaması, benim kızım da kolikti sabah 4’lere kadar evin içinde gezerdim. Allah yardımcın olsun ve sana güç kuvvet versin, en çok buna ihtiyacın var. Oğluna kıyamam, için parçalanmıştır eminimDoğumdan sonra ilk reglim normalde bu kadar etkilemez ama galiba birazda birikmişligin etkisi. Aynen öyle totalde bakınca sabah ki tartıya göre ben 1.5 ayda 2 kg vermişim
Böyle artilarla takımı etkilemek istemiyorum canım cumaya kadar elimden geleni yapacağım eksi gelmek için
Benim kız kolik birde canım gezerken bile mutsuz elimden bıraksam ayağımda1.5 aydır eşim evdeydi izinli ama bugün ise başladı evdeki törer geri döndü . Oğlumun acikip kızı bırakıp doyuramadigim oldu ilk zamanlar sanırım ömrüm boyunca unutmayacağım oğlum acıktım demesinin üstüne geçen her dakika boğazıma durdu kızı bıraksam ağlamamasi gerek kalp damarında genişleme var odum kopuyor birşey olacak bide ilk defa böyle sürekli ağlayan bebek gördüm tecrübe yok, eşim kapıdan girdi
Oğlum baba annem bebeği bırakamadı çok acıktım dedi babası karnını doyurdu saatlerdir bende açtım ama oğlumla doydum yiyemedim bile . O zamanlara göre çok iyiyiz ama bugün daha iyi anladım bu strese hazır değilim daha relax liste derdi olmadan free gelip gitsem olmaz mı
Yapalım bugün kaptanımE-brulim sahane video buldun
Vaktin olursa bakiver
Fitness Tutorials Gym Tips on Instagram: "Home gym it is! 💪 Babes, do you like this routine? Will you give this a try? Let me know ❤ ⠀⠀ LIKE🤍| SAVE📌|SHARE👫🏻|CRUSH IT✅ ⠀⠀ 📸 All credits to respective owner(s) // @nana_health"
38K likes, 301 comments - fitnesstuts on October 25, 2020: "Home gym it is! 💪 Babes, do you like this routine? Will you give this a try? Let me know ❤ ⠀⠀ LIKE🤍| SAVE📌|SHARE👫🏻|CRUSH IT✅ ⠀⠀ 📸 All credits to respective owner(s) // @nana_health".www.instagram.com
Gunaydin canim.Herkese günaydınSpor dolu harika bir gün dilerim
Hadi yapalimYapalım bugün kaptanımşu ikinci hareketi ben çalışırken yapıyorum 100 defa acayip bir his, yanıyor bacaklar
Selam canimMenum
Sabah
2 dilim ekmek
2 Kapya biber kızartması
Bı dilim peynir
Ballı Süt
Öğle
5 kaşık yoğurt
200gr karnabahar haslama
Akşam
Mercimek çorbası 1 kase
5 adet köfte
Su 2 lt
Spor 2 saat ev işi 240puan
Su disinda güzelselamlar,
bu sabah: kapya biber + 1 soğanlı 2 yumurtalı omelt, salam, 1 salatalık
akşam: 1 uskumru ile haşlanmış sebze
sonrasında: yer fıstığı biraz
su: az içtim bugün, 1.5 tur anca
spor: sabah bi 3 saat oradan oraya yürüdüm ancak spor gibi değildi. 2 saat sayayım, 480p.
Spor olmasada gununu begendimslm kizlar
sabah
2 yumurtali menemen 1 dlm tb ekmegkn6 zeytin sutlu kahve
1 mandalina
ara
2 wasa 1 tk fistik ezmesi
yarim muz
ogle
kinoali salata
sutlu kahve
elma
aksam
yarim tbk patatesli tazefasulye
su 2 lt
spor yok
Nasilsin güzel kaptan?Gunaydin canim.
OleeeyHadi yapalimSporu sabahdan halledeceğim. Bunu ve cardioyu.
Yansin bacaklar.
Ne iyi fikir calisirken yapmak
hoşbuldum canımHosgeldin canim. Seni gormek ne guzel. Bizlerde seni ozledik . O 400gr artiyi sen hemencecik verirsin.
Su miktarini bir gozden gecir. Birde yesillik miktarini cogalt belki faydasi Olur. Deneye deneye cozecegz vucudumuzu
çok güzel bir menüGünaydın herkese dün
Sabah(9:40)
2 yumurtadan mantarlı omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
1kase çorba
3 YK bulgur
Salata 2dilim hellimle
Akşam
1 kase çorba
Salata
Fırında sebzeli tavuk
Su:2 lt spor: 15dk Leslie + ütü dans ederken+ mutfak dolabı silme
naptın nasıl geçti , yokuş aşağı rahattır da bir de çıkışı var20km otede minik bir sehregoz doktoru randevum var. Telefona gore 1 saatimi alir. Zaten giderken yokus asagi, bisikletliler icinde yol var. Ama Eve kac saat de gelirim bilmiyorum. Pisman olmam ve umarim hava benden yana Olur
bir çok insan için durum böyle ama farkında olmak da harekete geçemeni sağlar . ben mesela bir ısırık alırım o bana yeter , nadir regl dönemlerinde kriz geçiriyorum. evde abur cubur bulundurmamak en güzeli. benim eşim alıyor bana daha gösterme diyorum gizli gizli yiyorÇok özür dilerim argom için ama ben biraz yumurta yumurta ağza dayananınca harekete geçenlerdenim galibaokulda bile hep finallerde kalırım butlerde gecemi gündüzüme katıp geçerim (çalışmıyorum öğrenciyim hala bu arada) adına sağlıklı yaşam diyerek başladığım her hareketim hüsranla sonuçlandı çünkü bir açığını buluyorum ya işte bir ısırık çikolatadan nolacak sonuçta yediğin miktar önemli diye alınan bir ısırık ikinci ısırığı beraberinde getiriyor TV karşısında bir şey yeme alışkanlığım pek yok
walla unuttum yorum yazıp gidip şişemi doldurayımSularımızı içmeyi unutmuyoruz değil mi çıtırlarrrrr
ya işte bu , bu duygu müthiş bir duygu. ben de doğum sonrası bir elbise aldım ve eski kiloma göre aldım. içine giremiyorum. dedim ben buna giricem. aylar geçti yavaş yavaş deneyimledim. bugün ilk kez giydim ve elbise bol oldu kendimi o kadar iyi hissediyorum ki, seni çok iyi anlıyorum aynen böyle devam. moral motive oluyor insanİyi akşamlarrr çok mutluyum evlenmeden önceki kabanıma giremiyodum resmen ve bugun bi denemek istedim kolları azcık dar olmakla beraberolduuuu ve kışa kadar ben girerim bunun içine demiştim başardım . yaza kadar da istediğim kiloya gelirim ben bu gazla
şahane bir menüGirmişken menümü de yazayım malum 4 30 da bitiyo benim yeme işi
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir bir çay kaşığı çemen domates ve salatalık
Öğle köz patlıcanlı yoğurtlu salata
Ara kuru erik 2 tane
Akşam kuru dut ve kuru üzümlü yulaf lapası
Suyum 3 lt
Spor 4 mile leslie 1 saat ev temizliği 540 puan sanırım toplam doğrudur umarım
Arrietty_ @_Vera_
açık hava çarpmıştırKızlar bende niyeyse 8 saat inşaatta çalışmış duvar ustası gibi yorgunum bugün. Dün köyde açık hava çarptı herhalde. Tabloları yarın yapcam kusuruma bakmayın.
Menümü yazayım
Sabah yarım haşlanmış mısır
Öğle 2 köz kapya 2 havuç 2 yk makarna
Akşam 2 yk kabak yemeği 3 yk makarna 2 kuru incir salata
Ara 5 üzüm kurusu minik minik
Su 2.5 spor ev içinde 3500 adım
günde max 3 dilim ekmek öneririm canım gerçi akşam yarısını yemişsin ama. genel olarak sağlıklı bir menü . muz 1 minik de yeterli olurdu diye düşünüyorum. muz baya kilo aldıran bir meyve
patates püresi ve bulgur pilavı aynı öğünde fazla gelmiş canım. kalori hesabına göre az yemişsin ancak püreyle beraber bir öğünde ikisi fazla geldi
şahane bir menü
şahane bir menü daha@_Vera_ ,Arrietty_
Herkese hayirli aksamlar...
Gune rutinim 400 ml'lik bir bardak ilik limonlu su ile basladim...
KAHVALTI:
Bir buyuk kapya biber.
3 sivri biber.
1 salatalik.
5 badem.
5-6 adet dut kurusu.
3 zeytin.
2 ince dilim t.bugday ekmeginden peynirli tost.
1 haslanmis yumurta.
1 bardak acik cay.
Kahvaltidan hemen sonra sade Turk kahvesi.
ARA:
Limon dilimli yesil cay.
1 gun kurusu kayisi
2 findik.
OGLE:
6 adet buharda pismis bruksel lahanasi.
Uzerine bol pul biberli yogurt.
ARA:
1 kupa limon dilimli yesil cay.
2 cig findik
1 gun kurusu kayisi.
AKSAM:
3 izgara kofte.
1 s.bardagi kefir.
SU: 3 Lt
SPOR:
Sabah yuruyusu+ Aksam yuruyusu= 11552 adim
TOPLAM PUAN= 577
ben bunu okurken 3 sayfam vardı benim de bitecek miiii dedimOh be bitirdim gecmisi
şahane bir menü dahaBende gunumun ozetini yazayim
Sabah kahvaltidan 30dk önce 500ml limonlu su
Kahvalti
2 yumurta. Sahanda.
Üstüne biraz Cecil peyniri
Ara 7kaju
3 brezilya Bademi
Ogle
300gr beyaz balik, Sebze sosunda
Ara
7kaju
3 brezilya Bademi
Aksam
1 nupo bar
Su 2,5 L
Spor
14750 adim
45 dk bikeerg
@_Vera_
patates püresi ı ıııhhİyi akşamlar kızlar, şimdiden herkese güzel bir gece diliyorum. Acayip yorgunum, yarın yine iş var erken kalkmam lazım, menümü paylaşıp kaçıyorum.
Sabah: 7 zeytin, 2 kuru incir
Ara: 1 kapya biber tostu
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası
4 mozarellalı ızgara mantar
1 el kadar parça ızgara biftek ve 3 yk patates püresi
kırmızı lahana salatası
Su: 2 litre (0,5 litresi limonlu)
Spor: 15 dakika yoga
15 dakika Leslie - 105 puan
4500 adım - 225 puan
Arrietty_ @_Vera_
canım çok geçmiş olsun . anlıyorum seni, bebek bakımı zor, yeni annelik zor ama hepsi geçecek , hepsi geçiyor, kısa zamanda düzelir umarım2-3 ayda bir takip ediliyor canım inşallah düzelir 1 yaş sonrasinda düzelme gözlemleniyormus. Doğum zor geçerse bebek o esnada strese girdiği için oluyormuş kardiyoloji öyle diyor çünkü tek damarda problem görünüyor çok şükür oda geçerse inşallah korkumuz kalmayacak . Aslında bekleyip izin hakkım dolsun dedim ama kafam allak bullak bir cumaya kadar atayım odemleride kesin kararimi söylerim
şahane bir menü daha ama çok az geldi, mini bir ara öğün olabilirdiselamlar,
bu sabah: kapya biber + 1 soğanlı 2 yumurtalı omelt, salam, 1 salatalık
akşam: 1 uskumru ile haşlanmış sebze
sonrasında: yer fıstığı biraz
su: az içtim bugün, 1.5 tur anca
spor: sabah bi 3 saat oradan oraya yürüdüm ancak spor gibi değildi. 2 saat sayayım, 480p.
2 wasa , fıstık ezmesi ı ıhhhhslm kizlar
sabah
2 yumurtali menemen 1 dlm tb ekmegkn6 zeytin sutlu kahve
1 mandalina
ara
2 wasa 1 tk fistik ezmesi
yarim muz
ogle
kinoali salata
sutlu kahve
elma
aksam
yarim tbk patatesli tazefasulye
su 2 lt
spor yok
güzel bir menü olmuşMenum
Sabah
2 dilim ekmek
2 Kapya biber kızartması
Bı dilim peynir
Ballı Süt
Öğle
5 kaşık yoğurt
200gr karnabahar haslama
Akşam
Mercimek çorbası 1 kase
5 adet köfte
Su 2 lt
Spor 2 saat ev işi 240puan
Dene bakayim belki anlarimNasilsin güzel kaptan?
Oleeeytamam canim her hareketi 20 defa yapacagim simdi.
Aslinda benim düsünürken aklima yapilacak bir hareket daha geldi ama nasil tarif edecegimi bilmiyorum
Havalar sogudukca zorlasiyor su icme isi gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?