- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Günaydın canımmHerkese günaydınSpor dolu harika bir gün dilerim
Tamam günah benden gitti deniyorum ve eminim ki hic bir sey anlamayacaksinDene bakayim belki anlarim
Iyiyim canim tesekkur ederim. Gerci gece uyku sorunum var. Kizim uyaniyor yaninda istiyor beni.
Sen nasilsin?
Disli rakibem nasilsin neler yapiyorsun?Günaydın canımm
kız kardesine de Allah sabır versin dayansın 4den sonra bi tık daha iyi ben 1,5 ayllıkken allahımmnasıl gececek 2 ay daha derdim suan bal kaymak o hallerine göre .sagol canım bencede ben bebek buyuyene kDr free olayımCanim cok gecmis olsun kizina. Aglayan bebek cok zor. Kizkardesim de ayni durumda. Hatta gecen hafta 2 saat baktim. Durmadan agliyor uyku hic yok, reflu ve kolik bir bebek daha 2aylik olacak.
Sen free takil nasil istersen oyle olsun. Kapimiz acik Sanaoglunada kiyamam
amin canım , ıkımızede ders oldu o gun ac degilse bile kardesi ne zaman sakınse yemek yedi yavrum stoklamak içinÇok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin. Çok zor bir durum bebeğin sürekli ağlaması, benim kızım da kolikti sabah 4’lere kadar evin içinde gezerdim. Allah yardımcın olsun ve sana güç kuvvet versin, en çok buna ihtiyacın var. Oğluna kıyamam, için parçalanmıştır eminimsen nasıl rahat edeceksen öyle yap gülüm, biz seni sevdiğimiz için kal istedik ama durumun özel, en başta çocukların ailen geliyor
Yapalım bugün kaptanımşu ikinci hareketi ben çalışırken yapıyorum 100 defa acayip bir his, yanıyor bacaklar
Kurbaga bacagi acar gibi mi? Kafamda biraz canlandirmaya calisinca oyle bir goruntu cikti. Kardiom bitti simdi lastik yanimda.Tamam günah benden gitti deniyorum ve eminim ki hic bir sey anlamayacaksin
Simdi bacaklarina direnc bantini takiyorsun ve bacaklari aciyorsun. Bu arada tabi sandalyede oturuyoruz. Sonra ayni anda iki bacagi kaldiriyoruz ve ardindan indirip ayak uclarini yere dokunduruyoruz. Bu sekilde tekrar ediyoruz. Bunu yaparken de direnc bantini gergin tutuyoruzöffne anlattim be
Senin kuzular kac yasinda kaptanim? Benim cadi da öyle, gece 11 de uyanmis tuvalete gitmek icin, tabi tek basina gitmiyor beni cagiriyor sonra da yanina gelsem olur mu diye sordu. Hayir sen olunca ben rahat uyuyamiyorum, git simdi yatagina sabah gelirsin dedim. Bir baktim gece 1 bucukta geldi kivrildi yanimasonrada onun üstünü örtmekten uyuyamadim.
Disli rakibem nasilsin neler yapiyorsun?
Kolay gelsingunaydin kizlar
sabah kosusturmasina baslamadan bi yazayim dedim. sonra aksama kada ugrayamiyorum
Veram ne guzel bir sonuc bu. Sen bu hafta sadece yuru. Baska hicbir spor yapma. 66 i da gorursun sabit kalsan bile iyi ama ben eminim 66 i goreceksin. Uzun sure takili kalinca oyle bir kirilma oluyor ki. Hizlica gitmeye basliyor kilolarGünaydın kızlarnasılsınız? Spor planlarınız neler? Benim tüm gün hiççç sevmediğim bir dersim var
Bu arada şu fotoyu şuraya ekliyim 3 haftadır görmek istediğim kilo. Cuma günü kesin 67 çıkarım yine çünkü beni asla salmıyor 67.
Eki Görüntüle 2714775
Sade soda da al kaptanım yeşil çay detoksu yaparızVeram ne guzel bir sonuc bu. Sen bu hafta sadece yuru. Baska hicbir spor yapma. 66 i da gorursun sabit kalsan bile iyi ama ben eminim 66 i goreceksin. Uzun sure takili kalinca oyle bir kirilma oluyor ki. Hizlica gitmeye basliyor kilolar
Kolay gelsin canim.
Ben kardio 2 tur da direnc bandi ile bacak calistim. Simdi uzakda turk marketine gidiyorum Kurufasulye almak icin :))
İyiyimm canım kahvaltı mı yaptım bugun planım yine leslieee tabiki her zamanTamam günah benden gitti deniyorum ve eminim ki hic bir sey anlamayacaksin
Simdi bacaklarina direnc bantini takiyorsun ve bacaklari aciyorsun. Bu arada tabi sandalyede oturuyoruz. Sonra ayni anda iki bacagi kaldiriyoruz ve ardindan indirip ayak uclarini yere dokunduruyoruz. Bu sekilde tekrar ediyoruz. Bunu yaparken de direnc bantini gergin tutuyoruzöffne anlattim be
Senin kuzular kac yasinda kaptanim? Benim cadi da öyle, gece 11 de uyanmis tuvalete gitmek icin, tabi tek basina gitmiyor beni cagiriyor sonra da yanina gelsem olur mu diye sordu. Hayir sen olunca ben rahat uyuyamiyorum, git simdi yatagina sabah gelirsin dedim. Bir baktim gece 1 bucukta geldi kivrildi yanimasonrada onun üstünü örtmekten uyuyamadim.
Disli rakibem nasilsin neler yapiyorsun?
Bende dün başladım anca gider hafta sonu aldıklarımSade soda da al kaptanım yeşil çay detoksu yaparız
Tamamdir alayimSade soda da al kaptanım yeşil çay detoksu yaparız
3 gün yapalım salı çarşamba perşembe iyice ödem felan kalmasın sıkıldık şu ödem işlerindenTamamdir alayimne zaman yapariz detoxu. Carsamba ve Persembe mi
Kanki bence sende bu hafta yoğurdu kes vegan takılBende dün başladım anca gider hafta sonu aldıklarım
Yaaa ciddimi tamam yemem valla faydası nı gördüysen kanki bakalım ne olacak cumayaKanki bence sende bu hafta yoğurdu kes vegan takılben faydasını gördüm
Bilmiyorumhoşbuldum canımumarım veririm bir anda nasıl da alınıyor o kilolar hiç anlayamadım
havalar soğuduğu için su miktarını azaltmıştım haklısın artırayımsen nasılsın neler yapıyorsun
çok güzel bir menü
naptın nasıl geçti , yokuş aşağı rahattır da bir de çıkışı var
bir çok insan için durum böyle ama farkında olmak da harekete geçemeni sağlar . ben mesela bir ısırık alırım o bana yeter , nadir regl dönemlerinde kriz geçiriyorum. evde abur cubur bulundurmamak en güzeli. benim eşim alıyor bana daha gösterme diyorum gizli gizli yiyor
walla unuttum yorum yazıp gidip şişemi doldurayımsoğuk ama çok içemiyorum. dün içerisine sıcak su koydum daha iyi oldu
ya işte bu , bu duygu müthiş bir duygu. ben de doğum sonrası bir elbise aldım ve eski kiloma göre aldım. içine giremiyorum. dedim ben buna giricem. aylar geçti yavaş yavaş deneyimledim. bugün ilk kez giydim ve elbise bol oldu kendimi o kadar iyi hissediyorum ki, seni çok iyi anlıyorum aynen böyle devam. moral motive oluyor insanşu an bütün kıyafetlerim doğum öncesinin kıyafetleri yeni birşey almadım hiç ve çok mutluyum darısı tüm takım arkadaşlarımaaa
şahane bir menü
açık hava çarpmıştırcanımmmm makarna çok olmuş bir öğünde olsaydı bariii
günde max 3 dilim ekmek öneririm canım gerçi akşam yarısını yemişsin ama. genel olarak sağlıklı bir menü . muz 1 minik de yeterli olurdu diye düşünüyorum. muz baya kilo aldıran bir meyve
patates püresi ve bulgur pilavı aynı öğünde fazla gelmiş canım. kalori hesabına göre az yemişsin ancak püreyle beraber bir öğünde ikisi fazla geldi
şahane bir menü
şahane bir menü daha
ben bunu okurken 3 sayfam vardı benim de bitecek miiii dedim
şahane bir menü dahaexcept nupo bar
patates püresi ı ıııhhonun dışında güzel menü
canım çok geçmiş olsun . anlıyorum seni, bebek bakımı zor, yeni annelik zor ama hepsi geçecek , hepsi geçiyor, kısa zamanda düzelir umarım
şahane bir menü daha ama çok az geldi, mini bir ara öğün olabilirdi
2 wasa , fıstık ezmesi ı ıhhhh
güzel bir menü olmuş
Nee güzel anlatıyosunuz valla anlatım tarzınıza bayıldım ayıp olmazsa kaç yaşındasınız ve mesleğiniz nedir sanki bir öğretmen edası var gibi o yüzden sordumArrietty_ ben de burda olmayi cok sevdim, duygular karsilikli.
Herkes iyi mi?
Dun bruksel lahanasini pul biberli yogurtla yemistim ya, biraz gaz yapsa da sanki metabolizmama iyi gelecek. Bugun borokoli de sira...O da ayni sekilde iyi gelecek gibi.
Kahvaltidan sonra evi toparlayip, komsucugumla dooogru parka gittim.
Herkesin sporu kendine deyip, bir zaman sonra ayriliyoruz. O aletlere yonleniyor, ben yurumeye devam ediyorum.
Sag olsun, arkadas oldu bana.Bacaklarim yanana kadar yurudum. Git gel 5,3 km olmus.
Yuruyus ayni anda 70 veya 72 kasi calistiriyormus.
Her yasa hitap ediyor.
Eve donunce dustur, ara ogundur simdi dinlenmece...
Allah'a ne kadar sukretsem az. WC icin kalkmaya dusunen ben, parkta tam gaz yuruyorum.
Cogunuz benden cok kucuksunuz.
Gencliginizin kiymetini bilin kizlar.
Kendinize, sagliginiza zaman ayirin.
Guzel beslenin, bol bol hareket edin.
Harekette bereket vardir...
Kiyamam yaaakız kardesine de Allah sabır versin dayansın 4den sonra bi tık daha iyi ben 1,5 ayllıkken allahımmnasıl gececek 2 ay daha derdim suan bal kaymak o hallerine göre .sagol canım bencede ben bebek buyuyene kDr free olayım
amin canım , ıkımızede ders oldu o gun ac degilse bile kardesi ne zaman sakınse yemek yedi yavrum stoklamak için
Evet evet kurbaga bacagi tarzindaKurbaga bacagi acar gibi mi? Kafamda biraz canlandirmaya calisinca oyle bir goruntu cikti. Kardiom bitti simdi lastik yanimda.
Kizim 5,5 oglum da 8,5 yasinda
Bizimki gelse keske yanima. Hemen agliyor niye burda yoksun diye. Veya huysuzluk ediyor yari uykuda yokum diye. Abisi ile ayni odada.
Donemsel birsey ama gina geliyor cok erken kalkip isim de cok yogun oldugu icin
Kolay gelsin canimgunaydin kizlar
sabah kosusturmasina baslamadan bi yazayim dedim. sonra aksama kada ugrayamiyorum
Yansin yaglarKolay gelsin
E-brulim 20 tekrar ama kac tur yapmayi dusunuyorsun? 1.turu bitirdim. Simdiden ic bacaklarim yaniyor
Cok güzel bir sonuc almissin kuzumGünaydın kızlarnasılsınız? Spor planlarınız neler? Benim tüm gün hiççç sevmediğim bir dersim var
Bu arada şu fotoyu şuraya ekliyim 3 haftadır görmek istediğim kilo. Cuma günü kesin 67 çıkarım yine çünkü beni asla salmıyor 67.
Eki Görüntüle 2714775
Afiyet olsun canim. Kac mile yapacaksin bakayim?İyiyimm canım kahvaltı mı yaptım bugun planım yine leslieee tabiki her zamansen neler yapıyosun nasılsın nasıl gidiyor
3 köz kapya yarım mısırın da yarısını yedim kahvaltım tamamYaaa ciddimi tamam yemem valla faydası nı gördüysen kanki bakalım ne olacak cumaya
Kız bence sende sporda yürüyüş ve leslieden başka bişey yapma sende de çok ödem var bence çünkü 74 73 bandına takılısın kaç zamandırBilmiyorum
Maşallah ne güzelArrietty_ ben de burda olmayi cok sevdim, duygular karsilikli.
Herkes iyi mi?
Dun bruksel lahanasini pul biberli yogurtla yemistim ya, biraz gaz yapsa da sanki metabolizmama iyi gelecek. Bugun borokoli de sira...O da ayni sekilde iyi gelecek gibi.
Kahvaltidan sonra evi toparlayip, komsucugumla dooogru parka gittim.
Herkesin sporu kendine deyip, bir zaman sonra ayriliyoruz. O aletlere yonleniyor, ben yurumeye devam ediyorum.
Sag olsun, arkadas oldu bana.Bacaklarim yanana kadar yurudum. Git gel 5,3 km olmus.
Yuruyus ayni anda 70 veya 72 kasi calistiriyormus.
Her yasa hitap ediyor.
Eve donunce dustur, ara ogundur simdi dinlenmece...
Allah'a ne kadar sukretsem az. WC icin kalkmaya dusunen ben, parkta tam gaz yuruyorum.
Cogunuz benden cok kucuksunuz.
Gencliginizin kiymetini bilin kizlar.
Kendinize, sagliginiza zaman ayirin.
Guzel beslenin, bol bol hareket edin.
Harekette bereket vardir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?