hoşbuldum canım
umarım veririm bir anda nasıl da alınıyor o kilolar hiç anlayamadım
havalar soğuduğu için su miktarını azaltmıştım haklısın artırayım
sen nasılsın neler yapıyorsun
çok güzel bir menü
naptın nasıl geçti , yokuş aşağı rahattır da bir de çıkışı var
bir çok insan için durum böyle ama farkında olmak da harekete geçemeni sağlar . ben mesela bir ısırık alırım o bana yeter , nadir regl dönemlerinde kriz geçiriyorum. evde abur cubur bulundurmamak en güzeli. benim eşim alıyor bana daha gösterme diyorum gizli gizli yiyor
walla unuttum yorum yazıp gidip şişemi doldurayım
soğuk ama çok içemiyorum. dün içerisine sıcak su koydum daha iyi oldu
ya işte bu , bu duygu müthiş bir duygu. ben de doğum sonrası bir elbise aldım ve eski kiloma göre aldım. içine giremiyorum. dedim ben buna giricem. aylar geçti yavaş yavaş deneyimledim. bugün ilk kez giydim ve elbise bol oldu kendimi o kadar iyi hissediyorum ki, seni çok iyi anlıyorum aynen böyle devam. moral motive oluyor insan
şu an bütün kıyafetlerim doğum öncesinin kıyafetleri yeni birşey almadım hiç ve çok mutluyum darısı tüm takım arkadaşlarımaaa
şahane bir menü
açık hava çarpmıştır
canımmmm makarna çok olmuş bir öğünde olsaydı bariii
günde max 3 dilim ekmek öneririm canım gerçi akşam yarısını yemişsin ama. genel olarak sağlıklı bir menü . muz 1 minik de yeterli olurdu diye düşünüyorum. muz baya kilo aldıran bir meyve
patates püresi ve bulgur pilavı aynı öğünde fazla gelmiş canım. kalori hesabına göre az yemişsin ancak püreyle beraber bir öğünde ikisi fazla geldi
şahane bir menü
şahane bir menü daha
ben bunu okurken 3 sayfam vardı benim de bitecek miiii dedim
şahane bir menü daha
except nupo bar
patates püresi ı ıııhh
onun dışında güzel menü
canım çok geçmiş olsun . anlıyorum seni, bebek bakımı zor, yeni annelik zor ama hepsi geçecek , hepsi geçiyor, kısa zamanda düzelir umarım
şahane bir menü daha ama çok az geldi, mini bir ara öğün olabilirdi
2 wasa , fıstık ezmesi ı ıhhhh
güzel bir menü olmuş