5 yk kadar patates salatası. kabak spagettini burda gördüm de yaptim.Aralar biraz çok olmuş gibi canım 2 minik muz 5 kare bitter ceviz falan ama ana öğünler güzel
Afiyet olsun gitmiş sucuklar yapacak bişey yok
Ahh patatesler ama onun dışında çok güzel canım afiyet olsun
Patates salatası ne kadar canım ? Akşam spagetti okuyunca off yandık dedim ama Allah'tan kabak spagettiymis
karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş spor da yok o zaman 10 mekik cezası gelsin miMerhaba kizlar nasılsınız..
Menümü iliştiriyim hemen şuraya
Sabah
1 dilim ekmek
patatesli omlet
Bı dilim peynir
Sütlü kahve
Öğle
Bı Karnıyarık
Bı kase yoğurt
5 6 kaşık komposto
Salata
Akşam
Sütlü türk kahvesi
6 tane fındık
Su 2 lt
Spor 2 bucuk saat ev işi 300 puan
cuma ödül öğünümde denicemmmSana artık vecuteryanım diyeceğim
Kapyanın en güzel tavada kızartıp sıvı kremayla kaynatınca oluyor. Allah’ım şu diyeti bitirip yemeyi nasip et amin
harika bir gün canım adım sayın kaçDün uzun zamandır dışarı çıkmadığım için arkadaşım ile sözleştik, parka oturmaya gittik. Kimseler de yoktu ama beni açık hava çarptı sanırım. Biraz da fazla yürüyüş yapmışım yoruldum :)
Bugün
Saat 12.00 200 Gr yoğurt+ 3 hurma
Saat 15.00 sütlü kahve
Saat 18.00 terbiyeli ekşili köfte
Saat 22.00 sütlü kahve
Yaklaşık 1.5 lt su ama 2lt olacak :)
Arrietty_ @_Vera_ @Tanssss
izmirde mi yaşıyorsunuz?Deprem malesef hepimizi alt üst etti.Rabbim enkaz altındakilere dayanma gücü yakınlarını kaybedenlere sabır versinDeprem olayı dışında Bende iyiyim canım şükürRabbim ordakilere yardım etsin..
Menü yorumu için de teşekkür ederim canım
süper bir günBende menümü paylaşayım
Sabah: yarım muz, soğuk kahve
Öğlen: 1 kepçe mercimek çorbası, yarım dilim ekmek
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, koca bir kase salata (avokado, roka, ceviz, kırmızı lahana), 3 yk püre (çok gereksiz oldu atılmasın diye yedim)
Su: 2 litre
Spor: 2x20 direnç bantıyla hareketler, 15 dakika Leslie - 105 puan, 5500 adım - 275 puan
ooo kimleer gelmiş hoş gelmişIyi aksamlar kizlar, nasilsiniz?
Diyetleriniz nasil gidiyor
süper bir gün özellikle de su harika olmuş
Bende iyiyim canim cok sukur.İyi akşamlar canım iyiyim çok şükür iyi gidiyo sen nasılsın neler yapıyosun çocuklar nasıllar
Bende iyiyim gulum, disini cektirmissin nasil oldun?Iyiyiz canim sukur sen nasilsin nasil gidiyor
Canim Ebrum iyiyim sen nasilsin,kizin nasil?Hoşgeldin gülüm, şükür sen nasılsın? Çocuklar nasıl? Annelerinin daha sık onlarla olmalarından memnun mu afacanlar
Diş sana epey bir kilo kaybettirecek
Canim Veram hosbuldum guzelim, ozledim bir geleyim dedimkarbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş spor da yok o zaman 10 mekik cezası gelsin mi
cuma ödül öğünümde denicemmm
harika bir gün canım adım sayın kaç
izmirde mi yaşıyorsunuz?Deprem malesef hepimizi alt üst etti.Rabbim enkaz altındakilere dayanma gücü yakınlarını kaybedenlere sabır versin
süper bir gün
ooo kimleer gelmiş hoş gelmiş
süper bir gün özellikle de su harika olmuş
harika bir gün olmuş canım daha dengeli bir gün geçirmişsin
çok güzel bir gün olmuş kankim suyuna özellikle çok özendim
güzel bir gün olmuş kaptanım
tek kelimeyle şahane bir gün sporlar özellikle şahane
çok teşekkür ederim
ah o bitter olmayaydı iyiydi.Malesef 10 mekik cezası vermek zorundayım sana
çok güzel bir gün aslında patates kızartmasını da insanız yapmışken tadına bakmamak olmuyor ağzımıza atıyoruz bir kaç tane.Spor az ama yarın zaten telafi edicekmişsin sana güveniyorum
tebrik ederim 3 öğüne çıkmışsın sonunda patatesi de dengelemişsin
Yaaa çok üzücü bi olay hakkaten allah sabır versin ya çok üzüldüm arkadaşınaBende iyiyim canim cok sukur.
Deprem bizi derinden sarsti, bir arkadasimin arkadasi tum ailesini kaybetti dun..
Uzgunuz,keyifsiziz ama hayat bir yandan devam ediyor..
cocuklar iyiler sukur ayni yaramazliklara devam
Diyet,spor nasil
Bende iyiyim gulum, disini cektirmissin nasil oldun?
ama cuma tartıda yüzün gülecek eminimEvet artık biraz daha dikkat edicem
2 kizi(4-6 yasinda) ,2 yegeni (3-10yasinda) birde kayinvalidesi vefat ettiler..Yaaa çok üzücü bi olay hakkaten allah sabır versin ya çok üzüldüm arkadaşınainşallah allah beterinden saklasın
Harikasiniz hepiniz...kaptanım herkes pek bi güzel diyet yapıyor merdaneli emoji kullanamıyorum kimseye ceza kesemiyorum derece gelecek eminim
Allah sabır versin yaa çok kötü olmuş düşünemiyorum kendimi allahım sen koru2 kizi(4-6 yasinda) ,2 yegeni (3-10yasinda) birde kayinvalidesi vefat ettiler..
Bir daha hic toparlanacaklarini sanmam..Allahim dayanma gucu versin..
sende menü paylaşsana kaptanım.Liste dışı takıl bizimleHarikasiniz hepiniz...
Bende biraz yediklerimi duzene soksam fena olmayacak..
Ipin ucunu kacirdim..
Sizden birazda bana gelsin motivasyon
Konuyu degistireyim gulum,nasil bu hafta sporlarin?Allah sabır versin yaa çok kötü olmuş düşünemiyorum kendimi allahım sen koru
Valla hafta içi annemler burdaydı biraz salmıştım ama dünden itibaren yeniden konsantre oldum canım sporuma diyetime iyi gidiyo şükür. Oğluş da daha iyi valla öyle deli deli ağlaması kalmadı yaa çok şükürKonuyu degistireyim gulum,nasil bu hafta sporlarin?
Kuzun nasil?
HoşgeldinnKonuyu degistireyim gulum,nasil bu hafta sporlarin?
Kuzun nasil?
Veram su sira cok zor menu yazmak, dikkat etmek, egzersiz..Kendi basima biraz duzenlemeye calisayim.Biraz toparlarsam liste disinda katilirim araniza.sende menü paylaşsana kaptanım.Liste dışı takıl bizimle
Amiinn hepimizi gülümAllah sabır versin yaa çok kötü olmuş düşünemiyorum kendimi allahım sen koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?