Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara sabır versin insan ne kadar üzülse de hayat mecburen devam ediyor dediğin gibi. Arkadaşının da Allah yardımcısı olsun
İyiyiz şükür Özgem, kız kreşe gidip geliyor bende çalışıyorum. Bildiğin gibi bir değişiklik yok. Babam daha iyi, biraz ağrıları var ama o da geçecek inşallah. Öperim ikisini de tatlı yanaklarından ay hadi hayırlı olsun gülüm sevindim senin adına. Allah derslerinde kolaylık versin, inşallah sınavını da başarıyla tamamlarsın.

Toparlarsin canim,hep toparladin eskiden,yine yaparsin.
Ne güzel ailenle vakit gecirmissiniz,cok sevindim..

Hoşgeldinn deprem için çok üzgünüm kurban olduğum Allah yar ce yardımcıları oldun bütün deprem zedelerin inşallah
Hosbuldum canim nasilsin?
Amin cok zor bir durum yasamayanin anlayamayacagi kadar zor..Allah yardimcisi olsun hepsinin...

hemmen merdanemi aldım geldim.Stres etmek yok kaptanım önce sınavı halledicez sonra da diyeti.Sıkma canını hiç havadan destek de vereyim hemen

Amin cok zor bir durum yasamayanin anlayamayacagi kadar zor..Allah yardimcisi olsun hepsinin...
Sağol canım

Çok şükür iyiym
Amin inşallah

Amin Allah yardimcilari olsun..
1999 depreminde esimin kizkardesi,18yasindayken enkaz altinda vefat etmis..
Esimin ailesi hic normale donememis,normallerini ,eski hallerini bilmesem bile ,benim tanidigim 12 senelik halleri bile normal degil..Cok zor cok...
Masallah kizina bende onu operim yanaklarindan
Cok sagol kuzum insallah gecebilirim sinavi

Suyu yanimda taşıdığım sure boyunca su icmeyi severim ama yanimda olmasa bnde pek içmem

Canlarim hepinize iyi geceler
Arrietty_ senide goremedim Zeynebim bir dahakine insallah
bnnu beni sormussun canim ,takimi Zeynep devraldi,ben kaptanligi biraktim ama sizleri ozledikce geliyorum,kendine iyi bak Banucum

Agri kesici içtiğim sure boyunca iyiyim canım

B Beklenen2 canım sahiden nasıl oldu dişin çok geçmiş olsun

ama lezzeti harika değil mi ben bayıldım
Agri kesici etkisindeyken gayet iyiyim canim ağzımı fazla açmadığım icin az da yiyorum yani ama yirmilik dis zormus 1 daha cekilcek de o bi dursun simdilik cok agrisi yok onun

Agri kesici etkisindeyken gayet iyiyim canim ağzımı fazla açmadığım icin az da yiyorum yani ama yirmilik dis zormus 1 daha cekilcek de o bi dursun simdilik cok agrisi yok onun
benimde çekilecek 2si de çeneye doğru çıkmış dişim çürük diye gittim leke varmış çürük değilmiş yandaki dişe baskı yaptığı için öyle hissetmişmişim. ama cesaret edemedim çektirmeye.

Kaptanım turşu biraz fazla kaçmış sanki
Bu tursu sirke ile olan degil canim patlican domates yesil biber haslanir suzulur soguk su somak eksisi ile tursu vurulur
Foto atarim tekrar yapilinca
P Periannem canim sanki biraz proteinsiz besleniyorsun beslenme seklini aciklarsan sevinirim

Gelsin 10 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…