Başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara sabır versinBende iyiyim canim cok sukur.
Deprem bizi derinden sarsti, bir arkadasimin arkadasi tum ailesini kaybetti dun..
Uzgunuz,keyifsiziz ama hayat bir yandan devam ediyor..
cocuklar iyiler sukur ayni yaramazliklara devam
Diyet,spor nasil
Bende iyiyim gulum, disini cektirmissin nasil oldun?
İyiyiz şükür Özgem, kız kreşe gidip geliyor bende çalışıyorum. Bildiğin gibi bir değişiklik yok. Babam daha iyi, biraz ağrıları var ama o da geçecek inşallah. Öperim ikisini de tatlı yanaklarındanCanim Ebrum iyiyim sen nasilsin,kizin nasil?
Baban toparlandi mi?
Bizler ayniyiz oglanlarla ayni karmasa devam,canlari sagolsun..
Bende bir yandan memurluk sinavlarina calismaya basladim,hayirlisi olsun...
Canim Veram hosbuldum guzelim, ozledim bir geleyim dedim
Toparlarsin canim,hep toparladin eskiden,yine yaparsin.Valla hafta içi annemler burdaydı biraz salmıştım ama dünden itibaren yeniden konsantre oldum canım sporuma diyetime iyi gidiyo şükür. Oğluş da daha iyi valla öyle deli deli ağlaması kalmadı yaa çok şükür
Hosbuldum canim nasilsin?Hoşgeldinndeprem için çok üzgünüm kurban olduğum Allah yar ce yardımcıları oldun bütün deprem zedelerin inşallah
Veram su sira cok zor menu yazmak, dikkat etmek, egzersiz..Kendi basima biraz duzenlemeye calisayim.Biraz toparlarsam liste disinda katilirim araniza.
Dipnot:Memurluk sinavlarini biraz dert etmis olanilirim ve her yil tek bir kez sinava girme hakki var burada..Stresten hem calisip hem yeme modundayim,vur kafama canim
Sağol canımToparlarsin canim,hep toparladin eskiden,yine yaparsin.
Ne güzel ailenle vakit gecirmissiniz,cok sevindim..
Hosbuldum canim nasilsin?
Amin cok zor bir durum yasamayanin anlayamayacagi kadar zor..Allah yardimcisi olsun hepsinin...
Çok şükür iyiymToparlarsin canim,hep toparladin eskiden,yine yaparsin.
Ne güzel ailenle vakit gecirmissiniz,cok sevindim..
Hosbuldum canim nasilsin?
Amin cok zor bir durum yasamayanin anlayamayacagi kadar zor..Allah yardimcisi olsun hepsinin...
Amin Allah yardimcilari olsun..Başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara sabır versininsan ne kadar üzülse de hayat mecburen devam ediyor dediğin gibi. Arkadaşının da Allah yardımcısı olsun
İyiyiz şükür Özgem, kız kreşe gidip geliyor bende çalışıyorum. Bildiğin gibi bir değişiklik yok. Babam daha iyi, biraz ağrıları var ama o da geçecek inşallah. Öperim ikisini de tatlı yanaklarındanay hadi hayırlı olsun gülüm sevindim senin adına. Allah derslerinde kolaylık versin, inşallah sınavını da başarıyla tamamlarsın.
Ahh Vera alemsin sen, havadan destegimide aldigima gore,Arasi uyutup,Akinla beraber sinavima calisayimhemmen merdanemi aldım geldim.Stres etmek yok kaptanım önce sınavı halledicez sonra da diyeti.Sıkma canını hiç havadan destek de vereyim hemen
Eki Görüntüle 2715097
iyi ol canim,cumayada tarti yuzunu guldursun..Çok şükür iyiym
Amin inşallah
Amin canımBir şey yememişsin ki canım
Allah hepsinin yardımcısı olsunBizi yine çok derinden sarsan bir olay Allah tekrarını yaşatmasın.
Buna da şükür
Spor da yapaydım iyiydi de yapamadim ya az yemek isteyenler diş cektirsin diyelim o zamanHoşgeldin gülüm, şükür sen nasılsın? Çocuklar nasıl? Annelerinin daha sık onlarla olmalarından memnun mu afacanlar
Diş sana epey bir kilo kaybettirecek
Suyu yanimda taşıdığım sure boyunca su icmeyi severim ama yanimda olmasa bnde pek içmemkarbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş spor da yok o zaman 10 mekik cezası gelsin mi
cuma ödül öğünümde denicemmm
harika bir gün canım adım sayın kaç
izmirde mi yaşıyorsunuz?Deprem malesef hepimizi alt üst etti.Rabbim enkaz altındakilere dayanma gücü yakınlarını kaybedenlere sabır versin
süper bir gün
ooo kimleer gelmiş hoş gelmiş
süper bir gün özellikle de su harika olmuş
Agri kesici içtiğim sure boyunca iyiyim canımBende iyiyim canim cok sukur.
Deprem bizi derinden sarsti, bir arkadasimin arkadasi tum ailesini kaybetti dun..
Uzgunuz,keyifsiziz ama hayat bir yandan devam ediyor..
cocuklar iyiler sukur ayni yaramazliklara devam
Diyet,spor nasil
Bende iyiyim gulum, disini cektirmissin nasil oldun?
Umarim biran evvel agrin gecerde kurtulursun canim,acil sifalar..Agri kesici içtiğim sure boyunca iyiyim canım
Amin canim canim insallah cok sağolUmarim biran evvel agrin gecerde kurtulursun canim,acil sifalar..
benimde çekilecek 2si de çeneye doğru çıkmış dişim çürük diye gittim leke varmış çürük değilmiş yandaki dişe baskı yaptığı için öyle hissetmişmişim. ama cesaret edemedim çektirmeye.Agri kesici etkisindeyken gayet iyiyim canim ağzımı fazla açmadığım icin az da yiyorum yaniama yirmilik dis zormus 1 daha cekilcek de o bi dursun simdilik cok agrisi yok onun
Gelsinkarbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş spor da yok o zaman 10 mekik cezası gelsin mi
cuma ödül öğünümde denicemmm
harika bir gün canım adım sayın kaç
izmirde mi yaşıyorsunuz?Deprem malesef hepimizi alt üst etti.Rabbim enkaz altındakilere dayanma gücü yakınlarını kaybedenlere sabır versin
süper bir gün
ooo kimleer gelmiş hoş gelmiş
süper bir gün özellikle de su harika olmuş
Him anladım5 yk kadar patates salatası. kabak spagettini burda gördüm de yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?