- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Odem söktürücü şeyler tüketme eğer gebelik beklentin varsa bol su içip yürüyüş yap canimKızlar yayüzüğüm parmağıma oluyordu ama şimdi sıkıştırıyor ödemmi acaba çünkü dün değil ama diper gün çok rahat oluyordu çok üzgünüm karnımda şiş ne yeseö rahatsız olmaya başladım rahmimde ağrılar var regılada daha 10 gün var çözemedim
Amiiin insallah, Rabbim gönlünde yatani hakkinda hayirli eylesin. En hayirli vakitte bekledigin cennet kokulunu göndersinHayırlı olsun gülüm çok sevindimmmdarısı bana
İnşallaahhAmiiin insallah, Rabbim gönlünde yatani hakkinda hayirli eylesin. En hayirli vakitte bekledigin cennet kokulunu göndersin
İnşallaahhE-brulim canım rabbim bunu sağlıklı sihatli kucağına alıp birlikte uzun sağlıklı ömürler nasip etsin . Bunda inşallah hiçbir sorun yaşanmaz rahat bir hamilelik geçirirsin
Darısı isteyen herkese evlat çok tatlı bir meyve rabbim anne baba olacak yüreğe sahip herkese nasip etsin
Yok gebelik şüphem yok çünkü öyle düşünürsem hergün gebeymişim gibi oluyor kesin ödem yada ben kilo aldım çok üzgünüm yaaOdem söktürücü şeyler tüketme eğer gebelik beklentin varsa bol su içip yürüyüş yap canim
Acaba yumurtlama dönemi olabilir mi canim, belki gecikme olmustur?Kızlar yayüzüğüm parmağıma oluyordu ama şimdi sıkıştırıyor ödemmi acaba çünkü dün değil ama diper gün çok rahat oluyordu çok üzgünüm karnımda şiş ne yeseö rahatsız olmaya başladım rahmimde ağrılar var regılada daha 10 gün var çözemedim
Amin insallah gülüm, hakkimizda hayirlisi olsun.E-brulim canım rabbim bunu sağlıklı sihatli kucağına alıp birlikte uzun sağlıklı ömürler nasip etsin . Bunda inşallah hiçbir sorun yaşanmaz rahat bir hamilelik geçirirsin
Darısı isteyen herkese evlat çok tatlı bir meyve rabbim anne baba olacak yüreğe sahip herkese nasip etsin
Döndüm@Anonimmm esim kayip oldunnerelerdesin?
Canfeb dondun mu gezmelerden?
@fyzanur nasil oldun canim?
@pisi pisi kopatim iyimisiniz canim?
@Hyperborea17 senide gozum arar oldu iyice. Cumartesi bildirim yapiyorsun ama iyisindir umarim?
@barga @MorVampirella kizlar Sizlerde yoksunuz? Biriniz gecersiz bildirim yapti. Biriniz gunleri karistirdi.
Bu cuma lutfen daha dikkatli olun. Bildirimsiz izne ayirmam..
@Periannem staj basladi cok yogunsun herhal sende?
Evet yumurtlama dönemimdeyim ve canım bişeylerde çekiyorAcaba yumurtlama dönemi olabilir mi canim, belki gecikme olmustur?
Amin insallah gülüm, hakkimizda hayirlisi olsun.
takımdayım yine izne ayrılıp gitmiyorum ama cuma tartı işi beni biraz kasmaya başladı.Esas listeden düşücem sadece.Merak etmeİzin mi ne izni ya ;(
Geçmiş olsun canım
uykusuzluk kesinlikle çok etkiliyor ödem sebebi , 7kg mu
Reglden dolayı olabilir üşütmüşsen vs spor da ödem yapar ayaklı örneğiyim.Bence spor yapma ve yediklerini bi gözden geçir tuzlu mu yiyorsun?? Baharat da ödem tutmana sebep olabilir.Kızlar yayüzüğüm parmağıma oluyordu ama şimdi sıkıştırıyor ödemmi acaba çünkü dün değil ama diper gün çok rahat oluyordu çok üzgünüm karnımda şiş ne yeseö rahatsız olmaya başladım rahmimde ağrılar var regılada daha 10 gün var çözemedim
planım bugün de spor yapmamak. Ama vegan gidicem yine beslenme şekli.Bol su. Perşembe gece rabbim nasip ederse alem yapıcam yatağıma uzanıp uykum geldiğinde yatıcam istediğim saatte kalkıcam.@_Vera_ eşim planlar ne bence tartilma cumaya kadar ve streste yapma Perşembe mümkünse erken yat azıcık uykunu al
Ödem attırıcı olarak yeşil çay detoksunu tavsiye ederim.Yok gebelik şüphem yok çünkü öyle düşünürsem hergün gebeymişim gibi oluyor kesin ödem yada ben kilo aldım çok üzgünüm yaa
Yaa izne mi ayrılacaksın biz napcaz o zamanKastan dolayı galiba bilmiyorum bu cuma izne çıkıp bi düzene sokucam kendimi
yumurtlama ağrı yapabiliyor canım.Benim de çok ağrır bazı aylar sol bazı aylar sağ.Evet yumurtlama dönemimdeyim ve canım bişeylerde çekiyor
kızzzz gitmiyorum burdayı canımmm kankim esas listeden düşücem sadece.Yaa izne mi ayrılacaksın biz napcaz o zaman
Hah tamam valla korktum 2 hafta yoksun diyekızzzz gitmiyorum burdayı canımmm kankim esas listeden düşücem sadece.
izinler genelde en az 2 hafta olacak şekilde oluyor yani izin süren geldiğinde en az 2 hafta gerisi sınırsız diye biliyorum.Gideceğimden değil bilgin olsun kankim.Diyelim izinden geldin kilo almış olmaman lazım esas listeye girmek için izinden geldiğinde 2 kilo aldın mesela o zaman o kilolarını verene kadar esas listeye alınmadan liste dışı zayıflıyorsun.Hah tamam valla korktum 2 hafta yoksun diye
Anladım kankim sağol bilgi içinizinler genelde en az 2 hafta olacak şekilde oluyor yani izin süren geldiğinde en az 2 hafta gerisi sınırsız diye biliyorum.Gideceğimden değil bilgin olsun kankim.Diyelim izinden geldin kilo almış olmaman lazım esas listeye girmek için izinden geldiğinde 2 kilo aldın mesela o zaman o kilolarını verene kadar esas listeye alınmadan liste dışı zayıflıyorsun.
Hosgeldin canimDöndüm
Diyete ihanet etmeden atlatirsin insallahEvet yumurtlama dönemimdeyim ve canım bişeylerde çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?