Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Odem söktürücü şeyler tüketme eğer gebelik beklentin varsa bol su içip yürüyüş yap canim

İnşallaahh

Odem söktürücü şeyler tüketme eğer gebelik beklentin varsa bol su içip yürüyüş yap canim
Yok gebelik şüphem yok çünkü öyle düşünürsem hergün gebeymişim gibi oluyor kesin ödem yada ben kilo aldım çok üzgünüm yaa

Acaba yumurtlama dönemi olabilir mi canim, belki gecikme olmustur?
Amin insallah gülüm, hakkimizda hayirlisi olsun.

Döndüm

İzin mi ne izni ya ;(

Geçmiş olsun canım
uykusuzluk kesinlikle çok etkiliyor ödem sebebi , 7kg mu
takımdayım yine izne ayrılıp gitmiyorum ama cuma tartı işi beni biraz kasmaya başladı.Esas listeden düşücem sadece.Merak etme
Reglden dolayı olabilir üşütmüşsen vs spor da ödem yapar ayaklı örneğiyim.Bence spor yapma ve yediklerini bi gözden geçir tuzlu mu yiyorsun?? Baharat da ödem tutmana sebep olabilir.
@_Vera_ eşim planlar ne bence tartilma cumaya kadar ve streste yapma Perşembe mümkünse erken yat azıcık uykunu al
planım bugün de spor yapmamak. Ama vegan gidicem yine beslenme şekli.Bol su. Perşembe gece rabbim nasip ederse alem yapıcam yatağıma uzanıp uykum geldiğinde yatıcam istediğim saatte kalkıcam.
Yok gebelik şüphem yok çünkü öyle düşünürsem hergün gebeymişim gibi oluyor kesin ödem yada ben kilo aldım çok üzgünüm yaa
Ödem attırıcı olarak yeşil çay detoksunu tavsiye ederim.

Hah tamam valla korktum 2 hafta yoksun diye
izinler genelde en az 2 hafta olacak şekilde oluyor yani izin süren geldiğinde en az 2 hafta gerisi sınırsız diye biliyorum.Gideceğimden değil bilgin olsun kankim.Diyelim izinden geldin kilo almış olmaman lazım esas listeye girmek için izinden geldiğinde 2 kilo aldın mesela o zaman o kilolarını verene kadar esas listeye alınmadan liste dışı zayıflıyorsun.

Anladım kankim sağol bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…