Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aa tam benlikmis, sert bas hareketleri yok...
Cok tesekkur ederim, kaydettim...

Kastan dolayı galiba bilmiyorum bu cuma izne çıkıp bi düzene sokucam kendimi
Su ne kadar iciyorsun canim?
Kas kutlen arttiysa tartidaki rakamin cok da onemi yok.
65 kiloda yag orani yuksek biriyle, 65 kiloda kas orani yuksek birinin gorunusleri arasinda daglar kadar fark var.
Uyguladigin diyet ozel bir diyet mi?

Haftanin su tablosu

Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyorum soyle bir tabloya bakinca. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur

CumaCumartesiPazarPazartesiSalıToplam
@pisi pisi kopatim2-22.5??
JaneRizzoli 2,51,51,52.52.7
North River 22,533.53.5
B Beklenen2 1,52,53,52.53.5
Birgaripyolcu06 2222.52.5
@Tanssss1,21,22.11.81.8
Arrietty_ 22,82,222
Anonimmm 1.5??22.5??
CanTorun 3333
Mountainsgirl 22,52.52.5
@Sivaskayseri233,533
@Ozlemlerhayallar22222
Hyt-123 32,5333.5
Canfeb 22??????
@_Vera_ 33332.5
esmeriiim ??2??2??
P Periannem 11,5??????
fyzanur ??1,51????
Melegimkorusun ---1.72.5
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

IsimCuma CumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
@pisi pisi kopatim??10 DKA??
@_Vera_Ödül MUAFMUAF
North River Ödül
B Beklenen2 Ödül
@Sivaskayseri
fyzanur ? ? MUAF? ? MUAF??
Canfeb ??????
@OzlemlerhayallarÖdül
JaneRizzoli MUAFMUAF MUAFMUAFMUAF
Birgaripyolcu06 Ödül
Arrietty_
Hyt-123 Ödül 50 S 45DKA
CanTorun
Anonimmm Ödül MUAF 20 S 10M ??
Mountainsgirl 20 S
@TanssssÖdül 30 S 20M 10M
P Periannem 20 S ????
esmeriiim Ödül 20 S 20M ??
Melegimkorusun ---

* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.

Spor Puan Tablosu

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)"
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLERCUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBECUMA
JaneRizzoli @Sivaskayseri360310425240
Canfeb B Beklenen2 200730200300
@_Vera_ North River 172312991340480360
Hyt-123
@Ozlemlerhayallar
27951500 (-100)635(-200)920+2501070
Arrietty_ Anonimmm 500815 (-100)9159501030
@pisi pisi kopatim
CanTorun
122512006171039270
Birgaripyolcu06 @Tanssss870670 (-100)550200+300350+350
P Periannem bnnu 250????????
esmeriiim
E-brulim
---10-
fyzanur
Mountainsgirl
600300(-100)????240
Melegimkorusun 240

Su ne kadar iciyorsun canim?
Kas kutlen arttiysa tartidaki rakamin cok da onemi yok.
65 kiloda yag orani yuksek biriyle, 65 kiloda kas orani yuksek birinin gorunusleri arasinda daglar kadar fark var.
Uyguladigin diyet ozel bir diyet mi?
Su 2 ltnin altına düşmeden değişiklik gösteriyor aslında hiç özel bir diyet uygulamıyorum.Evde ne pişmişse yiyorum ben diyet vs uygulayıp çabuk sıkılanlardanım.Ama spor yapmayı çok severim.Diyetten önce okula yürüyerek gider gelir günlük en az 13.000 adım atardım.Her fırsatta yürürdüm açık havada ip atlamaya çalışırdım son 2 senedir yoğunluktan yapamadım tabii pek bunları.Bol spor yapıyorum ve hedef kiloma gelsem de beslenme alışkanlığımı deiştirmeden devam edeceğim şekilde sebze ağırlıklı az karbonhidratlı bir süreç uyguluyorum.Evet görünüş açısından incelmem var özellikle bana dar gelen gömlekler şimdi çok rahat oluyor mutluluğu inanılmaz.

Stres yapiyorsan, uyku bozuklugun varsa biraz rahatla...
Gerci nasil olacak onu da bilmem.
Ben de agir gidiyorum. Sebebi uyku bozuklugu ve stres...
Uykum icin bir ara karabas otu icmistim, iyi gelir gibi olmustu...
Ama kafayi rahatlatmak lazim ki, uyku duzene girsin.

Varsa bunlarda sorunun, elinden de gelen bir sey varsa, uygulamaya calis bakalim.

Arrietty_ eşim bu hafta bütün sıkntılar beni buldu bugünüme şükür ana sigortalarimız yandı dünden beri elektrikler yok şarj yok smdi biraz gttigim yerlerden doldurdumda dün ki menümu paylaşayım diyecem ne yedigimi unuttum sabah 1 dilim ekmekle sucuklu yumurta ama cok az baya az akşamda 1 kase makarna

@_Vera_ canim esimin kilo vermesi 2.5 hafta tamamen durdu.
Spor, diyet, uyku hepsi tamam, sorun yok.
Netten arastirdim ve 1.5 gun ipin ucunu koyverdi. O 1.5 gun uzun zamandir yemedigi seyleri yedi. Sonuc 1 hafta sonunda -1,7 kg oldu.
Cok kasiyorsan kendini yiyecegi kismak yerine biraz rahatlayabilirsin.
Bu da bir cozum...

Kac gün yaptın canım bu omad oluyo heralde bende yapayım diyorum da gözümü korkutuyo

Gecmis olsun canim

stresss ah stres hayatım o kadar stres üzerine kurulu ki günde 3 saat uyuyorum maksimum 6 saat.Ağlaya ağlaya uyanıyorum biraz daha uyumaya ihtiyacım var diyip.Yetmiyor çünkü zaman.Online eğitim sağ olsun her hoca zaten evde yatıyorsunuz diyio ödev verip gidiyor.
@_Vera_ görünce aklima sen geldin
ayyy çok güzel yarın sabah hemen yapcam.Kapya biber o kadar çok yiyorum ki pazarda satan adam şey dedi bana abla yanlış anlama merakımdan soruyorum sen her hafta 7 kg kapya alıyorsu bunları napıyorsun diye.Ben ve erkek kardeşim aşırı düşkünüz kapyaya.Geçen korona olduğu dönemde odasına gidemiyordum mesaj atıyorum murat bi ihtiyacın var mı ne getireyim yersin verdiği cevap şuydu abla 3 kapya yolla fotoğrafı atıcam şimdi kardeşime kesin o da isticek teşekkür ederim.
@_Vera_ kaptan pazartesi icin su konusunu Arrietty_ kaptan ile halletmistik canim. Her zamanki gibi 3 lt...
yarın düzelticem onu tamamdır
çok geçmiş olsun canım.Sen çok istekli bir üyeydin kaç gündür yoksun ben tahmin ettim kesin önemli bir sorunu vardır yoksa muhakkak gelir.
Bunu denicem haftadan itibaren.Bol spor ve beslenme düzenimi değiştirip bi plato döneminden çıkıcam inşallah.

Rica ederim canim, afiyet olsun. Bende farkettim her sabah yiyorsun, bende soracaktim pazarci abi gibi hayrola Vera nereye gidiyor bu kadar kapya diye

Kastan dolayı galiba bilmiyorum bu cuma izne çıkıp bi düzene sokucam kendimi
İzin mi ne izni ya ;(
Geçmiş olsun canım
uykusuzluk kesinlikle çok etkiliyor ödem sebebi , 7kg mu

Kızlar ya yüzüğüm parmağıma oluyordu ama şimdi sıkıştırıyor ödemmi acaba çünkü dün değil ama diper gün çok rahat oluyordu çok üzgünüm karnımda şiş ne yeseö rahatsız olmaya başladım rahmimde ağrılar var regılada daha 10 gün var çözemedim

E-brulim canım rabbim bunu sağlıklı sihatli kucağına alıp birlikte uzun sağlıklı ömürler nasip etsin . Bunda inşallah hiçbir sorun yaşanmaz rahat bir hamilelik geçirirsin

Hayırlı olsun gülüm çok sevindimmmdarısı bana
Darısı isteyen herkese evlat çok tatlı bir meyve rabbim anne baba olacak yüreğe sahip herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…