Yormak ne kelime...O bile yoruyor insani. Bende 2 kg var birde 5. Ama 2 kilo ile 5 tekrar sonra kollar sizliyor
Aa tam benlikmis, sert bas hareketleri yok...Cok iyi bir taktik oyuncaklarin bir kismini saklamak
Allah razi olsun canim. Yok kirilmam estagfurullah sonucta Allahin takdiri. Ben haziranda oglumu dogumdan 4 saat sonra kaybettim gülüm. Hamileligim de bebekte cift tarafli böbrek büyümesi teshisi kondu. Böbrekler düzgün calismadigi icin amniyon sivi üretilmedi ve suyum bitti. Cigerleri gelisemedi dolayisiyla ve kendi basina nefes alamadi. Rabbim bize bir cennet kusu hediye etti, insallah cennette kavusmak nasip olur. Ben kimseyi üzmek istemiyorum, hakkinizi helal edin.
Erteleme kaptanim ne kadar erken eve gidersen o kadar erken biter
Azmine hayranim ablacim ♥
Belki bu sekilde bir video karin bölgen icin isine yarar
Sahi canim sen o kadar spor yapiyorsun niye artı geldin kiAmaaan boşver çok yapınca da artı geliyor insan haftada 3 gün iyidir sen en doğru olanı adımlamayı yapmışsın
Kastan dolayı galiba bilmiyorum bu cuma izne çıkıp bi düzene sokucam kendimiSahi canim sen o kadar spor yapiyorsun niye artı geldin ki
Su ne kadar iciyorsun canim?Kastan dolayı galiba bilmiyorum bu cuma izne çıkıp bi düzene sokucam kendimi
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Toplam | |
@pisi pisi kopatim | 2 | - | 2 | 2.5 | ?? | |
| 2,5 | 1,5 | 1,5 | 2.5 | 2.7 | |
| 2 | 2,5 | 3 | 3.5 | 3.5 | |
B Beklenen2 | 1,5 | 2,5 | 3,5 | 2.5 | 3.5 | |
| 2 | 2 | 2 | 2.5 | 2.5 | |
@Tanssss | 1,2 | 1,2 | 2.1 | 1.8 | 1.8 | |
| 2 | 2,8 | 2,2 | 2 | 2 | |
| 1.5 | ?? | 2 | 2.5 | ?? | |
| 3 | 3 | 3 | 3 | ||
| 2 | 2,5 | 2.5 | 2.5 | ||
@Sivaskayseri | 2 | 3 | 3,5 | 3 | 3 | |
@Ozlemlerhayallar | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | |
| 3 | 2,5 | 3 | 3 | 3.5 | |
| 2 | 2 | ?? | ?? | ?? | |
@_Vera_ | 3 | 3 | 3 | 3 | 2.5 | |
| ?? | 2 | ?? | 2 | ?? | |
P Periannem | 1 | 1,5 | ?? | ?? | ?? | |
| ?? | 1,5 | 1 | ?? | ?? | |
| - | - | - | 1.7 | 2.5 |
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
@pisi pisi kopatim | ?? | ?? | |||||
@_Vera_ | Ödül | ||||||
| Ödül | ||||||
B Beklenen2 | Ödül | ||||||
@Sivaskayseri | |||||||
| ? ? | ? ? | ?? | ||||
| ?? | ?? | ?? | ||||
@Ozlemlerhayallar | Ödül | ||||||
| |||||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| Ödül | 50 S | 45DKA | ||||
| |||||||
| Ödül | MUAF | 20 S | 10M | ?? | ||
| 20 S | ||||||
@Tanssss | Ödül | 30 S | 20M | 10M | |||
P Periannem | 20 S | ?? | ?? | ||||
| Ödül | 20 S | 20M | ?? | |||
| - | - | - |
EŞLER | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA |
| 360 | 310 | 425 | 240 | ||||
| 200 | 730 | 200 | 300 | ||||
@_Vera_
| 1723 | 1299 | 1340 | 480 | 360 | |||
@Ozlemlerhayallar | 2795 | 1500 (-100) | 635(-200) | 920+250 | 1070 | |||
| 500 | 815 (-100) | 915 | 950 | 1030 | |||
@pisi pisi kopatim | 1225 | 1200 | 617 | 1039 | 270 | |||
| 870 | 670 (-100) | 550 | 200+300 | 350+350 | |||
P
Periannem
| 250 | ?? | ?? | ?? | ?? | |||
| - | - | - | 10 | - | |||
| 600 | 300(-100) | ?? | ?? | 240 | |||
| 240 |
Su 2 ltnin altına düşmeden değişiklik gösteriyor aslında hiç özel bir diyet uygulamıyorum.Evde ne pişmişse yiyorum ben diyet vs uygulayıp çabuk sıkılanlardanım.Ama spor yapmayı çok severim.Diyetten önce okula yürüyerek gider gelir günlük en az 13.000 adım atardım.Her fırsatta yürürdüm açık havada ip atlamaya çalışırdım son 2 senedir yoğunluktan yapamadım tabii pek bunları.Bol spor yapıyorum ve hedef kiloma gelsem de beslenme alışkanlığımı deiştirmeden devam edeceğim şekilde sebze ağırlıklı az karbonhidratlı bir süreç uyguluyorum.Evet görünüş açısından incelmem var özellikle bana dar gelen gömlekler şimdi çok rahat oluyor mutluluğu inanılmaz.Su ne kadar iciyorsun canim?
Kas kutlen arttiysa tartidaki rakamin cok da onemi yok.
65 kiloda yag orani yuksek biriyle, 65 kiloda kas orani yuksek birinin gorunusleri arasinda daglar kadar fark var.
Uyguladigin diyet ozel bir diyet mi?
Stres yapiyorsan, uyku bozuklugun varsa biraz rahatla...Su 2 ltnin altına düşmeden değişiklik gösteriyor aslında hiç özel bir diyet uygulamıyorum.Evde ne pişmişse yiyorum ben diyet vs uygulayıp çabuk sıkılanlardanım.Ama spor yapmayı çok severim.Diyetten önce okula yürüyerek gider gelir günlük en az 13.000 adım atardım.Her fırsatta yürürdüm açık havada ip atlamaya çalışırdım son 2 senedir yoğunluktan yapamadım tabii pek bunları.Bol spor yapıyorum ve hedef kiloma gelsem de beslenme alışkanlığımı deiştirmeden devam edeceğim şekilde sebze ağırlıklı az karbonhidratlı bir süreç uyguluyorum.Evet görünüş açısından incelmem var özellikle bana dar gelen gömlekler şimdi çok rahat oluyor mutluluğu inanılmaz.
Kac gün yaptın canım bu omad oluyo heralde bende yapayım diyorum da gözümü korkutuyoSonunda geldim
Menümu paylasayim
Tek ogun ama dolu dolu yedim
Ve hala ac degilim.
Yarin normal beslenecegim
Saat 12 de
Ördek
Kirmizi lahana salatasi
Tabakda ki gibi 1 porsiyon daha yedim
Eki Görüntüle 2718706
Su 2 L
Spor
20.613 adim 1030 puan
Anonimmm @_Vera_
Simdide gecmise gideyim
Gecmis olsun canimArrietty_ eşim bu hafta bütün sıkntılar beni buldu bugünüme şükür ana sigortalarimız yandı dünden beri elektrikler yok şarj yok smdi biraz gttigim yerlerden doldurdumda dün ki menümu paylaşayım diyecem ne yedigimi unuttum sabah 1 dilim ekmekle sucuklu yumurta ama cok az baya az akşamda 1 kase makarna
stresss ah stres hayatım o kadar stres üzerine kurulu ki günde 3 saat uyuyorum maksimum 6 saat.Ağlaya ağlaya uyanıyorum biraz daha uyumaya ihtiyacım var diyip.Yetmiyor çünkü zaman.Online eğitim sağ olsun her hoca zaten evde yatıyorsunuz diyio ödev verip gidiyor.Stres yapiyorsan, uyku bozuklugun varsa biraz rahatla...
Gerci nasil olacak onu da bilmem.
Ben de agir gidiyorum. Sebebi uyku bozuklugu ve stres...
Uykum icin bir ara karabas otu icmistim, iyi gelir gibi olmustu...
Ama kafayi rahatlatmak lazim ki, uyku duzene girsin.
Varsa bunlarda sorunun, elinden de gelen bir sey varsa, uygulamaya calis bakalim.
ayyy çok güzel yarın sabah hemen yapcam.Kapya biber o kadar çok yiyorum ki pazarda satan adam şey dedi bana abla yanlış anlama merakımdan soruyorum sen her hafta 7 kg kapya alıyorsu bunları napıyorsun diye.Ben ve erkek kardeşim aşırı düşkünüz kapyaya.Geçen korona olduğu dönemde odasına gidemiyordum mesaj atıyorum murat bi ihtiyacın var mı ne getireyim yersin verdiği cevap şuydu abla 3 kapya yolla@_Vera_ görünce aklima sen geldin
yarın düzelticem onu tamamdır
çok geçmiş olsun canım.Sen çok istekli bir üyeydin kaç gündür yoksun ben tahmin ettim kesin önemli bir sorunu vardır yoksa muhakkak gelir.Arrietty_ eşim bu hafta bütün sıkntılar beni buldu bugünüme şükür ana sigortalarimız yandı dünden beri elektrikler yok şarj yok smdi biraz gttigim yerlerden doldurdumda dün ki menümu paylaşayım diyecem ne yedigimi unuttum sabah 1 dilim ekmekle sucuklu yumurta ama cok az baya az akşamda 1 kase makarna
Bunu denicem haftadan itibaren.Bol spor ve beslenme düzenimi değiştirip bi plato döneminden çıkıcam inşallah.@_Vera_ canim esimin kilo vermesi 2.5 hafta tamamen durdu.
Spor, diyet, uyku hepsi tamam, sorun yok.
Netten arastirdim ve 1.5 gun ipin ucunu koyverdi. O 1.5 gun uzun zamandir yemedigi seyleri yedi. Sonuc 1 hafta sonunda -1,7 kg oldu.
Cok kasiyorsan kendini yiyecegi kismak yerine biraz rahatlayabilirsin.
Bu da bir cozum...
Rica ederim canim, afiyet olsun. Bende farkettim her sabah yiyorsun, bende soracaktim pazarci abi gibi hayrola Vera nereye gidiyor bu kadar kapya diyeayyy çok güzel yarın sabah hemen yapcam.Kapya biber o kadar çok yiyorum ki pazarda satan adam şey dedi bana abla yanlış anlama merakımdan soruyorum sen her hafta 7 kg kapya alıyorsu bunları napıyorsun diye.Ben ve erkek kardeşim aşırı düşkünüz kapyaya.Geçen korona olduğu dönemde odasına gidemiyordum mesaj atıyorum murat bi ihtiyacın var mı ne getireyim yersin verdiği cevap şuydu abla 3 kapya yollafotoğrafı atıcam şimdi kardeşime kesin o da isticek teşekkür ederim.
Hayırlı olsun gülüm çok sevindimmmAmin inşallah Allah razı olsun canım Özgem. Acımızı hafifletecek meleğimizi gönderdi Rabbim elhamdülillah
İzin mi ne izni ya ;(Kastan dolayı galiba bilmiyorum bu cuma izne çıkıp bi düzene sokucam kendimi
Geçmiş olsun canımArrietty_ eşim bu hafta bütün sıkntılar beni buldu bugünüme şükür ana sigortalarimız yandı dünden beri elektrikler yok şarj yok smdi biraz gttigim yerlerden doldurdumda dün ki menümu paylaşayım diyecem ne yedigimi unuttum sabah 1 dilim ekmekle sucuklu yumurta ama cok az baya az akşamda 1 kase makarna
uykusuzluk kesinlikle çok etkiliyor ödem sebebi , 7kg mustresss ah stres hayatım o kadar stres üzerine kurulu ki günde 3 saat uyuyorum maksimum 6 saat.Ağlaya ağlaya uyanıyorum biraz daha uyumaya ihtiyacım var diyip.Yetmiyor çünkü zaman.Online eğitim sağ olsun her hoca zaten evde yatıyorsunuz diyio ödev verip gidiyor.
ayyy çok güzel yarın sabah hemen yapcam.Kapya biber o kadar çok yiyorum ki pazarda satan adam şey dedi bana abla yanlış anlama merakımdan soruyorum sen her hafta 7 kg kapya alıyorsu bunları napıyorsun diye.Ben ve erkek kardeşim aşırı düşkünüz kapyaya.Geçen korona olduğu dönemde odasına gidemiyordum mesaj atıyorum murat bi ihtiyacın var mı ne getireyim yersin verdiği cevap şuydu abla 3 kapya yollafotoğrafı atıcam şimdi kardeşime kesin o da isticek teşekkür ederim.
yarın düzelticem onu tamamdır
çok geçmiş olsun canım.Sen çok istekli bir üyeydin kaç gündür yoksun ben tahmin ettim kesin önemli bir sorunu vardır yoksa muhakkak gelir.
Bunu denicem haftadan itibaren.Bol spor ve beslenme düzenimi değiştirip bi plato döneminden çıkıcam inşallah.
Darısı isteyen herkese evlat çok tatlı bir meyve rabbim anne baba olacak yüreğe sahip herkese nasip etsinHayırlı olsun gülüm çok sevindimmmdarısı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?