Kolay gelsin kaptanimGunaydin kizlar
Kizi krese biraktim. Biraz yuruyus yapayim dedim.
Sonra temizlige girisecegim. Daha dogrusu cocuklarin odasi ve oyuncak temizligi
Tesekkur ederim canim. Krize girip pes etmem umarimKolay gelsin kaptanim
Gözüne batan her seyi fiydir atTesekkur ederim canim. Krize girip pes etmem umarim
Ben atmayi cok severim.Gözüne batan her seyi fiydir at
Cocuklarin hepsi ayni canim, sanirsin ki hepsiyle oynuyorlar. Devir kötü, cocuklar cokluktan kiymet bilmiyorBen atmayi cok severim.Cocuklar yokken affetmicem 2.el yardim yerine ayiracagim.
Onlara kalsa hepsi ile oynuyorlar
Aynen. Gozleri hic doymuyor. Ben genelde aglasin her istedigi olmaz diyen kisiyim. Esim de kiyamayan kesim.Cocuklarin hepsi ayni canim, sanirsin ki hepsiyle oynuyorlar. Devir kötü, cocuklar cokluktan kiymet bilmiyor
Biz de anneanne dede tarafindan magdur edilenlerdenizAynen. Gozleri hic doymuyor. Ben genelde aglasin her istedigi olmaz diyen kisiyim. Esim de kiyamayan kesim.
Babalarina acitasyon yapip da aldigi sure boyle doyumsuz olmaya devam ederler
Annemler kati oldugumu bildigi icin bayram ve dogum gununde sadece. Ama gel gör ki evde ki adam anlamiyorBiz de anneanne dede tarafindan magdur edilenlerdeniz
Ah ah bizim cocuklugumuz cok daha güzeldi. Dünya o kadar kötü ki, simdi ki devir gönlünce sokakta oynayamiyor maalesef.
GünaydınGunaydin kizlar
Kizi krese biraktim. Biraz yuruyus yapayim dedim.
Sonra temizlige girisecegim. Daha dogrusu cocuklarin odasi ve oyuncak temizligi
Demek ki sütte alıyor tadını o zaman emdiği sürece devam14 aylik canim ama denedim emmeyi birakiyor gibi oldu bende yapmadim
Gözün aydın canım kirmayacaksam ne acısı diye sorsam kırılır misinAmin inşallah Allah razı olsun canım Özgem. Acımızı hafifletecek meleğimizi gönderdi Rabbim elhamdülillah
Gunaydin canim.Günaydınben de oğlanı kreşe bırakacağım şimdi dönüşte de yürüyüşümü yaparım. Sana da kolay gelsin canım. Oynamadıklarını bağışlayacakmışsın kalanları ikiye böl bir dönem bir kısmı kalsın sonra değiştirirsin. Ben 2-3 ayda bir oğlumun arabalarını özellikle değiştiriyorum aaa ben bu arabam aaa bu diye diye mutlu olarak oynuyor.
Gunaydin ablaGunaydin hanimlar...
Yine yuruyusumu yapamadim, iyi mi...
Parki lise ogrencileri basmis.
Parkuru 4-5 genc yanyana yuruyup kapiyor.
Her seferinde yol istemek...
Korona genclerin de psikolojisini bozmus.
3.turda pes ettim, dondum.
Bir aksilik olmazsa insaallah gece yururum.
Bacak kaslarim resmen yurut beni, niye biraktin diyor.
Neyse...
Dun aksam kol ve omuz calismistim. Verimli olmus ki kollarim agriyor...
Iki hafta kadar sonra da, karin bolgesi egzersizlerini programima ekleyecegim.
Ama ayakta olmasi lazim.
Veya sandalyede...
Yer egzersizleri bana yaramiyor, ayarim kaciyor.
Hayirlisi...
1 kg canim.Gunaydin ablaumarim aksam halledersin ozaman yuruyusu. Madem bacaklar isyanda
Dumbell kac agirliginda? Benim kollar bingil bingil. Benim de yapmam lazim
Cok iyi bir taktik oyuncaklarin bir kismini saklamakGünaydınben de oğlanı kreşe bırakacağım şimdi dönüşte de yürüyüşümü yaparım. Sana da kolay gelsin canım. Oynamadıklarını bağışlayacakmışsın kalanları ikiye böl bir dönem bir kısmı kalsın sonra değiştirirsin. Ben 2-3 ayda bir oğlumun arabalarını özellikle değiştiriyorum aaa ben bu arabam aaa bu diye diye mutlu olarak oynuyor.
Allah razi olsun canim. Yok kirilmam estagfurullah sonucta Allahin takdiri. Ben haziranda oglumu dogumdan 4 saat sonra kaybettim gülüm. Hamileligim de bebekte cift tarafli böbrek büyümesi teshisi kondu. Böbrekler düzgün calismadigi icin amniyon sivi üretilmedi ve suyum bitti. Cigerleri gelisemedi dolayisiyla ve kendi basina nefes alamadi. Rabbim bize bir cennet kusu hediye etti, insallah cennette kavusmak nasip olur. Ben kimseyi üzmek istemiyorum, hakkinizi helal edin.Demek ki sütte alıyor tadını o zaman emdiği sürece devam
Gözün aydın canım kirmayacaksam ne acısı diye sorsam kırılır misinkız hala test yapmamışmiydin :)
Erteleme kaptanim ne kadar erken eve gidersen o kadar erken biterGunaydin canim.
Bir kismi depoda. Ara ara cikardik ama asagi inen olmadi :)
Kiz Barbie ile oglan da lego ile oynuyor sadece. Ne var ne yok gidecek. Eve gitmek istemiyorum.. Cok is var cok
Azmine hayranim ablacim ♥Gunaydin hanimlar...
Yine yuruyusumu yapamadim, iyi mi...
Parki lise ogrencileri basmis.
Parkuru 4-5 genc yanyana yuruyup kapiyor.
Her seferinde yol istemek...
Korona genclerin de psikolojisini bozmus.
3.turda pes ettim, dondum.
Bir aksilik olmazsa insaallah gece yururum.
Bacak kaslarim resmen yurut beni, niye biraktin diyor.
Neyse...
Dun aksam kol ve omuz calismistim. Verimli olmus ki kollarim agriyor...
Iki hafta kadar sonra da, karin bolgesi egzersizlerini programima ekleyecegim.
Ama ayakta olmasi lazim.
Veya sandalyede...
Yer egzersizleri bana yaramiyor, ayarim kaciyor.
Hayirlisi...
O bile yoruyor insani. Bende 2 kg var birde 5. Ama 2 kilo ile 5 tekrar sonra kollar sizliyor1 kg canim.
2 sette oluyor 10 kg...
Herhangi bir gecmis yoksa, zorlamamak lazim. Allah korusun ciddi sakatliklar olur. Hatta oglum 1/2 kg bile olur anne diyor. Onemli olan agirliktan cok, hareketin dogru yapilmasiymis. Vucut agirligiyla bile calisabilirsin, kas yigmayacaksin ya dedi...Bugun dinlendirip, yarin yine yapacagim insaallah.O bile yoruyor insani. Bende 2 kg var birde 5. Ama 2 kilo ile 5 tekrar sonra kollar sizliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?